• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

I. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
466 hozzászólás • Oldal: 18 / 32 • 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 32

Re: I. Csapat

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2008.01.08. 17:17

Üdv!

Siffard
Nekem tetszik a karaktered csapatba kerülésének az ötlete!

Te tudod milyen fegyvereket választasz, de én legjobban két szablyával tudom elképzelni az Arelitát. Azok egyben kecses fegyverek is és tökéletesek a kétkezesharchoz! :D

Bár te tudod!
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.08. 17:22

esetleg tőr kard vmelyik vivóstilussal vagy kh+rk xD

félreértés ne essék nem rábeszélni akarunk bármire is csak -én spec- nem naon szoktam használni a csatacsákányt és nem tom,hogy mi visz rá vkit,hogy használja -kari szinesités/ez illik a karihoz kivételt képez -:D csatabárd...az is anynira elterjedt azokon a területeken mint a csákány és jobban lehet vele harcolni :roll:

erről az ezüst ököről mondanál pár szót?csak hogy talánezen keresztül tudnánk beszervezni,mert a "rátok akadtam" ötlet eléggé problémás lenne sztem :roll:
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2008.01.08. 18:13

Siffard.

Egy ötlet a karid bemesélésére:

Miután a most már négy fősre duzzadt csapat visszatért Toronból, megmentve a hölgyek életét. Úgy döntöttek, csapnak egy kis bulit. Egy bűnbarlangot választottak a buli helyszinéül. Itt tartózkodott már a karid is, de ő még nem ismerte a csapatot. Egy asztalnál kártyázott épp három helyivel. A mi csapatunk egyik tagja, pl: a bárd, vagy az fv. leült hozzátok,egy kis pénz nyerésének reményében. Az arelitád, mint nagy zsugás elnyert egy rakás pénzt az adot karaktertől, aki a parti végén rájöt, hogy a te karid csalt. Na, ebből nagy pofozkodás kerekedett. Aminek a végére csak a városőrség érkezte tett pontot. Az eleddig négy fős csapatnak azonban a kemény ellenállásod, a jó mozdulatok, jó helytálásod "megtetszett". Megkérdezték, hogy mi járatban vay, s megtudták tőld, hogy egyenlőre semmi dolgod, s pénz szűkében is vagy. Hát eltelt pár nap, s egyszer csak felbukkant ismét a quartet. Először csodálkoztál, mert színtársulatnak adták elő magukat, de szót, szó követett, s te is közéjük álltál. Ekkor keveredtél bele az első küldetésükbe, amiről csak annyit tudtál, hogy egy erigowi nemes megbízását teljesítik. Azóta velük vagy. Néha, néha kaptok egy-egy megbízást az idegen férfitól, akivel az fv és a BM. tartja a kapcsolatot. Idővel kapizsgálni kezdted azért te is, hogy a "jó" oldalnak az északi hármaknak, vagy annak egykikének dolgoztok. Épp egy küldetés után vagytok, mikor is megszálltatok pár nap pihenésre vágyva Eren Masgar városában....

Na nekem ez jutott eszembe. Más valakinek valami? Hogy tetszik ez srácok? Siffard?
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.08. 18:50

másik ötlet esetleg (ezüst öklön kivül :) )

esetleg vkinek vmi rokona feeling?

1:nincs hátba támadás rég elveszetnek hit rokon miatt

2: simán bevesszük főleg ha látjuk,hogy nem csak ügyes hanem vkinek a vmije is...->ergo nem buktat le minket és nem azért jött,hogy lebuktassanak...persze alapós átvizsgálás után egy vari segitségével vagy egy arel pap segitségével ha már arel szimbolumot hord magán...

persze ennek az a feltétele,hogy kell vki,aki bevállalja a másik végét :)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.01.08. 19:32

ha meg vari átvizsgál, rájön mindenre...és akkor mi is...amúgy tuti nem a fv vesztett, mert ha rájött volna h csalt, akkor már nem élne :D
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2008.01.08. 19:39

:lol:

Akkor a Bm-is kihúzva, mert ő is gyilkolászásba ment volna át. 8) Marad a Gilron pap, vagy a dalnokom. Bár, ha a dalnok megtudta volna, hogy valaki a "nagy bárdot" jól átvágta, az inkább "szégyenében" szó nélkül távozott volna az asztaltól, s jól leittasodott volna a pultnál. :D ( Persze a fv.-től kölcsönkért pénzből. Arról nem is beszélve, hogy a BM pénzét veszítette el az imént kártyán! :lol: )
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.08. 19:44

tévedsz joe :P a bm nem megy át gyilkolászásba...helyette,aki csalt pár napig nem lesz látható az utcán egyéb bajai miatt :lol:

ja és nem mész el a pulthoz,hogy igyad magad,mert útközben megláttogat ám az általad emlitett fv és bm 8)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2008.01.08. 19:50

:D

*A bárd rátok pillant, mikor közeledtek az asztala felé. Megemeli jobbját, s tenyerét felétek tartva félkört ír le azzal a levegőben *( Tudjátok, olyan jedi-sen :D )

- Ne féljetek ifjú padevanok! A pénzetek jó kezekben van! Most már! :D * Tekint az arelitára, majd felpattan az asztaltól, s futásnak ered a kijárat irányába, közben kiáltozva.*

- Hívja valaki a városőrséget, mert ezek megnyúznak!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.08. 20:00

:lol:

Szép komótosan megissza még a borát majd az ajtón túlra tekint,ahol egy igyekező dalnok szedi gyors lépteit.felemeli balkezét és mutató ujjával előre felé mutat.

-na lássuk csak mennyire jöttem ki a gyakorlatból 8)

(útkban a hergoli villámmesternek van 1 olyan varija,ami 200 mérföld távra el tud lönni egy villámot :lol: kisebb morál romboló tud lenni a csatában :D )
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2008.01.08. 20:08

* Mikor ellőtted a "villámocskádat". A bárd sziluetje jelenik meg melletted vigyorogva, s te rájössz, hogy csak az illúzióteste hagyta el a fogadót, ő maga pedig láthatatatlanságba burkolódzot eddig.*

- Mindig is tudtam, hogy utálsz! * Moslyodik el a dalnok.* Pár aranyért képes lennél utánnam pörkölni? Na, fátylat rá! *Csap a váladra.* Tudod mit! Nem haragszom ezért. Igyunk még egy kupicával, s valahogy szervezzük be ezt az enyveskezű Arelpapot! :lol:
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.01.08. 21:34

*A gilron pap a kocsma egyik félreeső asztalánál üldögél magában és mint mindig, dolgozik valamin. Most épp egy katona bábű szerüségen. Az előbbi kis színjátékra feltekint, majd halkan magaelémondja:*
-Pff, nagyzolók....

azt,hogy olvasd el az etk előszót :D csak irány mutató xD

Már megint elmondom, hogy a ppl1-2 ből kell csinálni a pap,paplovag, karit nem az etk-ból. az nemszámít mit irtak oda! mind1 Sigffad már döntött, de az igaz, hogy csak azokat a fegyverpárokat lehet alkalmazni amik az ut-ban is benne vannak, ergo a csatacsaákány (amivel nekem semmi bajom nincs) és tpr/hárítótőr, 2 szablya kizárva
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.08. 21:47

*elmosolyodik mikor megjelenik mellette a dalnok.Bólint majd ránéz az asztalra felhelyezet homoórára,ahogy peregnek lefelé az aranyszinű homok szemcsék.Megragadja a dalnok karját majd arrébb huzza 1 lépéssel.Elővesz egy gyertját és a levegőben tartja.Nem sokkal a később a távolban vmiféle kékfénnyesség jelenik meg,amely nagy sebességgel közeledik.Néhány szivdobbanásnyi idő mulva látszodik,ahogy az előbb kilőtt villám visszafelé tart majd meggyújtja a levegőben tartott gyertját miközben tovább folytatja az utját a fal felé,ahol sisteregve enyészik el.*

-Gyertyával sokkal hangulatosabb 8)

tpr az mi? :D
nemá...utban benne van a csatacsákány/háritőtőr mint kombó? :shock:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.01.08. 22:49

Dehogy van...pont ez az h nincs. Ichigo is ezt mondja
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.01.09. 10:31

Siffad küldtem pm-et a gmailes fiók nevével és jelszavával. ott meg udod nézni a karaktereinket
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.01.09. 12:25

Időközben alaposabban áttanulmányoztam a kétkezes harcot. Mivel 4. szintre nem akarom felfejleszteni, ezért lemondtam a tőr/htőr-ről, és inkább rövidkarddal párosítanám.
1-3 fokon még csak a támadó jelleget érdemes alkalmazni, a hárítőtőr megfelelő (értsd: összeadódó VÉ-k) alkalmazásához 4. fok kellene. de az nem lesz.
Mivel a csákányt felvettem 4. fokra, +5+10+10-es módosítóval 18-as VÉ-je van. 3. fokon még ki kell választani a védekező kezet 18 vs 19 (h.tőr). ua (-1 pont) mintha simán csákánnyal védekeznék. támadni meg h.tőrrel felesleges (szerintem)

párok: sehol sem olvastam, h a csákány mellé párokat írtak volna. az enyém inkább fokos, de arra nem találtam értékeket, maradt a csákány. végül is ua.

bemesélés:

a kártyában tényleg piszok "szerencsém" szokott lenni :) :) (mármint a karinak. a JK-t inkább hagyjuk :) )

a fene, otthon maradt a karilap. holnapra maradt. grr
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!

KARAKTER:
Worag, a lelenc, Darton-pap
Vjírgas Margalos, (codex)
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 555
ZK Karakter: Worag, a Lelenc (Füstölgő Nyomokon)
ZK Karakter: Vjírgas Margalos (Nadír Könnyei, Codex)
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
466 hozzászólás • Oldal: 18 / 32 • 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 32

Vissza: I. OM-szerepjátékverseny - csapatszervezés