• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Feketeleves [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
886 hozzászólás • Oldal: 37 / 60 • 1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 60

Re: Feketeleves [ETK]

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.12.16. 19:21

(Dzsana)

*Hát nagyon nem tetszik Mustafa akadályozása és mielőbb pontot akarok tenni az ügy végére. Így inkább az agresszív támadással felhagyok és más taktikához folyamodom.
Egyszerűen amint alkalmam nyílik rá a balommal ál támadást indítok ellene, míg a jobbommal védekezem, hogy az éppen ugró testemet valamennyire védjem. Igen, ugró test. Ugyanis a bal kezemmel indított támadással egyidőben egyszerűen ráugrom az elf nőre (az alulról indított széles ívű támadás még segít is lendületet venni), gondolván csekély 80 kiló ledönti a lábáról.*

//Kezdeményező: 34+5= 39
Támadó: 53+48= 101 //
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.12.17. 19:56

(Mustafa)

-Ahogy gondolod aranyom! De aki a tűzzel játszik ne lepödjön meg, ha megégeti magát :evil: !!
Úgy helyezkedem, hogy kénytelen legyen teljessen megoszatni a figyelmét//folyamatossan a Dzsannával átellenes oldalon "toporgok"//és nem kímélem, az életére török. Mindeközben, mivel a saját hátamat nem tudom figyelni így a Dzsanna mögötti területet figyelem és vész esetén kiálltással figyelmeztetem.

//Mustafa Bahrada volt, nem is járt neki bónusz ember/ember elleni harcban, azt meg nem értem miért zavarnánk még ennek tetejében egymást, mikor mondtam, hogy a csaj másik oldalán csatlakozok a harcba :P :) de ez csak megjegyzés, mondhatni szóra sem érdemes.//
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2007.12.18. 17:43

Súrion

- Ssszz... Ááhhh...

*Szisszenek fel halkan,mikor vissza nyerem az eszméletem.
És erőtlen,elcsukló hangon megszólalok...*

- Be kell kötni a sebed páncélo... Ááhhh...

*Majd ismét lecsukom a szemem,mind ha ismét elájúltam volna,még a lélegzetem is szépen lelassúl és egyenletessé
válik...*

// Fájdalomcsillapítás 16 Pszi pontból
Meditáció ideje 1 kör //
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:
melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"

A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta:
"-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.12.18. 20:22

KM esemény [Quator ar Zaraquer]
Helyszín: Verdina városa, Kereskedő Hercegségek
Időpont: „Zivatar”-Arel első hava, 4. nap reggel
Résztvevők: Mindenki

*Mustafa épp megkerüli az elf nőt és megpróbálja a másvilágra küldeni, miközben Dzsana egy látszat támadást követően egyszerűen ráugrana a nőre. A kis kavarodás végére Dzsana a pap mellé kerül, de minden akadály nélkül sikerül elkerülnie a két nőnek egymást, így se Dzsana leteperése, sem az elf kissé alattomos döfése nem ért célt. Mustafa vágása még eléri az arrébb slisszoló ellent, így csupán a bal lapockáján ejt sebet a thadzsi. Jelenleg egymás meéél került a két gladiátor és egy-két máternyi „előnyre” tett szert az elf, amit kihasnláva be is hátrál a bokrok közzé.*

*Eközben a házban Súrion nyöszörgésére felemeli fejét a lovag és kissé aggodalmas arccal elindul, hogy közelebbről is megnézze társát.*

-Ne mozogjon Súrion. Örülök, ogy magához tért, de azért próbáljon inkább pihenni. Azt hiszem megmaradunk, ha sikerül annyira bekötnöznünk a sebeket, hogy kibírják a jó másfél napi utat, emrt jelenleg egyikünk sem tud érdemben gyorsabban Verdinába érni.

*Közben Súrion összpontosít és ugyan eléggé nehezére esik eme cselekedet jelenlegi állapotában, de végül sikerül összeszednie magát és elméje hatalámval úrrá lenni a fájdalom nagyrészén. Még így is nagyon fáj, de már nem kibírhatatlan. Malor is nagyon rossz bőrben van, de úgy tűnik ő is a nehézvértesekre jellemző szívós és kitartó alkattal van emgáldva, mert még így is összehangolt a mozgása, ha kissé lassult is.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.12.18. 23:44

(Dzsana)

*Az elhasalás nem érint túl jól...
Dühös szavakat mormogok magambam, majd gyorsan felpattanok. Mustafára csak egy rövid pillantást mérek, majd amint tudok az elf után iramodok.*

//régen írtam ilyen hosszú reagot :mrgreen://
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2007.12.19. 17:42

Súrion

*Miután sikerült némileg urrá lennem a testemet kínzó fájdalmon,ismét kinyitom a szemem.Immár élénkebben veszek tudomást a környezetemről és a mellettem álló páncélosról...*

- Mi történt?Hol vannak a többiek?

*Kérdezem a lovagot fájdalomtól meggyötört arcal...*
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.12.20. 0:19

(Mustafa)

Dzsanna akciójátol kiver a víz.
< és ha éppen a pengébe ugrassz? :shock: :roll: :evil: >
Mivel az elf már menekülöre fogná a dolgot így az íj után kapok pajzsos kezemmel, és közben szemmel tartom Sheshiát. Mivel nem csak vele hanem úgy tűnik a viadornövel is "küzdök" így kicsit egyenlötlennek érzem most a helyzetem, bár azért nem esem kétségbe.
< fuss csak kicsikém :twisted: fuss csak >
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.12.20. 13:46

*Az erdőben nincs sok hely, de azért ez a mutatvány tényleg szerencsésen ért véget hála Doldzsahnak. Dzsana nem túl szép dolgokat mormolva szükken fel és követi az elfet a sűrűbe. Nagyjából ugyan anyira akadályozza a szűk kis hely mindkettejüket, viszont így a bokrok között nem kell Mustafa nemkívánt beavatkozásától tartson az ellen. A pap közben az íj mellé lép és pajzsos kezébe kapja azt. Úgy tűnik ez nem különösebben zaklatta fel a fegyver gazdáját és a viadornőre figyelve tovább hátrál a bozótosban. Egyenlőre nem vág Dzsana felé úgy látszik neki elég volt ennyi a közelharcból és ha dzsad nő nem támad, akkor csak „békésen” elmenekülne a maga részéről.

Közben a házban Malor válaszol a emglehetősen elgyötört Súrion kérdésére.*

-Az orvlövész után mentek. Azt hiszem…

*Már a mondat végét nem érti Súrion, mert a sebekből eredő kimerültség és vérveszteség okán ismét eszméletét veszti.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.12.21. 19:00

(Dzsana)

*Nem fogom elengedni csak úgy az elfet. Azt már nem. Tudni akarom, hogy miért támadtak ránk... sok oka lehet :roll:, sokmindenért jöhettek - akár értem is.

Így viszont a lehetőséget kutatva követem ahogy csak tudom és egy alkalmas időpontban megeresztem a jobb kezemben lévő jatagánomat ellene. A balommal való harcolást egyenlőre felfüggesztem.*

//Harc az ellenfél foglyulejtéséért:
KÉ: 41+8-5= 44
TÉ: 67+50-5=112
Sp: 3 //
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.12.22. 12:58

(Mustafa)

<na már csak ez hiányzott... kergessük az elfet :roll: >
Szétnézek a küzdelem helyszínén, vajh mit rontottunk el ennyire, ezt a csatát nem lett volna szabad elvesztenünk. Csalódott és kiábrándult vagyok.
<nah gyerünk utánna.... >
Megyek és követem Dzsannát, tekintetemmel keresem a kis kövér alakot.
< hogy is hívták? >
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.12.22. 18:18

