Igen ez engem is érdekel mert sajnos annak érdekében, hogy a képzi lista ráférjen egy oldalra azért kénytelen voltam összehuzni a celláka, és ez gond-e? Én betűméretet nem változtatam, csak a cellák méretét csökkentettem?
jó lenne, ha maradna a cella és a betűméret is abban ahogy adva vagyon. Az, hogy nem fér el valami a cellában 12-es betűmérettel egy dolog - letolja a sort és kész. Megjelenik a letot sor a következő oldalon. Akinek meg kevés a 30 db-os képzihely szúrjon be bátran még sort. Csak azért lett így kihozva egy oldalra, mert úgy voltunk vele, hogy 30 képzi elégnek kell, hogy legyen - tévedtünk
Mondjuk nem tudom hogy csináltátok, mert én már kitöltöttem 6 képzilistát (njk-ra), de nekem elég volt a betűmérettel a hely mindenütt. Na, majd meglátom
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Köszi a választ, de nem is képzettséglistával volt baj, (bár megnézem hogyan vinnéd be az "Ősi nyelv -Lingua Domini-t" vagy épp a "Kis Arkánum - Természet szféra"-át. ) hanem a felszereléssel. Mindegy, felnyomtam 12-esre.
Hát sajnos nekem nem volt elég a képzi lista, és lehet hogy a felszerelés lista is kevés lesz,de ahhoz nem álltam még neki, akor toljam vissza a cella méretet?
Nos az ősi nyelv pont befér A Kis Arkánum - Természet szféra meg kb így nézne ki: KA - Természet szféra vagy Kis Arkánum - Természet mindent meg lehet oldani, csak akarni kell
A felszerelési lista is bővíthető ugyan úgy mint a képzettségi lista.
Kérlek Saggaras, hogy igen, told vissza a cellák méretét - nemhiába lett egyen karakterlap külcsínyre.
Egyébként a karlapot én szerkesztettem - lehet emlegetni, nem fog a csuklás szerencsére
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
A döntés okai, melyek folyamatukban, hosszú időn át felgyűlve végül idáig vezettek:
- A verseny kezdeti szakaszától kezdve cinikusan, szarkazmussal és elfogadhatatlan gúnyos stílussal viseltetett mind a kezdeményezés tisztasága, mind a szerezői, KM-i tevékenység kapcsán - A közhangulatot rombolta és emiatt a verseny, valamint a játékosok és a KM-ek lelkesedése és játékkedve, sőt életkedve is a keserűségbe süppedt - A játékosokat a szervezők, KM-ek ellen hangolta, hangolja és mindezt olyan manipulatív eszközökkel, melyekkel saját magát próbálja minél jobb színben feltüntetni, valamint másokat lejáratni - Ha mindezek felvetődtek csupán visszatámadással, további rossz hangulat keltésével, végül burkolt csak számára kedvező feltételek ígéretével reagált - Miután Schinter és Quator viszonya -előbbi hibájából- annyira megromlott, hogy Quator nem képes Schinterrel együttműködni; így Schinter részvételére az OM-versenyen a KM-ek nem tartanak igényt, a további konfliktusokat megelőzendő. Mivel viselkedése és a fent említett okok miatt a helyzet tarthatatlanná vált, így a verseny és a közösség többi tagja kikapcsolódásának érdekében Schinter kizárásra került a versenyből, abban a továbbiakban nem vehet részt.
Remélhetőleg az elkövetkező két hónap elegendőnek bizonyul majd, hogy az eddig okozott sérelmek ellenére is sikerüljön a jó hangulatot visszanyerni, megteremteni.
Természetesen az 500 Ft-os nevezési díj visszautalásra kerül - ez ügyben kérlek Schinter vedd fel a kapcsolatot Joeval!
Yvett de Crei
Bocsi, hogy "nyomulok" , de szeretném feltenni ismét a kérdést:
Milyen képzettség fedi le a Szépírást, ha azt suzeretném, hogy jártas legyen benne a karakterem?
Kérnék szépen egy KM-et nyilatkozni ebben az ügyben, mert a képzettségek átolvasása után, szerintem nem sok köze van az irás-olvasás magasfokához, ahogyan a festészet-rajzoláshoz sem kifejezetten. A választ elfogadom, csak jó lenne tudni mi az.
Előre is köszi. Ha valakit látok msn-en akkor majd nyaggatom az illetőt (ez leginkább Quatort és Yvettet érintheti, a többieknek nem kell félni ).
Csatlakozom a kérdezőhöz. Mivel így 1 emberrel kevesebben lettünk, aki kimaradt csatlakozhatna hozzánk...mondjuk neki a kari szempontjából lehetne 1 hét haladék, a pénzt meg sztem addigra lehet utalni ameddig kell.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
Kérdésem lenne. A karakterem készen van, és le szeretném adni, de van egy olyan kis problémám, hogy még nem találtuk ki a csapatnevet. Mindenképpen meg kell várni, míg kitaláljuk, vagy le lehet adni, és majd később hozzá írom a kitalált csapatnevet?
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.”Aruth Dyn-Dayaell