• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 269 / 300 • 1 ... 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272 ... 300

Re: Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.11.22. 15:16

Nem látom szükségét sem értelmét, hogy szerepjátékos találkozókra járjak. :)

Amin gimiben voltam, az olyan színvonalúra is sikeredett. Gyűrűk urás tizenévesek (12-14, elvétve pár 16-18, mutatóba egy huszonéves) láncon aranygyűrűvel futkostak a nyakukban, a kedvencük az aranyos(!) Gollam volt, párás szemmel beszéltek a tündékről, quenya nyelvköröket terveztek... Még mindig jobb mint gettózni spanglival, de valahogy nem jött nekem be, hogyha nem vágtam kívülről Középfölde történelmét a legutolsó görcsös évszámig, nem soroltam fel hibátlanul a numenori uralkodói családfát az első és másodkori tündehercegekével egyetemben, nem álltam ki mellszélességben Aragorn mellett, nem érzékenyültem el az elhajózó tündéktől s Eowyn szerelmétől, nem rendeltem meg Angliából az eredeti könyveket s nem vágtam be azt kívülről, akkor már le vagyok írva és mehetek a sunyiba :P
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.11.22. 15:42

Navaratna írta:Nem látom szükségét sem értelmét, hogy szerepjátékos találkozókra járjak. :)

Gyűrűk urás tizenévesek (12-14, elvétve pár 16-18, mutatóba egy huszonéves) láncon aranygyűrűvel futkostak a nyakukban

:shock:Pfuj... gyűrűből csak egy van 8)
( hozzáteszem én is gyűrűk ura fan vagyok. De enyire biztos nem. Gollam nem aranyos hanem szánalmas... És én mindig Szarumánnak szurkoltam. :lol: ).

Akkor azóta sokat változott a világ . A szerepjáték találkozokon amiken eddig megfordultam(bár nem volt sok) nállam fiatalabbal nem találkoztam de még velem egyidőssel se.
Monyuk nem hiszem hogy akár itt az oldalon is van olyan aki nállam fiatalabb. 8)

Sziasztok!

Életemben egyszer mentem el Mágus versenyre, de egy életre csalódtam benne...
Manapság meg már annak is örülök, hogy IDE van időm írni...

S.

A legelső ilyen kis talin én nagyon jól éreztem magam, a harmadikon már anyira jól éreztem magam hogy az egészből csak anyi maradt meg hogy szegény Ranagolita varim rózsaillatű fördőt vesz... :lol:
Nekem persze azért is volt jó mert máshol addig nem tudtam játszani. Vagyis normálisan. Mert alkalomadtán nem vette ba a gyomrom hogy Yllinor meg Shadon egymást írtják... :(
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.11.22. 18:38

Üdv néktek kalandozók!

Egy kérdéssel fordulnák hozzátok! Méghozzá a következővel:

Ray O'Sullivan-nek megjelent már két könyve. A sötét zarándok és a Sötét térítő cimmel. Ezek a könyvek Aurin Al Marem életéről szólnak. A harmadik kötet címe: Sötét próféta.

Valaki találkozott már vele? Esetleg tud ezzel a regénnyel kapcsolatosan valami infót? ( Megjelent-e, esetleg azt, hogy mikor fog megjelenni?)

Előre is köszi az esetleges segítséget!

// Tudjátok, egy Darton fun számára ez a „harmadik Biblia” lenne! :D //
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.11.22. 18:58

Tudtommal még nem jelent meg pedig már én is nagyon vááárooom
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.11.22. 19:39

Kösz az infót Ichigo!

Hát remélem összekapja magát az író és minél hamarabb "piacra dobják" a könyvet, mert én is jó ideje várom már!!!
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.11.22. 20:09

Gyűrűk ura klubot mi is alapítottunk általános iskolában :D Én voltam Samu! XD (vagy néha Smafu - ld. Gyűrűkúra).
Amúgy Legolas után nyáladzottam folyton 8) Mármint miután megjelent a film, mert megbabonázott Orlando Bloom hosszú szőke parókájat XD
Amúgy meg Gimli a menő!! XD
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.11.22. 20:22

Üdv!

Nekem a gyűrűs históriából mindig is az orkok és a trollok tetszettek. Főként az uruk-hai fajta ork. 8) :D

A msáodik rész a kedvenc a 3 db-ból, mert abban a sok elhullott tünde jól harmónizál a szétpukkant várfallal. :lol: A legjobb szereplő meg az uruk parancsnok, aki jó esztétikai és dramaturgiai érzékkel olyan feelingesen tudott ordítva előre mutatni a kardjával az épp ott lévő szikla tetején állva. :)
Nagy szívfájdalmam, hogy a nagyközönség kedvéért itt is mindig a jók győznek pedig az ork hadakkal szemben nincs esélyük. 8)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.11.22. 21:00

Nekem a Móriás résznél volt egy kedvenc orkom, mert olyan cuki feje volt!!! :love:

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.11.22. 22:37

Karakteres arcú ork? Az egyik hapsié, aki Samu meg Frodó mordori begyűjtésekor a Banyapóknál és fosztogatásakor erőszakoskodott :D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pirate » 2007.11.22. 22:37

Ayana írta:Nekem a Móriás résznél volt egy kedvenc orkom, mert olyan cuki feje volt!!! :love:

Áááááááááuuuuu!!! Ettől még a szemem is könnybe lábadt. De nem, nem a meghatottságtól... :P

Sötét Próféta: Na, az meg úgy néz ki, hogy... naszóval! Volt anno az író, Galántai János. Írt két könyvet (olyat amilyet, de elnézzük), meg aztán állítólag egy harmadikat is. De akkor kezdődtek a jogos mókák, ezért megtartotta. Erről ennyit. Aztán jött a Por a porhoz, ami Airunék kráni kalandjának folytatása és befejezése lett volna. Csak aztán mégse lett, mert az eredeti író (hivatkozva a saját megírt művére) nem engedte. Azért lett aztán olyan amilyen. (Kicsit sárga, kicsit savanyú...) A legfrissebb megintcsak az, hogy wc, de a Tuan szerint sincs veszve minden, tárgyalások, stb... És ha nem is ebben az évtizedben, de talán lehet belőle valami. Hangsúlyozom, TALÁN lehet. Én a magam részéről töretlen hittel, és megtört optimizmussal, de várom továbbra is.

Ui.: Most meg megyek reagolni, ha már itt vagyok. Csak egy fél napom elmegy, mire átvedlek igricbe...
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom,
Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Pirate
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2007.11.22. 23:12

Hé! Móriában nem orkok, hanem goblinok voltak!

Elég feltűnő számomra a különbség, de lehet, csak azért, mert goblin-fan vagyok.
Angol verzióba is elfuserálták, mivel először Legolas "orcs"-t mond, míg másodszorra "goblins"-t. De a harc középföldéért játékban végre jól kidolgozták. :D
Hatalom gyűrűjéből pedig nem egy volt.
lsd.:
"a hatalom gyűrűinek kovácsolásával kezdődött minden"
"három adatott a tündéknek..."
Lorin, ha igazi Gyűrűk Ura fan vagy, ezt tudni illene 8)
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2007.11.22. 23:15

Ayana, nem a kígyószeműt nézted ki magadnak véletlenül?
Az tényleg impozáns látványt nyújtott!8)
És Joe, a dartonitákat csak kedvelni lehet! :lol:
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pirate » 2007.11.22. 23:35

Ja! Az UTK-ban a dartoniták sisakot is kaptak! Ehhez ki mit szól? Volt akinek nem tetszett, de én már a nagyződes időkben is kibuliztam a KM-nél a sisakot meg a pajzsot ha csatába ment (volna). Kalandozásnál meg természetesen sisak nélkül, talpig vasban, pallossal a hátán. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pirate 2007.11.22. 23:40-kor.
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom,
Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Pirate
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.11.22. 23:39

Cadoras drágaszág! (ja, a gollem-komplexusomról elfelejtettem szólni XD)
Arra nem emlékszem, hogy a könyvben említettek-e goblinokat:P Én úgy emlékszem csak orkokról és trollokról esett szó, de már nagyon régen olvastam, és mivel egy csomó könyv várakozik csak arra, hogy én elolvassam, ezért nem is mostanában fogom újra kézbe venni:P (bár egyszer már majdnem nekiálltam valamelyik nyári szünetben XD - jó lenne újra "átélni", mert a filmnél jobb. Pl. a könyvön nem aludtam el XD)

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.11.22. 23:43

A regény a mérvadó Gyűrűk ura kapcsán, nem egy film, meg nem egy sokszerzős szerepjátékkönyv, már csak időrendiség és a szerző személye miatt is. A szerepjátékos könyv készítésében J.R.R. Tolkien nem munkálkodott, oda azt találtak ki, amit akartak, vagy amit a szerzői jogvédelem engedett :P Középföldén a regény szerint goblinok nem igazán koslattak, de a szerepjátékos könyvbe beletették. Ami nem baj, jó is hogy ott több fajt kreáltak a játékosok elvárását szemelőtt tartva, de az eredeti regény alapján felépített világban ilyen faj nincs.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 269 / 300 • 1 ... 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok