Sajnálom, hogy így alakult, most már tényleg jó lett volna tudni, ki az a fúria és mit kavar... és magam is nagyon elfoglalt voltam olykor, elnézést kérek a kihagyásokért.
Köszönöm, hogy játszhattam. A pixis rész igazán emlékezetes maradt nekem.
Viszlát egy másik világban A karakter nem halt meg teljesen, némiképp módosítva tovább él délen. Még a kalapomat is átvittem, Nava engedte, csak lebutította kissé
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Nagy kár, hogy a kaland temetőzésre kényszerül, tényleg hangulatos volt. Még úgy is, hogy időközben rá kellett jönnöm, sok féle karaktert ki tudok játszani, a barbár nagyon messze áll az én világomtól, csak úgy mint az Élet-Rend jellem, de ez max mások játékélményét rontotta, nekem élvezetes volt a játék, köszönöm a kalandot. Majd valamikor májusban jövök újra rendszeresebben, nyílt karakterrel biztosan, zárt kaland meg ha indul, szerintem abban is.
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"