• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szabályzavar- azaz mi , miért, hogy?

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2288 hozzászólás • Oldal: 55 / 153 • 1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 153

Re: Szabályzavar- azaz mi , miért, hogy?

HozzászólásSzerző: Sylinas » 2008.01.20. 14:32

Kérdezném a helyszínmoderátorokat, hogy egy Kránielf kránon kívül indítható e nyíltjátékban? Varázsló lesz, jól átgondolt, és átlatható előtörténettel és céllal... Abbasziszban indulna...

Gyors választ várnék, ha leet, mert sietek a karaktergenerálással, és ha nem, másiakt kell gyártanom még ma, mert igen, engem hajt a tatár :P

Jah és mégvalami, a boszorkánymesteri villámmágia Boszorkánymesteri m. Alapvarázslatok, elemi mágia, vagy a Természeti mágia részében vannak?
Sylinas

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.01.20. 15:25

Iymer!

A 4 ahrcművészeti stílust taglaló Rúsnya cikkben van benne az belső idő és a chi-harc leírása, szabályozása. Mi azt használjuk asztaliban.

Sylinas!

Kráni elf nem lehet varázsló. Ld. Summarium.

A villámmágia az elemi mágia része.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sylinas » 2008.01.20. 16:16

és akkor az Ashirru az mi? De mindegy, Lassan emgszokom, hogy amit én mondok az sosem úgy van, még ha olyan evidens dologról is van szó, mint hogy kék az ég...
Nincs kránielf varázsló, Istenem...
Sylinas

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Chorax » 2008.01.20. 16:26

Biztos van kráni elf varázsló, de valószínüleg NJK kaszt...mint az Amhe-Ramun pap...
„Acélos akarat, rendíthetetlen hűség, gyakorlott kéz – a kráni légió pillérei.”
Chorax
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 319
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2008.01.20. 16:36

Nos summiból átolvastam az idevágó részt, szerintem az Ashirru alatt inkábba Kráni elf női boszikra gondolghattak, vagy a kráni elf megtartókra. Ugyanis a summárium más asztrál mágiával bibelődő kasztot nem említ, amugy meg ami az Ashirukat illeti ők nem asztrálmágus megfelelői hanem inkább démon idézők, így tuti nincs köztük varázsló.

Amúgy az ég nem mindig kék- Mondja ezt a színvak-nálunk specc most szürke. Ezzel amúgy azt akarom mondani, hogy az éremnek mindig két oldala van. Így nem a személyed ellen szólnak, most is tényekkl fektettük le, hogy nincs igazad.
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.01.20. 18:19

Észrevetem valamit a fajok leírásánál. A Dzsenneknél ugye Yvett ezeket irta le:
DZSENN:
Intelligencia +2 (22)
4.fok Pszi – pyarroni (minden Pszi-használati szinten 1-gyel több Pszi-pontot kap mint az adott módszer/fok-nál szerepel)

Valamint Pszi-pontjaiból alkalmazhatja a varázslói mágia Mentálmozaikjait. (1 Mp-os varázslatért 1 Pszi-pontot kell „fizetni”. Az Időtartamok, Hatások és Erősítések az ott leírtakkal azonos.)

Az MTK-ban még az is le van irva, hogy minden dzsenn képes a dzsambiával mesterfokú (4.fok) kétkezes harcra. Ez direkt lett kihagyva, vagy véletlenül?
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sylinas » 2008.01.20. 19:44

Saggaras, nem értem mit kötöszködsz mindíg velem.
Van külön Kránielf Boszrokány kaszt, ami biztos ért az asztrálmágiához, de oda van írva a Sumiban, hogy Beavatott. Beavatottaknak pedig a varázsló kasztúakat hívják. Etimológiailag történelmileg és a fantasy valamennyi műfajában is. Nem hiszem, hogy pont a summarium írói nem tudták ezt, amikor olyan emberek írták, mint Kornya Zsolt. A megtartó az szakrális mágiahasználó kaszt, nem beavattot, a középkorban fűvész volna, druida, sámán, vagy pap, és a legtöbb fantasyban is ez a funkciója a hasonló kasztoknak. a Boszorkány Felhasználói mágiát használó kaszt. A középkorban szintén fűvész, vajákos, banya, sötét praktikákat űző, az ördöggel paktáló csábító. Nem bevatott. Beavatott az a varázsló - Okullis, Adeptus, Novícius. A Mágia tudományában járatos személy.
A Másik, démonidéző tudománnya csak a varázslói nekromanciának van. Sem a boszorkánynak, sem a boszorkánymesternek nincs olyan varázslata, mellye a démonokal tudna mahinálni, egyedül a boszorkánymesternek van a szentségtelen kapu varázslata, de az csak démonok e világra való szabadítására való, nem démonokkal való manipulációkra.
Ilyet csak egy varázsló tud. az ő Nekromanciájában leírt varázslatai képesek rá. És nem értem hogy az Ashirru szerinted hogy NEM az sztrál mágiával mahinál, mikor világosan oda van írva, hogy főleg az asztrálmágiában járatos mágiahasználó, akinek szerepe a démonidézőkéhez hasionlatos, csak ő az asztrálsik lényeinek ismeretére és befolyásolására szakosodtak. Tehát épphogy nem démonidéző, úgyhogy erről ennyit. És egy ilyen csak varázsló lehet, hogy a te szavaddal éljek, tutira.
A maradékra meg nem mondok semmit...
Sylinas

