Szeretném felhívni az újonnan jelentkezők figyelmét, hogy eddig összesen 5 kalandmesterünk van, tehát 20 maximum 25 főnek tudunk mesélni. Amennyiben nem lesz több KM (más nem jelentkezik mesélni), sajnos a többlet jelentkezéseket vissza kell mondjuk. A megértéseteket köszönjük.
Quator: tűvetővel kapcs... táblázat szerint képes akár körönkénti 3 támadásra,de a leirásnál azt irták,hogy újra töltése 5-6 kört vesz igénybe...
ebből azt vontam le,hogy vmi féle tárat lehet belerakni és annak az újra töltése kerül 5-6 körbe...viszont felmerül akkor a kérdés,hogy egy ilyen jól álcázható nem túl nagy tárba mennyi lövésnyi tű fér el?
A tűvetőnél meg, hogy legyen értelme a 3-as tám/körnek mondjuk, hogy 3 tű van hozzá. Tehát egy kör alatt lőhetsz 3-at aztán 5-6 körig elvagy az újratöltéssel.
Öt KM-van. Mi úgy tervezzük, hogy 4 fős csapatoknak fogunk mesélni. Az általam szerkesztett résztvevők listája-c topicban mindenki tákékozódhat arról hogy milyen csapatok vannak és kik tartoznak bele.
Minden csapat fullon van; egyet kivéve, ez a II.-es csapat ahová bárki jelentkezhet, aki csapat nélkül van és szeretne az ottaniakkal (Saggaras, Garmakor és Lorin) együtt játszani.
Mint a topicból olvasható:
20. Siffad 21. Calorys 22. Enriquel 23. Kijoe
még nem szerveződött csapattá.
Mint kitűnik már 6. csapatra való ember van. Azonban hogy nem nyitjuk meg a VI. csapatszervezői topicot, annak egy oka van:
Fogalmunk sincs róla hogy a lelkesedés kitart-e addig, amikor majd át kell utalni a részvételi díjat és ki kell perkálni a tetemes utazási költséget.
Én pesszimista alkat vagyok és tettem egy ilyen meggondolatlan kijelentést a modulírói topic vitarovatába, hogy én személy szerint kizártnak tartom, hogy 30 ember eljöjjön, -még ha most ígérték is- de ha mégis, hát én háromszor körbehugyozom a HEMOT... Remélem hogy nem kell betartanom a szavam...
Egy szó mint száz:
Február 4.-én elkérjük Joe Lyon-tól azt a listát amimben megírja:
-pontosan kik utalták át az 500 Ft-os nevezési díjat - és emellé Quator azt is látni fogja kik küldték el a karaktereik előtörténetét
Ha ez a két feltétel megvan, akkor közzétesszük azt a nyílt listát hogy kik azok akikre számítunk, akiket úgy veszünk ott lesz, és készülünk rá hogy jönni fog.
Aki február 4.-éig a nevezési díjat, és az előtörténetet nem juttatja el; azt "leírjuk", úgy vesszük nem lesz ott, akkor is ha itt beígérte hogy jönni szeretne, hiszen ha arra nem volt képes hogy ennyi idő alatt a részvételi feltételeknek megfeleljen, nem kell komolyan venni a továbbiakban sem.
Vagyis február 4.-én kapjuk meg azt a listát amikor látjuk VALÓBAN hány emberre számítsunk.
-Ha február 4.-én a részvételi arány 20 ember vagy az alatt lesz, maradunk a 4. fős csapatoknál.
-Ha februrár 4.-én ez az arány 20 ember felett lesz, akkor kibővítjük a csapatokat és engedélyezettek lesznek az 5 főből álló csapatok. (Tehát nem lesz 6. csapat, hamem a meglévő ötbe szerveződnek be.) 25 főnél több jelentkezést nem fogunk elfogadni és nem is tudnak 25 nél többen jelentkezni mert még egy fő és lezárul a jelentkezés. Már csak egy ember jelentkezését tudjuk fogadni!!!
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2008.01.06. 13:29-kor.
te castor,ha 25 fő fölöttieket visszatutasitjátok nem lesz meg a 30+ fő és akkor az igéretedet alapból nem teljesitheted :S ez igy nem fair érzed te is ugye?
Ergo aki jelenleg nem fért bele az 5 csapatba, akkor is fizesse be a zsét, adja be karilapját, legfeljebb nem lesz még csapatneve meg közös előtörije, de így jelzi, igen is komolyan gondolta részvételi szándékát. Ha pedig a lélektani 25 fő felé esett a jelentkezése, sajnos nem tudják fogadni, hiába tett eleget a jelentkezés feltételeinek és a zséjét se kapja vissza. Jól értettem?
Igen, pontosan, teljesen jól érted. 25 fő fölé már nem fog menni mert beírtam a jelenkezésekbe, hogy még max egy fő és vége. Azzal a jelentkezéssel nem tudok mit kezdeni hogy "jövök és majd hozom egy haverm." Csak azt nézem hány név szerepelt a jelentkezésekben.
A kiírásban eleve benne volt, pénzt vissza nem utalnak. Hiába jön ide valaki mellett verni, ha nem figyelt és bárgyún utalgat, ha számon felüli személy és elvarázsoltan tekergette a nyakát.