Moderátor: Admin
Castor de Vinter írta:
De baszogatni és kurvaanyázni is kizárlólag nyíltan szoktam, nem hátulról. Kérdezd Cont, Schintert, Ayanát, Navaratnát, Yvettet, Sesaryent, Joet, és még sokan másokat akiket szintén osztottam és veszekedtem már nyíltan sokszor, hogy milyen vagyok, azt hiszem nagyjából egységes képet fogsz kapni tőlük rólam...![]()
Kétszer bannoltak már ki a vehemens természetem miatt, mire elfogadták hogy ugatok de nem harapok, mostmár elfogadtak az Om-vaddisznójának és túl öreg vagyok hozzá hogy változzak.
Ha frusztrálva vagy a hangvételem miatt, bátran írj vissza nyíltan keményen, elég vastag a bőr az orcámon; és nem vagyok sem mimóza sem nebántsvirág, asszem túl fogom élni és nem fogom összeszarni magam egy kis csörtétől...Nem vagyok konfliktuskerülő ember, és nem a szönyeg alatt suttyomban intézem az ügyeim.![]()
Castor de Vinter írta:
(Kérek mindenkit ebbe a topicba ne írjatok, ez csak azért van, hogy azonnal látható legyenk ki lesz ott a versenyen és milyen minőségben. Köszönöm.)
Castor de Vinter írta:Orwen!
Csak akkor lehet szó erről a lehetőségről ha az V. csapat nem tud legalább 3 fővel felállni veled együtt!![]()
Egy KM még "munka" nélkül van.
Az V.csapat felállt.
Nem értem mi ezen a nem egyértelmű.
Mint ahogy Yvett irta egyenlőre nincs döntés az öt fős csapatokról. Viszont a négy fős csapatokról igen.
Castor de Vinter írta:Ami a stílusomat illeti indulatos volt, igen de nem trágár; majd megszokod; én ilyen vagyok.
Edited by Quator ar Zaraquer
Vissza: I. OM-szerepjátékverseny
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó