Go to footer

Karácsonyi játék 2007

A különbözõ ünnepek alatt szervezõdõ, pár napos, poénos kalandok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin


Karácsonyi játék 2007

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.12.24. 10:24

(Mindenkinek)

És igen, igen, igen! Hatalmas pelyhekben hull a hó Gianag hegyei között, ez lett az idei szaloncukorgyűjtő verseny helyszíne. Gyönyörű, amúgy a hó alatt zöldellő fenyőerdő, és a gyülekező tömeg. Forralt bort mérnek a fázósabbjának, jófajta gulyást az éhesebbeknek... lassan gyűlik a tömeg... mindenki a rajtra vár... :)
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Avatar
Con Larrodan
Admin
Admin
 
Hozzászólás: 3213
Csatlakozott: 2005.08.24. 15:19
Tartózkodási hely: Budapest/Csenger
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal


Re: Karácsonyi játék 2007

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.12.24. 10:55

(Ynnub)

<Már megint hova kerültem? :? Elég idegesítő ez a sok hó, főleg így egy szál ágyékkötőben és nyúlbundában. 8) Node ne kalandozzon a figyelmem, mert Ako is fel szokott tűnni ilyenkor és mindenféle tartásdíjat meg közös felügyeletet emleget. Ezt mondjuk nem tudom mire vélni, hisz nem tehetek róla, hogy a nyarat és az ősz nagyrészét egy Bora-Bora nevű szigeten kellett eltöltenem. :angel: Nomeg egy magamfajta legatyásodott nyúl honnan fizessen gyerektartást. :D >

*Egyenlőre okulva a húsvétkor történtekből még nem merészkedek nagyon szem elé, hanem a fenyőfák árnyékából kémlelek körül rosszat sejtve és várva, hogy újfent levarázsoljanak a sárga-ződig. 8) Inkább csak figyelem, hogy kik gyűlnek az idén a startmezőhöz és vedelik a forralt bort, ami így utólag belegondolva nekem sem ártama. 8) *
Avatar
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 5621
Csatlakozott: 2006.07.12. 18:50
Tartózkodási hely: Gyula


Re: Karácsonyi játék 2007

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.12.24. 15:32

Eroe dhe Brutal

<<Na mia szent sz@r folyik itt??? Jah itt van a verseny! Milyen verseny is??? MIlyen verseny? Hentelő verseny? De hol az ellen? Nem látok Arénát se meg ringet se meg semmit se! Mi ez a fehét izé? Hol a bánatba vagyok? Jah tom már! Ott.De mi eza fehét izé? Oylan hideg mint a hulla amit tegnap zúztam darabokra...megkérdezek valakit. Ki van itt? Höhö egy nyúl!Egy két lábon járó nyúl. Nyam nyam.

A lovag nyáltermelése láthatóan és halhatóan beindul ahogy a tekinte a nyúlra téved.Út közben még kitépi vlakinek a kezeibőla forralt boros kupáját majd felhajtja annak tartalmát.

<<Oylan emberi feje van! Lehet tud beszélni!? Beszélő kaja!!!ezaz>>

-Hé nyúlkoma mi eza fehér izé? És ki vagy te? Elég röhelyesen nézel ki bár lehet finomabb vagy mint sem szebb.-gyomra nagyot kordul.
Avatar
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 1259
Csatlakozott: 2007.07.17. 10:28
Tartózkodási hely: Erigow/ Debrecen


Re: Karácsonyi játék 2007

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.12.25. 20:49

(Ynnub)

*Füleim kissé hátralapulnak és mérgesen kivillantom szép fehér metszőfogaimat. Közben végigmérem a pimaszt ki megzavart kedvesem előli rejtőzködésemben. Kicsit elcsodálkozom majd füleim visszaállnak a rendes függőleges állapotba és félválról hetykén válaszolok.*

-Ne akard tudni, hogy én ki vagyok konzervdoboz. 8) Látom téged is a Glóbusz Rend szalajtott. :) Ez a fehér trutyi hó. A Nagy Vörös kiváltképp szereti, de engem speciel csak annyiban befolyásol, hogy hideg. Ugye még véletlen sem találkoztál egy csinos nyuszilánnyal? Node addig is együnk egyet a gulyásból.

*Rosszat sejtek, de azért a kaja illata kicsal a fenyvesből és szegecselt husángomat lazán vállamra vetve elindulok, hogy kivegyem a részem a gulyás és a forralt bor együttes pusztításából. A sor nem túl nagy úgy látszik idén kevesebben hajtanak a szaloncukrokra. Reméljük a rajtnál még bemondják, hogy idén mit gyűjtünk, mert nem lenne jó ismét valami gagyi koppinccsal befürödni, mint tavaj a krampuszok gyárában. 8) *
Avatar
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 5621
Csatlakozott: 2006.07.12. 18:50
Tartózkodási hely: Gyula


Re: Karácsonyi játék 2007

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.12.25. 21:58

Eroe dhe Bruthal

-Miiiiii?Konzerv kaja merre hol?-kezdi kémlelni a környéket.
- Milyen Globusz rend? Beteg vagy nyúl Uram....muhahah nyúl Uram ... nyúl...muhahah-a földet csapkodja anyira röhög-közelében kissebb földrengésre kerül sor.Majd megpaskolja a nyúl vállát.
-Hó?
<<Hohoho ezt mondogatta az a dagadt piros ruhás alak is biztos az ő műve! Ezzel akar eltéritenia célomtol de nem fgo sikerülni!!!!>>

- Jaj te kis butus nyuszi...hahaha...az nem glóbusz hanem Lókukusz rend. És én nem onnan jöttem.
Shadoni nemes vagyok!-mondja büszkén balját a mellére teszi jobbjával előrántja pallosát és a levegőbe emeli. Vagyis emelné ha az nem csúszna ki kezei közül és repülne el a hóba.
/Hátulról halál sikoly/
-Hooopsz minyá jövök.-elrohan a kardjáért de még mielőtt visszamenne megtörli az áldozata ruháiban :D.
<<ennek a szegény izének má ucse kell..majd a hétarcú nyolcadik feje megynugosztalja szegény izét...vagy mi fene...Ah vissza kell mennem KAJAAAAA!!!!>>

- Milyen kaja? Hol?-Kérdezi a nyulat mikor visszaért.

- Nem tudod hol lessz aza hogyishijják??? Tod valami izét kell szedni...-próbál kondolkozni arcán hosszas patakokban kezd el folyni a veríték.-NA tudod te az ...szóval hol lessz???

Közben megindulnak a Gulyásos pult felé.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Avatar
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 1259
Csatlakozott: 2007.07.17. 10:28
Tartózkodási hely: Erigow/ Debrecen


Re: Karácsonyi játék 2007

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.12.26. 21:24

(Ynnub)

-Felőlem akár a főcsászár is lehetsz. 8) Viszont a becézgetésemet nem tudom ajánlani, mert a végén még meg talállak csapni ott, ahol a vérted se illeszkedik igazán. :twisted: Inkább gyere és együnk abból agulyásból. Úgy veszem észre te inkább a tettek embere vagy mintsem az ész bajnoka. 8) :) Azért a versenyre jöttél és szaloncukrot akarsz gyűjteni. Csakhogy válaszoljak félbemaradt mondatodra. :)

*Ezzel bevezetem a társaságba újdonsült ismerősömet. A társaságba bevezetés úgy történik, hogy előveszem agresszívabb arcomat és vagy arrébb álnak vagy... kénytelen leszek kikerülni a bámészkodókat. Azért mégse kéne már a startmezőnél mgátkozni a fél bandát. A kondérhoz érve szeddek magamnak egy jóadag gulyást és egy kupa forralt bort is magamhoz véve elbattyogok a felállíott talponálló könyöktámasztók egyikéig. Mivel a nyulak alapból kicsik, így én se érem fel a felső asztallapot, de a félmagasságra helyezett "gyerekkönyöklőt" igen. Jóízűen nekilátok az evésnek, mikor az első pár kanál után valami nem pont gulyásos akad a fogaim közé. Kipiszkálva veszem észre hogy valami szaloncukor lehet. Ugyan nem tudom idén mit gyűjtünk, de mivel a papírja fényes és színes, így jól jöhet, ha Ako felbukkan és ismét a mogyoróimat kívánja szorongatni. 8) Így az ágyékkötőmön lévő kis zsebbe csúsztatom lopva és mélyen hallgatok róla, hogy mit találtam. Inkább a melákkal próbálok beszélni hátha még hasznomra válik egy markos legény a Nagy Piros megagyalásában. :D *

-Mondcsak koma miért jöttél? Biztos, hogy nem csak a verseny miatt, emrt azt se tudtad mi az az előbb. 8)
Avatar
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 5621
Csatlakozott: 2006.07.12. 18:50
Tartózkodási hely: Gyula


Re: Karácsonyi játék 2007

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.12.27. 2:12

Eroe dhe Brutal

-Főcsászár? Nem is hangzik rossz... amúgy az mi?
- A fejemen? A fejemre akrsz ütni? Muhahaha. Csunyább dolgokat is látott az már a te kis kezeidnél.De nem bánom ha majd elalszom akkor fejbe verhetsz!-vigyorog a nyúlra.

És ha neki nem menne a félre lőkdödődés akkor majd ő löki félre az embereket és egyéb lényeket. Nem nagyon zavartatja magát. Vagy odébb menenk vagy vasalt csizmája alatt végzik...
Miután a kondérokhoz ért és meglátja milyen kicsik is a tálak az ó étvágyához képest felvesz egy teljess kondért mellé egy két kupa bort és elindul a nyúl után, majd jizűen falatozni kezd.

-Dehogynem ! Éna versenyre jöttem scak nem tudtam hogy milyen verseny , hmmm még mindig nem tudom. Reméle nem "kiszúrja előbb hátba a másikat verseny" !-ezzel aza sztalnak támasztja egyik buzogáynát a biztonság kecvéért.

-Azért vagyok itt- szemei az ég felé fordulnak-/öt percell később/ őőő szóval azért is hogy egyik ivócimborám számára bebizonyítsam hogy nam létezik a Piros ruhás Dagadt. Csak hogy a Mikulás nem akart hinni nekem ezért fogadtunk ha az első három között leszek ezen a mitommén milyen versenyen akkor elhiszi nekem hogy ő valójában nem si létezik!
-vigyorogva mint aki jólvégezte dolgát folytatja az evést.

-És te te minek vagy itt??? Csak ne nyuszilányokat keresel??? Muhahahah...hehehe...hihihi.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Avatar
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 1259
Csatlakozott: 2007.07.17. 10:28
Tartózkodási hely: Erigow/ Debrecen


Vissza: Fórum kezdőlap

Vissza: Ünnepi Játékok

Ki van itt

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó