A Ranagol papot azért nem tudom ajánlani, mert Sion karaktere amolyan eretnek figura lesz, már ha jól értettem. Az a baj, hogy napok óta nem lépett fel, így nem tudunk vele egyeztetni. B.mester Thor karaktere, Ralog és én pedig fejvadász karit hozunk. A Hodkos nem lenne rossz...de azt választasz amit szeretnél!
Az igaz egy jó kis varázsló nem ártana, de két BM is elég ütős. Én úgy alkottam meg a karakterem, hogy tudomány barát. Elég sok mindenhez ért. Ha BM lennél, a fejvadászos stílusú, vagy te is inkább tudós?
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.”Aruth Dyn-Dayaell
Ha BM lennék akkor a lopakódós, hátbaszúrós, fejvadászos stílust képviselném... Esetleg a mágiában specializálódhatnék a nekromanciára és akkor ha nagyon megszorulunk talán hajlandó lennék életerő átadásra...
Persze nem az enyémből...
Saguru No Ószei Ics'an Navariszen! - „Ha sárkányra vadászol, ne csodálkozz, ha találsz is egyet!”
Legalább akkor a te BM-d túlélne egy szemtől-szembeni csatát, mert az én harcértékeim vetekszenek egy újszülött értékeivel. A nekromancia az én profilom is, és mellette még a méreg ismeretem is jó, így előszeretettel fogom használni. Viszont a természet és asztrál-mentál mágiám elég kicsi.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.”Aruth Dyn-Dayaell
Remek, akkor lesz egy papunk is! Csak az a kérdés, hogy hol szedtük fel! Ötlet?
Jó lenne, ha neveket is kiagyalnátok, hogy be lehessen fűzni az előtöribe...No meg az is érdekelne, hogy Sion bárdja milyen művész! Szobrász? Festő? Valami más?
Sacerdon voltam Akvilona tartományban, azonban a hatalomvágyam nem ismert határt és egy balul sikerült gyilkossági kísérlet miatt ( az egyházi rangban felettem állót akartam elnémítani) menekülnöm kellett a bíboros fejvadászai elől. A kis kompániával Gorvik határában találkoztam, annak a kikőtőnek a kocsmájában ahol hajót béreltek Pyarron felé. A hajón ismerkedtünk össze és az egyik Sion elleni merénylet közben segítettem kiktatni egy ellenséges vadászt, majd vonakodva bár de begyógyítottam az ájult boszimester sebét. Szintén kisnemesi családból származom és én vagyok a legidősebb. Van 2 testvérem. Az egyik a Holdkos iskola tanítványa, a másik pedig egy piperkőc párbajhős. Elizondonak hívatom magamat, de jobban szeretem ha a sacerdon jelzőt is használják.
Egyébként tanult harcolni is és a lopakodásban és zárnyitásban is jeleskedik.
Ez így hogy hangzik??
Saguru No Ószei Ics'an Navariszen! - „Ha sárkányra vadászol, ne csodálkozz, ha találsz is egyet!”
Nem rossz Kijoe! Gondolom a gyilkossági kísérletet nem sajátkezüleg végezte, hamnem felbérelt vadászok csinálhatták...Esetleg Ralog karaktere? Az se lenne rossz, ha nem a legidősebb lennél, hanem mondjuk a középső. Gorvikban nemesi körökben bevett szokás, hogy a legidősebb fivért abradonnak nevelik, az egyik kisebb fiút pedig sacerdonnak.
A közös előtörténet tetszik. Nekem is megfelel. Így már bele tudom húzni a saját előtörténetemet.
Nekem nincs ellenvetésem a pap ellen. Meg az ellen sem, hogy Kijoe karaktere bízta meg a feljebbvalója meggyilkolásával, ami kudarcba fulladt, és így kellett menekülniük együtt. Nekem ugye duplán a klán elől is, mert saját szakállra dolgoztam volna... Ha jó Kijoenak, akkor az előtöriben nem mennénk egyedül olyan messzire, hanem a közös előtöriben foglaltak szerint a szomszédos tartományban mentenek meg bennünket a többiek - így legalább van alapja az együtt menekülésnek.
A karakterem neve egyébként Joffer con Vermini
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled. Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör. Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan. Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
Ranagol pap? Az jó, mert így lesz egy gyógyítónk, még ha vonakodva is teszi azt. Most már a nevek is alakulnak, majd ráírom a karakterlapomra. Egy kérdés. Azon kívül, hogy gorvikiként nem bízunk meg senkiben, egymásban már azért barátként/társként bízunk, vagy nem?
Én bennevagyok, hogy Ralog karakterével akartam megöletni a feljebbvalómat, azonban az akcióban én is részt vettem, mivel fel is akartam áldozni a Nagyúrnak a kis pondrót. Sajnos valakitől kapott egy fülest és ezért belefutottunk egy csapdába, ahonnan éppen csak sikerült elmenekülni. Egy teljes héten át tartott az üldözésünk mire utolértek és nekünktámadtak. Szerencsére az Úr, hogy vér szálljon szájára, úgy gondolta, hogy még nem jött el az idő és segítségünkre Sion csapatát küldte.
Igazad van Terda én csak a második testvér vagyok és a bátyám a család örököse.
Szerintem elég sokat szenvedtek a karkaterek ahhoz, hogy megbizzanak egymásban...
Részemről elég kiemelkedettnek érzem magamat ahhoz hogy ne bízzek senkiben!
De komolyan! nem hiszem h bármelyik renegát megengedheti magának h bárkiben is megbízzon... Maximum vannak akik közel állnak hozzá. Ilyen téren a testőröm a legfőbb bizalmasom. Talán még a bomes mert őt is még régebbről ismerem, de a többiek, ha nem is tudnak róla, csak eszközök, ha mégoly megbecsültek is. Egy gyilkos tőr ami közelebbvisz a felemelkedéshez. Nos, ha majd én leszek a család ura, akkor ez változhat, de addig nincs miről beszélnünk.
Művészet terén testszobrász lettem volna, de az ugye a pap miatt kimarad. Tehát maradok ambíciózus másodszülött, minél nagyobb és kézzelfoghatóbb hatalomra törve, a családom külföldi érdekeit és befolyását minnél jobban csökkentve. Szóval vaszeg amolyan haramiakereskedő dalnok. Majd meglátom a statból mit tudok kihozni...
A testszobrászatot hogy érted? Testekből készít szobrokat? Gondolom nem élőkből, vagy legalábbis félhullákból. Mi ellenvetése lenne ez ellen Ranagol papjainak? A lényeg, hogy fájjon az alanynak, nem?