• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

I. OM- szerepjátékverseny: megbeszélés, szervezés

Jelentezések, megbeszélések, tájékoztatás...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1083 hozzászólás • Oldal: 45 / 73 • 1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 73

Re: I. OM- szerepjátékverseny: megbeszélés, szervezés

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.17. 9:48

hm...stipi stopi saggaras? :lol:

amugy tényleg ha lenne rá elég jelentkező,akkor sztem az autó bérlés lehet olcsóbb lenne azoknak,akik nem utaznak 90 kedvezménnyel és nin diákjuk :D
utána jártam...a vonat jegy oda-vissza kedvezmény nélkül 2*1500 huf...nos a legutóbb mikor kocsit bérelt 1 haverom azt mondta,hogy 6000+ huf volt/nap...nos ha jól számolom,akkor ha 5 fő összejönne 1 helyről/1 irányból akkor a kocsi sokkal jobban megérné :P persze,akiknek van diákjuk azok fizethetnének kevesebbet,de akkor is megéri sztem azoknak akiknek nincs semmijen kedvezményük 8)

hm...ki volt az a galád,aki rámert koppintani véreb orrára? :lol:
//én is légyszi légyszi légyzi :D//
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.17. 10:09

Km-k:
karakteremet elküldtem a megadott mail cimre.
pls nézzétek meg...A felszerelést biztosan pontositani kell,de ezügyben beszéltem már 2 kmvel és-amennyire kivettem- azt javasolták,hogy forumon beszéljük meg,mivel minden km-t érint...Szeretném majd ha a csapat topicba történne meg ez...

a közös előtöri részt meg kicsit máshogy tagolta az otthoni gép mint a kolleszos,de elvileg nem több mint az az oldal vagy ha mégis,akkor nem sokkal több...de a lényeg az mondhatni copy-paste+kis törlés szóval ha a többiekét olvastátok akkor ugyan az :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2008.01.17. 10:47

Schinter!

Ha van jogsid, és tudod intézni az autóbérlést, én benne vagyok. 8) :D
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.01.17. 11:17

A Budapestiek kezdhetnek örülni. Van kocsim és még vezetni is hajlandó vagyok. Ha összejövünk min 3-an vagy többen akkor már megéri az autó. Tekintve, hogy nekem sincs kedvezményem a MÁV-nál.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.01.17. 11:24

Kis térképsegítség városon belül:

Kép

Jelmagyarázat:

-rózsaszínes teli pötty: vasútállomás
-piros karikán belüli terület: Táncsics Mihály utca, ahol a HEMO van

Az utcában van parkoló, de csak fizetős. Autósok, figyelem! A Táncsics M. utca egyirányú! Közlekedés csak Kossuth Lajos út felől lehetséges, nem a Sóház felől! Személyautóval az átjárhatóság a Baross Gábor út felől a Kossuth felé megszűnt!

Saggarasnak: Jubileum térnél, balra a nagy szürke pötty lenne a vasút, és halvány szürke kör a Kossuth utca táján a HEMO
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2008.01.17. 11:26

Én azt mondom, hogy azok menjenek első körben kocsival, akiknek nincs emmilyen kedvezményük, aztánm jöhetnek a többiek, am Garma nem kell agódni ahogy kivettem egy kisbuszt is megtöltenénk csak azokkal akik Budapest vagy annak érintésével mennek szolnokra.
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.17. 11:32

ami azt illeti van jogsim és a bérlést is intézném,de úgy tünik Garma szerzett kocsit :D biztos vok benne,hogy meg fogják/fogjuk tölteni az az autót :D legalábbis ha van hely tutira befizetnék 1 re,mert diákkal is még 1500 oda vissza+szolnoki busz jegy...(persze saggarrassal más a helyzet XD )
mondjuk a fizetős parkoló annyira nem lol,de az hétvégén nem üzemel nem? :D már mint a parkoló gép XD
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.01.17. 11:43

Vasárnap nem, de mi szombaton megyünk oda :P
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2008.01.17. 11:44

