• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 12 / 201 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 201

Re: Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.12.20. 12:14

Már ha egyáltalán lát benne bármilyen kiadó is fantáziát, mert lehet elküldöm a kéziratot és azzal annyiba is sikkad a dolog... :P
A felkapott kiadók ( pl.: Delta Vision) biztos jól meghúzták a határt, milyen művet adnak ki és milyet nem, pláne egy ismeretlen, elsőkönyves suttyónál. Szóval ha senkinek nem kell, és elküldenek engem a sunyiba, akkor felrakom az egészet az alkotások közé ide az OMre és kész :)
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2007.12.20. 12:25

Én csak épp elkezdtem olvasni ugyhogy várom a bővítést :)
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.20. 12:37

tuan rendezett novella versenyt vmikor..e.setleg a következőnél pályázhatsz és ha nyersz nem csak pénzt kpasz hanem ki is adják szal hirnevet és pénzt is kapsz :D
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.20. 12:59

hm..érdekes...csevegő utso hsz. sion 12.58kor,de nem látni azt a topicot :D csak nem.... :)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.12.20. 13:30

Az ominózos honlapcseszegetés óta elég szkeptikus vagyok Tuan felé, s az inkább a Magus vonulatot patronálja, nem?
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.12.20. 13:37

Hakea Ello írta:Nekem is eltűnt valamim... :shock:

Nekem egy hozzászólásom tűnt el:D mert emlékszem, hogy írtam ide Schinter hsz-ére, hogy az én főztömből nem enne senki, stb :D De most már még egyszer le nem írom, az tuti.
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.20. 15:26

Nava:
hogy érted?
Sok rosszat hallottam én is a tuanról,de haver mondta multkor ezt a novellás cuccot...és sztem jó dolog,hogy bárki akinek a novellája nyer azt kiadják és még fizetnek is érte...más kérdés,hogy mennyire sportszerűen oldják meg,de ezt nem tudom :D

Ayana:
emléxem vmi has.ra :D De hát ahogy mondják..."egy férfi szivébe a gyomrán keresztül vezet az út" :D Igen a kést is lehet igy döfni,de a kaja jobb ^^
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.12.20. 15:41

Hakea is írt erre a Tuan-os pályázatra, a művét még olvastam is :)

Amúgy gondolom azért is szállhatott el hsz, mert tegnap éjjel, mikor hazajöttem az ivászatból XD volt valami geb@sz a rendszerrel, mert mindig hibát jelzett ki, mikor meg akartam osztani veletek, hogy fogadalmam ellenére tegnap kiszőkítettem a hajam, hogy szilveszterkor szépen befogja a kék színező XD (a fogadalom az volt, hogy egy jó darabig nem fogok hajat festeni... hát eddig bírtam...)

Schinter:
Én kíváncsi leszek, milyen férfit fogok így majd magamnak XD Már előre rettegek attól, hogy egyszer valakire nekem kelljen főzni. És sajnálom is az illetőt, mert néha olyan nagy hévvel és reményekkel vágok neki a főzésnek, aztán legszívesebben sírva fakadnék, hogy "ragacsos lett a tészta", "ízetlen a spagetti szósz", "ez a sütemény egyáltalán nem úgy néz ki, mint a képen", meg ilyesmi tapasztalatok miatt :D (najó, a sütés az úgy-ahogy megy, mert ha rászánom magam, a sütik íze egész jó lesz, csak a kinézetük kissé bizarr :P )
Y-bemetszés :lol: (barátnőmmel a suliban végignéztünk egy youtube-os boncolós videót és egész érdekesen néz ki bentről egy női test XD - élőben vszeg nem bírtam volna a látványt, me a szagot :D De hát barátnőm mániája, hogy ő el akar menni egy boncolásra, de ez ahhoz képest semmi, hogy egy ismerősöm műtössegédként dolgozik és levágott lábakat fényképez a mobiljával - volt szerencsém látni e csodás témáról készült képet:D De amúgy levágott lábbal "gitározott" is már, szegény pasi nem normális, pedig már gyereke is van XD)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.20. 16:27

