Üdv mindenkinek!
Aki beszeretné fizetni a részvételi díjat, az küld nekem egy PM-et és én visszaküldöm a számlaszámot!
Moderátor: Admin
az 500 Ft-os nevezési díjakat Joe Lyonnak kell elküldeni, aki PM-ben megadja a számlaszámát, hova kell utalni a pénzt és a továbbiakban a terembérlés ügyét is ő intézi
A bírálokhoz és kmekhez fordúlnék tanácsért. A karakteremnek saját készítésű fegyverei lesznak, pontosan 2ő. Kérném az előbbieket, hogy mondjanak egy árat, hogy mennyiért tudom ezeket elkészíteni. És még arra kérnék egy árat, hogy mennyiért lehet venni egy javító szettet, amivel a mechanikus szerkezeteket tudom javítani(itt főleg a fogaskerekre,rugókra és egyéb ilyen dolgokra gondolok)
Ismétlő nyílpuska /tám /sebzés /KÉ /CÉ /Táv /Súly
/ 2 / K5 / 6 / 11 / 40 / 3.5
Csillagvető / 3 / K3+1 / 5 / 6 / 20 /3
Ismétlő nyílpuska
Ez egy saját találmány, hasonlatos a kahrei nyílpuskához, legalábbis az elvéhez, csak egy könnyű nyílpuskába beépítve az ismétlő szerkezetet. A fegyver falajzását egy felhúzókar segíti, ami megkönnyíti és gyorsabbá teszi a felhúzást. A fegyver alján pedig a lövedék tároló található, aminek a mechanikus tárjából, külön utántöltés nélkül csúsznak a horonyzatba a lövedékek.
Csillagvető
Ez a szerkezet szintén egyedi találmány. Egy alkarra rögzíthető szerkezet, ami rugós mechanizmus segítségével dobócsillagokat lő ki. A szerkezet 2 részből áll. Az egyik amit az alkarra kel felerősíteni, ez a kilövőszerkezet. Egy vastagabb és erősebb rugó biztosítja a kilövést, a felhúzást pedig egy kar. A másik része a tár. Ebben helyezkednek el egymás után, egy picit fedve a dobócsillagok. A tárban is vagy egy rugó, bár nem olyan erős mint a kilövőszerkezetben. Ez biztosítja a dobócsillagok „mozgását” a tárban. Amikor a kilövőszerkezetet maximálisan felhúzzák, akkor egy kis kar rövidke időre kinyitja a tár alján lévő rést, amin keresztül a helyére kerül a csillag. A tárban ilyenkor a rugó feljebb tolja a többi csillagot.
Vissza: I. OM-szerepjátékverseny
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó