• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

I. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
466 hozzászólás • Oldal: 22 / 32 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 32

Re: I. Csapat

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2008.01.16. 17:21

Üdv csapat társak, az ominózus Ötlevelű Lóhere társasága!

Látom megelőzött már megint hírünk!

Én ma fogom elküldeni a karimat, az előtörin jó magam is rövidítettem: Tömörebb lett a Gilron pappal való megismerkedésünk, az arelita csatlakozásával kapcsolatos körülmények is!

Ja, arra is figyelni kell, hogy a képzik, felszerelések is az eredetiben megadott 12-es betűmérettel legyenek! Úgy tudom, hogy ha több a felszerelésed, mint amennyi hely megvan adva arra, vagy a képzettségek nem férnek el, azt lehet bővíteni sor beszúrásával!

Én javítotam minden hibát, ha minden igaz, s küldöm a karit. Ha mégis lenne valami amit elfelejtettem volna, majd közlöm veletek, hogy ti már ne essetek ugyan abba a hibába!

Üdv: Joe
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.16. 17:32

sor beszurás?már mint a táblázat copy-paste megoldása nem jó? :D mert én úgy cisnáltam meg és eléggé macerás lenne visszairni...

ja km-k:
nálam biztos egyeztetni kell majd felszerelés ügyben pl mérgek úgy hogy majd szombat vagy vas. de. szeretnélek titeket megkérni,hogy vki legyen fent...gondolom quator lesz az illetékes ugyis XD
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2008.01.16. 17:38

Szerintem úgy is jó! hisz az is valamilyen szintű sorbeszúrás. Csak egyszerre nem egyet, hanem többet szúrtál be!
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.16. 17:41

hát ja XD de majd a szervezők ugyis eldöntik,mert ahog észrevettem árgus szemekkel figyelik a mi topicunkat épp cska a beköszönésük marad el XD

ja még vmi...Nibur:
a te karid nem vmi gorviki renegát fv klán nevelte fel?mert amit castor irt az előtöriddel kapcs kicist más mint amit nekünk felvázoltál régebben XD vagy csak én tudom rosszul? :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.01.16. 18:07

Schinter!

Mivel itt sunyin megbújva vádolod és ócsárolod a KM-eket, így ide vagyok kénytelen írni.

már megint kötekednek...és jellemzően ha nincs igazuk b**** bocsánatot kérni mikor leorditják az ember fejét...NC

Tehát, akkor ezekért mikor is kérsz bocsánatot?!? Mert jellemzően csak vádaskodni tudsz és nem szétnézni saját házad táján!
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.16. 18:12

nem sunyi megbújás mivel nem a kmk-nek céloztam az üzit hanem a csapatnak ;) amugy is kinek nem igen ne vegye magára :) ki amgára veszi annak meg megvan az oka :D

Igen a lényeg mint irtam előbb neked cimzett üzibe...2n a kmközül nem kértek bocsánatot,mikor kellet volna és mivel te nem tartozol közéjük ezért azt is irtam,hogy ugorjuk át...olvasd el pls minden részét a beirásnak és ne ferditsd el a téyneket... thx

amugy te birálod a mérgeket? mert akkor ha ráérsz szombaton vagy vas. de. beszélni szeretnék veled a felszerelésem ügyben...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.01.16. 18:16

Tehát te a "KM-eket" (tehát mind az ötünket leszólod), de azért én jópofizzak és álljak haptákba, mert neked úri kedved épp szombat vagy vasárnap, még meglátod mikor van hozzá gusztusod, kívánja megbeszélni a mérgeket?

Elolvastam a "pontosításod" ettől még ugyan úgy mindannyiunknak beszóltál és most is csak kitérsz a válasz elől.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.16. 18:21

igen mivel a 2fő már többes szám ezért irtam km-ket...és amikor neked pontositottam modntam,hogy nem neked szól ezért ugorjunk...nem tom ezen mért kell fennakadni mikor nem is neked/nektek cimeztem az üzit csak a csapatnak...
azzal a 2 fővel meg majd ha úgy gondoljuk egymáközt elintézzük a dolgokat...

megkértelek benneteket vagyis jelen esetben téged,hogy ha megoldható legyél fent szombaton vagy vas. hogy megbeszéljük a dolgokat...ennél jobban nem tok megfoglamazni egy kérést...ha te úgy gondolod,hogy ez nem elég jó neked,akkor fellőlem itt is megbeszélhetjük nekem 8 csak msn-n mindenkinek gyorsabb lenne...

amugy meg ha attól boldogabb vagy és nem tudod,hogy a többeszámot hogy irják én a többi kmtől most és tisztelet teljesen bocsánatot kérek,mert a 2 fő nálam többes szám és mivel nem akartam névszerint envezni őket ezért km-ket irtam...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.01.16. 18:25

Érdekes mód most is fent vagy msn-en, de nem vagy képes rákérdezni a mérgeidre csak bejelented, hogy majd ekkor meg akkor.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.16. 18:28

nézd,nem küdltem el a karimat még neked szal még nem tudhatod,hogy miket szeretnék...másik,hogy most csak ideiglenes ültem le és 5n felkerestek és itt ragadtam...nem tervezem/terveztem hosszúra...

még mindig fenn áll a kérdés,amire eddig nem adtál választ...feltételezem te leszel az illetékes és fel tudsz jönni szombaton vagy. vas.,hogy megbeszéljük vagy maradjunk forum-n?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.01.16. 18:30

Maradjatok a Fórumon, mivel szerintem ötünk közül bárki mesélhet nektek, így jobb, ha mindannyian látjuk a mérgeidet...
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.01.16. 18:35

Mily meglepő minden karaktert mindenki teljesen elbírál. Igen az előtöriket is át fogom olvasni és bírálom is.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.16. 18:39

hm...érdekes,hogy az előtöri hogy került ide szóba mikor afelserelésről kérdezösködtem...na jó bizonyára megint csak én vok a hülye :D

jól van,akkor majd este fele sztem küldöm a karit vagy tán holnap...és akkor a felszerelést megbeszéljük itt...azt biztosan egyeztetni kell...a többi kérdést ha lesz meg akkor meglátjuk...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.17. 10:40

felszerelés:
flashkából szméletlen mennyisségűt irtam fel,de azért,mert nem tudtam,hogy 1 flashkába mennyi fegyver méreg tárolható...véleményem szerint elég sok adagra van elhetősség,hisz egy tű vagy nyilvesző bemártása alig vesz ki vmennyit...rövid kardra/tőrre több kell világos,de vékonyan felkenve az sem fogyaszt túl sokat sztem...,de ezt majd döntsétek el és úgy módositom majd a flashka mennyisségét...

azok a felszerelések,amik nagyobbak pl:lapát,létra,csákány,kötél stb. azokat a szekéren tárolom/tároljuk...pl létra a szekér fölé/alá felkötve,lapát a bak alá stb...csak erre kevés hely volt minden részletet pontositva leirni sztem...

mérgek:
tüszentő/viszkető por:
hát nem tom,hogy van-e szükség eg próbára vagy vmi más próbára...nem tom elképzelni,hogy vkit ne érezze a hatásukat max. akarat ereje a palfont veri és ellenáll neki,hogy véresre vakarja magát/tüszentsen,de zavarni biztosan zavarja :D az antidotot vhogy úgy képzeltem el,hogy 1 krém vagy vmi tabletta szerüsség,amit ha bevesznek,akkor kevésbbé érzékeny vhogy úgy mint az allergia elleni szerek...jó mondjuk tüsszentő ellen nehéz,de 1 kiadós orr fuvás megoldja a problémát :D ezeket is flaskába tárolnám...olyan szélesebb szájjal,amit pl a parafa dugó kipöckölése utána ellenfélfelé hinthető :D

fegyvermérget én olyan 4-6 szintű azonali hatóra gondoltam...feltételezem nem lehet túl nehéz pl:az ős lakosok a niyl méregbékából igen könnyen kivonják a mérget(azaz megdörzsölik a bőrét a nyillal...) és elég sokáig tárolható tudtommal...én is vmi has természeti méregre gondoltam elsődlegesen talán némi egyszerübb ásványi/alkimia adalékkal,amit elő tok állitani,megtalálni...

a többi méreg meg hát szintén 4-6 szintű,de akár lehet kevesebb is,ahogy döntöttök...talán az étel méregnél fontos lenne,hogy ne legyen túl erős szaga/ize :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.01.17. 12:27

Bocs, de most sincs időm hosszan olvasgatni (a főnököm most ment fel a szintre innen :)), uhogy:

Kinek küldjem a karilapot?

Én is belemásoljam a csapatelőtörit (az újat)? Az merre van?
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!

KARAKTER:
Worag, a lelenc, Darton-pap
Vjírgas Margalos, (codex)
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 555
ZK Karakter: Worag, a Lelenc (Füstölgő Nyomokon)
ZK Karakter: Vjírgas Margalos (Nadír Könnyei, Codex)
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
466 hozzászólás • Oldal: 22 / 32 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 32

Vissza: I. OM-szerepjátékverseny - csapatszervezés