-Ne hívd így, bántja a fülem(H)
-Oh, de érzékeny lettél, mióta nem jártál az udvarban! Csak nem kedveeld ezt az embert?(T)
-Nem igazán kedvelem, de mulattat az esetlensége-volt Haravan arca közönyös.
-Legyen hát, talán királynőnk is szórakoztatónak fogja találni, bevonhatja valamelyik nyilvános orgiájába, már csak azért is, mert a faja ilyen alantas...
Haravan szemeit forgatta.
"Nem viccelt. A királynőnk kissé perverz. Ha egy mód van rá, ne kelt sd fel a kíváncsiságát...Mert ha beüt a baj, könnyen kínos helyzetben találhatod magad!"-üzente a tündér.
Tamlyn átvágott egy csendes ligeten, aztán egy lassan kibontakozó ösvény kúszott elétek. Szó szerint akkor létesült az ösvéní, korábban semmi sem volt ott. és az ösvény két oldalán póznákra tűzve kis lámpások derengtek. Az ösvény végén egy fűvel benőtt dombocska állt.
"Abban lakik a királynőnk. Kívülről egy gyepes halom, ami tömény megtévesztés, de lásd majd a belsejét!"
-Ah, elhozta!-szólalt meg egy testetlen női hang.
-Én nyertem a fogadást!-jött egy diadalittas második.
-Végre, egy kis kínzás lesz az estély csemegéje! Emberhusi!-sziszegte egy harmadik.
Haravan kivonta a kardját.
-Csak nem féltek egy ember férfitól? nekem azt mondták, Valri nővérei ennél bátrabbak!
-Tékozló fiú, végre idetolod a képed?-vágott vissza az egyik.
-Mióta úrnőnkkel háltál, úgy eltűntél, csak nem felsültél, Haravan?-kuncogott rosszindulatúan egy másik.
A tündér megvetően elhúzta a száját:
-Látszik, hogy nem voltál ott, és még nem döngöltelek az ágyba, mert akkor tudnád, hogy velem ilyen sosem történik meg.
A három nő felkuncogott, de most sem mutatták még magukat.
"Valri testvérei azok. Előre jöttek, hogy lássák, teljesítem-e a királynő parancsát, shogy megnézzenek maguknak. Attól tartok védelmet kell rád bocsátanom. Védtelen lennél nélküle a mágiájukra...s udvarunk mágiájára..."
Ezután áttette baljába a kardját, a jobbal megtámasztotta fejed, és lesmárt. Igen, Haravan, a tündérkapitány, egy valódi, mély, nyelves csókot adott neked, olyat, amilyet te csak nőknek szoktál. Viszont rájöttél, hogy ez nem öncélú beteg cselekedet volt...Furcsa erő öntötte el a tested, hirtelen nagyon meleged lett, mintha láz tombolna benned, homlokodat és hátad kiverte a víz, megremegtek izmaid, aztán elhalt az egész. A tündér pedig elengedett.

>