*A tomboló közelharc átcsap üldözéses jelenetbe az erdő mélye felé. Az elf ügyesen kerülgetve a természet alkotta akadályokat és tereptárgyakat lassan, de biztosan hátrál egyre beljebb az erdőbe és egyre távolabb a háztól, tisztástól. Dzsana követi és próbálja használható állapotban kézre keríteni, így nem jatagánja élét, hanem lapját, életlen hátgerincét használja támadási felületnek. Sajnos a két levléforma penge együtt hathatós védelemnek bizonyul az ellenfél számára és egyenlőre úgy tűnik megakasztja a támadásokat. Emellett ugyan még egy gyors visszatámadásra is lenne ideje, de ezt elég ügyetlen módon fecsérli el egy erőtlen suhintásra. Nem sikerül igazán felülkerekedjen egyik amazonnak sem és így az elf szándékaira sem derül még fény. Mustafa követve a két nőt magában korholja mindannyiukat a helyzet ilyetén alakulásáért. Talán csak így rendelték az Istenek, de végül elfet kergetnek az erdőben, szépen libasorban haladva az általuk taposott csapáson. Az utolsó a trióból a kis kövér férfi még mindig nem mutatkozik. Elég jellegtelen neve lehetett vagy talán nem is mondta hogy hívják. Erre nem merne mérget venni a pap. Legalábbis nem magának.

Eközben a házban Malor hiába ébresztgeti az ismét alélt Súriont úgy látszik szervezetének ismét kis haladék kell, hogy valamelyes működőképes legyen.*

//Dzsana: az 1-1 elleni bónuszok most megint járnak, emrt Mustafa csak mögötted jön.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.12.22. 22:22

(Dzsana)

*Nem adom fel a szándékom - a sikertelenség ellenére tovább próbálkozom az elfogásával/ártalmatlanná tételével; de továbbra is csak egy pengét használva.*

//Harc az ellenfél foglyulejtéséért; 1 az 1 ellen:
KÉ: 41+8-5+5= 49
TÉ: 67+67-5+5=134
Sp: 8 //
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.12.23. 16:23

(Mustafa)

Látva, hogy a hölgyek keményen hadakoznak így - és mivel hozzá sem férek az elfecskéhez- csak megyek utánnuk. Agyam közben azon jár mit is kezdjek Sheshiával ha netán túlélné -és elfognánk- ezt a kis csetepatét :twisted: .
Az erdös terep és a sűrű környezet nem is hasonlít egy jól kialakított poros arénára. Bár az erdö eltakar minket az esetleges orvtámadások elöl, de akár minden fa mögött gyilkost is rejthet, így a hátát biztosítva próbálom Dzsannát óvni, közben félszemmel követem a tusát, ha kell közbe tudjak avatkozni, bármely oldalon.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.12.23. 18:16

*Dzsana ismételt csapását már nem sikerül megakasztania a keresztezett pengékkel, így a jatagán lapja az elf vállán csattan. Az arcán átfutó fájdalmas grimasz alapján már nem sokat tud elvieslni az íjásznő, de mégis konokul összeszorított ajkakkal, szisszenés nélkül folytatja a küzdelmet és hátrálást. Ismét egy erőtlen vágásra jut csak energiája úgy látszik a védekezés leköti figyelmét és így nem tud eléggé figyelni a lehetőségekre. Mustafa követi a nőket, de egyre csak távolodnak a kiindulásból és az enyhe kanyaroknál már nem biztos, hogy csak a fákat kerüli Sheshia. Ki tudja ő mégiscsak az erdő népének szülötte. Lehet nem csak össze-vissza hátrál, hanem valami konkrét hely felé csalja ellenfeleit.

A házban Malor kitartó élesztgetésének és egy jó fél ulacsnyi vízzel locsolásnak hála Súrion ismét magához tér. Eléggé gonterhetl a lovag, de azért látszik kissé megkönnyebült, hogy nem csúszott örök sötétségbe utitársa.*

-Nagyon rossz állapotban van. Azt hiszem mihamarabb segítenünk kell Önön Súrion, de sajnálatos módon nem értek a sebek ellátásához és nem tudom Mustafa hatalma használ-e a vallási-hitbeli különbségek ellenére.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2007.12.24. 9:48

Súrion

- Kell pálinka meg kötsze... Ááhh!

*Csuklik el a hangom,ahogy a lovaghoz próbálok beszélni.
Végül csak egy erőtlen mozdulattal mutatok a holmim felé.*

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
886 hozzászólás • Oldal: 37 / 60 • 1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 60