• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shulur - Kikötõnegyed - Horgas Hóhér & a Varjak fogadó

A Háromfejû Birodalma...

Moderátorok: Isshae Ianarak, Admin

Hozzászólás küldése
1413 hozzászólás • Oldal: 37 / 95 • 1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 95

Re: Shulur - Kikötõnegyed - Horgas Hóhér & a Varjak fogadó

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.10.26. 12:27

(Farro)

*Ahogy Mirjam tölt egy kis almalevet én is a társaság üdvözlésére emelem "italom", majd kortyolok belőle. A halk szavakra hasonlóan válaszolok.*

-Azt hiszem tényleg nem volt jó ötlet, de Rannal találkoznunk kellett. Legalább van indok miért jöttünk ide.

*Lopva adok egy futó csókot kedvesemnek, de nekem sincs jó előérzetem a követést figyelembe véve. Zak viszsatérte egyrészt kicsit megnyugtat, mivel közli, hogy nem lesz egyenlőre zenebona. Viszont a kérdése kissé elpirít. 8) Nem mintha nem dagadna a mellem, hogy ilyen angyali feleségem van csakhát ezek itt sokatpróbált tengerészek, akik többet tudnak a női testről meg az ehhez kapcsolódó dolgokról, így el tudom képzelni mi járhat a fejükben. 8) *

-Nos... azt hiszem ezt nevezik a nálam sokkal kiműveltebbek szerelemnek első látásra. :oops: Megláttam drága Mirjamomat és tudtam nem tudnék nélküle megmaradni. Ma reggel pedig igent mondott nekem. :love: Nem tudom ti hogy bírjátok a szerelmetek nélkül. Persze sokat ugrattatok, hogy van nektek mindenhol kedvesetek, de az igazival mi van?

*Őszinte érdeklődéssel kérdezem. Nem akarom megbántani őket csupán az elmúlt nap fényében nem tűnik már olyan biztosnak, hogy a matrózok nem csak el akarták-e a tréfákkal ütni a dolgot.*

-Most jut eszembe. A Kapitány Úr hol van? Neki is szeretném bemutatni Hitvesem.

*Közben magamhoz ölelem Mirjamot, hogy érezhessem a közelségét és ő is érezhesse vigyázok rá.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2007.10.26. 16:50

//OFF: Semmi baj! Belerázódsz és összeszokunk. :wink:

- Öhhmmm... A Veszett Macska kapitánya? Hát ő még nincs itt, de neki van a búcsúest, vagyis ő szervezte. Hát... ha üzleti ügye van vele, akkor várja meg, esetleg menjen le az alsószintre a matrózok közé. - *és még jobbjával mutat is az irányba.* - Hogy szobát... Persze, jöjjön a pulthoz. Öhm... szólok a tulajnak az ilyet ő szokta rendezni.
*Azzal elindul és a pult mögött a falon hármat koppant.
Nem telik bele sok idő, mire a fal nyílik. Helyesebben ajtó, csak olyan rafináltan és ügyesen van beleolvasztva a falba, hogy bizony észre sem lehet venni, hacsak az ember nem direkt keresi.
Egy marcona alak lép ki mögüle. Majd 180 magas, eléggé izmos testalkatú, és biztos vagy benne, hogy nem északi származású. Fekete nadrágot visel, vajszínű inget, felette egy nagyon sötétbarna bőr mellényt, melyen világosbarna díszítő csík fut végig. Mindkét kezén bőrből alkarvédőket látsz.
A pincér aki foglalkozott veled meghajol előtte és úgy sorolja neki a dolgokat.*

- Az Úr szobát szeretne kivenni, valamint a Kapitánnyal van üzleti megbeszélése, de nem a búcsúestre jött. ... És a zenészek még nem érkeztek meg.
*Feléd fordul, de az utolsó mondatra ráncolt homlokkal néz beosztottjára.*
- Mi az, hogy nincsennek itt? Küldess utánuk egy suhancot, ha nem jönnek én tekerem ki a nyakukat üzentesd meg nekik. - *a felszolgáló kicsit rémült arckifejezéssel hajlong, majd tovább megy, fel az emeletre. A mogorva férfi pedig hozzád fordul, de mielőtt megszólítana alaposan végigmér.*
- Szép jó estét Uram! Ran vagyok a Vasmacska tulajdonosa. Milyen szobát szeretne?
A Kapitány pedig kicsit késik, legalább is ezt üzente.

