• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Feketeleves [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
886 hozzászólás • Oldal: 41 / 60 • 1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 60

Re: Feketeleves [ETK]

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.01.22. 0:19

(Dzsana)

- Még én sem vadásztam. Mustafáról nem tudom, de lehet ő sem.
Én... Én nem tudom mi van ott lent. De az nem ehető? Azt mondtátok, hogy gyík... - *nézek Malorral ártatlan, de kíváncsi tekintettel ismét bebizonyítva, hogy lövésem sincs mi lehet az a quinthaizé:P, hogy mennyire veszélyes vagy veszélytelen, vagy egyáltalán mi is lehet ez a mágikus kreatúra.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.01.22. 22:13

KM esemény [Quator ar Zaraquer]
Helyszín: Verdina városa, Kereskedő Hercegségek
Időpont: „Zivatar”-Arel első hava, 4. nap délelőtt
Résztvevők: Mindenki

*A házban a zsoldos csak kajánul elvigyorodik, majd visszábblép a társai közé.*

-Meglátjuk három nap múlva is lesz-e ennyi önbizalmatok.

*Ezzel ismét elvannak magukkal a banditák. Közben az öreg felcser befejezte a tüzetes mellkasviszgálatot a bevérzett halántékú elf nőn és hümmögve megállapítja, hogy valószínűleg a mély ájulásért a csúnya fejseb okolható egyedül, mert ugyan van rajta néhány kisebb-nagyobb zúzódás még, de azok nem indokolnak ilyen komoly következményeket. Azért a díszes társaság összesúg, hoyg akkor mi lesz? Lassan itt az ebédidő és mi van, ha éhenmaradnak. Az szörnyű lenne. Enynire nem lehetnek kegyetlenek rabtartóik. Többen a lovagot hiányolják.

Eközben odakint Malor egy pillanatra elámul, majd önkéntelen kissé összeráncolja a szemöldökét.*

-Igaz, hogy ez egy nagy gyík, de beszél és gondolkodik. Értelmes, főleg tisztán beszélő lényeket pedig nem eszünk meg. Ne haragudj Dzsana, de azrté az emberi méltóságot meg kell hagyjuk saját magunknak. Remélem Mustafa ért a vadászathoz. Mondjuk visszatérve a quintarhára… Ha nem is esszük meg lehet tud valami ehetőt felmutatni csak ajánlanunk kell neki valamit, hogy meg is mutassa.

*A lovag agya lázasan jár. Látszik minden kis lehetőség, minden is megoldás érdekli és próbál valmai nem túl kétségbeesettet kitalálni, de azért eléggé viszolyog a gondolattól, hogy olyat egyen vagy etessen meg másokkal, amivel előtte elbeszélgetett.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2008.01.23. 20:38

Súrion

< Három nap?Ha,rajtam múlik,akkor három nap múlva magam vágom el a nyakad...!! >

*A zsoldos búrkolt,ám még is fenyegető szavai után villámló tekintettel mérem végig a kis patkányt...
Egyenlőre csak ennyi tellik tőlem,de az már biztos,hogy élniakarásom egyre erősebb!*
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:
melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"

A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta:
"-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.01.23. 23:19

(Dzsana)

- És az miért baj? - *csúszik ki a számon* - A sivatagban még a ... - *fogom be hamar látván Malor tekintetét és az arcára kiülő érzelmeket.*
- Khm! Akkor reméljük Mustafa ért az ilyesmihez.
Gyere menjünk vissza, ne legyen sokáig egyedül.
*Malorba karolok és így megyek vele vissza a házba. Ott csak rámutatok a székre amin eddig is ült és olyan arcot vágok mint egy szigorú szülő.*
- Pihenj légyszíves! És ne haragudj, hogy ismét hazám nyelvén szólalok meg, csak kíváncsi vagyok valamire.
Mustafa! Lesz élelmünk, hogyha egy-két banditát feláldozunk és nyárson megsütjük őkert. - *mondom ezt dzsadul halálosan komoly arccal a papot nézvén, majd a társaságon végig tekintve, mintha munstrát tartanék ki az alkalmasabb. A reakciókra vagyok kíváncsi - szeretném tudni, hogy érti-e valamelyikőjük a dzsad nyelvet.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.01.23. 23:36

(Mustafa)

A páros belépésére kicsit felengedek egyébként hatalmas feszültségemböl. :lol:
Dzsanna kérdését komolyan veszem és meg is lepödök cseppet.

*dzsadul*
-Hogym mit? :oops: Enni?! :oops: ezekböl??? Ha neked ehez van gusztusod :| , bár nem hiszem hogy a lovagod is ilyen jól fogja fogadni!

A sokk hatása miatt kicsit elterelödött figyelmem Sheshián állapodik meg. Odalépek és ellenörzöm a szívritmusát, jól van-e :twisted: .

Miután kiellenöriztem magam, felmérem a lehetöségeinket.
< vagy menni kell ... vagy menni kell ... más nincs>

-Valahogy le kell jutnunk a faluba! Fogalmazom meg gondolataimat hangossan.

//Súrion is ért dzsadul ha jól emlékszem.....//
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.01.24. 19:50

*Malor inkább nem firtatja mit is szoktak a sivaag mélyén fogyasztani az emberek. A belekarolást jól fogadja, most valahogy nem feszüól meg csak hagyja magát visszavezetni a házba, majd a szigorú tekintetre és parancsra tekintete kissé megenyhül és leül a helyére. A dzsad szavak hallatán a banditák összesúgnak, hogy vajon mit vartyoghatnak ezek ketten. Vagy kivételesen képzett szuperkémek és színészek vagy tényleg nem értik a dzsadot. Mustafa aggódó tapogatózására azért a lovag arca elkoorul és felállva ültéből közelebb lép a paphoz.*

-Talán jobb lenne, ha nem gyalázna meg egy alélt nőt, mégha ellenségünk is volt. Inkább segíthetne nekem Mustafa. Dzsanának és Önöknek is igazuk van. Nem tudunk biztonságban eljutni még az útig sem. Viszont lehet a quintarha segítségünkre lehet. Mielőtt felvetné, nem, nem eszünk meg beszélő lényeket. Viszont azt mondta a bestia, hogy ő vigyázza a varázsló összes összehordott kincsét. Hátha van valami, ami segíthet nekünk a helyzet megoldásában. Csak az a kérdés ki menjen le és nézzem szembe a lénnyel? Illetve mit tudunk felajánlani cserébe?

*A rablók ezt már értik és feltámad a nyüzsgés, ahogy azt latolgatják mi lenne, ha megvárnák, amíg a szörny végez egy-két támadójukkal? Akkor biztos jobban viseltetnének irányukban fogvatartóik.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2008.01.24. 20:11

Súrion

*Ahogy Dzsana és Malor vissza jönnek rájuk vetődik tekintetem.De még mindíg a zsoldos pofázása miatt morgolódok.Így,nem is fogom fel rögtön,hogy Dzsana mit mond Musztafának.Csak pillanatokkal később,mikor már Malor fel kel a székből és magyarázni kezd.*

< Miii? :shock: Hát,ez... Hihetetlen...!! >

*És szinte meg sem várom,hogy a páncélos befejezze,közbe szólok (dzsadul).*

- Ti,miről beszél?Normális vagytok??Hee?

*És tekintetemmel,hol Dzsanát,hol Musztafát kémlelem...*
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.01.26. 0:43

(Dzsana)

- Nyugi, csak kíváncsi voltam melyikőjük érti nyelvünket. Nem lenne gusztusom hozzájuk, még a sivatagban sem...
Az a gyík nem tudom milyen húsú lehet, de Malor hallani sem akar róla, mert beszélő akármi.
Élelem meg kell!
*Ekkor mondja végig Malor a mondókáját.*
- Le kellene menni oda valakinek? Valakiknek. Súrion nincs ilyen állapotban. Tehát te mégy le valamelyikünkkel. Vagy Mustafával, vagy velem mégy a vacsorához.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2008.01.26. 15:24

Súrion

*Dzsana válasza után csak magamban füstölgök tovább.Amit a többiek valami értelmetlen morgásnak hallanak...*

< Kíváncsi,mi!?Szerintem meg homok van az eszed helyén!Még szerencse,hogy értem miről süketeltek.Ha másért nem is,de ezért legalább megérte elviselnem Ab Haseint annyi ideig!Na,meg persze a lánya... 8)
Ha tudnék járni,majd megmutatnám!Puhány banda!Két napig se bírjátok,ha nincs piac a közelben!
Valamit ki kell találnom... Valahogy össze kell szednem magam...!Előbb-utóbb ezek a patkányok is megpróbálnak lázadni.És akkor nem sok jövőt jósolok magamnak... >

*És hirtelen felindulásból megpróbálom felnyomni magam rendes ülő helyzetbe...*

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.01.27. 14:39

(Mustafa)

< ja hogy érdeklödünk.... ahha szóval ezek dzsadul ... örülnek ha az anyannyelvüket folyékonyan bírják >

-ÖÖÖ izé csak az életjeleit ellenöriztem :oops: .

-Nem akarok akadákoskodni, de ha mi lent "gyözködjük a gyíkot" akkor ki fog ezekre itt felügyelni? Tán Súrion?

Bár Malornak igaza van de a felvetése nem igzán lehetöség mint inkább vergödés a hálóban.

-Tényleg a kis corgácska kint van még?

