• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 240 / 300 • 1 ... 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243 ... 300

Re: Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.11.02. 12:44

Igen, kétségkívül osztódik, de az milyen unalmas XD És vajon mit élvez az életében? XDXDXD

Nagyon kevés állafaj mondhatja el magáról, hogy élvezi a szaporodást. A legtöbben ösztönből teszik, belső indíttatásból és nem azért mert hű de jó összebújni/osztódni/bimbózni/stb :)
Ahány faj, annyira más lehet fontos neki és megvan a szex örömei nélkül. Valahogy a túlélés fontosabb is nekik mint ez. No meg amennyi idegsejttel rendelkezik némelyik állatka, talán ki is vágná a biztosítákot nála egy ilyen érzelemvihar :P

Fizikai megjelenésében és technikájában az emberi szaporodás sem nagy só, a legtöbben ugyebár nem azért csinálják, hanem a jutalomcukorka miatt... :P
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.11.02. 12:57

Egyébként Ayana; Japánban meg a magyar animációs mesékért vannak teljesen oda.

Elegük van már a "Shongoku ereje 3456-os és egyre csak nő..."-típusú mesékből és rákaptak Misi mókusra aki nem öl meg senkit, nem vágja le seni fejét; de sok barátja van és az az életcélja, hogy megkeresse az Örökké Termő Fát...(aki még emlékszik rá.) 8)

Itt egy kis cikk arról, hogy Japánban meg hódit a magyar anmie:

http://www.sunbooks.hu/portal/content/view/364/38/
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.11.02. 13:03

Mivel a TVben csak a Dr. House-t nézem vagy néha a Vészhelyzetet, ezzel megadtam a választ arra, hogy semmi mással nem halmozom el magam, így a japán művészet eme gyöngyszemeivel sem.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.11.02. 13:09

Most melyik alatt érted a japán művészet gyöngyszemét? :roll:

A Shongoku, a Dragon-Ball -ba vagy mi a tökömbe szerepelt úgy jó nyolc éve az RTL-en, de a Misi a Mókus az full, original magyar termék; csak régebbi. :)
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.11.02. 13:26

Nem negatívan kell most a gyöngyszem szót felfogni az anime és manga kapcsán.
Tőlem fényévekre van a távolkeleti kultúra így az ilyen képregény és rajzfilmstílus is, aki szereti, hát szeresse.
Minden stílusban lehet találni ponyvától a művészi igényességig.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.11.02. 17:18

Önjelölt Hírmondó

:arrow: Gorvik épülget a nyílt helyszínek között, a HM-je Terda Radovik, alias Chorax, még nem tudom, hogy milyen aktivitású helyszínként lehet meghirdetni, ha elkészül teljesen
:arrow: elindult Hakea kalandja, így kérem a KM-t hogy valamelyik modinak vagy adminnak adja le a játékos és karakterlistát hogy a Kalandok és Játékosaik topicba bekerülhessen a listára a kaland címével együtt!
:arrow: minden manga és anime rajongó figyelmébe ajánlom, hogy legutóbb elég aktívan boncolgatták a stílust, így minden érdekődőt szeretettel várnak!
:arrow: zombi vagyok ezerrel, így a szokásos hír melléki megjegyzések hála az égnek elmaradnak :P
:arrow: Castor felvetett egy másféle tematikát a nyílt karik előtörténete számára, feltette azt a Szabályzavarba is. érkezett pár vélemény rá, aki még szeretné megnézni, miről van szó s hozzáfűzni valamit, akkor még megteheti! :) És úgy látom a hónap nagy témája az alkarvédő :lol:
:arrow: egy ideje már nem szerepelnek a taglista végén vad nevek, köszönhetően a korai abortusznak az adminok és jómagam által 8)
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2007.11.02. 19:48

Hát ez édes.

Nem vagyok fennt cirka egy napot, és máris alapító tag vagyok egy klubban, amely egy nap alatt kb. 300%-al megnövelte a taglistáját. Hmm...

Ayana!
Hozzád képest csak Misimókusok vagyunk, pedig azt hittem én rajongok az anime műfajért.

Nava!

Volt egy megjegyzésed pár oldallal ezelőtt, és teljesen egyetértek: ha nem bégetsz a többiekkel, akkor te vagy a farkas és jól agyonvernek. Nem Ez az igazi képmutatás: szólásszabadság?