*Zak egy pillanatra mintha zavarba jött volna. Ám ez nagyon gyorsan tovább is szállt.*
- Hogy az igazi? Mindegyik igazi Farro, csak épp mikor ki van jelen :lol:
Te viszont... Hát barátom, hamar dugtad a fejed a hurokba, de persze, ha szeretitek egymást, akkor ezen senki véleménye nem változtathat. Meg ha boldogok vagytok... És ez maradjon is így. Aztán! Jövőre, ha visszaértünk, akkor ám már legyen egy utód, oly rég gyömöszöltem már meg gyerekeket. - *Mirjam elvörösödött, majd egy szelíd mosoly jelent meg szája szegletében*
- Erre még talán ráérünk úgy vélem. Legyen meg a letelepedési engedély, és normális munka, amiből élhetünk, hisz tudod... - *elhallgat és lesüti a szemét. Zak egy picit tétovázik mit mondjon, majd barátilag megfogja Mirjam kezét, aki nagy szemekkel, csodálkozva emeli fel tekintetét a padlóról.*
- Naaaaaa... ügyes lány vagy te, Farro meg belevaló legény. Úgyhogy helye itt búslakodásnak nincs. Most nem azért vagyunk itt, hogy ilyen súlyos dolgokról beszélgessünk.
*Nem sokáig szorongatja a finom női kezet, ahogy befejezte már vissza is húzta a sajátját, és feléd fordul.*
- Hogy a kapitány. :? Csak egy suhancot küldetett a hajóról, hogy késni fog, de kezdjük nyugodtan el nélküle, mert halaszhatatlan ügye támadt, És tudod milyen, indulás előtt...
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1593
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.10.26. 17:37

(Farro)

<Gyerek?!? :shock: Még azt se siekrült megjegyeznem merre is lakunk. 8) ... Munka?! :o Hmm. Mondjuk ebben is van valami. NEm alapozhatjuk arra a közös jövőt, hogy továbbra is elég szerencsés és elég ostoba leszek, hogy meghaljak valami fizetett leszámolásban. 8) :) Node máshoz meg nem nagyon értek. Hátha Rannak jól jön valami kisegítőféleség. :? :D >

*Arcomra kiül a meghökkenés a jövőt illetően és engem is megtalál a pír. Viszont néhány pillanat után a szelíd mosoly visszatér. Mirjam szemlesütése nem tesz boldoggá, de szerencsére Zak meglepően jól kezeli a helyzetet.*

-Ezek fontos és nehéz kérdések, de azt hiszem együtt megbírkózunk velük. :) Majdcsak sikerül elegyengetni a rögöket a közös utunkról.

*A Kapitánnyal kapcsolatosan viszont kicsit komolyodik az ábrázatom.*

-Nos remélem nemsoká megérkezik és körünkben tölti az idejét, nem pedig üzleti ügyekben rohangálva. :? Talán lehet elé kéne menni, hogy mihamarabb idetaláljon.

<Hm. A feketeruhás után nem csodálnám, ha a jó Kapitány még mindig az ellenlábasaival próbálná rendezni helyzetét. 8) >
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2007.10.26. 20:17

* Nem csodálkozok, hogy végig mér, itt Toronban aki nem figyel az apró dolgokra, hamar az értékeit, vagy a lelkét veszítheti el. És válaszként én is alaposan megfigyelem.

< A híresztelések igazak voltak, tényleg egy nagydarab ez a Ran.>

* Miután megkérdezi, hogy milyen szobát szeretnék, az államat végig simítom a bal kezemmel, mintha nagy gondolkodóba esnék, majd azt mondom:

- Örülök, hogy megismerhettem. Nagyon különös ez a fogadó, olyan mintha egy hajón lennénk a tengeren, érdekes, persze ezt pozitívan gondolom.
Nem vagyok nagy igényű. Megelégszek egy átlagos szobával, a lényeg, hogy tiszta legyen. És még nem tudom, hogy meddig maradok, körülbelül 3-4 nap. És szeretnék egy kis vacsorát is elfogyasztani ma este.

*Majd egy kis szünetet tartva rá kérdezek a matróz estre.

Azt megtudhatom, ha esetleg tudja, hogy kit, vagy mit búcsúztatnak?

*És a kérdésem után a matrózok felé nézek, de közben megfigyelem, nem e látok egy gorviki kinézetű fazont a társaságban, vagy a környéken.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2007.10.28. 21:33

- Hát igen, ez a büszkeségem. Saját tervezés a volt hajóm tiszteletére, amit kalózok gyújtottak fel és lett a tűz martaléka, már... nagyon régen.
Nos, a szoba egy éjszakára 10 réz. A reggeli és a vacsora 4 réz, míg az ebéd 8 rézbe kerül. Ha fürdőt kérne, csak dézsában, egy külön helyiségben van lehetősége, ez alkalmanként 3 réz. Egyéb kívánság attól függ, hogy milyen a kívánság, mennyire mindennapos, vagy elrugaszkodott.
Fizetni előre nem kell, de nem tanácsolom, hogy idő előtt meglépjen nem fizetéssel. Ne vegye magára, ezt minden vendégemnek elmondom.
Nos, az alsó szintet amint látja többnyire hajón szolgáló matrózok lepik el. A Kapitány, holnap útra kel, egy fontos szállítmányt visz Lakhassynba.
*A matrózok között nem látsz gorvikit. Talán csak egy fiatal suhanc, látszatra alig érheti el a nagykorúság határát (17 év) tűnik ki a többiek közül. Vele van a lány, akit már korábban megpillantottál. Mindketten egy húszas évei közepén járó, magas, de nem túl erős dongájú férfival beszélgetnek, aki egy széken ül lazán.*

- Igazatok van! Ez túl komoly téma most ide. Mulassunk!
A kapitányt meg nem kell félteni. Bizonyára itt lesz nemsokára, tud magára vigyázni a vén tengerimedve!
Vegyüljünk el a tömegben, beszélgessünk, szórakozzunk, amíg a zenészek nem jönnek meg, hogy a lábalávalót húzzák.
Nos?
- Legyen. - *mondja Mirjam, majd várakozóan tekint rád. Közben észreveszed, hogy Ran már kint van - fent a pultnál - és egy valószínűleg nemrég érkezett vendéggel beszélget.*
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2007.10.29. 16:38

- Köszönöm az intelmeket a fizetéssel kapcsolatban, biztosíthatom róla, hogy nem kell attól félnie, hogy fizetés nélkül távozom.

<Valószínű, ha mégsem fizetnék, már csak a szórakozás kedvéért is péppé verné az arcom.>

*A nyílpuskát, beszélgetés közben fejjel lefelé a földre támasztóm, valószínű lassan kezd fárasztó lenni a tartása, hiszen én nem az óriási állóképességemről és erőmről vagyok híres. Majd fojtatom a mondandómat.

- A szobával kapcsolatban egyelőre csak ma éjszakára venném ki, és ha lehetséges majd holnap döntenék arról, hogy még hány éjszakát szeretnék itt tölteni. Ez ugyanis függ attól, hogy mit tudok egyezkedni a kapitánnyal. Apropó, „kapitány”. Megkérhetem arra, ha megérkezne, szólna nekem maga vagy egy inasa, mert sajnos nem volt még hozzá szerencsém, és így nem tudom, hogyan néz ki.

<Remélhetőleg meglesz a kapitány, de vajon a gorviki patkány merre lehet, és találkoztak e már. Drayen végül is nem mondta, hogy a fogadóban tárgyalnak majd.>

*Egy pillanatra megint rám jön a félelem, hogy el fogom szúrni a feladatot, és ezzel együtt a lehetőséget a tovább lépéshez a klánban. De ez csak egy pillanatvolt, amilyen gyorsan jött, oly gyorsan távozott az érzés.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.10.30. 19:09

(Farro)

*A kapitány kicsit még aggaszt, de ezt egyenlőre elhesegetem és inkább próbálok kicsit felszabadultabb lenni. Így csak rámosolygok két beszélegtőpartnremre és adok egy kis csókot kedvesemnek.*

-Jól van. Vegyüljünk és közben legalább hátha emgtudhatom milyen kalandok várhatnak rátok fiúk az úton. :)

*Rant is meglátva kicsit halkabbra fogom, hogy mondanivalóm csak Mirjamhoz és Zakhez jusson el.*

-El ne felejtsem megköszönni később Rannak, hogy helyet biztosított számunkra ehhez a kis ünnepséghez, ami...

*Kicsit elcsodálkozok a felismerésen, de hamar elönti arcom az ifjonti pír és a kissé málé, szelíd mosoly.*

-... ami a búcsúztatás mellett a Lagzink is. :love: :angel:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2007.11.01. 14:26

- Rendben, ma éjszakára szoba, vacsorával, holnap reggeli?
Ha nem maradna holnap rendezi a számlát, ha marad, majd akkor ha távozni készül.
Szólni fogok, ha a Kapitány megérkezik, ami szerintem bármelyik pillanatban előfordulhat már.
*Jobb végszó nem is kell, s nyílik az ajtó. Ran odafordul, és egyből rád viszi a tekintetét vissza. Fejével bök egyet a belépő férfi felé.*
- Itt is van.
*Alig 170 magas illető, köpcös, sötétbarna hullámos haja félhosszú, és eléggé rendezetlen. Arca markáns, mogorva, s bizony már túl lehet a negyedik X-en jócskán. Ennek ellenére a mozgása nem lassú, s nem lomha, beteges - a köpcösségéhez képest is eléggé mozgékony.
Az ajtót nem csukta be előszörre maga után, csak miután alaposan körbekémlelt a fogadóban, s ezek után a pulthoz - felétek - indult. Gondterhelt az arca.*

- Jobb estét Ran! Adj egy pálinkát!
*Ran csak bólintott, majd hozzá is fogott tölteni egy kupincával, kérdezés nélkül, s a Kapitány elé rakta, aki egy húzásra be is nyalta az egészet, rázkódás és minden mellékhatás nélkül.*
- Tölts még egyet, s írd a lenti fogyasztáshoz.
- Baj van?
- Áááááhhh - *legyint egyet a Kapitány, majd elmélázik pár pillanatra.*

- Na igen. Lesz még időn erre. - *Mirjam szelíd hangja nyugodsággal teli. Ekkor veszed észre a Kapitányt belépni az ajtón, még messziről is látszik, hogy igencsak gondterhelt. Alapos körbekémlelés a nyitott ajtóban, s csak ezután csukja be azt maga mögött, hogy egyből a pulthoz menjen. Rövidesen fel is hörpint egy italt - kis pohárban, bizonyára pálinka, vagy hasonló erős ital lehetett. Zak is észrevette és vigyorra húzódott a szája.*
- Na megjött végre. Látod Farro, ez a vén medve tud magára vigyázni. És már melegít is.
*Lehet, hogy Zak nem vette észre azt a gondterhelt vonást az ábrázatán amit te, vagy csak nem ad neki nagy jelentőséget - s lehet igaza is van? Hisz utatok során sokszor láttad ilyennek - legalább is hasonlónak.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.11.01. 14:38

(Farro)

*A Kapitány érkezte felkelti figyelmemet és a gondterhelt kifejezés sem marad észrevétlen, de azért megőrzöm nyugalmalat és belekarolok Mirjamba.*

-Azt hiszem Drága Mirjamom itt az ideje, hogy bemutassalak jó Kapitányomnak.

*Ha beleegyezését adja hitvesem elindulok a vén tengeri medve felé. Ha ő is épp indul lefelé, akkor a lenti részen bevárom, ha nem, akkor szépen felsétálunk hozzá.*

-Jó estét Kapitány Úr! Örülök, hogy sikerült összetalálkoznunk.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2007.11.01. 15:59

<Szóval ismerik egymást Rannal. Ez gond lehet később… Ó káosz nagy ura, úgy látom, nem könnyíted meg a dolgomat.>

*Amíg a pulthoz közelít a kapitány, megnézem, milyen fegyvert hord magánál.

<Valószínű ez a vén tengeri róka tud egy, két trükköt, úgy hogy, ha meg kell ölnöm, semmi képen sem szemtől szembe. Nem hiszem, hogy sok esélyem lenne ellene. Bár bízok a nyílpuskámba és nekem is van egy két meglepetésem, viszont még nem uralom eléggé a mágikus energiákat, ezért meg kell próbálni valami más megoldást, keresni… Úgy látom, szereti a pálinkát jó matrózhoz méltóan, ez még hasznomra lehet.>

*Mikor a második pálinkával is leöblítette a torkát, közelebb lépek hozzá, és megszólítom.

- Jó estét, lehet, hogy nem a legjobbkor zavarom, de ha minden igaz maga a Veszett macska nevezetű hajó kapitánya. Az én nevem Gaonal Mesh, és a becsületes foglalkozásom térképész. Eddig nagyrészt falusiaknak, és városi polgároknak készítettem térképet. A megélhetésemhez elég lenne ez a munka, de én igazából kicsit többre vágyok. Nem kifejezetten jobb életre, inkább kihívásra, persze mint térképész és nem kalandor. Arra gondoltam tengeren még soha nem jártam, és más kultúrákat illetve tájakat szívesen megismernék, meg fejleszteném a térképrajzolási tudásomat is. Szóval, hogy ne beszéljek lyukat a hasába a lényeg, szeretnék jelentkezni a hajójára, mint térképész, és tájoló.

*A mondókám után megpróbálok úgy nézni, mint akinek a sorsa függne attól, hogy felkerül a hajóra, persze nem megalászkodva, és várom a válaszát, vagy legalább is a reagálását.

<Remélhetőleg elgondolkozik a dolgon, és én addig megfigyelhetem minden pillanatát… hhmm, szükségem lesz valami kábító vagy altató méregre. Nem gond, valamit majd úgy is találok a szekrényemben.>
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2007.11.03. 0:21

- Hogy térképész... - *néz végig a Kapitány. Öszehúzott szemöldökéből, ráncolt homlokából ítélve mintha nem akarna neked hinni.*
- Nos, az ilyeneket magam szoktam megoldani. De tudok ajánlani olyan hajót, amire sürgősen kellene egy tájoló. Ha érdekli egy korsó mellett megbeszélhetjük.
*Közben Ran kicsit hátrébb húzódott tőlletek és pakolni kezdett a pult végében. Majd azt még észreveszed, hogy a szőke fiatal suhanc karon fogva felsétált és egyenesen felétek tartanak, de Ran meglátván őket hozzájuk szólt, feltartja őket.*

- Menjünk, ha neked ez ennyire fontos.
*Belédkarol Mirjam és így sétáltok fel a felső szintre, ugyanis a kapitány nemhogy leindulna, de egy idegen férfival állt meg beszélgetni a pult mellett. Ran is arrébb állt tőllük és pakolni kezdett valamit a pult végében, amikor meglát benneteket halovány mosolyra húzódik a szája.*
- Szép jóestét az ifjú párnak! Nem is tudtam, hogy már megérkeztetek.

//OFF: Thor és Quator! Kérnék tőlletek egy-egy kari leírást, hogy tudjátok, hogy néz ki a másik - csak azt írjátok le, ami kívülről látszik.
Köszi!//
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2007.11.03. 15:51

Karakter: 1. 8 m magasnak látszik, átlagos, kissé vékony testalkatú. Haja rövid fekete színű. Arca fiatalos, de komoly tekintetű, mintha nagy gondot ruházott volna rá az élet. Egyszerű utazó ruha van rajta, sötét barna bőr nadrág, vajszínű ing, és csuklyás szürke köpeny, ami most nincs a fejére húzva. Lábán kicsit kopott barna bakancsot hord. Köpönyege alatt, a bal oldalán tarisznya lóg, és néha egy kard markolata is kikandikál, amiről egy avatottabb fegyverismerő felismerheti, hogy egy rövidkard markolata az. Jobb oldalán a derekára és combjára egy tegez van fel szíjazva, s melynek tartalma nyílpuska vessző. Most bal kezében egy könnyű nyílpuskát tart a padlónak, orral lefelé támasztva.

- Nagyon is érdekelne-,* úgy mondom, mintha boldog lennék a felajánlástól *-igazából azért önt kerestem, mert úgy tudtam, nemsokára kihajózik, de nem ragaszkodok az ön hajójához, és ezt nem sértésből mondom. Nagyon szívesen meghallgatnám a mondandóját, hogy melyik hajónak lenne szüksége egy tájolóra, egy korsó mellett, de csak ha nagyon nem tartom fel.

* És egy pillanatra a lent tivornyázó matrózokra nézek, mikor észre veszem a két érkezőt, és hallom, ahogy Ran megszólítja őket.

<Ifjú pár? És a kapitányhoz jönnek, talán a fiú matróz ki megnősült, és nem csak a kapitányt ünneplik oda lent. >

*Egyenlőre nem foglalkozok velük. Inkább várom csöndesen, mit mond a kapitány.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.11.03. 16:12

(Farro)

*Felfelé sétálva még halkan válaszolok kedvesemnek.*

-Legszívesebben belekiáltanám a nagyvilágba, hogy elvehettelek. :) A Kapitány jóvoltából juthattam el Toronba és ismerhettem meg Életem Angyalát. Szeretném, ha kihajózása előtt még megláthatná milyen gyönyörű és édes a kis feleségem. :angyi:

*Lassan felérve mosolyogva üdvözlöm Rant. Egyenlőre a kapitány látótávolságban van, így valamelyest emgnyugodva tudok figyelni a másik teendőmre is.*

-Jóestét Ran. Kicsit hamarabb jöttünk, hogy ne késsünk le semmiről. Köszönöm szépen ezt az ünnepséget igazán nem kellett volna. :oops: :angel: Hoztam Önnek valamit köszönetem jeléül. Nem szeretném megsérteni a matróztársakat, hisz ők szervezték ezt, mintsem én. Ha nem bánja ezért inkább egy diszkrétebb helyen szeretném átadni Önnek ezt a kis apróságot.

*Erősen remélem, hogy egyrészt nem rohannak utánnunk a matrózok. Másrészt pedig, hogy Ran veszi a lapot. Mondjuk az eddigiek alapján igencsak jól irányítja a dolgait. 8) :) *

Kinézet:
Vékony, kissé talán alacsony srác. Vörösesbarna hajú, kékszemű pulykatojás. Egyszerű sötétvörös ruházata szűk szabású pantallóból, bő vászoningből és egy bíborhímzéses, puha bőrmellényből áll. Lábán kitaposott bőrcsizma. Az időjárás viszontagságai ellen piszkosszürke poncsót visel, valamint a jobb combjára szíjazott hüvelyében egy tőr pihen.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2007.11.04. 12:47

- Azonnal megyek, üjlön le csak, s rendeljen valamit, én először beköszönnék a fiaimnak, mert már biztosan vártak, aztán megtárgyaljuk.
*Arcát felderülni látod, ahogy észreveszi ő is a párt, majd feléd megereszt egy bocsánatkérő mosolyfélét, biccent egyet és magadra is hagy.*

- Ne aggódj, lesz még arra alkalmad ma este. Hosszú lessz az éjszaka, és most amúgy sem érek rá. - *mondja Farronak Ran, miközben a Kapitány is odlép hozzátok.*
- Fiam! Reméltem, hogy eljössztök, mondjuk úgy inkább ajánlottam, mert Zakékat szalajtottam volna értetek :lol:
*Vidámnak néz ki, azonban a szemén látod valami nem az igazi ebben az üdvözlésben. Nem, nem az őszintesége, hanem más... Bizonyára a gondjait háttérbe szeretné szorítani a mai estére, legalább is erre következtetsz az eddigi ismereteidből.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.11.04. 14:02

(Farro)

*Aprót biccentek Rannak megértésem és köszönetem jeléül, majd a Kapitányra terelődik figyelmem. Ugyan feldereng előttem a gondjai halvány árnya, de úgy érzem nem túrkálhatok e derék ember ügyeiben, így csupán megpróbálok egy kis vidámságot csepmészni az estéjébe a magam módján. Először a megszokott szélesedő kölyökvigyorral fogadom az utalást, hogy Zakéket akarta utánnunk küldeni. Majd azért szelídül ez a kifejezés és egy enyhe pír kíséretében bemutatom hitvesem. Lehet már ismerik egy mást innen az ivóból, de ez egyrészt engem hidegen hagy, másrészt úgy érzem így illik.*

-Eljöttünk. Szeretném, ha a Kapitány Úr is megismerné drága feleségemet. Tiszta szívemből köszönöm Önnek, hogy matrózkodhattam a Vasmacskán és ennek köszönhetem, hogy megismerhettem Mirjamot.

*Kicsit zavarban vagyok és talán túlzásba is viszem a hálálkodás szavait, de úgy érzem sokkal tartozom a tengeri medvének.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1413 hozzászólás • Oldal: 37 / 95 • 1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 95

Vissza: Toron