Tényleg az árak ugye tartalmazzák az áfát. Mint pap visszaigényelhetem az áfát? Vagy garancia nélkkül olcsóbban megkaphatom a cuccokat?:vigyor: (Csak vicc)
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Én úgy tudom, hogy két mágikus amulett közül csak a nagyobb erősítésű működik. //Vagyis ez biztos, csak a hatalom amulettnél nem tudom, h ez így van-e, de ha nincs külön kiemelve, akkor sztem erre is vonatkozik//
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
a nagyobb erősités arra vonatkozik,hgoy ha pl 1db1s 1db2s és 1db3s méregtől ovó amuletet akasztasz a nyakadra,akkor nem adodik össze hanem csak a 3s érvényes...különböző amuletek,gyűrük stb. esetben nem számit...hisz hülyesség is lenne sztem,mert semmi közük 1máshoz...
Különböző amulettek nem ütik egymást csak az azonosak, mint Schinter is mondta.
Nibur!
Olvastam a csapatszervezésben, hogy megint félreértettél. A vérzés elállításához KELL sebgyógyítás képzettség, ami itt orvoslás néven fut. Csak az anatómia meg hasonló követelmények nem kellenek.
WOW az rengeteg, köszönöm! Más kérdés: Az UT szerint merev nehézvértnek minősül a mellvért is, aminek az MGT-jét még mesterfokú nehézvérviselettel sem lehet leredukálni. Erre nincs valami ötletetek, vagy hordjon a lovagom legfeljebb "könnyűvértet"? (Mert akkor inkább azt, mint MGT-t! )
Lenne egy olyan problémám, hogy rózskvarc gyűrűt csinálnék, de nem tudom, hogy 6a/20karát áron kell vennem a követ, vagy tízszeres szorzóként 60a/20karát. Persze mágiát raknék bele.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.”Aruth Dyn-Dayaell
Nem vicceltem. A megkötés úgy van, hogy maximum 2 db 4.fokú képzettség lehet meg KAP-ból. Aztán szintlépéseknél már a KP-t arra költöd, amire szeretnéd. Max, ha soknak gondoljuk, akkor lehúzod majd. Mindazonáltal szerintem egy lovagnak belefér, hogy a fő profilja a nehézvért viselet.