• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abbit Világítótorony [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
377 hozzászólás • Oldal: 24 / 26 • 1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26

Re: Abbit Világítótorony [ETK]

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.11.19. 20:00

(Yoruga)

*Kicsit fáradt arcot vágok Nava hirtelen kirohanására. Persze nem érzem, hogy ez elütne a normálistól. Mármint, hogy az a normális, ha a démon említésére elmenekülnek az egyszerű emberek. Viszont itt két férfi is ácsorog és egyetlen dolog szüli jelenleg talán kissé nyugtalan állapotukat, az pedig annyi, hogy érdeklődnek a démon iránt. :? *

-Mint mondtam úgy tűnik, hogy a sérült testből nem tud kiszabadulni a bestia. Azért mardok itt, hogy ez így is lehessen.

*A mintegy aláfestésként folyosóról behallatszó visításra csak egy mély sóhajtással felelek.*

<Fehérnép. 8) >

*Közben ismét visszatér tekintetem a papra és ezzel együtt a benne lakozó démonra.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.11.20. 17:10

Quisryn D'mor

Láthatóan kissé hihetetlennek tartja a dolgot.

-Legendák alapján nem egyszerű egy démont vagy micsodát,ami ebemri testben lakozik ott tartani...Viszont érdekelne a dolog,hogy hogyan is csinálja amennyiben megosztaná velem.

aztán ránéz a félelfre.

-velünk...ha nem tévedek az úr igen csak jártas a mágia területén talán segithet is....
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.11.20. 21:52

(Alauron)

- Nagyon szívesen segítek, s mi több, szeretném ha ennek az embernek több bántódása nem esne már. Vétkesnek érzem magam, hogy bajt okoztam, bár ha önnek Yoruga igaza van, nem vitás sokkal többtől óvtam meg a hajót, mikor szóltam gyanúmról. Hogyan derítsük hát ki az igazat?-válaszol Yorugának, és a nemes Quissryn felé fordul. -Csekély az én tudomyányom az önéhez mérten, de amit tudok megteszem. Bár védenceim is ismerik a varázslat művészetét, én mgéis ockodnék őket belekeverni az ügybe, hisz távol kell maradniuk minden veszélytől. Jó lenne tehát, ha ezt az ügyet lerendeznénk mielőtt kikötünk az Abbit Világítótorony szigetén. Amint tudok engedéjt is kérek megbízóimtól, hogy az ügybe vethessem magam, hisz ha úgy vesszük ez itt most komoly veszélyforrás.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.11.21. 7:11

(Yoruga)

*Kifelé nem mutatom, de egyre jobban elgondolkodtat, hogy eza két férfi most tényleg csak ennyire buzgó és kíváncsi vagy valami más is meghúzódik a hirtelen érdeklődésük hátterében.*

-Ne is haragudjanak meg, de miért érdekli Önöket ennyire, hogy én mit miért és hogyan teszek? Ha segítségemre tudnak és akarnak lenni, akkor az építő tanácsokat elfogadom, de kérem ne faggassanak, emrt nem akarom belekeverni magukat semmibe.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.11.21. 17:07

Quisryn D'mor

-Hát lássuk csak...
nézz Yorugára

-Tudja,hogy mire képes...
...
...
az úr?

néz Alauronra a félfelre
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.11.22. 20:59

(Alauron)

Nagyot sóhajt.
- Sajnos nem tudok többet, mint bármely művelt ember a démonokról. Nagyhatalmú lények, s nem a világunk szülöttei, akik pusztítani jönnek el hozzánk káoszt, és rettegést hozva...igazából még semmi sem győzött meg arról, hogy tényleg megtaláltuk a démont. Lehet hogy Yoruga mester már biztos a dolgában, de amíg nem látom én is így, addig nem engedem hogy ennek az embernek baja essen.-majd Yorugához fordul-- Nincs valami mód arra, hogy kétségkívül megtudjuk ezt a szerencsétlent tényleg megszállta valami?
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.11.23. 6:53

(Yoruga)

*Azért kell az a pár éves "rutin", amit hazámon kívül töltöttem, hogy ne lépjek fel támadólag. Nem szokás egy harcos szavát kétségbe vonni. Főként, ha családja oly ősi és köztiszteletben álló, mint az enyém.*

-Én láttam, hallottam és mindezt meg is osztottam Önökkel. Ennyi elég. Vagy netán kétségbe akarják vonni szavam igazát?
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.11.23. 10:44

Quisryn D'mor

-Biztos láttot vmit...csak néha azt látjuk,amit láttatni akarnak és nem a valósságot.Ebben már nehezebb megbizonyosodni.De ha úgy gondolja,hogy amit láttot az nem csupán egy...egy illuzió amit láttatni akartak és semmi nem befolyásolta annak csak örülni lehet,hogy a démon be van zárva és nincs oka aggodalomnak.

tart egy kis szünetet.

-Mennyire hatalmas ez a démon ami ide be van zárva?Mire lehet képes vagy esetleg hány katona szükséges a legyőzéséhez ha véletlenül kiszabadul?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.11.26. 23:46

Résztvevők: Alauron, Quisryn

A bajvívó szemében félelem lakozik. Elkeseredetten szólítja meg hol a félelfet, hogy a másik varázstudót.
-Könyörgöm nem vagyok démon! Kérem mentsenek meg ettől az őrülttől! Nem volt elég, hogy rámtámadt? Még hagyni akarják, hogy meggyilkoljon??! Nem vagyok démon! Egyszerűen nem vagyok az!

