• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 55 / 201 • 1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 201

Re: Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.01.20. 15:23

Olvasói státus megadva, a karidat vagy nem vettem észre a listán, vagy már más temetőzte.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2008.01.21. 14:47

A Dorcha hosszú kihagyás után ismét visszatért Tiadlanba, s lassan újra a régi kerékvágásban megy minden :)
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.01.21. 16:36

Nava légyszi temetőzd Hekkan Al assir nevű karimat, mert ibarában kialudt az élet lángja.
Ok: Szeretnék egy karit indítani Abasziszban, néhány másik jk társaként.
Ha jól tudom max 3 karija lehet egy embernek nem?
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.01.21. 16:41

Valaki a városállamokban nem akar csapatként indulni?
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2008.01.21. 16:54

Nibur Sakraf írta:Nava légyszi temetőzd Hekkan Al assir nevű karimat, mert ibarában kialudt az élet lángja.
Ok: Szeretnék egy karit indítani Abasziszban, néhány másik jk társaként.
Ha jól tudom max 3 karija lehet egy embernek nem?

Nibur, Sion írta nekem, hogy a napokban újra ír Ibarába. Jól gondold meg, melyik karidat temetőzteted.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.01.21. 17:14

Nibur: Max 3 lehet, és valóban, Tiadlant Con tovább viszi (hol Sion, hol Con viszi...), ezt jelezte is valamelyik topicban ma.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2008.01.21. 17:16

Navaratna írta:Nibur: Max 3 lehet, és valóban, Tiadlant Con tovább viszi (hol Sion, hol Con viszi...), ezt jelezte is valamelyik topicban ma.

Az Ibaráról volt szó, nem Tiadlanról :P
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.01.21. 17:17

Hakea Ello írta:
Navaratna írta:Nibur: Max 3 lehet, és valóban, Tiadlant Con tovább viszi (hol Sion, hol Con viszi...), ezt jelezte is valamelyik topicban ma.

Az Ibaráról volt szó, nem Tiadlanról :P

Ekkora hülyét mint én... :P Jó, Ibarában nem tudom mi a szitu, de Tiadlanban viszont Con van :lol:
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.01.21. 18:29

Ejha....fogós. Akkor Nava még ne temetőzd, mert átgondolom, h mi legyen
A gorviki karim tutkó marad. Ayana meg most kezd belemenni az izgalmas részébe a mesének...majd átgondolom holnapig. Addig marad minden ahogy most van. (Meglátom Sion ír-e) És köszi a választ!
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.01.21. 19:34

Én mennék a városállamokba ha vársz kell lelkierő a karigyártáshoz max hétvégén tudok csinálni :D
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Airun Al Marem » 2008.01.21. 19:40

-Gyertek csak, gyertek csak...

*Ujjait gyürkészi, azokkal játszik és közben gonosz mosoly huzódik az arcán. MAjd mikor észreveszi, hogy figyelik nyugalmat erőltet az arcára.*

-Tororon egy sört légyszives! Nos barátaim aki velem tart azt most meghívom egy sörre.

-De az akció csak ma érvényes. Egy halálba igyekvő...Oh miket beszélek szóval egy a városállamokba igyekvő karakterért egy sört fizetek itt.

:D
"...a hajnal a szabad ég alatt, a rákövetkezõ a dorani országút egy apró fogadójában találta. Meghalgatta a legfrissebb híreket, megtérített egy hegyi rablót, aki az élmény hatására tíz arannyal támogatta Darton evilági birodalmának ügyét..."
Airun Al Marem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 307
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.01.21. 19:57

Az egyik asztal mellől feláll egy törpe és odasétál az aztalhoz.
-Ha megengedi én elfogadom az invitálást- majd körbenéz.
-Még valaki?
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.01.21. 20:13

Az egyik félreeső asztaltól feláll, s odalép a Törpe mellé férfiszemmel szépnek mondható nő és megszólal:
-Nos uraim, ha nem gond én is elfogadnám a szíves invitálást, bár jobban örülnék egy jófajta édes vörösbornak.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.01.21. 20:59

Syilinas!

Látom megint volt egy kis konfliktusod a Szabályzavarban. És már megbocsáss, de nem hinném hogy mindenki más a hülye és te maximálisan ártatlan vagy.

A személyes része (nem személyeskedés csak vélemény):

Ha elégedetlen vagy a nyílt játékkal, nyugodtan hírdess zárt kalandot, mint ahogy ezt régen megtetted, és a saját mesédben olyanra formálod Ynevet amilyenre akarod.

És még egy személyes meglátás: tudod nem mindenkinek van ideje és pénze MAGUS regényeket olvasni.
Nem feltétel és nem előírás hogy adott regénylistát el kell olvasni, és adott írókat feltétlen személyesen kelljen ismerni hozzá, hogy itt legyél "valaki", hogy embernek nézzenek.

Navaratna például életében egy darab MAGUS regényt nem olvasott, "csak" a szabálykönyvet ismeri, de én a magam részéről az egyik legkreatívabb, legélvezetesebb stílusú KM-nek tartom,akinél mindig szívesen játszanék. Kiválóan ért hozzá hogy tartalmasan szórakoztassa az meséjével az embert és ez összehasonlíthatatlanul több, mint hogy valaki elolvasott száz mágus regényt, betéve tudja a szabálykönyveket, vagy hogy ismeri-e Kornya Zsoltot.

Semmilyen "rangot" "tekintélyt" nem biztosít a számodra, hogy beszéltél egy íróval. Egyrészt azért mert a magus már régen több mint kizárólag Kornya zsolt, vagy Gáspár András agyszüleménye, másrészt az állandó benfentességed és "szakértői" mivoltod hangsúlyozása egyet fog szülni ellened: indulatot és unszinpátiát, mint ahogy arra állandóan van példa, a hozzászólásaid után.

Azt hiszerm azt nem látod be hogy itt igazából itt senkit sem érdekel hogy mit gondoltak vagy írtak az írók...:roll: senki sincs tőlük hasra esve és nem is érzi senki követendő példának, abszolút gurunak őkaet, akiknek a szava megcáfolhatatlan kinyilatkoztatás. Mindenki úgy mesél ahogy kedve tartja és ahogy jó neki, ha ebben partnerekre lel, ide szórakozni jönnek, nem Magyar Gergely-féle ynevismereti-tesztet kitőlteni, hogy ki az űberf*a gyerek.
Én magam például teljesenek érzem az életem ha anélkül kell végigéljem, hogy beszélhetnék valami szerencsétlennel, akinek valami írásműve megjelent magus-regény címszó alatt. Lehet zárt és nyílt kalandban együttvéve a JK-immal közösen már alkottunk annyit mint ők, ha nem többet.
Ha Quator adna ki magus regényt nekem az is teljesen tökugyanaz mint az oly nagyon felmagasztalt öreg íróké. Csak egy fantasy regény. Nem az emberi mivoltom kulcsa. Csak egy pár órás szórakozás, nem több. Nem ezzel nyered el az emberi méltóságot, hanem azzal, hogy anya szült...:roll:
Egyébként meg az öregek is írtak nagyon sza*okat. (Nekem speciel a kedvencem nem is Kornya és nem is Chapman, hanem Alan O Connor <alias Pálinkás Imre dr.>, és még tőle is olvastam elégtelent -pl: Aquvír gyűrű-de ez most mindegy.)

A nyílt játékra csak egy szabályozót fogadtunk el: az ismert szabálykönyveket.

Ettől függetlenül tegyük fel a HM-ek engednek a kérésednek és megalkodhatod álmaid kariját.

Hol találsz magadhoz fogható, -általad elismert- és felkészült HM-et hozzá, aki a mesében végig kimeséli és számodra is érezhetővé teszi veled a karid különlegességét, ki lenne rá alklmas aki azt a rengeteg apró nüanszot, és különlegességet, amit feltételezem visszont szeretnél érezni, az NJK-k reakcióiból; kimeséli neked és élvezhetővé teszi számodra a mesét, hogy elégedett legyél??? :roll:

Az olvasottságodat tekintve még nem született ilyen ember, Kornya Zsolt és Gáspár András -akik esetleg megfelelhetnének neked- pedig sajnos nem regisztrált még az OM-en, hogy jönne ide KM-nek...:roll:

Szóval amit itt találsz: hozzád képest talán nem oly kifinomult, "ínyenceket" de lelkes és játszani szerető társaságot, akik élvezik ezt a "műanyag fantasyt" és nem tudnak kinőni belőle. (Magamat is belértve.) Sajnáljuk hogy nem tudunk megfelelni az általad felállított egyediség, eredetiség nemes nimbuszának, de itt ez van, szeretjük ezt a "szürke és lapos középszerűséget", amit egy "mezei" harcművész, "bekecses" "subás" varázsló, "bőrzekés" tűzvarázsló és egy uncsi, "lábszagú szattyánbőrgatyás" sima harcos kijátszása nyújt. Itt vajas kifli van tejjel, és nem mogyorókrémes croissan. Ezen a menzán ezt adják. De nekünk ez jó így. Mi élvezzük. És szererjük. És miután megettük vigyorgunk mint a jóllakott napközis, mert elégedettek vagyunk. Tudom ez neked nagyon kispolgári és szűkös keret, a te gyomrod ezt már nem kajolja be, de nekünk elég a szabálykönyv adta tizenvalahány kaszt torokszorító, posványos, és sokkolóan gagyi ötlettelen unalmassága. Vess meg érte, de mi nem fogunk váltani. Ha többet mást akarsz, hírdess saját kalandot és toborozz embereket akik vevők a te általad kínált árura. Mivel ezek az emberek lesznek a játékostársaid akik ide járnak, elég szerencsétlenül veszi ki magát, hogy mindenkivel érezteted szellemi fölényed, azt hogy hozzád képest itt mindenki tudatlan és méltatlan a veled való játékra, mert csak pisis vajaskifli zabáló mindahány, akik még nem tanulták meg értékelni az eredetiséget és az igazán egyedülálló ötleteket, és túl korlátoltak is ahhoz hogy kinyíljon a szemük.
Nem csodálom hogy jónéhány indulatos beszólást kapsz, a közös játékhoz általában a kölcsönös szimpátia de legalábbis valami baráti semlegesség adná a legjobb alapot és nem az "én vagyok a szakértő" cím elismertetése. :roll:

Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.01.21. 23:24

*Látva amint a hangos gonolatát többen meghallva odalépnek egy Teljes vértes lovaghoz elmosolyodik, majd maga is feláll és odalép a társasághoz*
-Üdvözletem hölgyem és uram. az űinvitálást én is elfogadom.

//Niobe, Togar, irok pm-et//
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 55 / 201 • 1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 201

Vissza: Archívált Fórumok