• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

I. OM- szerepjátékverseny: megbeszélés, szervezés

Jelentezések, megbeszélések, tájékoztatás...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1083 hozzászólás • Oldal: 48 / 73 • 1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 73

Re: I. OM- szerepjátékverseny: megbeszélés, szervezés

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.01.19. 22:30

Togar!

Megnéztem a beküldött karkatert. Még nem olvastam el és bírálni se nagyon tudom, mert a képzettségeknél nincs feltüntetve, hogy mire mennyi KAP és mennyi Kp lett költve. A szintjét a képzettségeknek elég a Fok rovatban szerepeltetni és a fejlődés szinterke lebontva rubrikákba pedig azt beírnod mikor, mennyit és mit költöttél rá.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.01.20. 7:58

Oké Köszi átjavítom akkor gondolkoztam is beírom de lemaradt :)
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.01.20. 13:37

Szeretnék hordani alkarvédőt és lábszárvédőt, de az árán kívül nem találtam mást. :oops: Mivel nincs pajzshasználatom, így csak az SFÉ-t szeretném tudni.
Azonkívül ha jól tudom a kivert bőr használatához nem kell nehézvért viselet ugye?

A karilapon a felszerelés rovatba be kell írni a tárgyak árát is?
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.01.20. 14:19

Niobe!

Alkarvédőnél nincs is külön megadva SFÉ. Alapvetően annyit védene, mint egyébként a páncél, aminek része. Anyagától függ főleg. Ha szegecsekkel kivert bőr az is, mint a kivert bőrvért, akkor 1-es SFÉ. Nem tudom milyet szeretnél?

A kivert bőrvérthez nem kell nehézvértviselet. A könnyű vérteket lehet e nélkül is érdemben viselni. Hogy mi minek számít könnyű/rugalmas nehéz/merev nehéz vértnek azt a képzettség UT-s leírása tartalmazza.

A tárgyak árának feltüntetése is szükséges lenne a felszerelés értékének átnézéséhez.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.01.20. 14:36

Köszi! :D
Maradok a kivert bőrnél.
Akkor még bogarászok egy kicsit a karilapon, mert már nem tudom, hogy hová hánytam el a papírfecniket, és így már nem tudom az árakat :?
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kijoe » 2008.01.20. 19:14

Üdv!

Most kezdtem neki a karakterem képzettségeinek kidolgozásához.

Szeretném kérdezni, hogy a Vulgármágia (nekromancia) 3. fok -hoz milyen vonatkozó képzettséget és hanyadik szintre kellene felvenni. Többnyire csak az életerőszívás különböző formáival foglalkozna a karakter.

Ugyan ez lenne a kérdésem a Vulgármágia (alap-elemi), Vulgármágia (rontások), valamint a Vulgármágia( anyag)
képzettségekre is, tehát a vonatkozó képzettségnek hanyasnak kell lennie?
Ezt nem találtam leírva...

Illetve az Alkar/lábszárvédőhöz tényleg 3.fokú Pajzskezelés kell, vagy elég a 2.fok?

Előre is köszönöm a választ!
Saguru No Ószei Ics'an Navariszen! - „Ha sárkányra vadászol, ne csodálkozz, ha találsz is egyet!”
Kijoe
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 297
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.01.20. 19:24

Kijoe!

A vulgármágia tapasztalati alapú, így ott nem kell tudni mi miért úgy jön létre, így oda nem kell járulékos képzi. :wink:

Alkarvédőnél elég a 2. fok is, de akkor csak annyi irányból működik, mint a képzettség leírásánál. A karaktergenerálásnál a példa kedvéért van 3.fok, ha esetleg ez bizonytalanított el. :)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.01.21. 13:20

Hmmm....érdekes volt amiket elolvastam...pörögtek az események. Én csak az engem érintő részre szeretnék reagálni (és mivel most eléggé felb/szott agyilag elnézést, ha nem maradok teljesen tárgyilagos) Noss kedves Yvett. Mielőtt valakit sunyi, alattomosnak neveznél légy szíves pm-ben kérdezd meg, hogy mi volt a célja. Ugye te voltál az aki kiakadt azért, mert rossz híredet keltették...te is ugyan ezt teszed. Bocsi, hogy ilyen szemét vagyok, hogy nem 1 oldal, hanem 1,5 oldal lett a csapat közös előtörténete. Bocsi, hogy voltam olyan rendes, és megírtam a csapat összes tagja helyett. És milyen alattomos voltam, hogy levettem a betűméretet 9-re. Ez tényleg olvashatatlanná tette az egészet....Hát nekem is kezd elmenni a kedvem ettől az egésztől....ha vm bajod van légy szíves és előbb eszéld meg azzal, akivel bajod van, és csak utána kezdj el vádaskodni, mert lehet, hogy az a másik alak is UTÁLJA HA ROSSZ HÍRÉT KELTIK!!!!!!!!
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.01.21. 13:52

Ezt úgy az egészet priviben letudhattad volna most is...

Más: elküldtem az előtörit arra a gmailos címre, kíváncsi vagyok, mennyi hiba lesz benne :P
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kijoe » 2008.01.21. 14:31

Uraim!

Az egymás szapulását kérem, hogy priviben végezzétek, mert eléggé zavaró, ráadásul ez a topik nem is ebből a célból jött létre...

Köszönöm!

Kérdés: A méregkevés 2.fokhoz kell-e a méregkezelés 2.fok vagy nem szükséges?
Nem akarok olyan karit aki méreg felvitele közben megmérgezi magát...
Saguru No Ószei Ics'an Navariszen! - „Ha sárkányra vadászol, ne csodálkozz, ha találsz is egyet!”
Kijoe
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 297
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2008.01.21. 14:48

Sajnos kell hozzá :)
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.01.21. 16:08

Én a részemről nem is akarok ide többet erről írni, csupán egy kissé felzaklatott a dolog... azért is válaszoltam ide, mert itt kaptam a vádakat...de ígérem ezután pm-ben bonyolítom, és elnézést minden nem érintettől.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.01.21. 21:26

Akit érint!

A 11,5. betűméret, az nem 12.

Mindenkit nyomatékosan kérek, hogy az egyéni és közös előtörténet betűmérete 12; azaz tizenkettes legyen; -és a huszárcselt megelőzendő- olyan betűtípusban legyen írva, hogy arra a mellékelt egy oldalra ráférjen, ahol ezt kérjük.
Köszönöm.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.01.21. 22:25

//Kijoe!
Nem vagyok Úr, és nem fogok szapulni, de akkor is reagálok az ismételt támadásra ellenem, mely szintén nem volt jogos a delikvens részéről.
Ha zavar az ittléte légyszi ugord át, de ez is a versenyhez való megbeszéléshez tartozik, még akkor is ha nem a szabályokról szól a téma - megbeszélés, szervezés - és ezt a részt kimeríti teljesen.
Köszönöm a megértésed - és mindenki másét!

Yvett//

Nibur!
Kezdve így kiemelve, hogy lásd hozzád szólok és nem csak a sorok közt rejtem el a címzettet.

Nibur Sakraf írta:Hmmm....érdekes volt amiket elolvastam...pörögtek az események. Én csak az engem érintő részre szeretnék reagálni (és mivel most eléggé felb/szott agyilag elnézést, ha nem maradok teljesen tárgyilagos) Noss kedves Yvett. Mielőtt valakit sunyi, alattomosnak neveznél légy szíves pm-ben kérdezd meg, hogy mi volt a célja. Ugye te voltál az aki kiakadt azért, mert rossz híredet keltették...te is ugyan ezt teszed. Bocsi, hogy ilyen szemét vagyok, hogy nem 1 oldal, hanem 1,5 oldal lett a csapat közös előtörténete. Bocsi, hogy voltam olyan rendes, és megírtam a csapat összes tagja helyett. És milyen alattomos voltam, hogy levettem a betűméretet 9-re. Ez tényleg olvashatatlanná tette az egészet....Hát nekem is kezd elmenni a kedvem ettől az egésztől....ha vm bajod van légy szíves és előbb eszéld meg azzal, akivel bajod van, és csak utána kezdj el vádaskodni, mert lehet, hogy az a másik alak is UTÁLJA HA ROSSZ HÍRÉT KELTIK!!!!!!!!

Nibur Sakraf írta:Én a részemről nem is akarok ide többet erről írni, csupán egy kissé felzaklatott a dolog... azért is válaszoltam ide, mert itt kaptam a vádakat...de ígérem ezután pm-ben bonyolítom, és elnézést minden nem érintettől.

Miért is járattalak le? Mivel? Hol? Mikor?
Tőlem csak ilyen hozzászólást olvashatsz ez ügyben:

Yvett de Crei írta:Srácok!

Quator véleménye egyezik az enyémmel!

Nem igaz, hogy nem lehet tudomásul venni és alkalmazni a kért szabályokat (kéréseket!)

- A csapat hogyan találkozott össze, milyen eszme, közös cél tartja egyben a kompániát? (A versenyen nincs mód összemesélésre).
- A csapat előtörténetében be kell mutatnotok pár szóban, hogy hogyan jutottatok a P.sz. 3694. esztendő nyarára Erenbe, Masgar városába.
- A közös előtörténet hosszára megkötésünk csak annyi van, hogy ne csapjátok össze 3 mondattal és a maximális hossza max. ezt az oldalt tegye ki.

Kérném az Ötlevelű lóhere nevű csatap tagjait, hogy ennek a szabálynak a betartásával módosítson az előtörténetén!

Mint látható ebben nem szerepel a neved, nem rágalmaztalak, nem járattalak le.
A csapatszervezéses topikban meg nem én "beszélgettem" Schinterrel az üggyel kapcsolatban.

Olvasható továbbá még ez is az én "tollamból":

Yvett de Crei írta:…
Azért viszont nem vagyok hajlandó bocsánatot kérni és eltűrni, hogy egy JK kifogásolja azt a döntésemet miszerint egy egész csapatot figyelmeztetek a hibára, melyet az egyik csapattársuk elkövetett, és valószínűsíthetően mindannyiójuk el fogja követni - hisz olvasható, hogy másolás/beillesztés lesz a közös előtörténet írásánál - vagyis mindenkinél ugyan az fog látszódni, ugyan olyan hosszan - esetleg lesz aki nem fog sunyi módon betűméretcsökkentést alkalmazni, hanem kendőzetlenül az orrunk alá nyomja formázatlanul abban a betűméretben ahogyan kértük.
Kértük először. Szabályba lefektettük. Miért is baj, és miért is jött rám ez miatt az öt perces dili, hogy erre a szabályzat betartására figyelmeztettem a csapatot? Talán mint KM nem tehetem meg, hogy figyelmeztessem a kedves JK-kat arra ha (akár akaratosan, akár akaratlanul, direkt) hibáznak? Nyejjem le? Hagyjam? Bólogassak a JK-nak mindenre mint a rájfázenbankos kiskutya? Tűrjem el, hogy ott hágja át mindenki a szabályzatot ahol és ahogy csak akarja? (Tisztelet a kivételnek!!!)
Mindenki döntse el magában, hogy ez a megnyilvánulásom jogos volt-e vagy jogtalan.
…

Ha jól látom ebben sem szerepel a neved, sehol! És ez pl. nem is neked lett címezve. Plussz bele van írva, hogy
Talán mint KM nem tehetem meg, hogy figyelmeztessem a kedves JK-kat arra ha (akár akaratosan, akár akaratlanul, direkt) hibáznak?
vagyis NEM rágalmaztalak, mert az indokokat, az ok-okozati összefüggéseket NEM tudtam! (És nem is szerepel a neved SEHOL!)

A nyílt bocsánatkérésedet várom!

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.01.21. 22:37

Ma már túl fáradt vagyok hogy minden sz***ra ami a szervezők nyakábas visszahullik, reagáljak, de holnap megnézem majd ezt is.

Lehetséges lenne hogy nem ellenségként kezelitek a szervezőket amúgy? :roll:

K*va jó hogy öten gürizünk hogy jól szórakozzon mindenki, ti meg nagy mellénnyel beleüljetek a frankóba és akkor még húzgáljátok is rá a pofátokat, ha esetleg merünk szólni, hogy "'ne haragudjatok már, de vannak a dolgonak keretei, amit szeretnénk ha betartanátok".

A t**löm kivan már, hogy egy hónapja agyalunk modulon, mint legyen, hogy legyen, hogy lesz frankó, és most már megsúgom: Yvett nekiállt hogy saját készítésű üvegfesménnyel lepje meg az első helyezetteket; erre beleveritek a fejünket a szarba! Kösz szépen faszák vagytok és csók a családnak! :hogyaza: :hogyaza: :hogyaza: :evil:

Banyek, akinek valami nem tetszik, jöjjön át a szervezők oldalára aztán takarítsa a ganét, amit a hiperérzékeny USER-ek önérzete sérelmesnek vél, és tegye mindezt mosolyogva és diplomatikusan, nehogymá még a józsi is megsértődjön!

Komolyan mondom ha tudtam volna hogy ennyi konflikutssal jár ennek a nyomorult találkozónak a megszervezése, bele se kezdek, inkább maradjon mindenki otthon! :evil:

Tisztelet a kivételnek!

Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1083 hozzászólás • Oldal: 48 / 73 • 1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 73

Vissza: I. OM-szerepjátékverseny