• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 257 / 300 • 1 ... 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260 ... 300

Re: Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.11.10. 23:21

Szerintem tedd újra. Én is jártam úgy, hogy a frissítés csak rontott rajta...
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2007.11.10. 23:23

Nem tudom, nekem régebbi verzió van, s sosem volt benne hiba.
8.1-es verziót használok.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.11.11. 1:41

Quator ar Zaraquer írta:Üdv!

Az msn csak nekem ennyire kivételesen sz@r vagy másnál is folyamatosan behal? :?

Illetve mit lehet tenni? A frissítések, újrateelpítések megvoltak mégis sz@r maradt. :evil:

Nem csak neked. Már tegnap sem volt tökéletes, de a mai nap az katasztróva volt messengerre vetítve.

Nem akart csatlakozni, vagy ha igen cseszett elküldeni bármit is. Aztán nállam rejtett módban látszódtam, és nem engedett aktívra állítódni, de nővérem hívott miért nem írok, hisz be vagyok jelentkezve... -.-
Aztán meg feszt befagyasztotta a gépet.

A régi verzió meg addig jó, amíg nem rakod újra a messengert. Mert ha újratelepítés van, akkor az első csatlakozási kísérletkor azt közli, hogy csak akkor tudsz messengerezni, ha a legújabb verzióra frissítel, ami automatikusan tényleg a legújabb, legysz@rabbat teszi fel a gépre. -.-
Ha a Nem-et válassza valaki nem lép be a fiókba, vagyis nem jelentkezik be. :?
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.11.11. 3:20

http://www.youtube.com/watch?v=DWLpbcgc814
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.11.11. 10:48

Tegnap este nosztalgiáztam :)
Felemlegettem, mikkel ütöttem el az időm kisiskolás gyerekként. No és persze mi volt jellemző nekem arra a korszakra. Ott volt a lutra. A levonógyűjtögetős, albumba ragasztós szórakozás. Nekem volt Barbie babás, tesómnak Tini ninja teknőcös meg autós. Aztán volt egy időszak, amikor a különböző színű, méretű műanyag cumik gyűjtése élte fénykorát. Vagy amikor először jöttek be amcsi csokik, és megvesztem egy Milky Wayért, M&M's drazséért, vagy ha a magyar palettáról kell válogatni, ott volt a négercsók (a mai sem árban sem ízben nem éri utol azt), a macskanyelv, a télifagyi (ez is van még, ritkén találkozom vele), PEZ, még cukorkaadagolós bigybaszom is volt hozzá. :P
Akkoriban még jártam suliba úgy, hogy siméán melegítőbe, s akkor a következő játékokat űztük, technikamentesen: gumizás, ugrókötél, vagy egy cérnával játszott játék, amit az ujjunkra megadott mód feltettünk, tovább kelltt adni s közben a cérna szerkezetén az ujjainkkal változtani. Ennél jobban nem tudom leírni :P
Ó, ki ne hagyjam a Walt Disney meséket, azaz két mese, közepén egy filmmel, Gumimacikkal, fene tudja mikkel, meg Jessyvel az űrből s a lebegő monitor-szemes lófityfirittyével.
Néha beugrik, hogy adták a tévével az Idő urai, meg Elveszett világok francia rajzfilmet, meg a Hegy gyomrában tinihorrort, amit délelőttönként sugároztak s tesómmal majd be rosáltunk rajta (két ikrek szerepelt benne, Rachel meg Teo, meg masszafejű víz alatti nyálkabarlangban lakó földönkívüliek s folyton ósdi fazonú fekete kocsival jártak).
A nagyim által hozott szloivák Deli csoki nagy sikert aratott, s felső tagozatban a frissen bejövő bokabakancsok divata bolygatta fel a lányokat.