Mellesleg az én TV-men is csak Anime, Dr. House, és a Helyszínelők variánsai mennek, ha rajtam múlik.
És nem mellesleg mindenféle rajzfilm -fun vagyok, ha igényesen van elkészítve.
(Coming soon: Macskafogó II)
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2007.11.02. 20:28

Nos, Ayana valóban hozza a formáját!
Vagy 2 oldalon keresztül a nemi vonzalmakról folyik a téma, alakult egy klub, és kiderül, hogy az OM-esek tán fele biztosan Anime rajongó.
Nos, igen, én is. Elfen Lied marad az örök kedvenc.
Ergo Proxy, Bleach, Girl needs girl, Slayers, Inuyasha, Devil may cry, Wolf's Rain, Blood +, Ichigo 100% és még sorolhatnám, mik tetszenek ebből a műfajból.
A klubbhoz egyébként én is csatlakoznék. A Hetero kapcsolat a nyerő!
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.11.02. 21:20

Most látom, hogy megnyílik Gorvik. Hehe... Vértestvérek készüljetek :ordogi:
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.11.02. 22:07

Castor, nemcsak a magyar rajzfilmekért vannak oda, hanem a magyar lányokért is:P Két japán ismerősöm van, az egyik feleségül akar venni, mert szerinte én vagyok a világon legédesebb nő, számára pedig egyenesen a tökéletes XD A másik is kijelentette, hogy "beautiful" vagyok:D Sőt, még a kínai ismerősöm is XD //De lehet, hogy csak én vagyok túl szép XD LOL//

Ha már meg annál tartunk, hogy én miattam van itt szexuális téma, hát ezt már anno ha jól emlékszem, Cadoras, te voltál az, aki kijelentette, hogy én vittem be az erotikát a M.A.G.U.S. asztali partikba XD //mármint karakterügyileg, mert nem sztriptízeltem, bár néha levetettem a pulóverem XD//
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.11.02. 22:48

Ichigo látom együtt örülünk hogy Amanivok országa kitárja kapuit...

Misi mókus mi? Inkább maradok a Slayers-nél. Több benne a pojén...(Az én nevem Wrumugun erre Gouri:wruwruwru? :lol: ) A Dragonballt inkább fel se hozzátok... ugyanolyan mint a pokemon... minden rész ugyanarról szól. Ölni ütni vágni ilyen energianyalábot lőni meg olyan technikát tanlni. Persze 10 évesen én is azélőtt csüngtem de úgy mint a pokemonba akkor még nem tünt fel (persze akkor nem is volt más). Tavaly volt nagy divat a koleszba hogy esténént Dragonball részeket néztek.( örülte neki mikor én meg Hellsinget akartam - kiválló indok volt pankráció szervezésére-: :lol: :lol: :lol: )
És én már akkor sem értetem miért jó az hogy 150 részen keresztül mutatják ahogy a főhős repül :?: :shock:.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2007.11.02. 23:06

Áááááá! Bocs mindenkinek, ma szándékoztam írni az Örömnegyedbe, de mivel a nyomoronc barátom itt alszik, ezért már nem tudok, mert beszólt, hogy ne verjem a billentyűzetet. Úgyhogy holnap, ahogy kiteszem a lakásból, az első dolgom lesz, hogy írok. Addig még van ideje annak, aki nem tette meg. (pl. Wercole, Pirate, Garmacor)
"- Most még vagyunk olyan erősek, hogy megfogjuk a területeinket, s ahol hiányzik az erő, ott az eszünkkel érünk célt. Ezt soha ne feledd használni - kocogtatta meg fia homlokát az öreg. - Olykor mélyebbre döfhetsz vele, mint a ramieráddal." - Dorio Racchini
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 342
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2007.11.02. 23:17

:lol: No igen! Ayana, valóban neked köszönhető, hogy pár karakter (főleg a sajátjaim 8) ) nem unatkozott a játékban. A női szerepjátékos valóban eléggé nagy újdonság volt mindenki számára akkoron, így nem csodálom, hogy kiteljesedhettél.
Arra az Arel-papos szeretkezés utáni hogy-is-hívnak-egyébként, meg az asztalon való tevékenység, mely lába alatt az az öregember volt, még mindig szívesen emlékezek vissza :D . Azok voltak aztán a hardcore jelenetek!
Egyébként ez csak természetes, hogy a magyar lányok a kedvenceik a külföldieknek, hisz még mindig él az a mondás, miszerint "a magyar lányok a legszebbek".
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2007.11.02. 23:26

De jó lenne, ha lenne egy topik valahol, ahol vezetve lenne, hogy melyik HM-et ki viszi... :)
Persze előbb-utóbb csak összerakom magamban... ;)

Egyébként Ayana!

Ha én lennék annyi mint Te, és az aktuális Ő bejelentené hogy nálam alszik, hát nem biztos hogy az első gondolatom a billentyűzet verése lenne... :)

Mindenesetre megható, hogy még most is mi (az OM) járunk vagyunk az elsők.. :)
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.11.02. 23:30

Van, utolsó elötti bejegyzés vége.

Herold
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 240 / 300 • 1 ... 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok