• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Ifin-A Táncoló medvében

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
82 hozzászólás • Oldal: 6 / 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

Re: Ifin-A Táncoló medvében

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.10.31. 15:30

(Joffer)

-Nos a Táncoló Medvébe menjünk. Persze a szobát még meg kell oldani, de per pillanat le vagyok gatyásodva. 8) :)

*Ahogy látom ez a márkiné jó lehetőségeket rejt magában. Mind pénzileg, mind pedig... nos... fogalmazzunk úgy, hogy messze van Tiadlan és Íris se nagyon mutat hajlandóságot. 8) *

-Tilel. Hm. Tilel. Szépen cseng. Joffer Kosztasz vagyok. Szólíthatsz Édes-nek is. :D Vagy csak Joffer. :wink:

*Megérkezve lesegítem és vezetem befelé. Erősen reménykedek, hogy gyorsan sikerül kivenni egy szobát, ahol az említett meleg paplan alá fészkelhetjük egymást. :D Mondjuk szegény tatit a végén tényleg megüti a guta, ha még ráadásul megtudja, hogy az ő pénzén huncut a kis felesége. 8) Persze ez nem az én bajom. :lol: *

<Hm. Íris nem lesz elragadtatva, de hátha észbekap és készségesebb lesz a jövőben. :P Nomeg... "Csak Kirdo meg ne tudja". :angel: >
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.11.01. 22:55

Kirdo Farmine

*Boldogan látom el a törpe háziasszony szerepét, hisz megvan mindenem, amire egy törpe asszony csak vágyhat.
Dreapgter komoly szavaira kissé visszafogom magam, s figyelmesen hallgatom. Persze, hogy végig hallgatom, hisz minden probléma a közösség problémája is egyben.
Az átváltozás megdöbbent, dermedten nézek a papra. Szívemet félelem járja át. Nem tudom honnan, de ismerős félelem.*

- Természetesen meghallgatom szavát! És segítek ahol és amiben csak tudok! De ugye a családomnak nem lett semmi baja? Az életemet jelentik, ha ők nincsennek ...
*Megkomolyodok a gondolatra, s várom, hogy mit is akar mondani, kérni tőllem Dreapgter.*

//Off: úgy veszem, hogy Kirdo az álmot valóságnak tekinti. Tehát van férje, gyereke, Tarinban él, s minden mi utóbbi hónapokban töltött a felszínen nem történt meg. Aztán ha rávezetődik majd megvilágosodik - ha...//
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.11.16. 22:49

(Joffer Kosztasz)

A fizetös pultnál ,nem Iris, hanem egy idösebb férfi várja a vendégeket. A központi nagy színpadon, most valami komolyabb színíelöadás készületei folyhatnak, mert paravánokat és bútorokat pakolnak fel nagy mennyiségben szuke származású hordárok. Melletük tarka ruhakölteményében, alacsony kopaszodó szuke férfi irányítja a rendezgetés.

A pultnál álló férfi megpillantva a márkinét már neki is kezd egy papír írásának.
Tilel beléd karol úgy sétáltok a pulthoz.

-Gyere Édes.
A pultnál átveszi a papírost. Kacsint az ipsére majd a szobakulcsért megy.
A lány a másik pultnál már elöre az asztalra rakja a kulcsot, és csak utánna veszi el a papírost. Miközben azt a fiókba rakja elkapod egy pillantását. Nem tűnik túl irigykedönek inkább csak sajnálat és némmi aggodalom van a tekinetében.

-Menjünk Édes, akkor majd Én vezetlek. Csicsergi.
Felmentek ebben az épületben a legfelsö szintre és itt egy nagy kétszárnyas tölgyajtót nyit ki Tilel.
Bent tágas tér és a folyosó sötétje után vajkító fényözön fogad, a szoba már méreteinél fogva lenyügözö, a berendezés a kolonial stílust képviseli. Minde bútor nehéz tömörfából, igéynessen és túldíszítetten terpeszkedik el.
A nö csak otthagy az ajtóban ácsorogj nyugodtan, és beljebb megy.
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 653
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.11.19. 13:08

(Kirdo Farmine)

Kicsit idegessen toporog elötted a felkent, majd az állát szakállát vakargatja. Látszik hogy zavarban van nem is tudja hogy kezdjen neki.
-Nos ... ööö ... izéé ... naa. szóval Kirdo. Az a helyzet, hogy amit az elöbb láttál az csak az álomvilág kósza káprázata volt, amit azért hoztam létre hogy számodra megszokott környezetben és gond nélkül talákozhassunk. Most jelenleg mivel tudunk beszélni valószínüleg a mélység tüze gyógyítja fáradt tested valahol a nagy víz déli partján. Ha jól értelmezetem az álmaim akkor a családod jól van de Te pont azért hagytad oda öket mert a tragédiát, Grain elvesztését semmi nem tudta veled feledtetni a tárnák mélyén.
Tart egy kis szünetet hogy feldolgozhasd a hallotakat és csak akkor folytatja mikor lelked háborgása már csillapodott.
-Álmomban mint az egytelen tarini jó "köfiat" a környéken, téged választottalak kísérönknek az útra, ám az istenek mást rendeltek és többed magammal nélküled indultunk útnak, a gát építésére mire felkértek minket. Sajnos az álmok figyelmeztetései ellenére sem sikerült a veszedelmet elkerülnünk és most rabigán görnyedünk, családostól fiastól valami vizi fertelem szolgálatában, mit néven nevezi nem tudok ám a zúgók környékén vagyunk valamerre.
Mély levegöt vesz a folytatáshoz ám megakad a mondandójában, a körülötted lévö világ megremeg, a színek kezdenek kifakulni, és mintha víz csorogna elö a falakból.
-Most mennem kell de ha tudok majd még megpróbállak felkeresni. Kadal kísérje lépteid, a mélység tüze majd elvezet hozzánk, remélem kérésünk nem marad fénybe kiálltott szó.
Még int feléd búcsúzóul majd arca és teste is eltünik, mindent kitölt, elmos a beömlö víztömeg.
Azzal a káprázat eltünik te pedig rövid fulldokló köhögéssel ébredsz ágyadban. Egyedül vagy a szobában, nyakadban mellkasodon egy termetes rubin kihunyó fénnyel pulzál majd a fény kialszik.
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.11.22. 1:17

Kirdo Farmine

- Hogy mi???? :shock: :shock: :shock:
*A hallottak számomra furcsák, felkavaróak, felzaklatóak. Lassan, nagyon lassan éri el tudatomat a felismerés, s az utána következő űr.
Nem tudok megszólalni a fájdalomtól, amit lelkemben a feltépett sebek szítottak fel újra, s azt a valakit, ki így betört és zaklat álmomban egyre nagyobb dühvel nézem. Homálytestvérem buzdító szavára, hogy essek neki egyetlen momentum szab gátat, mégpedig, hogy tudja a múltam, ismeri a törpéket - és ő maga is törpe (nem feltételezem, hogy más, hogy hazudna, hisz népemre nem ez jellemző, s nem vagyok birtokában annak a tudásnak, hogy az álomvilágban "bárki" bármilyen alakot felölthet).

Reszketve ülök fel az ágyban, csodálkozva tapogatom meg a medált a nyakamban.
Körbepillantok a szobában, valami ismerőst keresve - amire talán emlékszem lefekvésem előttről - mert az bizony nem rémlik, hogy hogy kerültem ágyba...
Bár mintha derengene, hogy Joffer horkolt, s nem tudtam aludni tőle és felébresztettem..., de hogy utána mi történt, arra már nem emlékszem. Csak a különös, furcsa álomra, ami zavaros volt nagyon, s majdan Graim megjelenésére, amint a csatabárdomat a kezembe adja, meg most, amire felébredtem....
Kedvesem és fegyverem eszembejutásakor szemem ismét átsiklik a szobán a becses társamat keresvén (a csatabárdomat).*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.11.22. 20:02

(Joffer)

*Csak csednesen követem a nőcit. A pultoslány lesajnáló arckifejezését látva eszembe jut, hogy Tilel biztos másokat is szokott ide hurcolni hosszabb-rövidebb időközönként. 8) A szobába érve érdeklődve várom vajon mi sül ki ebből az egészből. Ugyan Tiadlan óta nem voltam nővel, de mégis valami visszatart attól, hogy ráugorjak a márkinéra. 8) Egy vállrándítással elkönyvelem magamban, hogy biztosan ennek is Kirdo és az a lelkimicsodám a felelős, így egyenlőre várakozó álláspontra helyezkedtem.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2008.09.21. 21:14

Az itt történt eseményeket lezárom.
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
82 hozzászólás • Oldal: 6 / 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

Vissza: Ifin