Az alábeszélős videófilmekről nem is beszélve 8) Mákunkra nagyanyáméknbak volt videója, s ilyen gyatra minőségben láttam a Hitckok Madarak és a Leviatnan című horror opust :P (meteorral földre érkező takonygombóc, ami elkezd nőni, embereket bekebelezni földön, vízben, űrben, mindenhol :D , s kitűnik, az utóbbi film nem Hitckok műve)

Ha nem volt pénzem édességre, házilag kutyultam: vanilintcukort nyalogattam, vagy a kristálycukor-kakaópor keveréke sem volt utolsó kanalazva :lol:

Ezekre csak én emlékszem, vagy más is? :)
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.11.11. 12:21

Quator:
én már legalább 1-2 hete ezt írkálom folyton, hogy milyen sz@r az msn-em, mert folyton kidobál:D Csak akkor nem dobál ki folyton, amikor épp senki nem akar velem beszélni:)

Schinter:
én öngyilkosságban fogok meghalni! :D Legalábbis egy teszten az jött ki, hogy ez a "nekem való" halál XD De az is lehet, hogy valami májbetegségben... ha a tegnap estére gondolok... (igen, most el fogom mesélni, mi volt tegnap este XD)
A Pokolban voltam. Szó szerint. Van is egy ilyen mondat a falon, hogy "Mindenki a Mennybe akar jutni, most mégis a Pokolban van." - vagy valami hasonló. Oszt' ott megittam vagy 6 sört,egyik haverom széttört a kezében egy poharat, mert valami érzelgős számon nagyon elmerengett a múlton, aztán folyt összevissza a vére, és azt mondta, hogy nem kell se bekötni, semmi, és nem akarta elhinni, hogy még egy kis vágás is elfertőződhet, pláne egy fél tenyerét átszelő árok. Szóval azért be lett neki kötözve legalább az a keze, meg a másik kezén az egyik ujja. Én is segédkeztem az operációban, meg az egyik pultos csaj.
Aztán valamikor éjfél után jött egy pasas, aki tigris pitonokat tart, és lehozta az egyiket!! Olyan gyönyörű volt, de még egész kicsi volt. És olyan kis sima bőre van, meg az arcom is megnyelvezte, a nyakamban is volt, és olyan szép a feje! (Pont a Pokolba hozta a kígyót, jó kis egybeesés XD)
Aztán még barátommal is összevesztem, mert nem akart gyalogolni, én meg hajnali fél 3kor felhívtam anyámat sírva, hogy most egyedül megyek épp a sötétben. Ezért anyám eljött értem kocsival:) Érdekes módon barátom rögtön kibékült velem:)

Nava:
Lutra albumom nekem is volt:) Volt, amibe állatokat kellett ragasztani, meg volt Én kicsi pónim-os matricás albumom is:)
A télifagyit azt nagyon imádtam, ahhoz is adtak egy csomószor matricát, vagy valami értelmetlen kis műanyagfigurát, katonát, meg hasonlókat. És a habjoghurt is nagyon finom volt régen, a mai az semmi ahhoz képest.
PEZ-t is imádtam, azt hiszem Tom és Jerry-s Peztartóm volt hozzá, többek között.
A legnagyobb szám persze a Kinder tojás volt, még ovis koromban, ami akkor még elérhetőbb áron volt jelen a fogyasztói piacon. Azt szinte mindennap kaptunk (na meg akkor még nem voltak elválva a szüleim és mindketten dolgoztak).
Ünnepekre folyton Barbie-t kértem, volt egy piros BMX-em, amiről csak úgy mertem leszállni, ha apám megfogta. Mindig szóltam neki, hogy "A következő körben le akarok szállni." XD
Meg folyton az öcsém kisautóival játszottunk. Marha sok volt belőlük, és "autóvándorlást" játszottunk, ami abból állt, hogy felsorakoztattuk egymás között a kocsikat, és végigtoltuk őket a lakáson, megvolt, hogy egyszerre mekkora távolságot tehet meg egy, és hogy ki melyiket tolja.
Az se volt semmi, amikor az egész lakást átépítettük takarók, meg pokrócok, meg lepedők segítségével bunkerrá. :D Mamáméknál az erkélyt építettük így be:) És akkor "szerepjátszottunk". Vagy olyat, hogy én voltam az anyukat, az öcsém meg a fiam, vagy úgy, hogy valaki egy szerencsétlen kiscica volt, a másikunk pedig megsajnálta és befogadta XD
Meg sokat játszottunk iskolásat is, csináltam mindenféle feladatot. Egyszer anyám is játszott velünk, akkor ketten voltunk diákok az öcsémmel, de ő meg nem akart játszani, pedig anyám még énekórát is tartott. XD
A gumizás az nálunk is menő volt, meg a huszizás (amikor keresztbe tettük a kezünket és úgy fogtuk meg a másikét és oldalazva sasszéztunk körbe körbe, meg csináltuk a folyosón kipörgetéssel. A lényeg, hogy a többiek addig egy nagy körben álltak, mentek körbe és énekelték, hogy "Körben áll egy kislányka, lássuk ki lesz a párja, etc." Szóval egy ember benn állt és ő választotta ki, kivel akar huszizni.)
A Walt Disney-t meg minig izgatottan vártam, de ugyanúgy a Péntek esti frászt is az HBO-n XD (igen, nézhettem, vszeg ezért féltem kimenni éjszakánként vécére, még 10 évesen is:D).
A Hegy gyomrában-t meg nemrég sikerült megszereznem VHS-ripen:)
Az a film, amiben "takonygombóc" van, az nekem inkább úgy tűnik, hogy a "Massza". Mert a Leviathan egy mélytengeri kutatóállomáson játszódik, hasonló, mint a Mélytengeri szörnyeteg. Abban oroszok kísérleteztek azon, hogy tudnák az embereket úgy átalakítani, hogy a víz alatt védőruházat nélkül képesek legyenek dolgozni. Hát annyira nem jött össze a kísérlet:D Egyébként a Leviathan az elsüllyedt orosz hajó neve volt.
Alámondással nekünk még mindig megvan a régi Star Wars trilógia:D
Én folyton kristálycukrot ettem:) Volt, hogy a teámba belenyomattam egy csomó cukrot, és aztán mikor elfogyott a tea, akkor megettem a teás cukrot:) Meg anyuék kávéjának az aljából is mindig kiettem a maradék cukrot. Talán ezért undorodok most attól, ha nagyon cukros a tea XD

Jaj, még valami: most néztem, írta a japán haverom, hogy "your japanese is very cute" XD (Felvettem mikrofonnal a Kaze no Stigma c. anime endingjét, a saját előadásomban (a youtube-os az eredeti, erre énekeltem rá XD), mert ő meg küldött nekem karaoke videót magáról XD)endingjét. Azt is írta, hogy jó hangom van. De ezt biztos csak udvariasságból. XD Cadoras-nak már volt szerencséje(?) XD hallani a csodálatos hangom (szerepjáték helyett ezzel kínoztam a társaságot, valami kórusmű felső szólamát énekeltem, de azt hiszem egymás után többször is) XD
Az indonéz-kínai ismerősöm szerint meg sokkal cukibb az új hajam, mint az előző volt :D (szerintem is...)
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.11.11. 15:36

Ayana írta:Az se volt semmi, amikor az egész lakást átépítettük takarók, meg pokrócok, meg lepedők segítségével bunkerrá. :D

Alap. 8)

Nálunk ez odáig fajult hogy szalmatetős bunkert csináltunk 12 évesen kivágott fákból és az egyik gazda kombájnnal egyberakott szalmaizéjéből (kéve meg bála jut eszembe, ezek ilyen tömbök voltak :D). Sejthetitek mennyire örült neki :D
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Catti Brie » 2007.11.11. 15:52

Mifelénk hatalmas területen nőttek kökénybokrok, jó sűrűn.
Otthonról elcsent szerszámokkal /metszőolló, kiskapa, sarló - szóval csupa veszélytelen játékszer/ kiirtottuk a bokros rész közepét.
Bejáratként csak egy nagyon keskeny csapást ill. inkább alagutat szabadítottunk ki, amin egy felnőtt még csak véletlenül se juthatott be ;)
Szintén otthonról lenyúlt pokrócokkal egész lakályossá tettük.
Ott gyújtottam rá életem első cigijére is.
Kicsit necces volt mindig más magyarázatot találni arra, hogy miért is szakadt ki már megint a nadrágunk /ugye köztudott, hogy a kökény nem túlzottan ruhabarát növényke/, miért vagyunk füst-szagúak.

