• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

I. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
466 hozzászólás • Oldal: 2 / 32 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 32

Re: I. Csapat

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.12.24. 21:50

Az ereni fejvadászokat még ugye ki lehet egészíteni, hogy ugye egy vari használó, a transzceps, az arel pap helyettesítése pedig a Mediator.

Igazából nehéz választani, mert mind a 4 csoporthoz lenne kedvem. Ezért is azt javaslom, hogy vegyesmix csapatot hozzunk, egy zsoldos csapatot, amiben összetudnánk mesélni egymást. És mindenki hozhatná azt a karakterét amit szeretne.

Ja és csapatnév: Iwill Hitu :lol: Na én ezt az okosakra bízom, nekem tökmindegy
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.12.24. 22:22

Látom azért szerencsére mindenkinek van elképzelése!

Most már csak közös nevezőre kellene jutnunk!

Ahogy látom jó poén a goblin banda, de itt mindenki nem csak marhulni akar, hanem esetlegesen megoldani a modult!

Szerintem a legnagyobb esély a fejvadász egységgel lenne. Főleg egy olyannal, akik nem akkor, pár nappal az előtt verbuválódtak össze, hanem egy összeszokott kis társaság.

Persze figyelembe kellene venni Ichigo gondolatmenetét is.

Ezt úgy tudnám elképzelni, hogy a csapat nem tartozik egyik klánhoz sem. Magányos farkas ként kezdték anno, vagy valamelyik klánnál, ahonnan valamilyen úton, módon kikerültek.

Azután, fent Északon, Erenben, Erigowban, vagy bárhol máshol egy korábbi küldetés végett összeverbuválódtak. Azóta együtt „nyomulnak” és úgy működnek, mint egy fv. egység. Tudja fene. Testőr melókat, személyfelkutatást, likvidálást, stb… vállalnak azóta. Persze, ezt majd megfogalmazzuk az előtöriben.

Igy ki tudna alakulni egy olyan fv. egység, ami azért nem csak ehte fejvadászokból áll.

PL:
- Transzcepsz vari by Shinter
- Fv. by jó magam
- Bárd (besurranó, kutakodó) by Nibur
- Arel pap (íjász, gyógyító) by Ichigó

Ez csak egy ötlet persze. Ráérünk még kiötleni. Az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat, s senki ne jöjjön olyan karakterrel, amivel nem szeretne.

Csapat név?!

Hmmm:

Szerintem akkor kellene megadni, mikor kiderül, hogy pontosan milyen karakterek jönnek.
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.12.24. 22:35

Nem rossz, de sztem egy ilyen csapatba bárd nem annyira kellene. Sztem a legjobb a köv lenne: Vari (akár ezt is vállalom), 2 fejvadász (mindkettő ütő, de az egyik a csapdákhoz is ért, a másik meg a mérgekhez) + egy íjász, nem feltétlen pap, de lehet az is...mint ilyen szinte csak az arel pap jön szóba, de ott kérdés, h arel milyen szemmel néz egy hivatásos hidegvérű gyilkosra....érdekes lehet

Lovagokhoz kedvcsináló (nem mintha azzal akarnék jönni, csak jó kép):
http://flash.boros-szikszai.com/nagykep ... 0Siren.jpg
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.12.24. 22:48

Ezek dwoonok? mert ott a nap a ruhájukon :D Egyébiránt sztem 2 fejvadi sok a csapatba. Vagy akkor nagyon specializálódniukk kell, hogy ne legyenek egyformák. Jómagam még törpe mechanistával (már régi vágyam) vagy tooma pappal is szívesen jönnék. Szerintem mindenki döntse el hogy mi(k)hez lenne kedve:
Nekem:
Darton ppl
Törpe mechanikus
Tooma pap
Arel pap

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.24. 22:59

amit joe felvetett nem rossz...

1 vari
1 bárd
1 fejvad
1 ijjász

feltéve ha nem marhulni akarunk bár a goblin vadász törzsbe is benne volnék xD

arel pap azér kellene,mert kell 1 gyógyitó..főleg a vari miatt,mert a 2 fejvad a tetszhalállal még megodlja vhogy,de a vari halálra van itélve ezen a téren...Arel hitben meg ott van a természet-halál szférás pap,aki majdnem olyan mint 1 fejvad már...könnyedén öl a többihez képest...ártatlant meg se a vari se a pap nem ölne...

Ereiekhez nem kell feltétlenül kötödni mindenkinek,mert náluk az fvk kalandozhatnak és szerezhetnek barátokat.1fvnek azér lenne jó,mert ha lesz rá lehetősség akkor a kapcsolatok kihasználása.

4 bárd sem lenne rossz :D az biztos,hogy jó kis kalandóknak néznek elébe :D esetleg:1bárd,1 bajvivó,1tolvaj,1arel pap :D

ha eredeti 2 fejvad,1vari,1 ijjásznál maradunk,akkor az egyik fejvad lehet mechanikás,zárfeltörős csapda keresős és az ichigonak talán elmenne csak nem törpe hanem ember vagy max félelf :D a másik meg hátbaszurás,lopozás,álcázás mestere lenne és ijjászé lenne a méreg...vari meg csak mágiaismeretet kb. meg néhány has. képzit....

4 harcművvel tényleg az a gond,hogy akkor az kicsit komolyabb party :D

magam részéről igazából bármely kasztot elvállalok...ált olyan karikat szeretem,amelyek nem annyira kötöttek és van 1-2 "felesleges" képzi,de ezt bármely karival lehet :D
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.12.24. 23:27

No. Nekem mindegy.... A pap nem hülyeség, mert tényleg nem árt :D
Én vállalom a varázslót :D rend-halál jellemmel...wier :D(anyag, rúnamágia), vagy rend jellemű dzsenn (mentál, rúnamágia speckó) --> és ne mondja nekem senki, h egy dzsenn mentalista nem menne át bárki védelmén, még ut szerint is: alapból 10Mp/tsz + 7pszip/tsz(mentál MP) --> ergó 17 MP mentálmágiára/tsz :D:D

Melyik kellene inkább? Lehet a rombolós anyagmágus jobb lenne :D
Pszit mindkettő nyomhat...azzal lehet a kapcsolatot tartani. Am azért lenne jobb egy helyről jönni, mert akkor nem kell h lássa a "transceps" a többieket, h tudjon pszi üzenni. :D
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.12.24. 23:32

Arel papjainál a halál természet az yllinoriakra vonatkozik, akik ugye jóóó délen vannak, az illanoriaknak van természet lélek szférájuk, ami szerintem job is, mert egy arel pap nem fog olyan varikat használni a hlál szférából, amit gonosz papok sajátja. Egyébként tooma papjai is tudnak gyógyítani, mert természet, élet szférái vannak

Hát nemtom, nagyon meg kell gondolni mi legyen az ember. Bár ez nálam főleg a rendszertől függ, hogy mi lesz

Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.12.24. 23:49

A törpe megint túl kevéssé humanoid. Ez megint gond lehet. Ő még igazán álcázni sem tudja magát (meg nem is akarná, mert büszke népség ahhoz). Ha ilyenben gondolkodsz, h mehanikus, akkor hozz egy gnóm gilron papot. Azok kenik, vágják az ilyen dolgokat. A törpéket kenterbe verik annyi biztos. Talán csak a tudók veszik fel velük a versenyt, de ugye ők meg nem foglalkoznak mechanikus tudományokkal.

Az arel papnál az a szerencsés, ha természet, lélek. Egyértelműen!

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.12.24. 23:58

A mechanika + assasins creed ról jutottt eszembe egy amolyan mechanikás dzsad. Rejtett tűvetők, kicsapódó penge stb. Amolyan "szent" harcos. purgálja ami szerinte gonosz :D....hmmm.. szem megvan a karakterem.

Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.12.25. 0:06

jól hangzik, csak nem tom mennyire lesz hozzá elég kapod :D
Az a baj, ehhez elég sokra lesz szükséged...ha ért a mech cuccok készítéséhez (írás olv, mechanika, számtan, mértan...), meg még harcolni is tudjon

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.12.25. 0:24

Bocsánat, hogy belekotyogok

A rendszer még nincs eldőlve - majd csak január 22-én este fog záródni a szavazás. Addig bármi lehet.
Célszerű nem csak az egyik rendszerre gondolkodni karakterekben (vagy olyanon, ami mindkettőben kihozható).
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.12.25. 5:06

Én olyan csatamágus szerűre gondoltam :D 6.tsz-en már kivitelezhető...bár nem etk szerint. Ha etk rendszer lenne, akkor marad a sima vari :D Annak is megvannak az előnyei...mindenhez ért mágia szempontból. Az elég nagy szabadságot biztosít.

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.12.25. 9:18

Üdv!

Látom kezdenek körvonalazódni a karakterek.

Bár másabbak, mint amire számítottam!

Én egy bárddal, aki a csapat „illuzionistája”, csapdakeresője, besurranója, „bajkeverője”, szívesen játszanék.

Bár ha fejvadászra van szükség, az is jöhet. Esetleg, ha kell a bajvívót is vállalom.

Mondjuk, ahogy Shinter reagjait olvastam. Ő szívesen lenne valami Bm- szerűséggel.

Nibur látom most a csatamágussal „haverkodsz”. :D

Ichigó te meg a mechanikás kormos képű dzsaddal. 8)

Hmmm… Azért egy gyógyító el kelne a csapatba, meg az ütőember is jól jönne!

Nem tudom!? Ha kell akkor egy ppl-el is jöhetek, bár ahogy látom ebbe a csapatba nem igazán a nemes lelkületű egyének kellenek. (Darton lovagjainak viszont nem adatik meg a gyógyítás hatalma.) Arel pappal nem jönnék. Azt a karaktert nem nekem találták ki!

Akkor én vállalnám az ütőember szerepét, pl fv. vagy a bárdét, esetleg bajvívó.
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.12.25. 11:07

Kap meg kp-ból össze lehetne hozni ezt a fazont. ha meg 6 szint körül lesz, mégjobb és nem lesz belekötve, hogy 5 szintű mechanikája lesz 1 szinten :D. Meg ha OM-UT lesz akkor nem kell minden képzinek feltétel. Persze ezt csak akkor tudom megcsinálni, ha OM-UT szerint lesz a szabályrendszer. Ha nem, marad a darton ill arel pap/paplovag

Joe-nak abban is igaza van, hogy kellene egy ütőember, bár szerintem se a bárd se a bajvívó nem nevezhető annak. A fv még csak csak . Bár ha Nibur castamágus lesz..... juj. Nehézvértes, bárdot vagy kardot forgató egyén aki imitt, amott elhagy egy tűzkitörést, vagy bármit :D nem lenne rossz

Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.12.25. 12:31

Hát ami igaz, az igaz. Nem a bárd a legütősebb harcos Ynev világában, de egy jól „irányzott” mágia segítségével, pl: vakság, az ellenfélre, s pár jó szúrással rapírjával, annak vértje alá a helyzeti előnyt kihasználva szerintem ütősebb tud lenni, jó pár „snasz” harcosnál. Az egyébb illúziókról nem is beszélve ( Büvharc, ködalak, stb…) :D

.Az pedig csak slussz poén, hogy mindezt egy csatamágus elsöprő tüzét követően, a maradék élőerő leküzdésénél alkalmazza, úgy, hogy közben a dzsad által kreált eszközök garmadájával is szembesülnie kell az ellennek! 8)
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
466 hozzászólás • Oldal: 2 / 32 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 32

Vissza: I. OM-szerepjátékverseny - csapatszervezés