A férfi kötései ismét bíbor színnel fénylenek, a sebet ugyan bekötözték, de össze nem varrták.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.11.26. 23:53

Résztvevők: Yoruga

A démon vigyorogva ül a kerosszékben, nevetgélvel játszik egyik "öntudatlan" karjával. Mikor megúnja a szemedbe pillant, arcáról egy szempillantás alatt eltűnik a mosoly, így szól:
-Két percet kapsz féreg. Se többet se kevesebbet.
Aztán, mintha megfeletkezne rólad ismét a kezével játszadozik, gyermeki érdeklődéssel figyelve hogyan esik össze a béna kar minden kiegyenesítés után. Mintha dúdonlna is valamit.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.11.27. 6:21

(Yoruga)

-Nos. Ha kiszabadulna a démon kérdés talál-e magának megfelelő testet, amit uralhat. Ezért is nem szándékozom csak úgy megölni a szerencsétlenül járt bajvívó urat, mert úgy tűnik, hogy amíg az ő testében van, addig nem árt a hajó legénységének. Természetesen, ha véletlenül tévednék, akkor már úgyis mindegy lesz milyen alakban kell küdenünk a démonnal.

*Látszik rajtam, hogy nem viccelek, ahnem tényleg csak felsorolom a szerintem számba veendő lehetőségeket. Amikor a démon ismét megszólal kicsit odafigyelek, de nem méltatom válaszra csak türelmesen várom, hogy beigazolódik-e feltevésem, hogy jelenlegi állapotában csak fenyeget.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.11.29. 11:00

Quisryn D'mor

//nem tudják,hogy varázstudó vok :P max csak Alauron xD//

Először a bajvivóra néz.
-Háát...iménti viselkedése nem méltó egy nemeshez főkép nem egy paphoz,már ha igaz,amit a kapitány mondott mi szerint ön bajvivó és a Hétarcú felszentelt papja...és hazájában még némi hirneve is van ha jól emlékszem...

Aztán a démo vadászra vagy kire(Yoruga :) )...
-Hát nem túl kecsegtető,de legalább nem lesz emberölés...ez is vmi.No de,ami fontosabb hogy lehet megvédeni vkit attól,hogy ne költözzön beléje a démon?Hallottam vmi olyasiról,hogy a művelt és gyakorlott elmék körül vmi láthatatlan pajzs szerűsség dolgot lehet csinálni,csinálnak egyesek és az sok mindentől megvédi őket...talán a démon vagy mi ellen is hatásos lehet?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.11.29. 21:09

(Alauron)

Quisryn mellébeszélése hallatán nem mutatja, hogy meglepődik, miszerint nem makarta elárulni tényleges hozzáértését a témához.
<"a démon vagy mi ellen...pajzsszerűséget...." Hah, látom nem akarod felfedni magad. Hát jó.>
- Yoruga! Nincs okunk nem hinni abban amit mond, de ráadásul most segítségre is van szüksége, mármint neki, nem a feltételezett démonnak. Azt javaslom maradjon ezzel az emberrel valaki mindig, hogy segítse, és figyeljen a démonra. Be kell látnia nem őrködhet folyamatosan egyedül. Váltanunk kellene egymást. Megbeszélem a megbízómmal, hogy mint veszélyforrást, én is figyelhessem őt, ráadásul én is tehetek róla, hogy most ilyen állapotban van. Félreértés volt, vagy tényleg démon szállta meg, mindkét esetben vele kell lennie valakinek, hogy vigyázzon rá.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.11.30. 19:36

(Yoruga)

*Először pajzsemeléses dologra váalszolok, majd Alauronhoz fordulok mondandómmal. Továbbra sem látszik semmi jele, hogy viccnek venném a dolgot, de az sem, hogy túlságosan emgrázna a garázdálkodó démon lehetősége a közelemben.*

-A tudat pajzsai vagy elég erősek vagy széthullanak a démoni erők ostroma alatt. Tehát én személy szerint nem alapoznám a hajó személyzetének és utasainak biztonságát erre.

-Az őrködést nyugodtan rám bízhatja Alauron. A kapitány szavaiból ítélve nemsokára kitesznek azon a bizonyos legközelebbi szárazulaton és ott a démonszállta nemes is kiszállítható, hogy Önök zavartalan folytassák hajóútjukat céljaik felé. Addig kibírom az őrséget, de köszönöm a segítség felajánlását. Ha igazán segíteni szeretnének azt hiszem a hajón tartózkodókat kellene kissé megnyugtatni. Főként az előbb kiviharzott hölgyre gondolok.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.11.30. 21:33

Quisryn D'mor

A félvér varázs tudóra néz:
-Szerintem nincs szükség másnak is vigyázni rá.Elvégre a sebeit ellátta vhogy és feltételezem a kapitány emberei sem tudnák jobban ellátni hisz abban az esetben küldtek volna már egy tapasztaltabb gyógyitót,ki ezt megteszi.Ami a démonnal kapcsolatos...Ahogy

itt ránéz Yorugára.

a harcos,ha ezzel nem sértem meg, is mondta ő tapasztalt a démonok legyőzésébe mig

alauronra néz ismét

mi nem tudunk semmit róla.Vagy legalábbis jó magam nem ástam még mélyre eme tudmány ágban.De ha ön tudja,hogy hogy lehet lefékezni egy iylen démont kérem ossza meg velem,hogy növeljem bőlcsességemet...Amennyiben nem tudja úgy,úgy gondolom,hogy felesleges önnek örködni hisz az csak egy lehetősség lenne,hogy a démon átszálljon az ön testébe hátra hagyva egy csonka testet....Ami pedig a papot illeti...jelen esetbe úgy gondolom,hogy nem tudunk jobbat tenni mint imát mondani az Istenek felé és ő is imádkozik a saját Istenssége felé,hogy azok megsegitsék...elvégre felszentelt személy a kapitány szerint...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
377 hozzászólás • Oldal: 24 / 26 • 1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26

Vissza: Régi Kalandok...