• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

I. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
466 hozzászólás • Oldal: 23 / 32 • 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 32

Re: I. Csapat

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.17. 14:05

verseny kiirásban van egy mail cim oda kell küldeni...
om.verseny és gmail.com...

közös törit meg is irhatod bár sztem jobban jársz ha bemásolod...állitsd be a 12s betűmáretet és amennyi kilóg azt röviditsd le kicsit... :D
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.01.17. 17:14

Amióta a Sólyomasszony először fogadta kegyeibe, Szédült Ghibb Istennője szeszélyét követve vándorolt városról-városra. Kezdetben az Ezüst Ököl Testvériség tagjaként számos akcióban vett részt, de nyugtalan vére miatt most inkább külső tag státuszt visel – köszönhetően az egyik vezetőjével történt szóváltásnak. Ezt követően karavánkísérőként szolgált, de azt unalmasnak tartotta (igaz, ami neki izgalmas, az egy kereskedőnek rémálom), ezért később magányosan vagy kisebb-nagyobb csapatokhoz verődve kóborolt. Költségeit javarészt kártyából fedezte, ami számos alkalommal kavarta újabb zűrbe, de Úrnője elégedetten mosolygott rá, így sem a kegyében, sem harcban nem volt hiány sosem. A
A sors furcsa fintora, hogy két városban már kinn lóg a képe a városkapu őrszobájában. Ezeket a városokat kerüli, mióta az egyikben „hosszabb pihenőre” szólították fel a helyi börtönben. Ezt annyira zokon vette, hogy kénytelen volt karddal törni utat magának, sérülteket hagyva maga mögött. Az üldözőit ugyan lerázta, de lehetséges, hogy néhány rosszakarója ráakasztott valamilyen kullancsot (fejvadászt esetleg orgyilkost).
Jelenlegi csapatával is „pénzszerzés” közben találkozott. Aznap szerencséje volt, mert egy pénzesebb társaságra akadt, akik készséggel befogadták játszani. Sajnos nem tudtak veszíteni, ezért kicsit később parázs vita, majd verekedés tört ki, melyben Ghibb örömmel vett részt.
Pár napra rá felkereste őt az egyik vesztes, néhány társa kíséretében. Szerencsére nem a „sors kegyét” firtatták, hanem elhívták a papot egy veszélyesnek ígérkező küldetésre, melyre örömmel mondott igent. Így örök kérdés maradt, hogy mi történt volna nem válasz esetén . A küldetés végül eredményes volt és Ghibb rövid idő alatt a csapat aktív tagjává vált –legyen szó akár bajok megoldásáról akár okozásáról.

Azóta az ötös együtt járja Ynev és Észak földjét. Két újdonsült, „sötét” ismerős, mindig fel, felbukkant egy-egy újabb küldetés reményében, ami hol közelebb, Erenben, hol távolabb, Tiadlan földjére vetette a csapatot. A jutalmat mindig azonos arányban, testvériesen osztják szét.
A küldetések stílusa miatt sejthető, hogy a csapat „eszének” sok köze van Észak ügyéhez, de ez a papnak is tökéletesen megfelel, ezért még nem firtatta a megbízók személyét.
Röviddel a kaland után az is kiviláglott, hogy ha nem akarnak nagyon feltűnőek lenni, akkor szükség lesz álcára. Mivel a bárd és a vadász valamelyest konyított a színészethez, a boszorkánymester a trükkös főzetekhez, a pap pedig a vajákos tevékenységhez és a fura, mulatságos szerkezetekhez, így magától jött az ötlet, hogy mutatványos társulatot alakítsanak. Ebben Ghibb, mint mesterlövész pozíciót tölt be. Ehhez még jól is jöttek a bárd előadó készségei, és idővel közkedvelté vált a köznép köreiben. Jelenleg több mint 3 éve űzik ezt a kettős életet. A legutóbbi küldetésükről hazatérve elhatározták, hogy egy kicsit kikapcsolódnak, és a "szabadságukat" Masgar városában töltik el néhány fehérnép és a jó borok társaságában.

ne, ez lenne az előtörim.
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!

KARAKTER:
Worag, a lelenc, Darton-pap
Vjírgas Margalos, (codex)
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 555
ZK Karakter: Worag, a Lelenc (Füstölgő Nyomokon)
ZK Karakter: Vjírgas Margalos (Nadír Könnyei, Codex)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.17. 20:49

szerintem a saját részedet nyugodtan megirhatod a kérdés-fellelet részben...de sztem igy sem haladja meg a kötelező 1 oldalt :)
nem tom olvastad-e,de sztem bm-mről nem tudod,hogy bm :D de mindig előugrik vmivel XD

kérdés:
hogy áll a karid a mérgekhez? :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.01.18. 14:47

mérgek:

hmm, jó kérdés, nem gondolkodtam még rajta.

talán: nem szívleli, hiszen megbecsteleníti a tisztességes harcot, de elfogadja, mint szükséges rosszat.
azért neki ne kínálj fel mérget :)

ok, Bm-t kiveszem. majd "magiszterrel" helyettesítem. (azért a kari sem teljesen hüle. a villámvarázs v nekromancia eléggé feltűnő).

tényleg, ezekkel hogy áll a bm?

KARAKTER:
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.18. 22:56

há nem varázsol ha csak nagyon kell...minden mágia tipust ismeri vmennyire...

Quator:
azért nem kerestelek fel ma,mert majd akarok modani vmit ha majd Yvett és Castor is fent lesz...kösz a megértést.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.01.21. 12:38

ezesetben megkérném a magisztert, h az előadás kedvéért BAL kinyújtott kezébe vegyen egy almát, melyet most a nézőközönség kedvéért megpróbálok átlőni

KARAKTER:
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.01.21. 12:40

Ichigo! Siffad!

Légyszi nézzétek meg a pm-es ládátokat!

Köszi!

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.01.23. 12:19

Na, a mai napon rendeztem a díjat, a karilapot meg v ma du v holnap elküldöm. Remélem, nem nyomtam szét nagyon.

egyébként milyen varázstárgyat érdemes beszerezni szerintetek?

mert nálam a rúnakard kiesett, össz 90 A-ból kell gazdálkodnom.

a mély tarisznya meg adja magát a játékos kedvű KM-nek :D

KARAKTER:
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.23. 12:35

hát mondanám,hogy egy tűzijjat szerezz be,mert az sztem buli :D de sztem az nem fog kijönni...bár ki tudja...egyébként meg fürgeujjak kesztyüje/fürge nyelvek sisakja stb. mint szóba jövő vari tárgy... :D

mély tarisznyával sztem cska az a gond,hogy ha könyv alapján kezelik,akkor 2x méret a tarisznyának...szten nem éri meg...mi mindig úgy gamtünk,hogy vmi trk vezetett be akár egy titkos raktárba is és akkor úgy megérte XD de erről kérdezd me a szervezőket sztem...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.01.23. 13:27

Kizárás

Schinter kizárásra került a versenyből.

A döntés okai, melyek folyamatukban, hosszú időn át felgyűlve végül idáig vezettek:
    - A verseny kezdeti szakaszától kezdve cinikusan, szarkazmussal és elfogadhatatlan gúnyos stílussal viseltetett mind a kezdeményezés tisztasága, mind a szerezői, KM-i tevékenység kapcsán
    - A közhangulatot rombolta és emiatt a verseny, valamint a játékosok és a KM-ek lelkesedése és játékkedve, sőt életkedve is a keserűségbe süppedt
    - A játékosokat a szervezők, KM-ek ellen hangolta, hangolja és mindezt olyan manipulatív eszközökkel, melyekkel saját magát próbálja minél jobb színben feltüntetni, valamint másokat lejáratni
    - Ha mindezek felvetődtek csupán visszatámadással, további rossz hangulat keltésével, végül burkolt csak számára kedvező feltételek ígéretével reagált
    - Miután Schinter és Quator viszonya -előbbi hibájából- annyira megromlott, hogy Quator nem képes Schinterrel együttműködni; így Schinter részvételére az OM-versenyen a KM-ek nem tartanak igényt, a további konfliktusokat megelőzendő.
    Mivel viselkedése és a fent említett okok miatt a helyzet tarthatatlanná vált, így a verseny és a közösség többi tagja kikapcsolódásának érdekében Schinter kizárásra került a versenyből, abban a továbbiakban nem vehet részt.

Remélhetőleg az elkövetkező két hónap elegendőnek bizonyul majd, hogy az eddig okozott sérelmek ellenére is sikerüljön a jó hangulatot visszanyerni, megteremteni.

Természetesen az 500 Ft-os nevezési díj visszautalásra kerül - ez ügyben kérlek Schinter vedd fel a kapcsolatot Joeval!

Yvett de Crei
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.01.23. 15:42

Hoppá.

Reméltem, h nem fajul eddig a dolog, de sajnos így alakult.

Kérdés.
marad-e a csapat? Részemről: igen.

Felvehetünk-e másik versenyzőt - úgy tudom van olyan, aki a létszámstop miatt maradt le.

Marad-e a csapatnév? Mert tök jó, de már csak négyen vagyunk.

Mi legyen a csapatelőtörivel?

KARAKTER:
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2008.01.23. 16:50

Üdv!

Sajnálom, hogy a dolgok így alakultak! Nem nyilatkoznék, hogy mi az egyéni véleményem, hsiz azt bárki elolvashatja a verseny csevegő topicjában!

Az előtörivel egyenlőre nem tudom mi legyen. Én már leadtam az adatlapom és az előtrim is.

Az új jk jó ötlet, csak van e olyan aki, beválalja azt az utolsó pillanatban?!

Ha nem lesz senki, akkor mit szólnátok a : Négylevelű Lóhere csapatnévhez?

Shinter, ha elküldenéd Pm-ben a számlaszámod, visszautalnám rá a pénzt.

Siffard, ki az a két visszalépő? Olvastam a verseny csevegő topicjában, de egyenlőre "csak" Shinter kizárásáról tudok.
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.01.23. 17:20

Garmacor mondta vissza és csak 16 befizetés van , jah Te ezt úgyis tudod :D .

Kaspar
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.01.23. 17:58

Hmmm....Kissé át kell majd írni a történetet, főleg az én részemről ,de majd megoldom. Kár, hogyí eddig jutott a dolog. A négylevelű lóhere is jó sztem nagyon...talán még jobb is az 5-nél. Ha jobban belegondolok, akkor az előtöri is maradhat ez, csak a bm idő közben kiszállt a csapatból, mert az apuci nyomdokaiba lépett. Mi meg maradtunk szabadúszók az ereniek megbízásából.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.24. 7:45

Hm...nem akartam nyilt forumra terelni a dolgot csak utóbbi időben nem úgy jöttek össze dolgok,hogy napi 24 órában fent tudjak lenni...De ha már igy sikerült akkor beszéljük meg itt legalább mindenki láthatja,hogy mit történt/történik...Előre szólok,hogy lehet a szervezőknek kellemetlen helyzetbe fogom hozni kcisit,de hangsulyoznám,hogy nem én kezdtem...

1:
Quator:örülök,hogy nem birod burám,de amikor rákérdezek,hogy mit nem birsz és hogy mért nem jó csupán ennyit irsz be a reagomra,hogy "ez sem jó"+"ez sem jó"....MEgvádolsz,hogy hátba támadlak,de mikor megkérdezem,hogy mondj 1 példát,akkor azt mondod,hogy "fáradt vagy"(most az előtöris dolgot ne rántsd ide mert az amugy sem hátba támadás és azt megbeszéltük egymásközt) Kösz,de nem tom,hogy ki hogy van vele,de számomra nem megfellelő ilyenkor azok a válaszok,hogy "csak/sajt/mért ne stb."

2:
megértem,hogy a legjobb "családban" is vannak gondok,de az értelmes emberek megprobálják megbeszélni és ha kell,akko a néma egymásnak hátat forditást válsaztják,de jelen esetben ott lesz még másik 29 akivel beszélhetsz...és úgy sem te mesélnél nekünk,meg ha akartad volna nem is kellet volna,hogy láad a karijainkat.

3:
magam részéről azt hiszem mindent megprobáltam,hogy peace legyen...erre yvett és castor rá a tanú...megalázkodtam,igérgettem volna,de te erre mit csinálsz?Igéretetsz velem fűt fát és tuána beirsz egy olyat,hogy nem bizol bennem? tudtommal neked még nem igértem semmit igy erre nincs okod ilyet tenni...másrészről igy játszadozni vleem mint a "csicskásoddal" kösz ebből nem kérek...

4:
gátlom a munkátokat?Időpontra tettem egy javaslatot le lettem hurogva,de mégis nekem volt igazam....2x támadás ügyben tettem egy észrevételt teljesen normál hangnemben(nem mondtam,hogy nektek nincs igazatok csak "tudtommal" és mondtam később,hogy ha az oldal nem tért ki erre abban az esetben) le lettem hurogva...jön con megmondja a végszót,de kinek a javaslata illet rá?Hát az enyém...jk-k feltesznek kérdéseket válaszolok rájuk,ami sztem logikus...nagy részt ugyis lett pontositva ti általatok is és -majdnem- mindig odairtam,hogy sztem,de kérdezzétek meg a szervezőket...

5:
Quator:
Itt -már csak-egyedül neked van bajod velem és ezt nem vagy halandó megbeszélni és férfiként elintézni ezt egymásközt...ehelyett a saját szervező társaidat fenyegeted meg,hogy "vagy te vagy én"!nem tom,hogy ti hogy vagytok vele,de én nem szeretem az olyan fenyegetéseket,amik -látszolag- nem hagynak választási lehetősséget...amugy sem szeretem...
(most akkor ki a sunyi/gerinctelen?)

6:
hivatkoztál még arra emlékeim szerint,hogy biztosan balhézok majd a talin...Megláthatod ebbe a topicba is,hogy milyen csapatot szervezünk...nem vérpistit...Ezen felül megkérdezheted azokat,akikkel találkoztam eddig és -javitsatok ki ha tévednék,de sztem- egy jót játszottunk...Szabályok szinte szóba sem kerültek...(nava,con,sion,castor,saggaras,limi)

7:
manipulativ tett jk vs km?Hm...érdekes vád...akkor tájékoztassatok arról is,hogy mi okom lenne rá :D Talizni akarok tagokkal nem lefujatni a találkát...Az hogy vmi nincs rögzitve om-n és mivel tele van a magus háziszabályokkal és mondhatni mindenki máshogy játszik épp emiatt kell rákérdezni ha vmi nem tiszta...Quator mondta,hogy a 2x támadást ők sosem vették figyelembe...nos igen én is játszottam olyan csapatban,de elég sok olyan emberrel is játszottam,akik komolyan vették,de akárkivel is játszok rá szoktam kérdezni vagy maguktól mondják már,hogy mit szoktak másképp csinálni....

Szuma szumárum(összegezve,aki nem tudná :lol: ):
1:
Quator:hajlnadó vagy lefogadni Castor javaslatát és "kibékülünk" Nem szólunk egymáshoz,nem te mesélsz,sőt még a karikat sem kell látnod...Ezen kivül nem irok verseny topicba nem inditok nyilt karit,hogy még később se kelljen beszélned velem,igy mindenkinek jobb lesz és mindenki jól érzi magát a talin...Megmontam msn-n is,hogy nem miattad fogok elmenni a talira hanem a másik 29(+1 talán cattie?) miatt és miattuk el akarok menni...

2:
köcsög bunkó leszek és igyis ugyis el fogok menni és ha te tartod a fenyegetésed,hogy nem jösz el,hát akkor módositom a jelentkezést.Elvállalom a kmséget és mesélek 1 csapatnak és ide az első csapatba jöhet még 1 ember...
(még1x elnézést,hogy nehéz helyzetbe hoztam embereket)

ui.:még annyit,hogy ha nem ment volna át a reagomból...arra törekszek,hogy mindenki jól érezze magát és lehet önzőségnek nevezni,de én is akarok találkozni a tagokkal ill. az ebbe a topicba összegyültekkel egy jót szorakozni...köszönöm a figyelmet.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
466 hozzászólás • Oldal: 23 / 32 • 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 32

Vissza: I. OM-szerepjátékverseny - csapatszervezés