• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

I. OM- szerepjátékverseny: megbeszélés, szervezés

Jelentezések, megbeszélések, tájékoztatás...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1083 hozzászólás • Oldal: 46 / 73 • 1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 73

Re: I. OM- szerepjátékverseny: megbeszélés, szervezés

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.01.17. 17:53

Üdv.
Gyors kérdés a felszereléshez.

fegyverhám: 6 db dobótőr helyezhető el benne, a mellkasra szíjazva. a pengék V alakban keresztezik egymást (3-3 mindkét oldalon)

ilyen lehet-e ill mennyiért?

és jelezni szeretném, h befogadott az I. csapat (Ötlevelű Lóhere).
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!

KARAKTER:
Worag, a lelenc, Darton-pap
Vjírgas Margalos, (codex)
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 555
ZK Karakter: Worag, a Lelenc (Füstölgő Nyomokon)
ZK Karakter: Vjírgas Margalos (Nadír Könnyei, Codex)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.01.17. 17:55

Igen lehet, egy átlagos fegyveröv áráért.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.01.17. 19:06

Üdv Mindenkinek!

Huh, Castornak a reagját olvasva egy „kicsit” meglepődtem, mert mostanában nem vagyok képbe a dolgokkal, a vizsgák kiszívják az agyamat. Remélem azért rendeződni fognak a problémák, mert gáz lenne, ha elmaradna a találkozó.

Niobé, és én is már nagyon várjuk a márc. 22-ét, és valószínű ezzel nem vagyunk egyedül.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.01.17. 19:08

Aki nem tud játszani (azaz nem tudja, mi az a játék és a hozzáállása nem stimmel), és alátok vág, zárjátok ki. A szervezőknek módukban áll jelentkezést visszautasítani, azaz válogatni a társaságot, ha valakivel nem szívesen lennének együtt, nem? Egy fő miatt felrúgni mindent? Ki kell zárni a problémás elemet és kész. (tudom, kispadról könnyű beszélni...)
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.01.17. 19:38

Nava!

Megtudnád nézni nekem, hogy szombaton meddig kell fizetni a parkolóban? :D Csak azért, mert itt Debrecenben csak 14 óráig kell és 300 Ft/óra. Ha ott is hasonló lenne, akkor max 4-5 óra lenne csak a fizetős parkolás.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.01.17. 19:40

Meglesem pontosan :wink:
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2008.01.17. 19:46

Én egy dolgot fűznék mind ehhez:

Azért jelentkeztem a versenyre, hogy megismerjem az OM tagjait, azokat akikkel nap, mint nap irogatunk egymásnak, akikel találkozunk az OM-n. Ez lehetett volna egy házi buli is, de célszerűbb volt egy MAGUS verseny formájában megszervezni az egészet, hogy az ismerkedés ne csak hosszú, kínos csendek tömkelegével legyen "megfűszerezve", hanem azzal amiért mi nap, mint nap feljárunk az OM-re.
Ez az egész kezd veszekedésbe, vitába, kibúvókba torkolni!

Mi a faszért kell ezt csinálni!? Vannak szabályok, ez levan írva a versenykiirásba! Persze az ember nem tökéletes, s néha hibázik. ( Nibur hosszas előtörije pl). Ő megfogta, bólintott egyet, s remélem rövidítve újra írja. Ez szerintem belefér, mert hát az ember nem tökéletes. Téved, megcsúszik néha!

Azonban az elfogadhatatlan, hogy egyesek itt élik ki magukat. Felvetnek egy témát, amire a leendő KM-eknek azonnal "írniuk kellene", vagy reagálni rá. ( Persze ők nem csak egy kérdést kapnak, hanem vagy 5-6 egyszerre, amire szeretnének a legjobb tudásuk szerint megválaszolni).

A másik, a jk, aki meg "csak" egy karit hoz össze elkezd agyalni! Elkezdi őket szidni, szapulni, de nem is folytatom, hisz mindenki láthatja, hogy mi a fene folyik itt...

Mi a picsáért kell ezt csinálni???????

Van ennek értelme????????

Azt hittem felnött emberek vagyunk, akik azért csináják ezt az egészet, hogy kikapcsolódjanak a mindennapok egyhangúságából és kicsit jól érezzék magukat, kicsit elvonatkoztassanak a napi életből adódó gondoktól?!?!?!

Be kéne fejezni szerintem a vitákat, s a jó hangulatra törkedeni mind itt, mind a versenyen!

Akinek ez nem jön be, az vegyen egy boksz zsákot, s azon élje ki a belső feszültségét, ne másokon!

Joe
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.01.17. 20:04

Én annyit mondok egy két ember miatt nem kell abbahagyni max azok nem jönnek akik nagyon akadékoskodnak a szerepjáték nem a tápolásról szól szerintem hanem a csapatmunkáról és a szórakozásról. Én ha mesélek akkor annyit mondok mindegy 80.as vagy 150es támadód van hozzád igazítom az ellenfelet ha sokat akadékoskodsz kötekedsz és elrontod mások játékát 2 perc alatt halott vagy és játszunk tovább mint ha mi se történt volna és lehet gondolkodni ez mondjuk az én véleményem:)

Ha fejenként legyártok 3 gyógyitalt a csapattársaknak azt lehet? összesen 15db 8ÉPs
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.01.17. 20:07

Togar!

Gyógyitalmennyiség megbeszélés alatt. Valami korlátja lesz csak még nem fix mennyi. Kis türelmet kérünk.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.01.17. 20:09

Semmi gond várok ugyis hétvégén írom össze a felszerelést ha meg kevés a gyógyital és még mindig fáj majd leitatom a pacienst :lol:
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2008.01.17. 20:22

Nos mint tudjátok én általában szeretek kimaradni a vitás témákból, és nem azért mert félek vitatkozni, csak gyűlölöm a negatív kicsengést, és ezért nem szeretek vitázni, épp pont ezért szeretném kinyilvánítani a véleményem a témában.

Én személy szerint nagyon köszönöm a szervezői és KM-i gárdának, hogy minden szabad erejükkel azon munkálkodnak, hogy mi jót szórakozzunk, és tudom, hogy egyesek könyedén tulépnek a beszólásokon, mások lenyelik és gyülemlik bennük, megint másokban pedig komoly lelki ismeret furdalás ébred. Nos mint feletébb pozitvi gondolkodású ember szeretnélek arra kérni benneteket, hogy ne adjátok fel, és igaz hogy kispadról beszélek, de sosem voltam híve a kollektív büntetésnek, így egy két ember miatt kérlek benneteket, ne fosszatok meg attól a nagyszerű lehetőségtől hogy találkozzunk egy mással, és játszunk egy jót.

Eddig sokáig nem beszéltem igazán, hogy mien volt az amikor szolnokon játszottunk. Én nagyon élveztem, és örültem annak,hogy meg ismerhettem Castort, Navát, és Shinit is. És egy nagyszerű élmény volt, és pont ennek reményében gondolok az OM-versenyre, is hogy végre megláthassam, hogy milyen ember lehet Con, Yvett, Joe, Ichigo vagy Garma (ha lehet nem sorolnám föl mind a 30 résztvevőt, így a kimaradoktól is elnézést kérek.). Engem mindig is nagyon motivát, hogy új emberekkel találkozzak, és csupa új élménnyel gazdagodjak, és utáltam mindig hogyha ezt valaki tönkre akarta tenni. Így mégegyszer szeretném, kérnbi, hogy egy két férges alma miatt ne kelljen kivágni az egész almafát.

Köszönettel Saggaras
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.17. 20:32

CAstor:
ha ennyire nyiltan rákérdezel akkor megmondom,hogy irányodban igen is érzek egy kis bocsánat kérés szükségét...Irtam ugyanis réges régen az időpont ügyben,hogy sztem a május vége nem lesz jó erre többen helyeseltek és javasoltam a márc/ápr. ill. a tavaszi szünet időtartalmát megindokolva...erre kaptam tőled és quatortól egy jó nagy lecseszést,hogy hogy képzelem ezt mondani stb. Erre tessék meg lehet nézni,hogy a szavazás alapján kinek lett volna jó a május vége...

Yvet ügyében volt egy pm váltás nem tom ezt emlitette-e neked...mondta,hogy irjam meg neki pm be a véleményem megirtam...aztán visszairt 1-t és én arra válaszoltam...mi a vége? azóta arra a pm-re nem kaptam választ és csak azt lehetett látni,hogy yvett 1 időre szabira ment...oké biztos dolga akadt,de azóta ahogy nézem már visszajött és azóta sem jött tőle semmilyne válasz...sztem ez nem éppen egy gerinces ember megoldása...

Quator ügy:
irtam a csapatnak 1 reagot,ahol 2 fő-re többes számot használtam mivel elvileg az is és km-ket irtam...1 betű nem szólt senkinek CSAK a csapatnak irtam erre quator bejön és elkezd kötekedni...elismertem,hogy hibáztam és bocsánatot kértem,hogy én csak 2 emberre értettem azt a beirást,amit a CSAPATNAK irtam...nem tom erről mondott-e bármit is kedves quator...
továbbá irtam azt is quatornak,hogy azzal a 2 fővel,akivel van problémám majd megbeszélem és ez nem igazán tartozik őrá sztem...

az hogy vki sunyi-e vagy gerinctelen sztem mindenki látja,hogy ki az főleg az hogy ki volt az,aki vette a bátorságot és felkereset,hogy legalább elmondja mi nem tetszik neki és nem csak az ember háta mögött tud beszélni...más kérdés,hogy ezt indokoltan vagy indokolatlanul teszi...

nem tudom,hogy feltünt-e,de úgy készülünk a "versenyre",hogy találkozhassunk egyet,beszélgethessünk egyet...soha semmilyen tápról nem volt szó komolyan és sztem ez a karakteralkotásból is látszik...kérdések ügyében meg az lett,amit ti mondtatok...1-2 észrevétel talán volt,hogy szerintem/szerintünk mért nem jó,de általában egy közösségben úgy vélem ez elfogadott dolog...(de ha mégsem szóljatok....) de végül mindig vmilyen álláspontra lett jutva...

Az om tagok közül volt szerencsém pár emberrel találkozni és azok visszaemlékezhetnek,hogy valójában hogy is sikerült...szerintem jól szorakoztunk egymással,de ha tévednék,akkor szóljatok rám...
(még castorral is,bár szegényt kicsit többet lett szivatva,de nem úgy gondolom,hogy szivre vette volna...vagy nem?)
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.01.17. 21:09

Schinter!

Visszakerestem az említett vitát.

Ami miatt akkor felrobbant az agyam az az volt és most is az:

Abban az időben még nem volt konkrét időpont kiválasztva. Mivel a Jk-k minden áron időpontot akartak írtam egy ilyet, hogy én és Quator a május végét tartjuk "realizálhatónak" te pedig ezt kész ténynek vetted.
Egyétalán nem volt időpontról konkrét dönrtés, csak később lett.

Amit nem akarsz meglátni: gusztustalan amit csinálsz, most is manipulálni próbálsz. Mindenki más hibás csak te nem.

Ami tény: Yvett és Quator nem akar a versenyen részt venni, ha te ott leszel.
Ezt elég nehéz az én nyakamba verni. És tudtommal nem én vagyok az okozója.

Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.17. 21:22

igen én meg JAVASOLTAM 1 időpontot és ezért lettem leoltva...és végül is az én általam javasolt időpont tünt jobbnak...talán az indokolatlan leoltásért jobb helyeken nem jár legalább annyi,hogy igen igazad volt vagy anniy,hogy jó volt az ötlet?legalább ne további lovaglás legyen és emiatt elgyek már közellensség... :lol:
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2008.01.17. 23:09

Ezt félretéve egy kérdés

ha hárítófegyvert akarok hasznánlni, tehát csak védekezésre használom a fegyvert akkor kell-e kétkezes harc, és milyen fokon, meg milyen fokon kell érteni a fegyverhez, vagy mi ennek a menete?
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1083 hozzászólás • Oldal: 46 / 73 • 1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 73

Vissza: I. OM-szerepjátékverseny