ha a köv. versenyt én szervezem,akkor majd toborzok embereket de addig még van idő és amugy sem b@sztatás hanem csak 1 javaslat volt... sebaj castor tőled megszoktam már
Biztosíthatok mindenkit, hogy az arcbőr vastagságom évről-évre nő és egyre többet bír. Istenem, márciusban talán már a HEMO ajtaján se fogok tudni beférni...
hát akkor nem kell félnem attól,hogy bocsi kéréssel fogadsz az időpontos reag utáni felháborodásod miatt de egy sörre meghivhatsz xD értek én a célzásból is de azé nem fogok még lehajolni ha leejted a szappant
Nem fogok bocsit kérni, mert nincs miért. Már nem emlékszem pontosan a konfliktusra, de tuti nekem volt igazam, tehát esélyed sincs... Sört nem kapsz, ne hívasd meg magad potyára...Navát a házi sütikkel szívattad, semmit nem kapsz.
A világon nincsenek normális emberek...egységesen mindenki bolond--ime a bizonyiték
Melleselg én a LIVE-részt támogatom (csak azért mert élek-halok a LIVE-okért) de ez a megosztott világ tényleg csak bajjal jár... akkor már inkább pontozzanak a Km-ek, nekik az is épp elég időtültés és hercehurca. de sztem ha normális modul lessz - vagyis bonyolult és kellőképp hosszú mégis élvezhető-akkor ilyesmire amúgysi csak a fölös Km-eknek lenne idejük amik ugyebár nem lesznek
Je, tavasziszünet a konzultációk kedvenc időszaka Na de majd elválik, tényleg úgy lesz-e... Remélem nem. Vagy ha igen, akkor olyan, amit Alauron ki tud hagyni.
Mért érzem mégis azt, hogy nem fogunk tudni elmenni? Mert pesszimista vagyok.
Egy életem, egy halálom...bevállalom... jelentkeztem a IV. csapatba, mint JK, kérem a listaírókat, hogy biggyesszék fel a nevem!
Összeírtam a IV. csapat résztvevőit és eszem ágában sincs higítani. Ti szervezitek meg magatoknak ki-kivel akar játszani; én abba nem szólok bele, csak regisztrálom a felállt csapatok számát és résztvevőit.
Egyébként még egy hölgy olvasó: Amica is jelezte nekem a részvételi szándékát, de még biztosat nem tudott mondani.
I. csapat: 1. Nibur Sakraf 2. Ichigo 3. Schinter 4. Joe Lyon
II. csapat 5. Saggaras Zenír 6. Garmacor 7. Lorin O Krell 8. Herold Bardelot
III. csapat: 9. Sion 10. Thor 11. Ralog 12. Terda
IV. csapat: 13. Togar 14. Niobe 15. Navaratna 16. Craian
V. csapat:
-
Még nem szerveződtek csapatba:
17.. Erin O'Shanon
KM: 5 fő JK: 17 fő A versenyen idul eddig (KM+JK):= 22 fő -A listát folyamatosan bővítem a beérkezett jelentkezések alapján
Olvasók, és forumozók akik jelezték a részvételi szándékukat nekem a versenyre de még nem biztos a dolog, sok mindentől függ, csak ha úgy alakul; ott lennének. Azaz: későbbiekben még befuthatnak, csak most még nem tudnak biztosat mondani. (dobtam egy kör-pm-et, versenyzőtoborzásra ) :
Jó csapat leszünk Olyan kérdésem lenne hogy karektermegkötés nincs ? Most arra gondolok hogy pl 2 varázsló 1 tolvaj meg 1 harcos is megoldja a modult ugye? Tehát hogy nem kötelező a klasszikus harcos pap varázsló felállás, ugy írjátok a modult?
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar: Szerintem tökmindegy. Amúgy bármilyen kaland "megoldható" bármilyen karakterrel, csak a KM-től függ. De komolyabbra fordítva: a legösszeszedetlenebb csapatokban lehet a legtöbbet bénázni ---> szórakozás=a játék lényege. Nem a kaszttól, meg a HM-től függ egy kaland sikeres megoldása(hanem a Mp-tól ), szóval inkább szerepjátékozzunk egy jót. Ha meg valami hiányzik majd a csapatból... hát ez van. Ha a pap lesz az, az még jót is tesz az ateista öntudatnak.
De a modulírók biztos gondolnak majd ránk.
És igen: jó csapat leszünk!
Hát a szinguláris magvú parciális integro- differenciálegyenleteket tudjátok-e integrálni?
(Mi) Integrálni nem tudunk, csak perturbálni még És az se mindig konvergens, habár ez illenék. De új világ, mi kibukkan a ceruzánk hegyén Ez a legszebb mesterség.
Részecske vagyok, vagy hullám, Élek-e vagy ez a hullám? Megmondanám, hogyha tudnám, De mindent én sem tudhatok.