• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Louren (Selimias cirn Holorien)

A megunt, elhagyott, elhunyt karakterek "otthona"...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
23 hozzászólás • Oldal: 2 / 2 • 1, 2

Re: Louren (Selimias cirn Holorien)

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.10.24. 19:56

Üdv!

Én gondolva másokra kivonatosan írok, hogy másnak ne follyon ki a szeme.

375 KAP

A karakter elfogadásához szükséges statisztikai módosítások:

Az alap harcértékek nem arányosak a fegyverhasználati jártasággal. harcérték alap emelés vagy fegyverhaszbálatok drasztikus csökkentése.

Fp alap ne legyen 0. Illetve legyen arányosság az ÉP alap, Fp alap és az Fp/szint között.

Kp/szint mivel indokolható?

Mágiaellenállás el van írva.

%-os képzettségeknél nincs hozzáadva a megfelelő tulajdonság tíz feletti része.

Kétkezes harc melyik UT-ben feltüntetett fegyverpárra vonatkozik végülis?

KAP-os fegyverhasználatoknál nincs feltüntetve mire vonatkozik a képzettség.

Vívótőr értékeinél kérném kivenni a zavaró szövegtöredékeket.

A visszacsapó íj és a vívótőr nem olyan fegyverek, amit egy kisgyerek még mielőtt harcművészkolostorba jutna meg tud tanulni hivatásos szinten kezelni.

Alkarvédő használatához szükséges a pajzshasználat képzettség.

A felszerelés sok egy kolostorból kilépőhöz képest. Illetve ebbe még úgyis beleszól az a HM, ahol kezd a karakter.

A lovaglást és idomítást 4.fokon félelfségből fakadólag megkapja a karakter.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Louren » 2007.10.24. 22:31

Úgyszintén üdvözöllek!

375 KAP: 77-szerre is újraszámoltuk Sylinassal, alkalmaztunk néhány változtatást a fent említettek alapján, nekünk még mindíg pontossan 375 Kap jött ki.

Statisztikai módosítások

A Harcérték alapoknak nem kell arányban állniuk a fegyverhazsnálati jártasságokkal... Szerintem
- Vívótőr (rapír) - 3. fok: Egy varázsló is lehet tökéletesen képzett párbajtőr forgató, attól még nem lett képzett harcos, és nem lesznek magas harcértékei, mert még sosem harcolt igazából. Legalábbis csáponi védőfelszerelésben egy élezetlen spádéval egy dorani edzőteremben nem harci tapasztalat, csak testedzés.
- Visszacsapóíj - 3. fok: Egy lőfegyverrel való huzamos és kitartó gyakorlás adhat biztos kezet, pontos szemet, nagy lövészi tapasztalatot, de job harcos nem leszel tőle közelharcban.
Egyébként abból a 2 kapból, amivel csökkenthetném a fegyverhasznlatot, nem tudnám drasztikusan megnövelni az alapharcértékeket, egyébként is nem akarok KAP-ot máshonnan elvonni, mert a karim úgy tetszik ahogyan van.

Egyébként a rapír két képességküszöbéből (Gyorsaság, Ügyesség) a Gyorsaságot választom, annak az értékét növeltem 1-el. Az ügyességre adott pontot elvettem, jó hogy ezt tisztáztuk.
Ügyessége mostantól csak 17. (de ha a mesterkardot 3. fokra fejlesztem az is kap +1 pontot)

Kp és Fp alapokat növeltem. Bár könnyes szemmel, mert úgy éreztem a karit pontértékileg tökéletesnek, ahogy volt...
Alacsony Kp Alap - Indoklás: Amíg nem kezdte meg tanulmányait harcművészként, az ingerszegény környezet, a sok munka a lovakkal, a maradék idejét kitöltő íjhasználat tanulása szükre szabta a gyerek fölös energiáit.
Magas Kp/szint - Indoklás: a tökéletesedéshez vezető utat saját fegyverei használatánk, harci képességeink fejlesztése jelenti, valamint mozgásának tökéletesítése (Akrobatika, Ugyrás, Egyensúlyérzék, Fegyverhasználatok, 2 kezes harc) Mivel Kp-it jórészt ezen képzettségeibe fogja ölni, ne sok maradék Kp-ja marad más képességek tanulására, úgyogy ahogyan nézzük, nincs is neki olyan sok.
Alacsony Fp Alap - Indoklás: Gyerekkorában, a harcművésziskola előtt, bár dolgozott, de nem végzett megerőltető munkát, így fájdalomküszöbe itt még telejsen átlagos.

Mágiallenállás javítva, Yvett észrevétele alapján 14-re, de magyarázatot kérnék? Miért 14? a Yp alapja 1. Az intelligenciából jövő plussz 8, az együtt kilenc. Mind az Akaratereje, mind az Asztrálja 4. 9+4 13. A szintenkénti 3-at azt hiszem csak 2. szinttől kapja. Akkor mi az a +1 amiért nem 13, hanem 14?

Százalékos értékek javítva.

Kétkezes harc: "A Kétkezes harc - Eltérően például a fegyverhasználattól és a fegyverdobástól, átfogó jellegű képzettség. Ez azt jelenti, hogy aki rendelkezik vele, az minden alkalmatos képzettséggel képes kétkezes harcot folytatni, amit legalább 3. fokon használ."
Tehát nem fegyverpárra vagyok köteles fölvenni, csak akkor ha erről háziszabályt mutatsz. Egyébként ebben az esetben, mivel a képzettség korlátlanul alkalmazható ha két megeggyező fajtájú egykézben forgatható fegyver van a karakter kezében, ezért ha kerít valahonnan egy másik rapírt, akkor mindkét kezében tudja majd őket forgatni, illetve ugyanez igaz a rövidkardjára, a mesterkardjára és a hosszúkardra is. Hosszúkard nincs ugyan nálla, de mivel elég elterjedt fegyver, ha nagyon akar, valószínűleg tud majd szerezni, akár kettőt is, de ha mindenképpen fegyverpárra van szükséged, akkor hosszúkard-rövidkard. Egyébként meg ha majd a rövidkard használatát egyszer 3. szintre fejleszti, akkor rapírt használ majd rövidkarddal.

KAP-os fegyverhasználat javítva.

Vívótőr elírásai javítva

"Vívótőr és Visszacsapóíj nem olyan fegyverek, amiket egy kisgyerek meg tud tanulni hivatásos szinten kezelni:"
Noss Sylinastól tudom, hogy a Honfoglaló magyarok 7-8 éves korban kezdték a visszacsapóíj használatának tanulását, és 10-12 éves korukra felnőttmód használták, még ha nem is a felnőtt erejűt (ők még 40-50 fontos íjakat használtak a felnőttek 70-90 fontos íjaihoz képest)
A Párbajtőr, Vívókard, Vívótőr, Rapír (nevezzük bárhogy) használatának gyakorlását szintén 8-10 éves korban szokás elkezdeni tanulni, mind a középkorban, mind manapság a hivításos sportolóknál, és megfelelő mester mellett igen rövid idő alatt magas szintre fejleszthatő. (szintén Sylinastól tudom Történész és Vívó :wink: )

Pajzshasználat: Rendben, ha így döntöttetek, hát fölvettem, szerencsére találtam rá KAP-ot. De mégegyszer megjegyezném, hogy sem Sylinas sem én nem láttunk erre semmilyen szabályt, ami le is lett volna írva pontossan erre kiterjedőleg megfoglamazva, ezért itt kérném a többi elbíráló véleményét is.

Felszerelés: A módosított, lerövidített és tényszerűen megfoglamazott előtöriben benne lesz majd, hogy az apja az öreg harcművész mesternél (régi kalandozótársánál) nem azért hagyta ott a fiát, hogy az magányos remetét neveljen belőle slan pszível, hanem hogy vérbeli kalandozónak készítse föl. Felszerelésére az apja hagyot ott neki pénzt. Mestere pedig bőven felkészítette rá, mire lesz szüksége fegyverein és józan eszén kívül a nagyvilágban.
(jah és nem utolsósorban, mert nekem így tetszik. a 10 arany értékű felszerelésen azt értem, hogy nem spórolt vel a karakter. jó minőségű ruhákat és egyébb kellékeket használ, amik sokáig segíthetik, és megfelelően strapabíróak. )

A Summariumban nem láttuk hogy akár az elf, akár a félelf kapna faji bónuszból származó képzettségeket, de ha ti itt így döntöttetek, a segítséget köszöm, lett egy kis fölös KAP-om pajzshasználatra...
Egyébként az Állatismeret - Lovak képzettséget is növeltem 1-el, hogy passzoljon a Lovagláshoz, mivel az annak az előfeltétele.
Louren

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.10.25. 0:39

Louren írta:Egyébként abból a 2 kapból, amivel csökkenthetném a fegyverhasznlatot, nem tudnám drasztikusan megnövelni az alapharcértékeket, egyébként is nem akarok KAP-ot máshonnan elvonni, mert a karim úgy tetszik ahogyan van.

Ezt meg is érti mindenki, hogy neked így tetszik a karakter.
A HM viszont megtilthatja, hogy irreális értékekkel flangáljon egy karakter. Nem, nem friss háziszabály: viewtopic.php?f=44&t=333
Nem kell mindent elolvasnod, csak a harcértékekre vonatkozó részét (bár a többit sem ártana).

Fp - Fp/szint részemről rendben.
A Kp - Kp/szint viszont még mindig nagyon eltérően irreális. Ráadásul pont fordítva van - a nem harcművésznek tanuló gyermeknek több az ideje, lehetősége mással foglalkozni, mint aki már a tanulás útjára lépett.

Mágia Ellenállás:
korrigálom magam, mert nem írtam ki rendesen
Tudatalatti Asztrál ME 14 (asztrál tfr)
Tudatalatti Mentál ME 14 (akaraterő tfr)
Ehhez még hozzájön az esetlegesen, az elme köré húzott statikus és dinamikus pajzsok E-je, és úgy lesz a Teljes ME rendben.
És azért 14 a tudatalatti ME-s mert az UT-ben, a könyv szerint is a teljes tulajdonsági érték számít bele, nem csak a tfr-e.

Alkarvédő - lábszárvédő - Pajzshasználat.
Direkt írtam a Szabályzavaros topikba erről. Kérlek ott tárgyaljuk meg.
viewtopic.php?f=3&t=105&p=3663706#p3663706

Minden fajnak megvannak a maga plusszai. Már folyamatban van a segítség, csak még nem értem a végére.
A lovagláshoz UT-szerint követelmény az Állatismeret, ám itt a fórumon nem vesszük figyelembe a Képzettség és Képeség követelményeket. Ez is benne van a már fent elsőre belinkelt topikban.

Ha van még kérdés nyugodtan fel lehet tenni.

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Louren » 2007.10.25. 11:44

Akkor Kp/szint. ezzel amire van idő, mire nincs, mikor van leterhelve a gyerek, mikor nincs? Kérdésen nincs értelme többet vitázni. Amikor nyári munkán voltam papáméknál félórás szünetekkel megtarkítva egész nap, reggeltől estig tudtam a kertet ásni, meg kapálni. Viszont amikor hétfőn a suliban testnevélés-nap van, és van a 8 órámból vagy 5-tesim, akkor az edzések alatt (Kondizás, futás, nyújtás, lövészet, Wing-tsun) úgy kifáradok, hogy ha akarnék sem tudnékk többet fizikai munkát végezni, de az csak 5 óra az életemből, és milliónyi más dologra marad időm, mondjuk ha a karakterre vetítem le, önművelésre ahol a többi képzettséget megtanulhatom és fejleszthetem. Viszotn a akrakter ygerekkorára az előző szituáció igaz, lehet, hogy nem végez nagyon megerőltető munkát,d e azt egész nap, ezért alacsony aKp alap és az Fp alap is.
Viszont azért kell magas Kp/szint egyszerűen, hogy fejlődhessen a karakter, mert itt, ellentétben az ETK-val, nem kapok sem szintenkénti, plussza képzettségeket, sem +%-ot, sem semmit. Valamivel had biztosítsam már a fejlődésem, mert az Etk-s 5 szintenkénti Kp a harcművésznél könnyű móka mikor az egy csomó képzettséggel indul, ami az Etk képzettségei között bőven elég. az Út-ban meg vagy 2-szer annyi a képzettség, és ráadásul egy csomó még kultúrkörökre is vonatkozik, főleg a szociálisak és a tudományosak, egyszerűen nem lehet velük eredményt elérni, ha az embernek nincs elég Kp-ja hozzá.

