Castor írására egy kicsit magamba szálltam és rájöttem, hogy maximálisan igaza van. Elvetem a tűzfegyver ötletét. Tényleg egyszerűbb lenne a mosul megoldása ezzel és itt az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat. Szóval nix géppityu.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Viszont a Rúna említ egy bizonyos 9 fegyver használata részt, ami ha jól tudom taglalva van a hivatalos vagy nem hivatalos magus.rpg.hun de ha nem ott akkor mindegy. vagy valaki ezzel kapcsolatban tud adni felhomályosítást azt megköszönném, másrészt a kíírásban szerepel az enoszuke nevü kiegészítő mint forrás. Ezzel a könyvel rendelkezik valaki, ha igen kérném, hogy pm-ben keressen meg:)
Nem tudom biztos van aki a témáéban szakavtottab nálam, de a karművészeknek is vannak különböző stílusaik (Itt nem plusz harcétékekre gondolok, hanme vivási stílus, jellemi személyiségi dolgokra, harci beállásra tradiciókra.) Vagy ezek a dolgok rám vannak bízva vagy beszéljem meg valakivel, mert így nagyon hangulatos karikat lehet csinálni csak sajna annyira nme értek a keleti harcművlészetekhez, dehát zenélni sem tudok mégis szeretek bárddal játszani.
A harcművészek különleges fegyverei egy évfolyammal arrébb jelent meg és mivel az nem általánosan elérhető, így a versenyen nem használjuk azt a cikket. Így maradnak az ETK-s, UT-s fegyverek.
Kardművésznél játéktechnikailag nincsennek kidolgozva a különböző stílusok, utak. Ha arra gondolsz melyiknek mi lenne a neve, illetve hogy nézne ki elvileg, akkor keress nyugodtan msn-en és szívesen beszélgetek erről is.. (Kardrántás, kétkezesharc, egykardos vívás, stb)
Csak szólok, az Enoszuke nekem is megvan, habár nem a gépen, csak a polcomon...
Kérdés: Antissjárást lehet felvenni? Mert ugye ahhoz valami százalékos dobás kell, hogy van-é hozzá affinitása az illetőnek. Csakhogy a karakterhez erősen passzolna a képzettség. Habár varázsló, de elvakult Noir hívő, és szent meggyőződése, hogy nemsokára pappá szentelik( ), ráadásul ezeken kívül is vannak rá okok, indokok... Szóval ez lehetséges, vagy majd dobnom kell valaki előtt? Van egy olyan érzésem, hogy egyedül vagyok ezzel a problémával, mert nem egy túl sűrűn alkalmazott képzettség, és túlsok gyakorlati haszna sincs a legtöbb esetben, de... Most jól jönne.
Hát a szinguláris magvú parciális integro- differenciálegyenleteket tudjátok-e integrálni?
(Mi) Integrálni nem tudunk, csak perturbálni még És az se mindig konvergens, habár ez illenék. De új világ, mi kibukkan a ceruzánk hegyén Ez a legszebb mesterség.
Részecske vagyok, vagy hullám, Élek-e vagy ez a hullám? Megmondanám, hogyha tudnám, De mindent én sem tudhatok.
Antissjárást lehet felvenni, ha az érzékenység megvan, de ne felejtsd el, hogy 2-3 fokkal még nem tudod alakítani az antisst! (és ha használni is szeretnétek, vagy Yv vagy én leszek a KMetek)
Köszönöm. Hogy használni akarjuk-e... illetve akarom-e, mert kétlem, hogy más felvenné, azt nemtudom. Ha olyan helyzet lesz, akkor mindenképpen, habár az nem szerencsés, hogy kis "magánakciókkal" húzzuk a többiek idejét, de... azért nem rossz dolog. Hogy milyen szinten lesz, azt nemtudom, pontokkal még nem foglalkoztam...
Hát a szinguláris magvú parciális integro- differenciálegyenleteket tudjátok-e integrálni?
(Mi) Integrálni nem tudunk, csak perturbálni még És az se mindig konvergens, habár ez illenék. De új világ, mi kibukkan a ceruzánk hegyén Ez a legszebb mesterség.
Részecske vagyok, vagy hullám, Élek-e vagy ez a hullám? Megmondanám, hogyha tudnám, De mindent én sem tudhatok.
Nemtalálok az UT-ben a fegyverek között ordani lángkardot és lángtőrt. Minek az értékeit és árát vegyem figyelembe? A sima hosszúkardét és sima tőrét?:?:
" Légy őszinte és csak a becsületre adj, Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Nyugalom, csak szokásos reggeli hörgés volt, hogy jól induljon a nap, de már megbeszéltük. Ti meg örüljetek ennek a modulírói topicon belül zajlik az élet, és a durrogásom kihallatszik...
Oké köszi a segítséget, mert igazából, foglalkoztam harművészettel de csak egy évig, és csak a technikákra mentünk rá, szellemiségre semennyire, így arról csak azt a keveset tudom a mi a rúnában benbne volt.
Quator szerintem majd felfoglak kereseni ha döntöttem, hogy harc v kardművészt indítok, még nem derítettem ki melyik lenne a feelingesebb.