Na amint látom egy jó kis csapat már alakulóban van, úgyhogy megszeretném kezdeni a többi játszótárs összetoborzását, egy másik klánba.
Nos ahogy hallottam, nem kezdő karikkal fogunk neki vágni, úgyhogy lehet nagyban gondolkodni.
Igazából nekem bármi megfelel a gonosztól a jóig a sunyitól a tankig cspat szinten, de amire én gondoltam az egy pyar papokból álló kis inkviziciós csapat, elég klasszikus, de ütős.
Saggaras nagyjából mindegy csak annyi kikötés részemről, hogy úgymond jó karakterekkel szeretek játszani, de játszottam elég sokat bárddal Arel pappal, íjásszal varival sőt egyszerű kaszt nélküli tudós gnómmal is Csak jelen pillanatban a khálra gondoltam. Mondjuk most mágiahasználót nem szivesen vállalnék be. A tiszta khál party mókás lenne részemről benne vagyok. Igazság szerint bármilyen összeállításban amíg a kariknak annyira nem ellentétesek a nézeteik hogy már az első percben levágják egymást.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Castor A csapatnév még sztem várhat . előbb a koncepciót kellene megdumálni aztán a karaktereket és aztán jöhet a csaptnév.
Hááát érdekes lenne Khál okka menni de én nem inkább maradnék Arel pap. Idomár??? Én is az ilyan jó karokat szeretm. Én leszek a lövész meg a gyógyító.
Nos ha van még hely akkor csatlakoznék. Azt, hogy milyen karival, majd mindegy. Bár egy pyar szellemiségű csapat akár több isten papjaiból/paplovagjaiból pl elég hatékony és kellöen színes tud lenni.
Kicsit nem vagyok képben: melyik rendszer lesz lészen használva?//EDIT: mint látom ez még nem dölt el így a kérdés tárgytalan//
Ha kell irányadó akkor pl: egy kyel pap vagy egy Gi-elron állna az én elképzeléseim kereszttüzében. Bár a Kyel papom legutóbb drogos nöcsábászként végezte, de kifejezetten emberi lett a végére XD.