• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 23 / 201 • 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 201

Re: Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.12.25. 21:14

Ha nem voltál ott, honnan tudod, hogy nem volt ronda? :P Meg aztán lehet, hogy lógott a melle, vagy... inkább nem is írom tovább :P
Mindegy, én nem vetkőzéssel fogok harcolni, de kockával esetleg megdobhatlak, vagy könyvvel. Ja, és ha Cadorasnál játszunk, akkor az ágy az enyém! Ezt most leszögezem, mert az az én helyem :P Ott fetrengek általában :lol:
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.25. 21:17

talán azért,mert megmutatták? :D az ilyen dolgoknak hamar hire megy :D

háát ha örökre megdobsz meg is gondolom a dolgot :D
ágy?hm...azon ülni szokás,mert kevés a hely a nála nem? :D bár fellőlem fetrenghetsz is rajta :D

erről jut eszembe...mikor is játszunk? :D
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.12.25. 21:28

Attól függ, hányan vagyunk, mert utoljára hárman játszottunk ott, Wercole a fotelben ült, én meg befoglaltam az ágyat :D
Egyébként muszáj elfeküdnöm, mert ha nincs rendesen támasztva a hátam, akkor folyton megfájdul, így meg tudok tekeregni, ha van hely :)
Amúgy majd jövőre játszunk :P Mivel én szinte mindig ráérek, csak úgy tervezem a programom. Suliban is ált. dél és 1 körül végzek, péntek és szombat délutánom szinte 100%-ig szabad, így igazából nem rajtam múlik a "mikor", hanem legfőképpen Cadoras-on, mert gondolom nem szeretne úgy játszani, hogy épp éjszakás műszak közepén van :D
Ezért is írtam neki, hogy majd msn-en megbeszéljük.

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.25. 21:32

ja tudtam,hogy jövőre szervez vmi csapatot gamre :D csak nem tom,hogy pontosan mikor :D lehetne mihamarabb...legutób mondott vmit,de kiment a fejemből xD
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.12.25. 21:35

Ez a "mihamarabb" attól is függ, hogy milyen szabályrendszerben akar játszani. Mert ha ÚTK-ban, akkor még arra is kell alkalmat szánni, hogy elmesélje nekem, mi hogy van, merthogy én elolvasni semmit se fogok, az tuti XD (egyébként szeretek olvasni, de inkább regényeket - Stephen King-et pl, mert ő a király :D -, mint ilyen izéket)

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.25. 21:52

nem nehéz az utk egyáltalán...úgy 20minbe el lehet mondani ha jártad vagy a magus alap rendszerébe...a mágia meg a y majdnem teljesen ugyanaz...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.12.25. 22:00

Úgyse hinném, hogy mágiahasználóval megyek :) Vszeg a szokásos tolvaj lesz a felállás :D
Erről jut eszembe:
Kaland eleje van, a tolvaj karakterem megy a hóban és rábukkan egy hullára. Naná, hogy az az első, hogy átkutatja, van-e nála valami érdekes, aztán persze a mellette ácsorgó lovát is lenyúlná.
Miközben ott gugol a csaj, megérkezik egy csapat, élükön a törpe varázslóval, aki azonnal letolvajozza a karakterem. XD Végülis egy hulla mellett gugoló karakter még véletlenül se lehetne orgyilkos, vagy valami egyéb, csak tolvaj, nem? XD
Ezekután egyébként a törp varázsló meghalt és az én karakterem élte túl a kalandot :P (mert a törp harcolni akart, a karim meg menekülni - bár a JK is okosabb volt XD LOL :D )

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.25. 22:19

hát lehet orgyilkos nem marad ott :D bár kissé klissé szaga van :D olyan mint amikor jk-k meglátnak egy szép nőt és rögtön boszorkáy :D persze a tapasztaltabb csapatban már auraláttás/asztrálszem/mentálszem vel inditanak :D
amugy ha vki letolvajozz és valóban nem vagy az,az a legjobb duma sztem,hogy pap elé kell menni és esküt teszel,hogy nem te voltál :D
ugyanis,ha nem bizzik a papban:
hitetlen disznó legtöbb helyen megkövezik vagy legalábbis kinézik :D

ha nem hisz el akkor sem:
ráhuzható,hogy nem bizzik az isten hatalmába és szintén utálni fogják a legtöbb helyen,sőt jobb esetbe ráhuzhatod,hogy hazugnak tartja a papot,ami igazán nagy bün már :D

ha meg nem akar pap elég menni:
ráhuzhatod,hogy rejteget vmit,netán démoni teremtmény bújt el benne és fél a papoktól :D legtöbb helyen ezért is utálni fogják :D

igy hirtelen ennyi :D persze előfeltétel,hogy tényleg nem te voltál a tolvaj/orgyilkos :D bár mondjuk eléggé kinos tud lenni mikor igaz szó alatt megkérdezik tőled,hogy orgyilkos/tolvaj vagy-e :D ilyenkor is lehet okosan válaszolni mondjuk :)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.12.25. 22:22

De a karakterem tényleg tolvaj volt XD De megmondta a többieknek, hogy szerinte egy hullának semmi szüksége már se a lovára, se a pénzére :D (szegény karakter nem volt normális :P kihallgatás alatt is az egyik városőrrel beszélt meg randit XD)

Amúgy ez az igazmondás dolog is vicces volt, amikor karik ilyen helyzetbe kerültek, akkor derült ki, hogy vagy 8 pasival csalta meg a karakterem a pasiját :lol: Nekiálltunk számolgatni, hogy mik történtek az elmúlt kalandokban :D Szerettem azt a tűzvarit :P csak kicsit drogos volt, mert már félig-meddig rászokott a mákonyfűre. :D

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.25. 22:25

nem baj ha tolvaj vagy csak ne te legyél az,aki kilopta/leölte :D igazszó alatt okosan válaszolhatsz ugyanis az igazat kell mondanod,de nem kötelező az adott kérdésre válaszolni :D ->ködösités lol :D akkor van gáz ha a km ezzel tisztában van és kényesen ügyel és eléggé figyel,hogy ne tudd átverni :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.12.25. 22:33

Á, Cadoras nem gonosz KM, főleg ha szívhez nőtt kariról van szó. Legalábbis régebben nem nyírt ki direkt olyan karaktert, akit a játékos szeretett, kivéve, ha semmiféle kiút nem volt. Pl. amikor szegény Arel-papnőm nagy magabiztosan nekiindult valaim félóriás mittomén minek, aki kinyírta, és a szabályok szerint a többiek nem segíthettek. De azért egy szép találot bevitt még előtte :P Nem tudom, mi lett a folytatása a kalandnak, mert elvileg azt az erőpróbát meg kellett volna nyernem, mert úgy lett volna happy end, hogyha mindhárom próbát kiálljuk, de hát én elszúrtam, ami én vállaltam XD

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.25. 22:39

hát hogy is mondjam...kellemetlen egy papnőt egy óriás ellen küldeni :D bár nálunk megesett,hogy a női karakternek volt a legnagyobb ereje 3 férfi karakter mellet :D igaz hithatalmába,de ez mellékes xD meglepődtek az NJK-k,amikor egy zombi 1 fakalapáccsal oldalba verte és meg sem kottyant az Ellana papnőnek,akinek volt vagy 9s ereje asszem kivülről nézve :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.12.25. 22:42

Én már nem emlékszem a csapatra, de azt hiszem én voltam a legharciasabb beállítottságú karakterrel, meg naná, hogy ha ki akarok játszani egy Arel-papnőt, akkor egyből én jelentkezek a feladatra, és aki meg akarna előzni, azt tökön rúgom :D

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2007.12.26. 11:20

Üdv mindenki!
Látom, hogy a régi kalandjaimról megy a nosztalgiázás 8)
Rászoktam a mákonyfűre??? Azta, ezt az apróságot el is felejtettem. -no igen, gondolom a hallucinálióval teli kalandról van szó. Az Arel-papnő vs. félóriás részre nem emlékszem már...de a tűzvariknak is majdnam annyi lett, mikor eljött a renegát-irtó apád a kis csapattal... az kegyetlen tűzpróba volt 8)
Kaland pedig most 29.én is lesz nálam, KF rendszer szerint. Legalábbis, ha mindenki ráér.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.12.26. 11:34

Sajna nekem a 29 nem jó, mert buliba megyek - de szerintem ezt már legalább háromszor be is írtam ide a Tavernába :P -, valamikor délután megyünk ki Pécsváradra és csak 30-án délelőtt jövök haza, vszeg másnaposan XD Amúgy meg mi az a KF rendszer? :D
És nem a te tűzvarázslód, hanem az enyém volt a drogos :lol:

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 23 / 201 • 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 201

Vissza: Archívált Fórumok