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2008.01.20. 20:00

Nos egyszerüen pontot téve a vita végére, és nem önkényeskedve.
Azzal gondolom minden résztvevö egyetért, hogy a kráni elf témában a Summarium a mérvadó.
Ebben világossan le van írva, hogy kráni elf milyen JK kasztok közül választhat:
-harcos
-lovag
-fejvadász
-boszorkány
-bárd
-megtartó

Ez a könyv 55. oldalán szerepel.
A többit persze nyugodtan megbeszélhetitek hogy akkor az ash... izé mit hogy és miért használ. Mellesleg a sámán akkor nem praktizál démonokkal? ;) .

Egy kérdés a végére: Sylinas nem értem hogy miért akarsz mindenáron olyan karakterrel játszani amit a könyvek, szabályok -ami alapján a fórum tagjai játszanak- nem engedélyeznek. Ekkora kihívás egyedi karit csinálni, ha a szabályok szabta határok között kell maradni? Az oldalon több embernek sikerült már ez, nem adom fel a reményt.

Kaspar
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 653
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2008.01.20. 21:29

Saggaras Zenir írta:Amugy meg ami az Ashirukat illeti ők nem asztrálmágus megfelelői hanem inkább démon idézők, így tuti nincs köztük varázsló

Hát ez nemhogy nem tény, hanem baromság. A varázslók a legjobb démonidézők egyrészt, másrészt pedig ez simán azt jelenti, hogy az ashirruk módszerei különböznek az embervarázslókétól. Egyébként az ashirruk sehol nincsenek leírva, így könnyen lehet, hogy mozaikmágiával hajtják uralmuk alá az asztrálsík élőlényeit, de az is, hogy ismeretlen felhasználói mágiát űznek.

A tény az, hogy a Summarium világosan leírja a játszható kasztokat, a varázsló pedig nincs köztük. Kaspar, sőt, a Summarium megmondta a frankót.

Attól függetlenül szerintem Sylinas karakterei eléggé egyediek, abba meg nem kellene belemenni, kinek milyen kedvencei vannak. Attól, hogy én szeretem a koldusszegény, halálraítélt karaktereket, neki még nem kell. Ő kérdezett, mielőtt kész kariját kukáztátok volna, és mivel jól tette, a bíráló hangnem nem indokolt.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2008.01.21. 1:00

Nos ami azt iletti, tény a démonidézők kránt leszámítva ynevet nézve a varázslók, ám az ottani leírásnál az egyik dolog pont az volt amit Sylinas is írt, hogy azstrál sikkal mahinálnak, és az ottani lényekkel foglalkoznak, és itt volt egy pici kihagyás a szövegből, ídézem mestersége inkább a démonidézőkével rokon sem minta hagyományos asztrálmágusokéval. Eszerint ez tény hogy nem zárja ki a varázslót ezt aláírom, de nem is jelenti ki hogy ez feltétlenül varázsló lenne, mint tudjuk krán esetében nem beszélhetünk a normális JK-kasztokról, így nem mondhjatjuk ki, hogy ez vagy az varázsló, ott vannak az engedélyezett kasztok.

Amúgy ha jól emlékszem valamelyik elf kolóniában ha jól tudom elfendelben, a megtartókat képzik elf varászlóvá. és az elf megtartókat szokás beavatottaknak nevezni. Mivel náluk ők képviselik a mágikus hatalmat.

Egyébként nem vagyok kráni elf szakértő, de az egész fajleírásból az szürődik be, hogy főképp mágikusan kondicionált harcosok kerülnek ki a soraik közül, ezért is vannak ott a felsprplét kaszt lehetőségek.

És nem ellened szólt Sylinas, hanem elnézést, hogy nem a HM-i accommal, irtam, de vettem a fáradságot, és utána néztem a témának, ezer bocsánat mindenkitől.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2008.01.21. 1:46

És azokat a harcosokat ki kondicionálja? A megtartók tudtommal nem képesek mágikus fegyverzetet létrehozni. Nem lehet JK kasztokkal magyarázni amit a Summarium kihagyott, az a könyv sem adott bő leírást a kráni elfekről. Elvben bárki összerakhatja magának a dolgokat, de ez itt persze nem lehetséges, ugyanis ahányan vagyunk, annyiféle elképzelésünk van a témáról.

Szerintem.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2008.01.21. 10:58

Az utolsó sorokkal egyetértek veled maximálisan, és az hogy kráni elf nem lehet vari az nem jelenti azt hogy bármi más sem lehet kránban csak erről épp nem szól a fáma.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2008.01.21. 11:03

Hakea Ello írta:
Saggaras Zenir írta:Amugy meg ami az Ashirukat illeti ők nem asztrálmágus megfelelői hanem inkább démon idézők, így tuti nincs köztük varázsló
Hát ez nemhogy nem tény, hanem baromság. A varázslók a legjobb démonidézők egyrészt, másrészt pedig ez simán azt jelenti, hogy az ashirruk módszerei különböznek az embervarázslókétól. Egyébként az ashirruk sehol nincsenek leírva, így könnyen lehet, hogy mozaikmágiával hajtják uralmuk alá az asztrálsík élőlényeit, de az is, hogy ismeretlen felhasználói mágiát űznek.
És a démonlovasok? Azok sem varázslók.
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sylinas » 2008.01.21. 11:17

Alapvetően sok igazság van abban amit mondasz Saggaras, csak vannak apróbb félreértések.
Egy tény. Akár elfendel, akár Sirenar, akár Kránról van szó, az elf társadalomnak a mágihasznólói az óelfek leszármazottai. Elfendelben a tudás tonyaiban nem Megtartókat képeznek, hanem az ősi ó-elf családok leszármazottait, akiknek még az ereiben van od. Nem játszható kaszt éppenezért a Tudás tonyaiban képzett elf varázsló, mert az OD-dal rendelkező ó-elf, hatalomszavakkal. Az ott képzett varázslók hivatottak hatalmukkal a mágikus védműveket fenntartani, amik Elfendelt őrzik.
Tehát elfendeli elf varázsló nem játsznató.
Syrenar. Majdnem ugyanez a helyzet, csak ott ezeket a varázslókat Rehynn-eknek hívják és szerencsétlen módon csak 6 van belőlle, viszont a hatalmuk pont akkora, hogy 6-an is képesek ellátni azt, amit az a pár száz elf varázshasználó odalent délen végez elfendelben. És a rehynneket hálistennek nem sokat kell képezni, mert mikor cirka 3000 évnyi élet után természetes halállal megdöglik egy, a lelke a hatalmával együtt valamelyik utódjába költzik, akinek ekkor feldúsul a vére (mint a tremernek taumaturgia-vér ösvény 3-as diszciplínájánal :P ) hatalomszavakkal mahinál ás évtízezredes mágikus és harci tudás birtokosa lesz. Egyes Dein családok, meg persze a Rehynn-ek közvetlen családtagjai rendelkeznek még OD-dal Syrenárban, de azokból vagy vezető Oilyn-ek, vagy Siryao-k lesznek.
Egyedül doranban, vagy lar - dor-ban képzet elf varázsló játszható, de azok elbújhatnak a két nagy elf szállásterület igazi mágiahasználói mögött.
Kránban őrződött meg legtisztábban az óelfek vérvonala. Őnáluk nem ritkaságszámba megy valakinek a sűrűn folyó ősi vér megléte, hanem elszórtan ugyan, de elég gyakori. Ráadásul a krániak ebből a szempontból beltenyészős fajta, mert a családon belül és kívül is a házasságaikat úgy kötik, hogy az Oddal rendelkező egyedekből alkotnak párokat, mert így a két sűrű vérvonalból még sűrűbb vérvonallal rendelkező utódok születnek. A Krániak viszont nem használják az elf ómágiát mint mágikus módszert, mert kiveszett a tudástárukból. Biztos kiferjlesztettek helyette rituálékat, módszereket, eljárásokat, amikkel ezt a hatalmat, páncélokba, fegyverekbe, tudják kötni, szállásterületeik mágikus védelmére tudják kialakítani, és bizonyos, hogy ezek a módszerek különböznek kinézetükben és használatukban az Ynev többi részében használatostól, de működési elveikben egyezniük kell, lévén ugyanazt a mágiát használják, mint mindenki más.
Kránban Ómágiával egyedül a néha feltámadó Malior úmathar-ok rendelkeznek, amíg élnek, mert nekik is feldúsul a vérük, és birtokába kerülnek az ősi tudásnak, és ők mindíg kiválasztanak maguk mellé 12 sűrű vérű elfet, akik Malior apostolai lesznek, azoknak is feldúsúl a vére és ők is képeszek lesznek ó-elf hatalomszavak használatra.
Ez megy kránban. Akik ómágit használnak azok a páncélkovácsok, akik a lovagi vérteket készítik el, meg a hercegek, akik a házak szállásterületeit védik meg ezzel a mágikus tudással. És még aki mágiát használ a megtartók és az ashirruk, na meg persze a bárdok és a boszik, de nem tudom, hogy, hogy lehetne boszorkányt idnítani, mikor ez egyetlen igazi kránielf borzsorkányszekta (bocsánat de most nem nézek utánna a névnek) az az Opálhajóst őrzi valami tornyban, őróla meg érdemes tudni, hogy lekiabálta az égről a 3-adik holdat. A szektába bekerülni csak sűrű vérvonallal lehet valamint 2 egymás melletti vörös és kék anyajegy birtokában a testen, és a tagjai nem éppen szépek, mert egész életükön keresztül szúrkálják magukat egy hosszú tűvel, hogy a harmadik, láthatatlan ilyen pontot megtallják, mert ha sikerül, akkor a vérük feldúsúl és ők is az elf ómágia használatára vállnak alkalmassá. A Kránielf bárd meg kb olyan mint a gorviki hóhérpoéták, csak Kránielfben.
Démonológia. A Kráni démonológia a déli démonikus óbirodalom shakkaritáitól ered, akiknek tanítványait a birodalom leverése után kránba hurcibáltak. Ám ezek félmajom ősemberi szintű, démonokkal befolyásolt előemberek voltak. akiktől a déli nomádokat lehet eredeztetni egyenes ágon. Ezektől a démonidézőktől fejlődött ki a kráni démonlovasok tudománya. Ez valóban nem mágikus, inkább szakrális módja a démonok anyagi sikra hívásának. Ettől függetlenül kránban nem csak démonlovasok foglalkoznak démonidézéssel, hanem egyébb varázslók és boszorkánymesteri szektát illetve rendek is. Csak ők fejlettebb, vagy éppen precízebb módszerekkel. Azt sem érdemes elfelejteni, hogy az 5-ödkor végén, mikor Orwella összeugrott a Kyrekkel, iszonyatos mennyiségű Kyr menekült gondolta botorul, hogy a feketehatáron túlra menekül. Ezzel nem is volt gond, mert ők aktív lakóivá válltak a kráni társadalomnak, csak éppen vitték magukkal a tudást és a mágiát is, tehát kránban is, bár hatalmas ferdülésekkel, de az emberek a kyr alapú mágiát használják. Akik nem, azok az aquir alapút, de azok maguk is félaquirok.
Az Ashirru az egy külön téma. Nem tudom ki olvasta Kornának a Legendák és Emigmák - Kráni Krónikák c. novellás kötetét. Nah ott van egy novella, amikor egy kránielf lovagnak a teljes páncélzatát megszerzi egy Káosz-Thuragh szekta, és valami szertartásukhoz használják fel, igen ám, csak utánna megjlennek a kránielf lovagok, akiket egy Ashirru, ha jól emlékszem egy nő vezet, aki szintén lovag egyébbiránt, csak egyedül veri le a szekta teljes asztráldémonokból álló védőseregét, meg az egyik szektavezért pl úgy öli meg, hogy egyszerűen leszaggatja az asztráltestéről az erejét adó rajta élősködő asztráldémonoat, meg utánna kiszakítjha az sztráltesdtét az anyagiból. Ezek alapján én nem tudom mire lehet képes egy Ashirru. Biztos hogy nem szimpla asztrállény idéző, és nem is egyszerű asztrlmágus. Mindensetre érdekes lenne kidolgozni a kasztot a mágikus formuláival együtt, de ez szerintem majd Kornyáékra vár. :P

Amit eddid leírtam, nem érdmes vitába szállni vele, mert megintcsak a ti szemetekben kérkedés lesz, de Kornya Zsoltal beszéltük, ő mondta el nekem, mert érdekelt a téma, és megosztotta velem az eddigi alapelképzeléseket az írók részéről. Márpedig akármit mondtok, amit az írók a regényekben, novelláskötetekben leírnak, az képezi alapját a MAGUS szerepjátéknak, és mindennek, ami MAGUS logó alatt fut. Tehát lehet akárkinek akárhány Ynev elképzelése és képe, amit egyszer az adott világ kitalálói és aktív formálói közül valaki mond, az úgy van. Ha egyzser valaki az oldalról írói babérokra tör és beverekszi magát a MAGUS regény és novellaírói közé, akkor az ő véleméynére is hallgatni fogok. De amíg nem, addig viszont az van, amit az írók, a világ alkotói kitaláltak. Nincs de, nincs ha, nincs mert, nincs miért... Spenót van!!! :D oszt kész.

Ami továbbra is igaz, Kránra más szabályok vonatkoznak, mint Ynev más részeire. Alapvetően azt felejtjük el, hogy, főleg az Új tekercsek óta, a kasztok nem különböző foglalkozásokat és/vagy szakmákat, űző kalandozókat gyűjtenek egybe, hanem egyfajta fejlődési utak. A boszorkánymester az kontár feketemágus, a varázsló nem kontár, és nem is kell feketének lennie :) a boszorkány lehet szajhától luxuskonzumhölgy, testőrtől orvgyilkos, aki mágiájával intézi ügyeit. a tűzvarázsló lehet beavatott kutatótól harctéren karddal tomboló csatamágus. A Bárd művészi hajlammal megáldott és mágiával felspékelt bajvívó, vagy tolvaj, a tolvaj az behatolóművész, vagy egyszerű utcai túlélő, a harcos ahányféle állama és népe van Ynevnek, annyiféle lehet, a lovagra ez ugyanígy vonatkozik. A fejvadász lehet magasanképzett kémtől egyszerű mészáros - Ölő a ninja - koncepciótól bármi. A Gladiátor továbbra is speciális kaszt maradt, lévén szerintem játszhatatlan (minek hagyná bárki ott a jól fizető pankrátor szakmát, hogy kalandozzon, mikor nekik az egész élet egy kaland) A Kardművészek harcművészek nem változtak, de azokból eddig is sokmindent ki lehetett hozni. A papok pedig koncepciótól függően megint annyifélék lehetnek, mint égen a csillag, a szetereotíp domvik lelkésztől a kahrei gilronita pisztolos cowboy-omig, amit nem engedtek játszani. Pedig véleméynem szerint mindent megtettem vele, hogy játzató legyen, csak nem vagytok képesek (és itt az oldal Hm-jeit szidom) rugalmasan értelmezni azt, amit a szabálykönyvek leírnak. Ha valahol valami nem-hez hasonló szót láttok egyből indexre teszitek a témát, ahelyett, hogy mérlegelnétek ésszerűen, dehát ti tudjátok.
Ez vonatkozik Kránra is. Ott is ennyiféle meg még ennyibb kaszt lehet. De ezek alavetően csak a nevükben, képzettségeikben, mentalitásukban, céljaikban különböznek, azért írom, hogy csak, mert egyvalamiben még mindíg megegyeznek, a koncepcióban. Ugyanaz a koncepció pedig ugyanaz mindenütt, függetlenül attól, hogy valaki kráni, vagy shadoni, legfeljebb másban lesz jó, attól függően, mit akar vele a játékosa, és mit kíván meg a hely ahol született és él.
Jah egyébként Első TörvényKönyv szerint az elf lehet: Harcos, Gladitor*, Fejuvadász*, Bárd*, Varázsló. Ami a summariumban benne van, inkább kiegészítenie kéne az eddigi törvénykönyveket, mint kizárniuk egymást... szerintem. Lehet, hogy a Kránielfek között nem képeznek effektív varázslókat, de Krán más varázslórendjeiben lehet hogy bevesznek kránielfeket, és maga a faj alkalmas a kasztra (lásd: ETK)

Nah jó hosszúra nyúlt, de a véleményem elmondhattam legalább a témában. Köszönöm attól aki el is olvasta, reméltem mindezeknek az épülésére is szolgált.
Sylinas

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2008.01.21. 11:53

Nos a végén volt egy két elejtett mondat ami kissé logikátlanná tette számomra az egészet, először is azt irtad hogy csak azt ismered el, a MÁGUS irói irkáltak, ha jól tom a szabályok lefektetésénél is ki lett kérve a véleményük, így a szabály alkostásnak ők is szerves részei, vagyis, mi tulajdon képpen az ő akaratukat tartjuk be, így jött az, hogy az 1. szintű cowboyos gilron pap nem működö képes jk.

A töbihez nem igazán tudok mit hozzá fűzni, nem vagyok nagy mágus regény olvasgató, én szerepjátszani szeretek.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2288 hozzászólás • Oldal: 55 / 153 • 1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 153

Vissza: Csevegõ