Izetlen?Egy csipetnyi só csodákra képes :D bizar kinéztre meg azt kell mondani,hogy modern művészet :D Na jó lehet,hogy csak én nem láttom a modern művészetbe azt amit kellene :D Amugy meg csak creativitás kérdése hogy jól nézzen ki :D Egy szép tányér,öntet a sütihez máris megoldja a dolgot :D

boncolás?ááá semmi különös nicns azon :D Csak akkor van büdi ha a gyomro/belet bontják fel...főként ha evett az illető előtte :)
Női test belülről?Kivülről jobb,de mintha már esett volna 1x erről szó :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.20. 16:32

Nava:
ált. azt szokták pontozni,hogy:
1
modul megoldás->azaz ki láttogatott el minden sarokba,ki lootolt minél többet és ki ölt le minnél több enemyt,ami a kalanddal kapcsolatos :D

2
szerepjáték->alias ki játszotta ki a legjobban a karakterét/élte magát

3
km->igen ált. a kmket is szokták pontozni,hogy melyikük tetszett a legjobban a csapatoknak

ált ezek a főbbek nos szoktak lenni még

citrom dij(lúzer dij) ->ki volt a legszerencsétlenebb a kaland során :D hehe egyik haverom megnyerte 1x xD

aranyköpés->kinek volt a legjobb beszólása

ha van live akkor->legjobb jelmez

igy hirtelen ennyi jut az eszembe :D a verseny kaland kissé más mint a normál hülyülünk játék ott néha komolyan is kell venni :D kiskapukat keresni,km-k agyára menni :D megkinálni apró sütivel xD stb. ^^

én amondó vok,hogy versenyre úgy kell menni,hogy jót szorakozunk és hátha nyerünk is vmit és nem úgy,hogy mindenkép nyerni kell....ugyans úgy elveszik sztem a játék hangulata és amugy is erősen km függő,hogy ki mennyi pontot ad és hogy mesél :)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.12.20. 16:38

Ja, megint rátaláltam a két, egymáshoz "legközelebb" álló témára XD

Én konkrétan a félresikerült spagettiszószra gondoltam ízetlen kaja alatt (bár az lehet, hogy nem annyira volt az én hibám, hogy nem volt paradicsom íze, hanem a gyártóké :D ).

Egyébként nem tudom, Schini, tudtad-e, hogy Cadoras-nál régen nem lehetett hülyülni XD Mert akkor nagyon csúnyán nézett és csúnya dolgokat mondott és hatalmas dzsihad lett, mindenkin végigsöpört pár tornádó, meg néhány tájfun :P
"km agyára menni" - Ez pl. egyenlő volt a halálos ítéleteddel :lol:

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.12.20. 16:45

Hm. Sütivel akarjátok megvenni a KM-ek jóindulatát?! :) Ez nem szép dolog, de lehet beválik. 8) :D

Hülyülni szabad csak ésszel. Pölö engem különösebben nem zavar, ha a csapat a modul helyett a helyi kocsmákat oldja meg csak akkor nem ők fognak nyerni. :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.12.20. 16:49

Igazából meg tudom érteni, Cadoras miért tette ezt :P Mert egyszer mesélni szándékoztam volna úgy 6 embernek és mindegyik egymással trécselt, én hiába beszéltem, mindenki tök jól el volt foglalva a kis csevelypartnerével:D Mert addig oké, hogy nem minden karakter volt még egy helyen, csak az volt a gáz, hogy pont azok ketten beszélgettek a legjobban, akikről szó volt :D
Ilyenkor muszáj bevetni a hangtámadást :P

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.20. 16:52

Ayana:
spageti szósz?semmi gond csipetnyi só meg egy kis ketchup csodákra képes :D

na de ha a karik beszélgettek egymással az nem gond :D ha meg amugy beszélgettek egymással az meg tényleg zavaró...intézzék el máskor máshelyen :)

Quator:
lehet,hogy a modul megoldást nem,de a kari kijátszást még megnyerhetik :D jellem:káosz,kaszt:kocsmatöltelék ^^
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.12.20. 16:58

Hát nem a karakterek beszélgettek egymással :P Csak egy kicsit voltam ám ideges :) Ilyenkor szoktam még kipróbálni a karaktereken, mennyit sebez egy csapással egy Vérdémon :D (asszem 3k6 Sp-t, plusz még 1-4 Ép-t is szív el ;) )

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 12 / 201 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 201

Vissza: Archívált Fórumok