Schinter írta:ami azt illeti van jogsim és a bérlést is intézném,de úgy tünik Garma szerzett kocsit :D biztos vok benne,hogy meg fogják/fogjuk tölteni az az autót :D legalábbis ha van hely tutira befizetnék 1 re,mert diákkal is még 1500 oda vissza+szolnoki busz jegy...(persze saggarrassal más a helyzet XD )
mondjuk a fizetős parkoló annyira nem lol,de az hétvégén nem üzemel nem? :D már mint a parkoló gép XD
Meg. :D
Lehet, hogy nem autómatás parkoló van, viszont akkor lenyúlnak rendesen. Pesti árakkal számolva 8 óra... lehet hogy az is lesz vagy 1600 ruppó.

Öt emberrel számolva ~2*700Ft körül jöhet ki a dolog. Parkolási díjjal együtt. Ez most egy durva sacc.
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2008.01.17. 12:21

Most láttam csak Nava utmutatos térképes reagját, és akkorát nevettem a külön nekekm szánt jelmagyarázaton, hogy csak na, köszi szépen.

Amúgy egynelőre ahogy számoltam pont öten megyünk pestről kocsival, így szerintem Garma kocsiját meg is töltjük szép csendben:D
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2008.01.17. 12:49

:koccint:
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.17. 14:03

5*700 nem sok :D és ha pont 5n is lennénk,akkor az jó is volna :D modnjuk saggarasnak biztonsa nem éri meg annyira a 90% kedvezmény miatt,de ha benne van az csak jó XD

Hát akkor majd keresünk vmi nem fizetős parkolót biztos van :D vagy megbeszéljük a Hemo val nekik is biztos van parkolójuk XD ha már ott tartjuk a rendezvényt,akkor biztosan meg lehet velük állapodni :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.01.17. 15:19

Nyílt levél Schinternek!

Azért írok, mert MSN-en berszélgettem pár KM-mel és nagyon elegük van belőle Schinter, hogy úgy állítod be őket mint utálandó közellenséget akik beleverik a fejeteket a sz*r-ba.

Az első dolog ami nekem szemet szúrt: állandóan bocsánatkérést vársz. Eddig csak én voltam benne a körben, de újabban belehúztad Yvettet is a tudatos bűntudatkeltésbe.

Gondolom az kiviláglott hogy én aztán egy pillanatig sem alszok rosszul és totálisan belesz*ok hogy te hogy érzed magad vélt sérelmek miatt; Yvett viszont az a fajta ember akinek számít mit gondolnak róla és kínosan igyekszik elkerülni minden olyan szituációt amiben mások őmiatta megbántva érzik magukat; e téren ő nem képes hatékonyan védeni magát.
Újabban ott tart a dolog hogy töröltetni akarja az acc.-ját is főleg miattad. Quator vissza akar lépni a meséléstől, Joe pedig a játéktól. (Alább beillesztem Quator reagját amiat a KM-eknek a modulírói topicba írt.) vagyis úgy néz ki nagyjából-egészében sikerült a stílusoddal megtorpedózzad az egészet. Quatort még én sem tudom kihozni a sodrából, de a tömény, reszketeg idegbetegség stílusában ír, amikor te szóba kerülsz.

Nos ami az én bocsánatkérésem illeti:

Schinter! Nálad provokatívabb, gerinctelenebb, sunyibb és manipulatívabb embert még nem hordott a hátán a föld. A magam részéről: sza**k én a te pofádba vastagon; csak azt sajnálom hogy a varázslatos személyiséged egymagában képes rá hopgy szétcsessze ezt az ígéretesnek indult kezdeményezést. Nem érsz te annyit hogy bocsánatkérésre legyél méltó, legfőképpen nem bűntudatra. A legtöbb amit tőlem kaphatsz egy kis fika a válladra, azt is önfeledten és a bűntudat legcsekélyebb esélye nélkül.
Sem én, sem Quator sem Yvett nem játszana veled szívesen együtt; mondhatni hidegrázásuk van a gondolattól hogy neked kelljen mesélni. Joe is érzi hogy enyhénszólva valami nincs rendben veletek és nincs is kedve játszani. Ez még a kisebbik gond, mert én lazán megcsinálnám hogy beveszem őt plusszba ahhoz a csapathoz akiknek mesélnék hogy ne érje kollektív büntetés.

