Megérkezett Mrs. Nebántsvirág!
Ma már csak erre van szükségem: egy kínai orvostanhallagtó magyar nyelvből leckéztet; az Adams family meg osztja az észt arról hogy mekkora segg vagyok!
... mindkettőtökre!

Moderátor: Admin

Mindenesetre eszedbe ne jusson kiszállni! Azért azt tisztázzuk hogy ez a rendezvény, ha az OM körein belül folyik is, a ti agyszüleményetek és te vagy az "adminja", szóval ehhez tartsd magad. A végén nyitunk a megbeszélésre egy kölön topikot és csak oda kapsz egy bannolási lehetőséget!
  Mindenesetre eszedbe ne jusson kiszállni! Azért azt tisztázzuk hogy ez a rendezvény, ha az OM körein belül folyik is, a ti agyszüleményetek és te vagy az "adminja", szóval ehhez tartsd magad. A végén nyitunk a megbeszélésre egy kölön topikot és csak oda kapsz egy bannolási lehetőséget!  Nade a tréfát félretéve, folytasd csak a szervezést, az ilyenre meg próbálj nem odafigyelni. Vagy ha a kötél szakad akkor szólj nekem v valamelyik adminnak/modinak és megoldjuk...
 Nade a tréfát félretéve, folytasd csak a szervezést, az ilyenre meg próbálj nem odafigyelni. Vagy ha a kötél szakad akkor szólj nekem v valamelyik adminnak/modinak és megoldjuk...

Na majd felváltva törlünk.
  Na majd felváltva törlünk.  

Nem pedig, hogy így tovább utáltasd magad.
  Nem pedig, hogy így tovább utáltasd magad.  

Azért egy pillanatra elgondolkodtam, hogy egy kis túlkapással talán sikerülhet feloldanom amíg felteszem a karit, de aztán inkább várok. Ez is a karácsonyi játék izgalmához tartozik.
  Azért egy pillanatra elgondolkodtam, hogy egy kis túlkapással talán sikerülhet feloldanom amíg felteszem a karit, de aztán inkább várok. Ez is a karácsonyi játék izgalmához tartozik.  

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó