• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

I. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
466 hozzászólás • Oldal: 17 / 32 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 32

Re: I. Csapat

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.01.07. 17:16

Üdv, Urak.

Én lennék az 5. kerék, ha befogadtok. Az OM-on kezdő vagyok, de 10+ éve mágusozom + egyéb rpg-vel is foglalkoztam.

A karin még gondolkozom, de még a héten eldöntöm és tájékoztatlak benneteket.

varázsló biztos nem leszek, kevés benne a gyakorlatom.
harcművész jó lenne, kérdés, h h illeszkedik be a bulizós csapatba :)
a tolvajból inkább a lopakodós, orgyilkolós stílus lenne
Arel pap beillene

.. áhhh, ez most túl sokkk

a héten eldöntöm és karit generálok (úgyis a héten van könyvem :) ), a karilapot meg előzetes véleményezésetekre bocsátom :)

Minden jót

Siffad
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!

KARAKTER:
Worag, a lelenc, Darton-pap
Vjírgas Margalos, (codex)
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 555
ZK Karakter: Worag, a Lelenc (Füstölgő Nyomokon)
ZK Karakter: Vjírgas Margalos (Nadír Könnyei, Codex)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2008.01.07. 17:59

Légy üdvözölve a csapatban Siffard!

Jó gondolkodást azon, hogy milyen karit indíts!

Segítségül az alábbiakat adnám hozzá:

Karaktereink:

- Shinter: Boszorkánymester
- Nibur : fejvadász
- Ichigó: Gilron pap
- Jómagam: Bárd

az előtörink, vagyis az én részem ebből és a közös előtöri:

Ardon ( a bárdom) egy szép nyári estén nőismerősétől meghívást kapott a Wereber nemesi család fényűző estéjére Erenben. Feladata nem volt egyéb, mint a hölgy kísérője ként "páváskodni" a bálon. Az est szépen, szokásosan el is telt. Azonban a díszes armada közepette egy kirívó egyén is megjelent. Mint utóbb kiderült, Gilron felkentje volt az, ki egy csodálatos ajándékot, egy zenélő dobozt készített és hozott el magával a Wereber család nagyasszonyának, aki rajongott az ilyen fajta "csecse-becséért". Ardon nem bírta ki, s miután a kütyü átadása megtörtént, dicsérő szavak kíséretében méltatta a papot. Az est után, a dalnok megtudta, hogy Gilron felkentje még nem szállt meg sehol, hisz épp hogy ideért az estélyre. Ardon felajánlotta, hogy elkíséri egy jobb nevű fogadóba, amit az atya el is fogadott. Út közben megtudta a férfiról, hogy egyenlőre, miután elhagyta az illető Kahre-t, nincs mit tennie. Az éjszaka elteltével ismét összefutottak a fogadó vendéglőjében. Ott megint csak beszédbe elegyedtek, s megtudta a dalnok, hogy a férfi igen jártas mindenféle mechanikus szerkezetben, illetve azt is, hogy még pár napot biztos eltölt a Forgó Kakas nevezetű fogadóban, ahonnan még nem tudja merre tartson tovább. Ezzel el is váltak útjaik, de jött az ominózus este, mikor is a két "jómadárral" a toroni küldetés résztvevőivel összehozta a sors Ardont. Miután megbeszélték, hogy ő is csatlakozik a csapathoz, eszébe ötlött a Gilron pap, és annak ötletes megoldásai. Hát felkeresték, s a férfi más dolga nem légyen, illetve a szerencsétlen, rabságban sínylő lányok végett csatlakozott a "bandához"....
Így négyen vágtak neki a nők megmentésére szervezet „akcióba”! A küldetés, hosszas, fárasztó sok nehézséggel járó kalandba torkollott, de a végén mégis csak sikerült megmenteniük a lányokat, s visszatérni velük Erenbe. Ezek után a csapat nem bomlott fel. Két újdonsült, „sötét” ismerőse, mindig fel, fel bukkant egy-egy újabb küldetés reményében, ami hol közelebb, Erenben, hol távolabb, Tiadlan földjére vetette a csapatot. Ardon eleinte nem firtatta ki a megbízójuk. Ne érdekelte. Érezte, hogy „jó ügyben járnak el”. Velük tartott a mindig bohókásnak tűnő Gilron pap is, akit a dalnok csodált különös tudományáért, a fém, fa szerkezetek összeeszkábálásáért. Megkedvelte a csapatot. Talán még barátságnak is, nevezhető, különös barátságnak az övék. Vannak titkaik egymás előtt, de kinek nincs?! Persze álcájuk is akadt azóta. Ha „idegenbe mennek” mutatványos társulat ként funkcionálnak. Idővel a bárd is kezdi kapizsgálni a sok rejtett üzenetből, levelekből, figyelmes és segítőkész „besúgókból”, hogy a csapat nem valami egyszerű nemesnek dolgozik, hanem „magasabb erőknek”. Konkrétan a titkosszolgálatnak, de nem köti orrára társainak, hogy ő ezt tudja. Elvan. Él, mint hal a vízben, segíti társait a küldetésben. Központjuk, székhelyük, hol általában elvannak, ha más feladatuk nem akad, maga Eren. Ardon itt járja a fogadókat, csehókat, lebujokat. Elveri a nehezen megszerzett pénzt. Nőkre költi, több napos piálásra, pár napos kiskirályi életmódra a pénzét. P.sz. 3694-et írunk. A csapat majd négy éve együtt járja Ynev világát. Egy küldetést követően érkeztek Eren, Masgar városába, hogy pihenjen a „színtársulat” pár napot a hosszú út fáradalmait kiheverendő…..
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.07. 20:10

Üdv,

örülök/lünk hogy jöttél és remélem nem csak azért,mert a többi csapatba beteltek a helyek :lol:

joe által felvázolt dologhoz még annyit fűznék hozzá,hogy:
bm,bárd,fv eléggé bulizosak és szeretnek csajozni meg bálokra játni meg mértékkel inni és jó hangulatot teremteni...talán a gilron papja az,aki kicsit kilóg a sorból,ám feltételezem olyan "cattie feeling".látszolag nem szereti s a saorkból kukucskál miközben ő is jól érzi magát :lol:
bm és fv közt eléggé szoros a barátság talán régóta ismerhetik egymást.
mint karakter sztem a papról tod,hogy pap-nem nehéz XD- meg talán a bárdról...fv ről sztem vmi rejtélyes harcos szerüsség bár sejtheted,hogy nem a fényben járók+ártatlan lelkisimeretűek közé tartozik :D bm ről nos hát ha nicns bm mágia ismeretet akkor nem tudsz semmit XD talán vmi ijjász,abból is a közép kategóriájúhoz tartozik :D ért némikp a zöld növényekhez ezért ő láttogat el mindig a füves emberhez ha kell vmi és olykor "elhoz tőle" 1-2 lötyit és akkor a sarokba kuksolnak a "harcossal" -talán a bárd is,bár nem tom joe,hogy a te karid mennyire türi meg a mérgeket :roll:-mikor gilron papja épp a mellékhelységben van és csinálnak vmit :P

harcmávész jöhet sztem :P pl egy részeges stilus xD igen tudom,hogy nincs kidolgozva,de esetleg ki lehetne nézni vmelyik stilus értékét a 4 közül és szinesitő elemként berakni :D minden harc előtt 1 kupica pálesz kötelező :lol:

ha lopozós orgyilkosos,akko sztem már inkább fejvadnak hivják vagy orgyilkosnak :roll: mivel a kasztnak semmi köze a dolgokhoz igy sztem csak azért kell,hogy szervezők lássák meg ne legyen duál kaszt azért :D

arel pap nos kétségtelen,hogy beillik,csak sztem ha városban lesz,akkor ez eléggé hátrány egy arelitának,na meg nem lehet vele csapdát állitani max ha ő a csali :D én spec eézrt nem szeretem annyira,de hogy ha ehhez van kedved nyugodtan gyere :D

vagy akár jöhetsz bmvel vagy bárddal is :D nem baj ha 2 van XD (taktikai hent szemponjából nem éri meg anynira,de ez most nem fontos,mert az ugyis úgy kezdődne,hogy vari+transcepsz :D)

ne hallgass a többiekre :D nincs tank és?nem is kell...ha nem full vértesek jönnek elég jók leszünk ahhoz,hogy győzzünk ha meg full vértesek...nos 1 bizonyos mennyisség alatt elmehettek jakuzziba,amig elintézem őket 8) ha meg meghaladja a mennyisséget,akkor futunk és majd váltunk a B tervre :twisted:
ui.:mivel a tank másra úgy sem jó XD nagy buta és harcos :lol:

Ichgigo:
gmail-t megadod Siffradnak? :D már ha marad nálunk XD
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.01.07. 22:12

persze és üdv nálunk:D
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.01.08. 12:50

Üdv.

Akkor végérvényesíteném a jelentkezést.
Nelson "Szédült" Gibb, gianagi származású Arel-pap

a dorbézolás elég lesz 2. fokon??? :) :) :)

KARAKTER:
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.01.08. 13:55

No akkor lesz még egy íjászünk és gyógyítónk.

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.08. 14:24

arel papjai a clélövésen kivül értenek eléggé jól a harchoz is elvileg :D igaz,hogy a ppl skill csomagban h.ijj mf-t kap és ezért sokan hajlandóak ijjászt faragni belőle,de van olyan,aki cé helyett a melee-t választja :P

most akkor mát csak azt kéne kitalálni,hogy hogyan kapcsolódik be arel papunk a történetbe :D ha szép lesz,akkor aká joeval együtt jöhetnének és együtt találkoztak a bálon a gilron pappal :D mondjuk jó kérdés,hogy mit keres egy arel pap egy csicsás bálon a városban :D

másik kérdés,hogy akkor kéne vmi új csapatnév is a "a jó,arossz,a gonosz és hatlövetű" helyett...5. jellemző lehet,hogy kcisit hosszú lenne nem? :roll:

el is felejtettem megkérdezni,hogy melyik irányzatot választod,de ha sejtéseim nem csalnak,akkor a legkáoszosabbat igaz? :D és ha gianagból jösz alabárddal fosz harcolni? :D (nem vicc egyik legtáposabb fegyo az etkban...jó értékek jó sebzés egyetlen hátrány,hogy 1/2 tám/kör,de ennyi)

dorbézolás?hát nekem nincs olyanom :P de ivó verseny esetén csakis literes fakupából vagyok hajlandó versenyezni hisz az eléggé férfias és csakis vmi ütős törpe pálessel :D

Siffrad:
nyugodtan nézd meg a karlapjainkat,amik fent vannak a neten és ha találsz vmi hibát/tökéletlensséget jelezd :P
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.01.08. 15:35

alabárdal biztos nem fog harcolni, hiszen az kétkezes és arel papjai csakis az egykezes fegyvereket használják. az irányzatban meg vagy a pyart követi (élet,természet,) vagyaz illanorit (lélek,természet), mivel ez a két irányzat van jelen szerintem. bár a pyar is csak elvétve, hiszen igen délen van. (saját véleményem, hogy a lélek természet a legjobb)

Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.08. 15:47

igazság szerint az van leirva,hogy az 1 kezes fegyokat kedvelik,de ha gianagi neveltetésű az ottani alabárdosok hiressége miatt akár használhatná azt is :D és az irányzatokkal meg sztem mindenhol előfordul mind1k irányzat...és északra utazni is lehet bizonyos okok miatt :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.01.08. 16:01

idézet a ppl1-ből:
"Harc közben szeretik, ha egyik kezük szabadon marad, ezétr nem használnak sem pajzsot, sem kétkezes fegyvereket."

legyen akármilyen nevelttésű sosem fog 2 kezes fegyvereket használni egy arel pap. felőlem lehet bármilyen irányzatú, de mivel a halál szférában nem sok olyan varázslat van amit nem csak gonosz istenek papjai használnak és a lélekben pedig rengeteg shasznos vari van, sztem észerű azt választani. De ez csak egy ötlet, természetesen a döntés Siffad-é

Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.08. 16:07

ennyi erővel az ijjat sem kéne használni az is 2kezes...na jó ez kcisit kötözködés,de én amondó vok,hogy amit a könyv ir az csak 1 irányadó micsoda,ahogy ezt hangsúlyozzák is...
arelnek a 3. irányzat a halál/természet szóval abból is kikerülhet :D kcisit fvs feeling :P

na ja lehet meg kéne várni siffradot is,hogy ő irjon vmit a karijáról XD
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.01.08. 16:36

ppl1ből idézet, az előbbi mondat folytatása.:
"Ettől az alapelvüktől csak szeretett vadászfegyverük, a hosszú íj kedvéért hajlandóak eltérni."

Na erre mit lépsz :D Amugy is azt irták, hogy aki papot vagy paplovagot indít annak a ppl1-2 ben leírtak szerint kell eljárnia.
Mint már mondtam, a halál,természet szféra jól hangzik, de nem hiszem, hogy egy arel pap használni fogja a Halál szavát, a véráldozatot,vérgát,izzó vér... varázslatokat, mert ezek gonosz papok sajátjai úgymond (benne is van a szövegben h cak gonosz papok alkalmazzák) így eléggé lecsökken a használható varik száma, ellenben a lélek szférával, több hasznosabb vari van és nem egy egyezik a nem gonosz halál szféravarázslatokkal...na ez most érdekesen sikerült.
No de tényleg várjuk meg Siffadot hogy mit dönt a saját karaktere ügyében :D

Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.08. 16:50

azt,hogy olvasd el az etk előszót :D csak irány mutató xD
(lehet nem ott van benne,de vhol biztosan irják :D asszem a pplbe is,de nem biztos :P )

nem hiszem,hogy ha arel biztositja a papjaik számára a természet/halál szférát megköti,hogy nem használhat x dolgokat...sőt ha jól emléxem irják is,hogy akik ezt az utat választják azok eléggé könyörtelenül képesek ölni (halál jellem)...persze ismét csak azzal tudok előjönni,hogy doraniak szerint,ami őket segiti az nem minősül fekete mágiának :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.01.08. 17:04

választott fegyver. csatacsákány és tőr v hárítótőr.

szférákból:
KA Természet, Lélek, NA Természet

inkább a (közel)harciasabb oldalt erősítem.

bemesélés?

az Ezüst Ököl Testvériség tagja lennék (erről ti nem tudtok), esetleg:

az első kalandban írtátok, h elrabolt lányok után indultatok, a végén egy erősebb csatával.

talán: megterveztétek a rajtaütést (?), de egy őrült idegen váratlan és elhamarkodott támadása miatt kis hijján kudarcba fulladt. az idegen is súlyos sebeket kapott, mire legyűrtétek az ellenállást, utánna viszont levakarhatatlannak mutatkozott. állítása szerint Arel sodorta az utatokba és míg ki nem derül az Ő akarata, addig veletek tervezi tovább az utat.

az elmúlt idő alatt megértettétek, h miért látszott megkönnyebbülés a korábbi csapattagjainak arcán a bejelentés hallatán. :)

persze ez csak javaslat.

KARAKTER:
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2008.01.08. 17:11

Siffad írta:választott fegyver. csatacsákány és tőr v hárítótőr.

szférákból:
KA Természet, Lélek, NA Természet

inkább a (közel)harciasabb oldalt erősítem.

bemesélés?

az Ezüst Ököl Testvériség tagja lennék (erről ti nem tudtok), esetleg:

az első kalandban írtátok, h elrabolt lányok után indultatok, a végén egy erősebb csatával.

talán: megterveztétek a rajtaütést (?), de egy őrült idegen váratlan és elhamarkodott támadása miatt kis hijján kudarcba fulladt. az idegen is súlyos sebeket kapott, mire legyűrtétek az ellenállást, utánna viszont levakarhatatlannak mutatkozott. állítása szerint Arel sodorta az utatokba és míg ki nem derül az Ő akarata, addig veletek tervezi tovább az utat.

az elmúlt idő alatt megértettétek, h miért látszott megkönnyebbülés a korábbi csapattagjainak arcán a bejelentés hallatán. :)

persze ez csak javaslat.

2 kezesharcra tervezted?sztem lehet,de akkor a csatacsákány/tőrv. háritó tőr eléggé hülyén néz ki...legalábbis én nehezen tom elképzelni...mellesleg csak utban által megjelölt fegyokra lehet felvenni,hogy ne legyen vita belőle...

csatacsákány:
jó fegyver...amolyan xarok az értékeim,de páncélnyitogatóra nincs alkalmasabb verzió :lol:

bemesélés:
fellőlem jöhetsz igy,de akkor abban biztos lehetsz,hogy a karim az elején MINDENNEL megprobál levakarni magunkról,amit tekinthetsz akár maga Arel a harc istennőjének a probatételére is :D
(pl:3 napon keresztül egyfolytában ülni az árnyékszéken,reggeli ébredés után olyan kiütéseid lettek,ahogy még tulajdon szüleid sem ismernek rád stb. :lol: )

hát kcisit jobban is kifejthetnéd,hogy korábbi csapattársaid mért örültek neked annyira,hogy elmentél tőlük :D(ace ventura távozása a kolostorból nem tom hanyadik rész xD)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
466 hozzászólás • Oldal: 17 / 32 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 32

Vissza: I. OM-szerepjátékverseny - csapatszervezés