A nagyobbik baj, hogy sikerült kikészítened Yvettet és Quatort és a dolgok jelenlegi állása szerint miattad lesz három olyan mesélő, aki teljesen kedvetlenül, összszorított foggal és muszájból fog mesélni, mert a varázslatos személyiséged megmérgezte az összes játékkedvüket és tenniakaréásukat. Gratulálok.

Nem tudom feltűnt-e már, Schinter, de te vagy a rohadt alma a kosárban, és te rohasztod szét a többit.

A dolgok jerlenlegi állása szerint most én maradtam az a motor, akiben van még szufla vinni az egészet, köszönhető annak hogy én elég kérges vagyok már ahhoz, hogy lelkiismeret furdalás nélkül átgyalogoljak minden kretén barmon -például rajtad- ugyanis jelenleg miattad van szétcseszve az egész rendezvény.

Ime Quator reagja:

Quator ar Zaraquer írta:Srácok!

Azt hiszem itt az ideje, hogy komolyan a földhözragadt realitások talajáról közelítsük meg a problémát! Igen. Van PROBLÉMA!

Az elmúlt napokban beszélgettem többekkel is. A versenyről és a készülődésről. Eddig mondattuk, hogy "áhh Quator depizik csak". Igen én eltemetem magamban és levetem az érzéseimet, ha kell és "az akarat és elme hatalma az érzelmek felett" eszméjével lesöpröm az ágálókat. (Erre még nem került sor, de úgy tűnik ami késik nem múlik.)

Egy szónak is száz a vége. Többen jelezték, hogy nem akarnak már versenyezni, nem akarnak már találkozni, sőt nem akarnak már OM-re se jönni. Egyszerűen a gonoszság és rosszindulat, az aljas számítás, gerinctelenség nemcsak ettől vette el az elmúlt egy hónapban a kedvüket, hanem az élettől is.

Megértem. Én is így érzek. Már csak összeszorított fogakkal makacs, dacos kötelességtudatból csinálom. Most bebizonyosodott, hogy nem csak én vagyok így. Lehet KM-ként tudhattuk volna hogy ez lesz, de azért elgondolkodtató szerintem, hogy már játékostól is visszahallottam ezeket.

Most nem finomkodok csak közlöm a tényeket:

Az "eszme" meghalt.

Már rég nem arról szól ez az egész, amiről szólnia kellett volna. Egyszerűen belesüppedtünk a rosszindulat mocsarába. Elhatalmasodott a frusztráltság, a széthúzás, az ellenségeskedés.

Akár a listát is össze lehetne állítani, kik azok akik ezt okozták. Kik azok, akiknek valami sátáni, morbid és zsigeri kéjt okoz, hogy mindezt megmérgezhetik, amit közösen "megálmodtunk".

Komolyan mondom most telt be a pohár és most kellene kihúzzuk a fejünket a homokból.
Elhatározássá érlelte az elmúlt pár nap a gondolatot, hogy összeállítok egy listát. "Akiket NEM akarok látni" címmel. Megértem hogy ez egy "közösség" csak most odáig jutottam, hogy úgy érzem a közösség jobbik része védelmében itt az ideje a rosszabbik, fekélyes rész kivágásának.
Kicsit teátrális leszek, de biztosíthatok mindenkit komolyan gondolom és nem a pillanatnyi hév vezet, főként nem "egyszerű" siránkozás.

Ha a hétvégéig (vasárnap reggel jövök, megnézem mi van és az akkori helyzetnek megfelelően) nem rendeződnek az áldatlan állapotok, akkor felteszem ide a listámat. Meg lesznek nevezve azok, akikkel hajlandó vagyok ezek után egy levegőút szívni és meg lesznke nevezve, akikkel nem. Onnantól kezdve lehet dönteni, hogy a nem listán szereplők legyenek ott vagy én.

Igen. Én nem szoktam ilyen végletes lenni és azt hiszem láttátok/tudjátok, hogy ha hátbadöfnek akkor is jóhiszeműen állok mindenkihez. (Ld. Sylinas anyázása, amit szó nélkül kellett lenyeljek és utánna az értelmesebb karakterének mesélek.)
Most jött el az a pont mikor már nem látom a szép szavaknak értelmét. Mivel alapvetően naív, hülyegyerek részemet nem tudom meghazudtolni, így megadom a lehetőséget az észbekapásra és vasárnapig megállom szó nélkül a kialakult helyzetet, utolsó utáni esélyt adva a helyzet "békés" tisztázására. Utánna "bizalmi szavazás" lesz. Nem tudom mi lesz az eredmény, nem képzelem be, hogy mindenki mellém állna, de most nem leszek kivételesen kishitű és tudom, hogy azért lesznek, akik "engem választanak". Ha mégsem hát tévedtem, nagyot, méghozzá úgy másfél éve. Azért mégis jobb lesz tiszta vizet önteni a pohárba. Legalább megtudom, hogy idevaló vagyok-e, vagy a sok "veled vagyunk" hátbaveregetés csupán üres gesztus volt.

Mégegyszer mondom nem felindulásból írok, hanem az elmúlt hónap és főként az elmúlt hét megaláztatásai és barátokat szenvedni látni komoly döntésre sarkallt.

Azért remélem elolvassátok és lesz reakció rá. Természetesen örülök neki, ha itt ismét megveregetitek a vállamat és biztosítotok a támogatásról, de én arra gondoltam, hogy lesz-e valami tevőleges megmozdulás az ügyben.

Kedves Schinter! Várjuk válaszreagod, melyben -reményeim szerint- csodálatos alakítást láthatunk "az egyedül a gonosz világgal szemben" és a "Schinter a szegény mártír" c. királydrámából.

A dolgok jelenlegi állása szetint NEKED kell majd bocsánatot kérni de KU**ÁRA, de nem tőlem; hanem Yvettől és Quatortól, esetleg a többi JK-tól ugyanis láthatólag miattad meg lesz lőve az egész rendezvény.

Hárman biztosan nem kérünk belőled. Kérdezd meg Cont és Sess-t akarnak-e neked mesélni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2008.01.17. 17:33-kor.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rio » 2008.01.17. 16:40

Sziasztok. Az a kérdésem lenne, hogy Embervadász karinak kell-e Pajzskezelés 3.fok az alkar és lábszárvédő használatához?
Rio
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 69
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.01.17. 17:49

- Alkar-, lábszárvédő használata:
Yvett de Crei írta: ¤ Ha valaki csak viseli és az általa megkapott SFÉ-t szeretné érvényesíteni, akkor képzettség felvétele nélkül alkalmazhatja.
¤ Ha valaki az UT-ben szereplő pajzshasználati VÉ-ékét szeretné kamatoztatni, ebben az esetben fel kell vennie a Pajzskezelés képzettséget (amely csak módozatában azonos a könyvben szereplő Pajzskezeléssel, de az ott leírtaknak megfelelően NEM fogja tudni használni a különböző fokok szerint a pajzsokat!
¤ Ha valaki az alkar-, lábszárvédő mellé pajzsot is szeretne használni, akkor azt külön képzettségnek kell felvennie a következő módon pl.:
Pajzskezelés / Alkar-, lábszárvédő 3.fok
Pajzskezelés / Pajzsok 3.fok
¤ A gorviki fejvadászok képzettség nélkül megkapják a +15 VÉ bónuszt az alkar-, lábszárvédő használatára, mivel nekik a kiképzésükben ez benne foglaltatik!
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1083 hozzászólás • Oldal: 45 / 73 • 1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 73

Vissza: I. OM-szerepjátékverseny