Nem csak nava a reagjában írta,h jól érti-e, hogy aki 25-ön felüli, az nem kapja vissza a zs-t....te azt írtad, h igen...nekem mindegy, mert már csapatban vok...csak annak nem, aki pluszban jelentkezik...
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
NEM TUDJA 26. NAK BEUTLANI, MERT MÉG EGY 1 MEBER JELENTKEZÉSÉT FOGADJUK EL CSAK -ÉS ÖSSZESEN CSAK 25 TUD LENNI- MERT A JELENTKEZÉS MÉG EGY EMBER UTÁN LE LESZ ZÁRVA!!!!
NEM TUDOM MIT NEM LEHET EZEN MEGÉRTENI???
MÉG EGY EMBER JÖHET AZZAL MEGLESZ A 25 POTENCIÁLIS JELENTKEZŐ ÉS CSÓKOLOM!!! (NIOBE A 24.) NINCS TÖBB KÓBOR 26., MERT ESÉLYE SINCS RÁ, HOGY JELENTKEZZEN!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2008.01.06. 13:39-kor.
Nem fogod tudni körbehugyozni. Mindkét oldalról épületek támasztják, mögötte meg nem tudom, mi van. Max az elejét pisilheted le, de ott meg katonák szoktak járni, ott az étterem bejárata is, és közel a polgármesteri hivatal.
és ezek a dolgok mióta zavarja castort? na jó talán a takaró épületek közbe szólhatnak,de egy bejárati pisiléses om verseny megnyitóval is beelégszünk sztem xD majd rakunk oda egy vödöröt vagy vmi növényt
Max majd verseny után produkálja magát Castor. Akkor már végülis mindegy, hogy a főszervező-KM-et elviszik-e a rendőrök. (Bocs Castor ezt nem tudtam kihagyni.)
Orwen!
Mondjuk 1 arany a biblia. Abból már pofás buzogányt vehetnél annál meg több vasalás csak nincs rajta.