• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 242 / 300 • 1 ... 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245 ... 300

Re: Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.11.03. 23:26

Kalmárfejedelem írta:Az Előtörténet topicba kiraktam egy az "Előtörténet bírálatával kapcsolatos tudnivalókat"
kérem az egyik admint tegye ki közleménybe.

Köszönöm.

Tényleg nagyon jó lett, gratula. Bár van aki elöször ír aztán nem olvas és nem kérdez :lol: .
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 653
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.11.03. 23:42

Castor köszi szépen így lefekvés előtt már nincs is anyira kedvem enni (mellesleg milyen oldalakon találsz te ilyen képeket :shock: ???... inkább nem is érdekel)...

Ayana egyetértek veled. Miért kell azt mellre szívni ha segítenek abban hogy "élőbb" legyen a kari. Mellesleg nem hiszem hogy olyan hangnemet használnának a bírálok ami miatt ez így tűnne. Nem értem a mai játékosokat ( beszélek itt mint egy vénkutya holott alig játszok 4 éve hehe) ...

Hakea...
Mé van nekem 5 belőllük? Már nagyon unom hogy minegyiknek mindent elkell mondanom ráadásul kétszer is!!!(Alauron kivétel neki egyszer se kellet... bár ez a halgatólagos beleegyezés belekerült a pénzem 70%-ába de még így is megérte ) Legközelebb bemásolom a legelső magyarázó reagomat és azt küldöm el. Nem baj hogy épp más a helyzet attól még rájuk rúgom az ajtót rácsot vagy ha kell a koporsó fedelet is! :lol: :lol: :lol:

Ezzel csak anyit akarok mondani hogy nagyon jó volt a ma esti kaland! Írd majd meg valahogy hogy mikor lessz a következő...mert most megyek aludni. :lol: :

Mindenkinek szép álmokat ( ha ezt el is akros érni akkor ne görgess fel a képeig ...) <=komolyan
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.11.04. 0:40

Nem tudom Castor milyen célzattal rakta be a képet, de már ne is haragudjon meg senki, de nekünk kövéreknek nem lehet fürdőruhát húznunk? :O :shock:
(Igen, kövér vagyok. A töltött galamb nem illik rám, a karácsonyi töltött pulyka már inkább.)

Ha valaki elfogadja magát, hogy ő olyan típus, hogy rajta van az a sok "felesleg", és ezt bátran fel is meri vállalni, nem szégyelli, sőt! még jól is érzi úgy magát?.... Akkor...?
Ráadásul valakinek ez tetszik, ettől gajdul be. És nincs ízlésficama, mert neki meg a zörgőcsontú hölgykedvelőknek van ízlésficama...

Kinek ez tetszik, kinek az tetszik... Tessék már tolerálni az emberek másságát (és most nem a homoságra értem).

Ha elmegy az étvágy, elmegy. Majd visszajön. A rémálmok is elmúlnak egy jó kúrával....
Mi pedig (nagyon sokan) nem tehetünk arról, hogy a génjeinkben ez van. Nem egészséges a kövérség, de valakinél az "természetes" és ha nem is létfontosságú, de ha fogyna akár az élete is veszélybe kerülne (ez nem holmi szöveg a védelmünkbe; ismerek ilyen illetőt).
Az ilyen megjegyzések pedig igencsak beletaposhatnak az ember lelkébe - nem tudom fordított helyzetben ki hogy viselné el a dolgokat.

Igen, engem zavar a kövérekre tett megjegyzés. És nem csak azért mert én is az vagyok és tapasztalom az emberi bunkóság határtalanságát.
Akiket én ismerek senki nem ócsárolta a vékonyakat, zörgőcsontú személyeket, akiket a mesterlövész is csak kétszeri kinézet után tud bemérni a puska célkeresztjében, mert a vonalban elveszik. És érdekes mi mindig megkapjuk a rosszmájúságot - mindenkitől.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.11.04. 0:55

Érkezek én is.

A tolerancia és hasonlók nem csak a szexulaitásra vagy éppen aktuális stílusjegyekre vonatkoznak a szabályzatban! Gondolkozzunk emberek!

Nem moderálok egyenlőre, de azért kéretik megfelelően viseltetni mindenki iránt, akár kép, akár nem!

Személyes vélemény: Az egy dolog, hogy én vagyok annyira kérges lelkű, hogy magasról teszek az ilyen tuskó megnyilvánulásokra, de talán nem kéne mások lelkében taposni?!
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Catti Brie » 2007.11.04. 8:24

Te jó ég!!!
Két napig nem vagyok net-közelben, és mire visszajövök, szinte forr/pezseg minden...
Hangulat, indulatok, hsz-ek...
Mire mindbe belekukkantok, talán a Mikulás is bekopog.

Yvett:
Ne foglalkozz a kövérekre tett megjegyzésekkel...mi ketten tudjuk, hogy nem a csípőbőség határozza meg egy nő jellemét, értékét :D

Ayana:
Kérek szépen két csomag akciós pozitív gondolatot én is.
Lécciléccilécci ;)
Catti Brie
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 333
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.11.04. 9:00

Jaj, istenem jól van már, jól van; bocsánat megint én vagyok a férges alma a kosárban...jól van már, elnézést ha valaki tyúkszemére léptem, én sem úgy nézek ki mint egy görög isten; de nem is fotóztatom magam bikiniben; és nem terjesztem a képeim a neten.
Azért tettem fel a képet mert Ayana akar valamit amit úgymond "csámcsogni" lehet én meg poénkodni akartam rá egy sort; gőzöm se volt hogy valaki ezt magára veszi. :roll:

Egyébiránt levélbe kapok ilyeneket ismerősöktől.

És hogy helyreálljon a megbillent igazságérzetetek, hogy csak a kövéreket basztatom, hát gyorsan közlöm:

Kép

Remélem mostmár helyre állt a lelki békéje mindenkinek; és túllépünk a dolog fölött.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.11.04. 10:51

ÁÁÁÁ!!!!!
No Comment :D
:lol:
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.11.04. 11:11

Yvett!

Láttalak élőben. Közel sem nézel úgy ki, mint amilyen képet Castor betett. Így most teljesen értetlen vagyok.

Ezt megint mellre szívtad. Feleslegesen.

Elég gáz, ha már manapság a viccet is vérre menő sértésnek veszik egy ponton túl a komplexusok miatt.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.11.04. 11:14

Üdv!

Azért most ne szálljunk rá a soványakra. 8)

"Virágozzék minden virág" (Sajnos nem tudom ki mondta ezt eredetileg, de remélem nem bánja a plágiumot.)

Kép

EDIT: Nem Castor Ayanának szánt poénja a gond, hanem Lorin reagjának első és utolsó sorait tessék megnézni. Abban hol a poénra utalás?
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.11.04. 11:20

Lorin? A szóhasználat nem korrekt, de a vélemény az vélemény. Hazudjon? Minden szó felett ne üljünk már dedós kupaktanácsot, mert nevetséges lesz.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.11.04. 11:23

Ne hazudjon, hanem a szóhasználatra figyeljen. Mint nem is oly rég megbeszéltük a vélemény vélemény legyen és ne az "ellentábor" ócsárlása.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.11.04. 11:29

Ezt én is így gondolom.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.11.04. 11:30

Kép

Ilyenek vagyunk! (legalábbis én biztosan 8) - csak nincs szakállam)
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.11.04. 11:39

Bakker Ayana, honnan szereztél rólam képet? :evil: :D
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.11.04. 12:21

Bocsánatot kérek midenkitől akit megsértettem.

Én nem a kövéreket ócsáróltam! Nem állt szándékomban. Pusztán a képet jellemeztem... Sajnálom ha ezzel bárkit is megsértettem. Legközelebb jobban átgondolom mit irok le és hogyan .

De akárhogy is szerintem ez a kép nem szép! Ha valaki megvet, lenéz ezért e véleményemért tegye, de attól még nem fogom máshogy gondolni. A másik képről is ugyanez a véleményem.

Yvett tőlled külön is bocsánatot kérek, sajnálom ha megbántottalak.

Még egyszer utóljára:
Sajnálom ha véleményemmel bárkinek is a lelkivilágába gázoltam, nem szándékosan tettem!

Nekem is van jopár testesebb ismerősöm szóval én sem az a kifejezett "zörgőcsont"-párti vagyok.

Üdv.:Lorin
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 242 / 300 • 1 ... 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok