Sylinas írta:Nem tudom domvikkhoz mennyivel illik jobban a természet szféra, mint Amhe-Ramunhoz. Ő az Egyisten és így minden fölött hatalma van? A halál erői fölöt miért nincs? Az amundok szemében Amhe-Ramuun is az Egyisten, ráadásul Shackalorékhoz hasonlóan neki is vannak manifesztációi Ynev elsődleges anyagi síkján így nem értem miért nem lehetne nekik megadni a 3 szférát.
Úgy képzelem el Domvikot, mint alapvetően teremtő, védelmező alakot, aki elsődleges céljaként az élet szentségét, és a gonosz elleni harcot vállalta. A természet szféra a teremtést jelképezi, a termést adó földet.
A halál szféra összeférhetetlen az élettel ha jól tudom a halál szférájú varázslatok nekromanciának számítanak, és lelki torzulásokhoz vezetnek, ha "jó" jellemú pap használja őket. Ezért sem használják Domvik papjai ezt a szférát.
Sylinas írta:Azért nem mert én akarok Amhe-Ramuun papot játszani? Nem részrehajlás ez egy kicsit? Yvett, ha te Quator vagy Sion akarna Amhe-Ramuun papnot játszani és közűlük valamelyik jönnél elő ezekkel az ötletekkel, vajon hányan sietnének helyeselni és elfogadni az ötletet?
Bár nem olvastam vissza, de itt szerintem senki sem aljas, hogy "csak azért is szabotáljunk téged, mert te vagy" alapon szórakozzunk akárkivel. Az egyetértésről csak annyit, hogy nézd meg a kommentek idejét, percek teltek el, én a te kommented, meg Choraxét futottam át, nem beszéltem össze senkivel, csak leírtam a véleményem.

Sylinas írta:Nem mondtok véleményt Chorax. Sem te, Quator. Én it érvelek, okfejtek, magyarázok, ti meg közösen mintha legalábbis összebeszéltetek volna, azt mondjátok: "szerintem" És az mit jelent? Hogy isteni kinyilatkoztatás a véleményetek? Egy magyarázó, ellen érvelő szót nem olvasni tőletek és ne haragudjatok de ezt nem bírom, szó szerint idegesít. - Bár még most nem idegességből írok -
Itt nem rám gondoltal?

Ez volt az általános rész, az írásod többi részéhez nincs közöm, azt majd az illetékesekkel beszélheted meg.
Ha bármi ötleted támad írj, ha érdekel a véleményem reagálok rá!