• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 4 / 201 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 201

Re: Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.12.18. 10:45

Most nézem, hogy ma van Pirate szülinapja. Még ha nem is olvassa, akkor is boldog szülinapot neki!
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.18. 10:49

Navaratna írta:Lássuk csak :)

Ayana: here dettó :P :D Egy férfin nem is azt nézem először :lol:

(De élőben nem volt semmi, amikor elvileg egy drámai szituban kiveséztük a katonatiszt szexuális életét a parancsnoki sátor árnyas magányával párosítva...)

1:
Hm...jobb helyeken nem látszik xD

2:
Igen?Észre sem vettem xD na jó lehet,hogy csak elfelejtettem :D

Tudom,hogy senkit nem érdekel,de beirom,mert most jó kedvem van :D egy újabb jelessel gazdagitottam az indexemet :D bár holnap lesz még1 vizsga,de egy lehetősség,hogy legyen mester hármas :D

Castor+szervező team:
A május végivel nem naon értenék egyet ugyanis kezdődik akkor a nyári vizsgaidőszak :D
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.12.18. 10:51

Ügyes vagy, Schini! *megsimizi a buksiját*
Aki orvos akar lenni, annak minimum ötösökkel legyen tele az indexe :P

Nava: írtam egy kérdést Pm-ben a kalanddal kapcsolatban :)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.12.18. 10:55

Május végén én is vizsgázom... :)

Válasz ment, Ayana :)
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.12.18. 10:58

Én is májusban vizsgázok: angol és irodalom emeltszintű érettségi:P illetve logisztikai és szállítmányozási menedzseri szakvizsga, plusz még valamikor a következő félévben kell statisztikából is vizsgáznom, de azt lezsíroztuk a szakvezetővel, hogy ne az egyetemen kelljen megcsinálnom nekem és egy osztálytársamnak (kettőnknek nem sikerült), mert úgyis mindketten csak a menedzseri vizsgát szándékszunk letenni.

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.18. 11:02

Hát azért nem olyan könnyű xD Bár mostansság könnyen megy a dolog :P Többiek kicsit irigyek meg has.,hogy kevesebb munkával jobb jegyet érek el....remélem sokáig kitart :D

Mellesleg ha vmi gáz történne azt kell mondani,hogy a páciens nem tartotta be az utasitásokat :D többségében beválik :D ami sokkal szomorúbb,hogy általában igazad is van :shock:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.12.18. 11:16

Engem is b.szogatott már azért osztálytársam, mert én semmit se tanultam egy dolgozatra, 10 perc alatt megírtam, feleannyit se, mint ő. Ő pedig marha sokat tanult rá, és én mégis ugyanazt a jegyet megkaptam, mint ő :P

Amúgy miért pont a fogorvos szakmát választottad? Mert az olyan, nem is tudom, de... végülis a nőgyógyászatnál jobb :P Mármint orvos szempontból, nem beteg szempontjából :P Egyik barátnőm gyerekorvosnak készül :) Én állatorvos akartam régen lenni, de a természettudományok nem nekem valók, mert sajnos nem mennek annyira, amennyire szeretném. Úgyhogy maradok a humán szakirányon és meg fogom változtatni a világot! Békét és boldogságot hozok az embereknek, mikor világuralomra török :lol:
Viccet félretéve tényleg szeretnék valami olyat tenni, amivel felnyitom az emberek szemét arra, hogy mi a fontos az amúgy is rövid életünkben. Ehhez minimum egy könyvet kéne írnom, úgyhogy nagyon kell gyúrnom :D

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.18. 11:34

hát giazából orvos akrtam lenni mindenkép csak az általános orvos kissé megfoghatatlan volt úgy magába,bár a sebészet érdekelt naon :) és azé felvételiztem a fogorvosira,mert abból talán könyebb lesz megélni majd :D amellet,hogy felvilágositom az embereket...Azaz mindig nekem van igazam főleg ha a székben ülsz :villas:

Én nem értek egyet azzal,hogy vmi nem megy :D kevésbbé megy ,de kellő munkával megoldható minden csak eléggé akarni kell :)
Humán tudományokról meg nem nyilvanitom ki a véleményem,mert lehet sokan megsértődnének :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.12.18. 11:40

Á, szóval már értem! Biztos élve fel akarsz majd boncolni, hogy beválthasd sebészi álmaidat!

Pontosan ez a bajom term.tud.-dal, hogy túlságosan sok energiát kéne belefektetnem, mert egyszerűen az agytekervényeimet nem ilyenre találták ki. Ezért is mondtam le a környezettanról, pedig a környezetvédelem is szép hivatás lett volna.
Nem mondom, hogy egy anglisztikával, vagy egy szociológiával nem fog meggyűlni a bajom, de úgy érzem ez sokkal jobban illik hozzám és inkább az én világom.
Mellesleg nem tudom, hogy akartam állatorvos lenni, ha egy tűtől is írtózok:P Se magamba, se másba nem tudnám bökni, arról már nem is beszélve, hogy szike... Nem tudnék felvágni senkit, még a konyhakéstől is félek, mióta majdnem leszeltem a mutatóujjam tetejét :D (fel lehetett emelni és láttam a húsom és éreztem, ahogy a kés beleütközöttt a csontba - azóta se vágtam dinnyét :D )

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2007.12.18. 12:50

Látom, karakterem temetőzésre került.
Köszönet a végrehajtónak.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.12.18. 13:37

Zsír lett az új taverna!

Látom az első pár oldal meg is telt sec-perc alatt. És nem is indult rosszul 8) .
Az OM karácsonyi játék mégis mikor lessz ???
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2007.12.18. 13:42

A találkozó miatt is indult be a pörgés hamar betelt.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.12.18. 14:09

Önjelölt hírmondó

:arrow: megújult a Taverna, mivel a Taverna II. betöltött 300 oldalt, született egy új :D
:arrow: kiderült, többeket is érdekelne egy OM szerepjátékos verseny, amin az oldal tagjai vehetnének részt szervezői/modulírói/mesélői/játékosi minőségben. Az igényfelmérés s nevezés itt: "I. OM-szerepjátékverseny: feladatok és igényfelmérés"-topic, a csevegőn belül! Oda írja be, aki jönne, és az első reagban megadottak szerint tegyen javaslatot, HOL legyen, és MILYEN rendszerben szeretne játszani (szabálykönyv tekintetében) és MIBEN venné ki a részét. Eddig a MIKORra jött javaslat májusra, februárra, de mivel a szervezéshez idő kell (nem csak a szervezők részéről, van, akinek hónapokkal előre látni kell, mikor milyen rendezvény van, s képes-e megjelenni rajta), s van, aki iskolához (várható vizsgák, érettségi...), munkahelyhez (előre le kell adni szabiigényt annál, aki hétvégén is húzza a gályát) kötött, okosan kéne megválasztani azt az időpontot.
:arrow: lesz karácsonyi ünnepi játék, aki már most tudja, mind kedve, mind ideje lesz egy marhulásra jönni még az ünnepekkor is az OM-re, előre agyalhat egy flúgos, adatlapmentes karin :P
:arrow: tegnap este jelenléti rekordot állítottunk :D
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.18. 14:33

Hát elsőre bökni mindenkinek furcsa nekem is remeget kicsit a kezem :D Mert azért élő embert az kicsit más :D de most már teljesen hozzászoktam xD és akko már no para :) Felboncolni a székben?ááá nem jó mert sokat kell takaritani :D egy beutalóval beküldeni egy sebész ismeröshöz és utána bemenni hozzá asszisztálni sokkal jobb :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.12.18. 14:38

Nincs olyan időpont ami mindenkinek jó, ilyet találni képtelenség.
Az egyik vizsgázik, a másiknak akkor van hajtás a melóhelyen, a harmadiknak akkor kezdődik a gyakorlat, a negyedik akkor ÚV-zik, meg akkor menne szabadságra vagy nyaralni; az ötödik meg megint máskor ér rá. Olyat találni ami személy szerint mindenkinek tökéletes időpont ez már most elvetélt és kivitelezhetetlen őtlet. Minenkinek máskor jó.
Arról nem beszélve, hogy ha műv. központban bérlünk helyet azt nem árt jó előre fixálni mert ott is lehet olyan hogy mi magunknak kiválasztunk egy tökéletes időpontot aztán közlik, hogy csak március elején tudnak helyet biztosítani. Jó nyílván valószínűtlen, mert viszonylag kevés embert érint és valószínű lesz megfelelő méretű szabad terem; de ilyenekre is gondolni kell.

NINCS olyan időpont ami mindenkinek jó.

A felhívásra beérkezett reagokat még nyugodtan lehet várni december végéig.
Aki addig nem jelentkezett, valószínűleg azután se fog érdeklődést mutatni az ügy iránt.
Ha látjuk hány fő jelentkezett meg kéne állapítani egy JK:KM arányt; egy KM-re 4-5 fő jusson.
A "fölös" KM-ek kasztváltással átmennek JK-nak. :)
És ezután kellene terem után érdeklődni, meg nekiállni modult írni; mikor már látszik hogy kik lennének ott.
Az időpontot, attól is függ, hogy aki a termet adja, annak a helység hogy van betáblázva és ő mikor tudja azt nekünk rendelkezésre bocsátani.
Az ár sem mindegy. Speciel nem tudom csuklóból mennyibe kerül egy terembérlés kb 8 órára de biztos nem 2 Ft.
Olyan infőkat kéretek előre amiről a leghalványabb sejtésem sincs. Az időpont kérdése tipikusan ilyen infó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.12.18. 15:11-kor.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 4 / 201 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 201

Vissza: Archívált Fórumok