Egyrészt most uge a XXXVI. században járunk vagy hol, másrészt viszont nem állt szándékomban kétségbevonni az igazadat! Szóval tartom amit az előző posztomban írtam! Hulljanak az orkok!
Sion
UI:Hű ez a fehér rohadtul szemrontó... Ha nem gond változtasd meg lényszi.
Ha Garma is megküldi, akkor felteszem. Mondjuk pont csak nálam nincs kiírva, hogy milyen származék a kari pedig még tőzsgyökeres, megbecsült is a családja.
Quator! Piszok voltam és feltettem a kalandok közé a névsort - tudod, hogy nem tudok megülni a hátsómon DD De azt megengedem, hogyha Garma küld infót a kariról kimódolhatod (ugye milyen nagylelkű vagyok DD)
Castor! A karim előtörténete egy pöppet nem teljes. van benne egy rész, amit nem csináltam meg. Nemrég jutott eszembe, hogy kimaradt a tegnapi nagy kapkodásomban annak a résznek a letisztázása és bizony úgy küldtem el. Most nincs túl sok időm, de estére átzavarom azt a részt ismét (ahol le kellett írni, hogy hogyan ismerkedett meg a kari a fő njk-val).
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Yvett; azért majd egészítsd ki az Előtörténetedet azzal, hogy a kari hogyan ismeri Hagudot. Enyhén szólva nem túl informatív amit ezen a címen odabiggyesztettél. De gondolom te is erről az ominózus híjátusról beszélsz...
Hmm úgy látom ebben a kalandban túlsújban lesznek a "szent" emberek: 2 Arel pap, egy Maremita és egy Bosszúangyal. Mindkét paplovagnak pusztítás...hajaj, nem tudom ,hogy Sionnal fog e nekünk maradni valami, he Yvett és Quator előrerohan
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
HA odaért az Uwelhívő, akkor nem sok marad az ellenből reményeim szerint. Csak az a kérdés mikorra ér oda? Még a végén mire odaér tűpárnát csináltok Sionnal az ellenfeleinkből.
Castor: Ha az istennőről alkotott elképzelésem különbözne a tiedtől, akkor bocs! Nem a tiszteletlenség beszél a karakterből, de én inkább ilyen belsőséges stílusban tudom elképzelni az istennő és a papjai kapcsolatát. Ha nem tetszik a dolog akkor finomítok rajta.
Megkaptam Drof Gorgo minimalista stílusban írt Előtörténetét. Fájdalmasan rövid, még most is sírok... , és nem bírok magamhoz térni. A kérdések nagy részére nem is válaszoltál. Számomra valami rejtély hogy miért- de zsigeri gyűlöletet táplálsz az ilyen írásművel alkotása iránt, de ez még a YL-nél, Tenho kapcsán megalapozott várakozásaimat is alulmúlta. Előszőr azt hittem poén; és csak szivatsz; de mivel sokat játszottunk együtt most nagy levegőt veszek és rámondom erre a szedercsíra fejlődési stádiumban sejtosztódó zigótára, hogy életképes karakter, megalapozott előtörtétnettel. De inkább még csak egy kéjes gondolat. Leaglább kértél volna meg valakit aki szívesebben pepecsel az ilyesmivel, hogy böffenjen már oda pár mondatot... Jaj. A KK.-ra nem neked kellet írni az előtörténetet ugye? Miért kell engem ilyenekkel hasbakasztani? Haragszol rám vagy mi?
Nem, ő csak a sajátját írta, amit szerény személyem egészített ki. Így épphogy belefért a min 1 oldalas kvótába. A többieknek mind legalább 4 oldal lett akkor is. Ez van na. Nem kedveli az előtöriket.