Akkoriban még nem aggódtak, ha a gyerekek egész napra eltűntek.
Nyugi volt, mászkálhattunk mindenfelé. Ott ettünk, akinek a házánál épp megéheztünk - zsíroskenyér mindenhol akadt.

Ja, és elfelejtettem mondani: a környéken még véletlenül se volt velem egyidős lány, tehát fiúk közt nőttem fel.
Alvósbaba helyett én játékautókkal és fémépítővel meg Java-építővel játszottam. :P

Azóta is szívesebben szerelek villanyt, minthogy elmosogassak.
Catti Brie
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 333
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.11.11. 16:59

A Walt Disney az nálunk külön szertartás volt. Anyukámat már fél órával előtte kizavartuk a konyhából majd vállogatott finomságokkal megraktunk 2 tálcát nom meg minimum másfél liter szörp vagy tea társult hozzá. Mire kezdődött a mese addigra üres volt a hűtő és káosz a konyhába. Mire vége volt a mesének addigra anyu rendet rakott. A legjobb időszak az volt amikor fogtuk az orosz egyest is mert akkor két órán át volt Walt Disney mert azon egy órával hamarabb kezdődött. Az hogy egy mukkot se értettünk belőle az nem volt érdekes.
Lutra albumom az állatos verzióból nekem is volt.
A PEZ nálunk is nagy sikert aratott nekem Jerry-s adagolóm volt. :)
A bokorbunker az egy ismerős dolog meg az ott dohányzás is a ciki nálunk az volt amikor valamelyik szülő jött a gyermekéért suliba és nem értette miért füstöl a bokorcsoport, de el akarta oltani. :)
Nálunk az átépítés az mondjuk a különféle praktikákban merült ki, hogy hogy lehet úgy tompítani a ágyunk fölött lévő lámpa fényét, hogy ne vegye észre hogy ég mert mi még olvasni akartunk. Persze ennek néhány égett takaró és más hasnoló ruhadarab lett az eredménye.
Kinti dolgokban nálunk a biciklizést és a foci volt a nyerő aminek eredményeként 10 évesen rutinosabban kötöztem mint ma egy ápolónővér.
Nyáron pedig 2 hónap Agárdon és az ott elkövethető összes rosszaság. Kukoricaárusítás a strandon persze szigorúan engedély nélkül ugrálás a mólókról és hasonlók.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.11.11. 17:06

Mi az öcsémmel a Walt disney miatt mentünk haza előbb a Nintendo teremből:D

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.11.11. 17:43

Bakker, a Masszát és Leviathant kapásból összetumixoltam :D :P

A matchbox kisautók nekem is ismerősek.

Mi azt a forgós összecsimpaszkodós játékot sürgésnek hívtuk :)
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2007.11.11. 18:02

Ayana: Ha a videón amit linkeltél te énekelsz, akkor egyetértek a barátoddal. Tényleg jó hangod van! Nekem legalábbis tetszik! :wink:

Bunker mindenütt volt, bár én nem cigiztem ott... Helyette szifonpatronokat robbantottam, amiért hamar meg is kaptam a magamét! :lol:

Sion
Mubayashi Yokomoto - A Kigasi gyermeke

Kép
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.11.11. 18:05

Sion írta:Ayana: Ha a videón amit linkeltél te énekelsz, akkor egyetértek a barátoddal. Tényleg jó hangod van! Nekem legalábbis tetszik! :wink:

Dehogyis XD Az az eredeti:D

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2007.11.11. 18:12

Hehe! :lol: Nem tudhattam... :jovo: Akkor is jó hangja van a csajnak! :LOL:

sion
Mubayashi Yokomoto - A Kigasi gyermeke

Kép
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.11.11. 19:21

Azért ennyire profi felvevőkészülékem nincs, csak egy sistergős felcsiptethető mikrofonom :D

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 257 / 300 • 1 ... 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok