• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 57 / 201 • 1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 201

Re: Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.01.23. 21:47

Hölgyeim, Uraim!

Bejelenteném, hogy Cymar on-Creel hosszú zarándokútjáról ismért visszatért körünkbe! :D

Erion Szórakozónegyede ismét várja vendégeit!
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.01.23. 23:28

Navaratna írta:Nekem ő számolt :D Aztán majd jön Quator és felülbírálja az excelt :lol:

Ja és ráadásul még igaza is van! :mrgreen:

Castor!

A harcrendszeredre visszatérve: mi van akkor ha két játékosod is ugyanabban a csatában van?

S.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.01.24. 0:39

Nava:
Taba el Ibarából Hekkan Al Assir nevű karaktert kérném temetőztetni. Új karakter indul helyette. Köszönöm!
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.01.24. 7:19

Tud valaki egy olyan netes tárhelyet, ahol megbízhatóan sokáig fennmaradnak a feltöltött képek, mert a képfeltöltés.hu egy nagy rakás sz*r!!!!!
Tegnap raktam fel a meséimhez két képet mára már csak annyi maradt a helyükön kiírva hogy "Kép"... :hogyaza: :evil:

Tud valaki olyan tárhelyet amová ha valamit felrakok az ott ismarad? :roll:
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4315
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.01.24. 7:28

itt a fórumon nem lehetne tárolni és feltölteni ilyen képeket? Nem vagyok számítógépes zseni, de csak van valami módja nem? És akkor nem kellenne ilyennel bajlódni. :D
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Marcus » 2008.01.24. 8:42

Sziasztok!

Ajánlom figyelmetekbe a következő képfeltöltő linkjét:

http://photobucket.com/

5 GB tárhely képeknek/videóknak. Mappákba rendezhető, mind weben, mind ftp-ben elérhető. Akár szabadon hozzáférhető mások számára a feltöltött képek, akár titkosítható. Nem magyar ugyan (talán jobb is), de nekem már 3 éve vannak itt képeim tárolva. Hátránya (ami egyben az előnye is), hogy regisztrálni kell, de teljesen ingyenes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Marcus 2008.01.24. 9:21-kor.
"Nem az vagy, akinek születtél, hanem akivé magadtól lenni tudsz."
Karakterek: Nichen de Corynian - Erigowi lovag (XIV. Zászlóháború)
Marcus
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 82
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2008.01.24. 9:08

Én az extra.hu-t használom, amíg hetente benézel nem törlik a galériád//és accod//. Mondjuk az csak 2 G.

Kaspar
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 653
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.01.24. 11:15

Meghalt a Lovagregény című film férfi főszereplője, Heath Ledger. Ilyen fiatalon fura...

http://images.allposters.com/images/mmph/246491.jpg
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.01.24. 12:47

Sziasztok!

Ayanáról tud valaki valamit? Szabis topicban nem találtam semmit. :(

Üdv

Garma
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.01.24. 12:58

Ez egy jó kérdés, kalandomban én is már NJK-ba raktam. Felnézni láttam adatlap szerint 22-én, de az édeskevés...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.01.24. 13:37

Akkor már csak olyan kérdésem lenne, hogy hogy mesélhetem ki a karimat az örömnegyedből valamelyik másik aktív helyszínre merthogy egy kaland közepén van.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.01.24. 14:43

Ha már olyan "szépen" elkezdődött valami az I. csoport topicjában, és köz"kincsé" lett téve, azért én is hozzászólnék...

Úgy látom, már a puszta léténél fogva ez az ügy mindenkire kihat, nem pedig csak arra a két főre, aki között eredetileg elindult. Ez totálisan nyílt fórumra került, és ismerve az embereket, hogy vele egyetértőket toborozzon maga mellé, ez csak váratott magára. Ez nem bűn, ez így van. Alapvető igény, szereti mindenki, ha kiállnak mellette.
Ez túlnőtte azt, hogy Quator és Schinter nem jön ki egymással. Egyre több fő érzi úgy, hogy ez elveszi a kedvét a találkozótól. Tök mindegy, ki lenne az a kettő, vagy x fő, aki a szereplőjévé vált, maga a tény, hogy ilyen van, és előfordul, eléri ezt.
Nem szeretem az ujjal mutogatást. Ez aztán engem sosem nyert meg. Az sem, ha sértegetik egymást mások a szemem előtt. Ez önmagában elárul a másikról valamit, mindenki levonhatja a következtetéseket magában. Ki erre jut, ki arra, függően elveitől, neveltetéseitől, stb. Jobb mindkét fél véleményét ismerni, a tényekre szorítkozva, indulatmentesen, ha már egyszer elindul a lavina. Ezt megvallom egyik oldalon se láttam. Az indulatok ott vannak kiizmosodva. Kinek így, kinek úgy, eltérő minőségben és fajtában. Ez sem bűn, de jelzi, tüske van abban, akiben munkálkodnak az indulatok. Amíg azon nem tud túllépni magától, így is marad és akadályozza a tisztánlátást. Ergo így hullára felesleges leülni megbeszélni egy asztalhoz bármit, mert nem lesz eredménye. Csak újabb kavarás.

Az sem jó, ha Schinter egyik reagodban azt ígéred, nem lesz kavarás, a másikban meg ultimátumot adsz be, vagy kibékültök, vagy eljössz és csak azért is visszavágsz. RT találkozón ennél érettebbnek tűntél, nem éltél ilyen kirohanásokkal.
Nyíltban senkivel sincs kivétel. Akik a bírálók, mindőjüknek el kell bírálni az adott karit, senkit nem érdekel, ki nem csípi a másikat és akkor oda se nézzen. Ez nem járható út. Szabályzatot emiatt nem bont senki. Nevetségesnek tartanám ezt az egy fórumon kerülgetjük egymást megoldást is. Tiszta óvoda.
Ugyan így, gondold el kérlek, mért vagy abban biztos, hogy a csapat, amiben eddig voltál, akar téged KM-nek? Miből gondolod, hogy a többi KM akar téged KMnek, és odaadja a modult? Miből gondolod, hogy idővel az egész ügy léte miatt, függetlenül attól, igazad van vagy sem, de megutáltatod magad, elveszed a talitól mások kedvét is, pedig nem ez volt az eredeti szándékod?

Magam részéről csak annyit tudok mondani, hogy nagyon nem tetszik nekem, ahova ez az egész tart.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garvel » 2008.01.24. 15:23

:x ilyen nincs

vettem egy 5.1es hangrendszert, végre sikerült belőni linuxra, erre elbaxódott a vinyóm, amin az összes zeném, meg filmem volt

:bruhuhu:
Garvel
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 184
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.01.24. 15:56

Elnézést hogy itt belekotyogok, de én nem javasoltam semmit Schinter, csak megkíséreltem összehozni valami békítő tárgyalásfélét MSN-en, és próbáltam keresni olyan kopromisszumokat ami mellett megoldható, hogy mindketten ottlegyetek a versenyen.
Nehogy azt hidd hogy nem adok igazat Quatornak, és még mielőtt kikiálltanátok őt főgonosznak, aki miatt meg van torpedózva a jó hangulat, sietve közlöm hogy azért bizonyára komoly "munkád" fekhet abban is, hogy a Quatorral való viszonyod odáig fajult, hogy nem akar veled egy levegőt szívni.
Nem tudom hogy csináltad, és mi volt az előzménye, de Quatort én még akkor sem tudtam felizgatni, mikor nyíltan teljesen tudatosan, provokálás céljából egy mondatba annyi rasszista kifejezést sűrítettem, ami három polgári perre is elég lett volna; erre Quator mélabús válasza: "Castor kérlek ne csináld." (meg persze kimoderálta a kérdéses részeket.) Na ekkor jöttem rá hogy Qutarot arcát egy furnérlemezzel is csapdoshatnám arra se akadna ki, legfeljebb megigazítzaná a szemüvegét. Szal Quatort odáig eljuttatni hogy valakit ne akarjon látni személyes ellenszenv miatt, meglehetősen nehéz feladat, rejtély számomra miket mondhattál neki ami miatt felffort az agya, de abban biztos vagyok hogy Quator ok nélkül senkire nem mondja, hogy ne legyen ott különben ő nem jön.
Azért az éremnek ezt az oldalát csak ti ketten ismeritek, mi csak a végjátékot látjuk.

Nem tudom milyen beszélgetések zajlottak le köztetek, ami ezt eredményezte, és őszintén szólva nem is érdekel már, mert ez az egész szervezés kezd valami "Ki sértődik meg ma?"-játékká fajulni és mostmár többet foglalkozunk lelki fröccsel, mint a versennyel, vagy a modullal...
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4315
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.01.24. 16:00

Ez meg a másik, ami szintén tény...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 57 / 201 • 1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 201