Ha látom hogy nem mond nekik semmit a szó:
-A gorviki!
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.01.27. 15:44

*Malor meghallgatja a véleményeket és átgondolja a mondottakat. Közben a gorviki említésére kiss é elkomorul a tekintete.*

-Ő még kint van. El kell temetnünk. Nem hagyhatjuk temetetlen a halottakat.
A lemenetelre visszatérve mondanám, hogy vigyázok én a foglyokra. Csak azt kérem ne erősködjetek a quintarhával. Itt ő van otthon, mégha csak egy hatalmas beszélő hüllőről is van szó. Szerintem ne dühítsük, ha már muszály itt maradnunk még egy darabig. Vagy természetesen maradhat más is fent, de akkor emg azt kérném, hogy ne bántalmazzuk a foglyokat, mert még egy ideig össze leszünk „zárva”.

*Látszik a lovag is tisztában van vele, hogy Súrion kiesése és jelenlegi állapota nem ad sok reményt arra, hogy egyszerre kordában tartsa a csapat a rablókat és még a szörnnyel is érdemben beszéljen, de ezt a kockázatot még vállalhatóbban tarthatja, mint az éhező haramiák kitörési kísérleteit. Közben Súrion is megpróbálja feljebb tornászni magát fektéből. Ez nagy nyögések és erős nyiulallások közepette sikerül is neki, mostmár eszméletvesztés nélkül is, de érzi ez a mutatvány is sokat kivett belőle még így is. Malor kissé aggodalmasan fordul a dalnok felé, de mire mozdulna, már siekrült a művelet.*

-Ne erőltesse emg magát. Inkább pihenjen, szüksége lesz az erejére.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2008.01.27. 17:04

Súrion

*Bármíly nehezen is,de sikerűl felűlnöm.Azért így utólag,már rájöttem,hogy nem a legjobb ötlet volt... És Malor intésére egy fájdalmas,egyet értő pillantás a válaszom.Majd egy mély lélegzet után még is csak megszólalok,erőtlen hangon...*

- A lovak... Azok... Azokka kitartunk...

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.01.29. 23:05

(Dzsana)

- Malor! Valamennyire ismersz! Sosem voltam jó tárgyalópartner. Főleg hogy azt kéred csak nyugisan... Lemehetek, de csak mint a háttérben meghúzódó ember, figyelő, nem is tudom... Mustafa, te mennyire vagy tárgyalóképes?
*Súrion ügyködését látván várván azért Mustafa válaszát mellé guggolok.*
- Hozzak inni keveset? Meg inkább feküdj, mintsem mégegyszer felszakadjanak a sebeid.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.01.30. 20:25

(Mustafa)

-Eltemetni mi? Nem hiszem hogy akárcsak fele enyi könyörület szorult abba a kutyába mint Önbe lovag uram! De ebbe most ne menjünk bele, nem egy anya szült minket.
Arcom távoli múlt indulatától fűtött, ám gyorsan enyhül a vihar a gondolatok más útra terelödnek.
<hm Én legfeljebb levágni fogom azt a dögöt... a gyíkok nem beszélnek ...pont >
-Akkor ha lehet választani, maradnék felügyelönek, olyan jól összeszoktunk már a kis csapattal. Az arénában sem a szavak ereje miatt vagyok népszerű! :lol:
A várható elöítéleteket megelözve széles mosollyal az arcomon ígérem.
-Csak önvédelemböl fogom használni! Csapok a szentelt thadzsira.- Doldzsahra fogadom. Azért látszik hogy némi felelötlen ígéretnél ez több volt.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.01.30. 22:42

*Malor arcán megfeszülnek az izmok. Látszik nem nagyon tetszik neki, hogy a két dzsad gyorsan pokróc természetre hivatkozva lerázza a beszélgetés terhét. Azért megérti Dszanát és Mustafát is. Súrion felvetésére először meglepetten néz, de aztán belenyugvóan bólint.*

-Azt hiszem nem sok választásunk van. Azért a hentesmunkát elkerülendő amondó vagyok tegyünk egy próbát a quintarhával. Mivel Mustafa vállalta a banditák felügyeletét azt hiszem lemegyek beszélni a lénnyel. Ha nem sikerül, akkor kénytelenek leszünk valamelyik lovat felhasználni. A halottat pedig mindenképp el kell temetnünk. Főként a végtisztesség mindenkinek jár. Emellett pedig se a ragadozók, se a betegségek nem hiányoznak.

*A haramiák először kicsit megélénülnek, hogy csak egyvalaki marad, de mikor Mustafa lesz az már nem olyan kedélyesek. Valószínűleg a pap tekintélye és kiállása bőven elég nekik. A lóhús godnolatára viszont inkább sóvárgó, belenyugvó hangulatba kerülnek. Úgy látszik alapvetően tényleg nem a merő rosszindulat vezette legtöbbjüket, hanem a kényszer. Persze a három zsoldos bölcsen hallgat a „hátsó sorban”. A lovag körbenéz a társaságon. Tekintete egy pillanatra elidőzik Dzsanán majd, ha nincs ellenvetés elindul picelejárat és ezzel az omlás felé.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
886 hozzászólás • Oldal: 41 / 60 • 1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 60

Vissza: Régi Kalandok...