• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Örökség [UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
422 hozzászólás • Oldal: 4 / 29 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 29

Re: Örökség [UT]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.11.29. 9:56

Résztvevők: Santoro Costromani

Eleven kis nőt kaptál ki, kapott rajtad, mint macska az egéren, látszott, ennek a teremtésnek tényleg a magadfajták lehetnek a gyengéi és ez rettentő mód felpörgeti őt.
Mikor már mindketten az ágyon pihegtetek, Zafira bevallotta:

-Ha lenne most pár napunk, akkor itt se hagynálak! -megsimította mellkasod, aztán felkelt az ágyról, ujjaival megigazította haját, magára húzta alsóruháját, szütyűjéből tű és cérna került elő és a világ legtermészetesebb módján öszefércelte leszakított aljú szoknyáját. És nem kontárként, a nő ujjai ügyesen jártak. Ahogy kész lett, már fel is kapta holmiját. Alkonyra járt az idő.
-Rendelek neked valami ebédpótlót, vagy elővacsorát!-küldött a levegőben csókot neked.
-Jó szórakozást a nagyi leveléhez, kívánom, fussunk még össze!-integetett és huss, már ajtón kívül volt.
Zafira jött, látott, aratott és ment :D
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.11.29. 11:10

(Armon)

Gyors fejszámolás után pár rezet dob az asztalra, az ezüstöt felkapja és fut az ember után:
- Jóember várjon már! Akit ilyen gondok kerülnek jobb ha nem száll harcba a sorssal és az idegenkezű világgal egyszerre. - mondja neki ha utóléri.
- Ajánlanék egy rejtélyek és sötét űzelmek kiderítésére szakosodott embert önnek.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.11.29. 15:45

Santor Costromani

<Nagyon remélem, hogy lesz még lehetőségem hozzád te varrónők gyöngye.>

*Annyira belepihent a nagy hévbe, hogy mire észbe kapott a köszönöm felkiáltás, már csak a csukódó ajtónak, szólt, mivel a nő bűvöletéből a fércelés alig térítette észhez. Ezek után, ő is felkelt, előkereste a "nagyi levelét", majd mint egy izgatott ygerek az ágyszélén ülve felbontotta. és halkan olvasni kezdte.*
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.11.29. 17:18

(Ambrose)

Arcom kíváncsi ábrázatot ölt, amikor Ximena megemlíti, hogy járt már nála con Seros.
<Biztos valamelyik bátyám volt... bár Arunor nem titkolta volna előlem. Meg aztán... az apám is lehetett az a con Seros.>
Mikor ágya szélére ülök, kis csalódottságot tükröz tekintetem, hogy a hölgy estéje már foglalt. Ugyanakkor a magamfajta férfi jól tudja, hogy kellemes perceket nem csak az est leple alatt lehet szerezni. Csak megfelelő hely kell hozzá és egy tüzes menyecske.
- Igaza van. Most biztosan azt hiszi, nagyon ostoba vagyok, hogy annyi ész és logika sem szorult belém, mint egy faliszőnyegbe. De csak a bája az, mi megakadályoz a gondolkodásban.
Az ételt természetesen elfogadom és nem titkolt élvezettel veszem magamhoz.
<Angyalarcú? Kétségkívül az vagyok.>
- Tudja... alighogy a hosszú út utánlepihenhettem a Villa Angiolinában, egy taronai családi jóbarát érkezett. Megkért, hogy vívjak helyette párbajt a becsületéért, mert ő nem tud bánni a fegyverrel. Az ellenfelem don Malerian lesz, aki húga elleni véteknek véli, hogy családi barátunk a 15 esztendős Malerian kisasszony szépségének csodálója. Sajnáltam volna nemet mondani eme úrnak, hiszen nem akarom, hogy bátyám kedves barátja kardélre hányva fejezze be földi életét. Viszont semmit sem tudok a Malerian úrfiról.
<Na tessék! Ha más is ilyen bőbeszédűvé válik egy szép nő társaságában, nem csoda, hogy Ximenában elsőrangú információforrásra lelhetek.>
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.11.30. 12:22

Résztvevők: Armon

-Ugyan, ne féltsen engem, nem ment el a józan eszem! Inkább köszönetet mondhatnék, hogy bogarat tett a fülembe!
Lelassított, ajánlatod nem értette:
-Remélem nem alvilági semmirekellőkre gondol, abba sosem mennék bele. Ami pedig a törvény embereit illeti, velük csúfosan megjártam, a kor számlájára írták a veszteséget.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.11.30. 12:30

Kettesben maradtál a levéllel, ami ismerős kézírással, de rendhagyó szövegkörnyezettel várt rád... :)

"Drága kisunokám!

Mivel már hetek óta rágod a fülem, hogyan is készítettem azt a juhtúrós galuskát, fínoman pirított szalonnával, elküldöm már neked, ne fúrja tovább az oldalad..."

Kétszer is elolvasod, jól láttad-e a megszólítást és a kezdő sorokat. Mi ez, valami vicc? Ezt korrekt hozzávaló felsorolás követi, majd az étel elkészítésének vázlata. Ezt szinte csak átfutod elképedve. A záró sor viszont megnyugtat...

"Ahhoz, hogy minden hozzávalóból a legjobbat szerezd be, a legjobban teszed, ha a Lumino birtokon szerzed be, megfelelő öltözetben. Hívatkozz levelemre, annak is pecsétjére, ismernek engem már ott, így tudni fogják, te vagy az én kisunokám s a legprímább túrót s galuskának valót adják majd neked! Levelem kézhezkapásához másnap délutánra jelenj meg, akkorra a juhtúró már készen is lesz. A pénz miatt ne aggódj, a lányka, ki rózsaszín ruhájában vitte levelem, ad neked rá valót.

Kívánom, sikerüljön az étek úgy, ahogy én csinálnám, s lakjál vele jól!

Nagyanyád"

Pénzt hozott Zafira? ha jól emlékszel, egy kurta érmét se számold le eléd. Ám ha erszényedbe nézel kiderül, gyarapodott vagyonod! 20 arany lapult benne, egy vagyon! Minek küldhet ilyen sok pénzzel téged abba a nemesi birtokba az atya?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.11.30. 12:35

Résztvevők: Ambrose con Seros

-Én sose gondolok senkiről semmi elmarasztalót. A lelkiismeretem tiszta, ha a papok szerinti erényem nem is-vont vállat.
Igazi kíváncsisággal hallgat téged, a név említésekor elmosolyodott.

- Ah, Malerian úrfi! Szokott ide járni. Megvallom, ágybeni szokásairól többet tudnék mesélni, mint arról, férfi ellen hogy vív. De ha hihetek a szóveszédnek, akkor átlagosak a képességei, ugyan annyiszor van szerencséje, mint pechje. Egyik ellenfele se halt meg sose, kisebb sérülésekkel megúszták, ahogy maga az ifiúr sem kapott be még egyszer sem súlyos szúrást.
Egészen felült, keblei kikövetelték tőled a figyelmed, Ximena megsimította hajad.
-Igen kár, hogy most teli a hasam s nem kívánom az ölelkezést, és tetejébe az estém is foglalt! Ilyen csinos férfivel régen nem merültem el a szerelmben! Ám vigyázzon, az ilyen külső alantas ösztönöket képes felébreszteni másokban és veszélyt is vonzhat!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.11.30. 13:14

(Armon)

- Ugyan az alvilág csak a saját pecsenyéjével törődik, a törvény pedig csak akkor körültekintő, ha a hatalom stabilitása forog kockán. Mit érdeklik egyéni tragédiák és jól álcázott gaztettek.
- Engedje meg, hogy bemutatkozzam, Armon Vilonio vagyok, vándor, titkok és gaztettek fürkésze és leleplezője. Hmmm. Mivel jobbat nem ismerek a feladatra, magamat ajánlanám. - mondja, mintha előtte számba vette volna a lehetőségeket.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.11.30. 21:02

Santoro Costromani

<Lumino birtok? Lumino birtok? nem igazán ismerős a név de azért csak nézzünk körbe, és erre mi lenne a legalkalmasabb hát a koldus jelmez.>

*Így neki is állt össze válogatni a megfelelő jelmezt, meg sminket, hogy gyorsan át is tudja maszkirozni magát, mindet a táskájába rakta. Körbekémlelt, hogy a szoba ablakán érdemesebb-e távozni, és még a szobában át öltözni, avgy inbkább egy sötét sikátor mélyén?*
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.11.30. 23:39

(Ambrose)

- Ez megnyugtató - bólogatok. - Most már tudom, hogy mire számíthatok. Megnyugtattak a szavai, nem szerettem volna se alábecsülni az úrfit, se túlértékelni; egyiknek sem lett volna jó vége. Nem akarom, hogy bármelyikünk is megsebesüljön.
Mikor Ximena felül, tekintetem az elém táruló látványra tapad. Hiába, nem egy keblet láttam már fedetlenül is, de ez az élmény mindig le tud kötni.
- Biztosan találkozunk még - mondom Ximenának, nem a melleinek, tekintetem az arcára emelem, míg hozzá beszélek.
Ezután az erszényembe nyúlok és előveszek egy szépen csillogó aranytallért, melyet a nő kezébe csúsztatok. Mivel még nincs tapasztalatom az ilyesmiben, reménykedek benne, hogy a donnának megfelel az összeg ezért a néhány perces csevelyért, ha jól tippeltem, talán még meg is szerezhetem magamnak a következő alkalomra a "belépőt".

- Remélem számíthatok még a későbbiekben a társaságára! Úgy tervezem, egy kis időt itt töltök Taronában. De most nem is tartanám fel tovább. Köszönöm, hogy fogadott és köszönöm a segítségét! Még egyszer elnézést kérek, hogy ilyen korán és pont reggeli közben zavartam. Már csak akkor restellném magam jobban, ha én ébresztettem volna fel.
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.12.01. 18:39

Résztvevők: Armon Vilonio

A férfi meglepődik, aztán gyanakszik:
-Felbérelt valaki, hogy ülj az asztalomhoz, puhatolózz aztán ajánld magad? Nem nézel ki shadoninak...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.12.01. 18:41

Nos, délután van, hétágra süt a nap... Ilyenkor sötét sikátort olyan nehéz találni, mint ranagolitát Domvik-templomban :P Koldusként verést kockáztathatsz, ha mocskosan lekotorsz a fogadóból. Ráadásul szobád ablaka utcafrontra néz, érdekes látvány lenne egy csöves, aki épp kimászást kísérel meg egy vendég szobájából :D
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.12.01. 18:46

Résztvevők: Ambrose con Seros

-Ó, egy ilyen apróság miatt annyit ad nekem mint amennyit egy távoli ország szerelempapnőinek szokás?-pirult el Ximena.
-Duplán sajnálom, hogy nem tölthetek el több időt az ön társaságában! Vagy hogy nem kelteni jött... -hunyorított rád huncutul.
Cserfes szolgálólánya kísért le a kapuig, aki korábban a kancsóval jött ki Ximenától. Körülötted sündörgött, majd mielőtt az utcára engedett, csókot lopott tőled. Külsőd megbabonázta őt, s a kapusnő is kacsintással búcsúztatott.
Kocsid kinn várt rád türelmesen. Ximena kitelepedett az ablakba, integetett neked
.
-Uram, hova vihetem?-kérdezte a kocsis.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.12.01. 19:40

Santoro Costromani

-Még ilyen korán van?

<Egyenlőre, akkor még hagyjuk ezta dolgot, inkább szerezünk be valami nemesi ruhát,a mi jó lesz az álcához.>

*Magára ölt egy egyszerű köznépi ruhát, majd lesíet a fogadó kocsma részére, és a pultostól érdeklődik.*

-Uram tudna ajánlani egy remek helyi szabót?
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.12.02. 15:45

-Természetesen uram. Többet is. Ha megbízható embertől elegáns ruházatot óhajt, keresse fel don Ristorót, de készüljön fel, munkáinak megkéri az árát. Vikkarino úr már olcsóbb, de ő olyan művészi hajlamú, erősen ragaszkodni kell elképzelésünkhöz ahhoz, hogy nehogy ránk terhelje a sajátját.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
422 hozzászólás • Oldal: 4 / 29 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 29

Vissza: Régi Kalandok...