Figyelmedet köszönöm
Louren

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.10.25. 23:35

A test fejlesztése, a mozdulatok tökéletesítése, a Slan pszi tökéletesítése, fejlesztése, használata igencsak megszabja azt, hogy egy harcművésznek a napi szintű gyakorlatozása és meditációinak halma mellett alig marad ideje. Igen. Fejlődik a saját útján, ám pont ezért nem lehet kirívóan magas Kp/szintje, mert többnyire csak a saját eddig megszerzett képzettségeit fejleszti, tökéletesíti.
Az pedig nem magyarázat, hogy az ETK-hoz képest nincs szintenkénti képzettség amit ingyen megkap a karakter. Ez egységes, senkinek sincs - egy varázslónak, egy fejvadásznak, egy paplovagnak, senkinek - és érdekes módon mindenki ki tud jönni egy normálisan megalkotott, reálisan kiszámolt, kigondolt Kp/szint pontból, mert nem az a cél számukra, hogy a karakterük 3.szinten verjen minden képzettségben 4.fokot, neadja az ég. 5-et - ugyanis ezt több év, évtized alatt esetleg lehetséges 10 egynéhány szinten.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2007.10.26. 1:11

Louren írta:azért kell magas Kp/szint egyszerűen, hogy fejlődhessen a karakter
Miért kell? A fejlődés nem feltétlenül a képzettségek és harcértékek fejlődését, hanem tudati és/vagy személyiség fejlődését jelenti. Személy szerint nekem tök mindegy, hogy milyen karakterrel játszom, legtöbbször a feelingje fog meg a karakternek. Lehet az a szomszéd pék (nem ragaszkodom a M.A.G.U.S.-hoz, spec. a szomszéd pék is lehet faca nosferatu alapkoncepció :D), a postás, a buszsöfőr, mindegy. Most tényleg azon akarsz veszekedni, hogy mi lesz x szinttel később? Hogy nem lesz meg x. szintű akármid az y. szintre, hanem csak az (y+1).-en? Nehogymár ezen múljon a játék...

Amikor elfogadtam a karaktered, az szimplán az előtörténeted miatt volt. Nem, nem olvastam el a statokat, mert az csak zavarta volna az összképet.
Úgy gondoltam, végre egy ember, aki - durva leszek - a szarból is tud valami igényeset kihozni, bármivel tud élvezeteset játszani. Láttam, hogy szíved-lelked beleadtad (beleadtátok) az előtörténetbe. Azt hittem, nem a számokról fog szólni, hisz ha megnézed az arányokat, az előtörténet terjedelme messze meghaladja a statokét. Azt hittem az a fontos.
Számomra nem a statokról szól a szerepjáték...
Neked igen?

Van egy számomra szállóigévé vált idézet, még anno az RPG.HU-ról:
RPG.HU írta:"Amennyiben a karakter Tápolásra Irányuló Rohadtul Pofátlan Alamuszi Késztetése (TIRPAK) meghaladja a KM Idegi Megterhelési Alapcélszámát (IMA), az opcionális szabályok teljes szabadságot engednek a mértéktelen tápolásnak..."
Tehát persze, lehet 0-ás alap és x csilló a /szint... Valóban. Statisztikailag nincs akadálya. De azért gondold meg...

Más téma: nincs leterhelve a gyerek? Megtanulsz beszélni; nap mint nap új szavakat tanulsz, amiket alkalmazol is; járni tanulsz; megtanulsz viselkedni; nem csinálsz magad alá; megtanulsz késsel-villával enni; írni-olvasni (a karaktered esetében ha jól tudom 2 nyelven is); beilleszkedsz a környezetbe (kultúrát tanulsz); megismerkedsz a helyi legendákkal (akár csak a családra vonatkozólag, papa-mama mit csinált stb.); besegítesz a házimunkában (megtanulsz hasznos dolgokat csinálni a ház körül: seperni; rendet rakni magad után; tüzifát gyüjteni; főzés közben segíteni - mégha csak adogatod is a dolgokat az anyukád keze alá); odafigyelsz a testvéreidre (ha vannak); és bizonyára vannak amiket nem írtam (nem falun nöttem fel). De ezek, amíg nem lesznek rutin feladatok (márpedig nem egyben kapod meg, hogy nosza tanuld meg őket), addig nap mint nap új kihívást jelentenek a számodra... Azaz meg kell tanulnod őket.
_Mindezek mellett_: gyerek vagy. Játszanál, a magad feje után mennél, a hugod copfját húznád meg, verekednél, megvernének, álmodoznál, tervezgetnél, stb.

Miről is beszélünk...?

Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger
I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer
I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger
Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya

Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..."
Kanye West - Stronger

UT-s karakter generáló excel táblázat
Példakari a táblázathoz (egyelőre üzemen kívül)
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 337
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Louren » 2007.10.26. 7:27

Üdv, Jó reggelt!

Wharadak:
- Abban a témában, hogy mennyire nincsen leterhelve a gyerek, egyetértek veled, pont ezt magyaráztam én is. Csak én a leterheltséget te esetedben abban látom, hogy le van foglalva, időileg. Pontosan azok a dolgok miatt, amiket írtál. A természetes társadalmi közegben ez a természetes. Igaz nem dolgozza (és itt msot a mindennapi elfoglatságait is ideértem) halálra magát, de pont annyit, hogy másra ne maradjon ideje. Ellenben miután bekerül a kolostorba, ott azért a fejlődésére, idejére, tanulmányaira többen többféleképpen és megfelelően odafigyelnek. A külsőre talán könnyed, belsőre nagyon is rendszerezetett regula, idpőbeosztás, tanulásra, gyakorlásra, pihenésre elkülönített időmennyiség sokkal hatékonyabb, gyorsabb, megerőltetőbb fejlődést tesz lehetővé.

Wharadak, Yvett:
- De, sajnos ezen múlik. De igen. Egy rendszerbefoglalt játékban de igenis azon múlik a karakter tapasztalata. Mennyi Hm-et, mennyi kp-t kap. Mert lehetek én akármekkora Májer übertapasztalt 30 éve szerepjátszó emberke, ha a karakter amivel éppen játszok, nem alkalmas semmire. Mert ha a szahbáylokban az áll, hogy hogy ősnyelv ismeret kell ahhoz, hogy felismerjek egy ősi írást, ami a leírásban hosszúkas kampó és sarlófrma jelekből áll, hiába vágom rá tapasztalatból, hogy Aquir, a Km meg rávágja a kérdést: Van Holtnyelved fölvéve Aquirra. Hába tudom pontossan, hogyan kel fölállítani egy csapdát, hogy valakiket, meglepjünk, levadásszunk, vagy elfogjunk, kiraboljunk, mert Szerepjáték és hadijáték Live-okon osztagvezető voltam, és amiket kitalátam bejött, mert a Km (megjegyzem teljes jobbal vágja rá): Van Orvtámadásod? Taktikád? Stratégiád? Parancsnoklásod? Remek, hogy még 18. szinten is ugyanazt a "kiscsicska" 3. szintű kardforgatóval sem fölérő karaktert játszom, mint más mondjuk már 1. szinten játszik, de a játékomnak az is az izgalmát adja, ha eredményét látom annak, hogy szerepjátszom, ismerem a világot, ismerem a világ szabályait, ezeket ki tudom használni, összehangolni, bármilyen szar alapértékeket is adtam a karakternek, bízva abban, hogy a kezdeti nehézségek időután eredményt hoznak.
Emiatt nem tartom magam tírpáknak, és nem kell hozzám imádkozni.
Sylinassal az összes szabályismeretre vonatkozó tudásunkat ellőttük, mikor a ti rendszeretekben megrpóbáltunk életképes karaktereket alkotni.
Nem sikerült! Bár többször elolvastuk a szabálykönyveket, a millót hatványraemelő számban átszámoltuk a karaktert. Minden csepp tapasztalatunk és tudásunk összeadtuk, és bejelnthetem elbuktunk.
Nem felel meg nektek. Legközelebb ha jövünk (ha jövök) talán végre nem a ti szájízetek szerint szeretnétek összerakni a karakterem számértékeit, amivel én szeretnék játszani, hanem simán elfogadjátok, hogy olyan és kész, vagy ha úgyis ennyire meg akarjátok mondani a Jk-nak, hogy nállatok milyen az ideális kari, veszitek a fáradtságot, és ha játékosokat akartok, akkor csináltok egy karakterparkot, és kijelentetitek, hogy csak abból lehet játszani, mert az az elfogadható és más nem.
És akkor majd játszok a sarki pékkel. Abban is tökjó laszek, bár nem élvezem majd úgy, mint azt a karit, amivel vértizzadtam, és aminek izgatottan vártom a fejldését, és az eredményét a kiizzadt vérnek.

Louren voltam.

De ha még szabad egy szóra. Ha titeket (így most mindenkit, nemcsak téged Yvett és Wharadak), örömmel tölt el, hogy addig húzhatjátok a játékosjelölt idegeit, amíg az a próbálkozást magától is feladja, lassan lassan belátva, hogy igazából már egy ideje inkább arra megy ki a huzavona, hogy megunja és inkább más elfoglaltság után nézzen, hát igen, ebben eredményesek voltatok. Bár szerintem rögtön az elején, a második Hsz-em után mondhattátok volna: Bocs pajti, bunkó voltál, oszt takarodj, mert senki nem akar veled foglalkozni! De nem, kapok egy csomó, utána már normális hangnemben tárgyaló reagot, abban reménykedve, hogy tudok mégis majd játszani, de igazából lassan rájövök (rájövünk Sylinassal) hogy mindegy mit mondunk, hogyan és mivel érvelünk, vagy hogy mi volt a jól felfogott saját érdekünk a karakteralkotáskor, az teljesen mindegy. Ez pont olyan, mint amikor egy versenyen a játékos hiába számolja ki minden pontra tökéletesen a karakterét a tirpák Km (és most csak a szót használom, nem volt szándékom célozgatni) észreveszi, hogy:" hű bazzeg, ez még tápos is lehet" és hirtelen mindenbe beleköt, hogy ne lehessen az. Csak ennek itt nincs tétje. Mint amit már Sylinas és én is elmondtunk. Nincsennekitétje.
És mint, ahogy azt már szintén elmondutk, egy karakter számértékei nem magyarázhatóak bele a karakter semmilyen koncepciójába. Sem az előtörténetibe, sem a harciba, sem a jellemibe, sem semmibe. Ezek számok, az meg a koncepció. Azért tanul gyorsabban, mert geci intelligens, vagy mert egy őstehetség, vagy mert egy csodagyerek, vagy mind egyszerre. Magyarázzam meg rendszerileg? mert rász@rtam 36 Kap-ot a kp/szintre, annak ellenére, hogy sz@rok a harcértékei, mert nekem így tetszett. És minden karakterem így tetszene, meg még ígyebb.
És még valami. Nem akkor vagyok jó játékos, ha a sarki fűszerest is tökéletesen eljátszom, mert abban egy idő után nincs nagy kihívás. Bármelyik Km tökéletesen elsajátítja a második mesélésére... De hogy egy érdekes karakterrel, ami koncepcióra is van építve és megtervezetten ki van számolva a fejlődésének iránya és milyensége, azzal is tudjak játszani, és igényesen tudjak játszani, abban van kihívás. Abban meg, hogy jó hosszú ideig elvitatkozzunk egy karakter számértékein, nekem nem kihívívás, (minden tudásom latbavetettem, kompromisszumkész voltam, szabályokkal és életből vett példákkal érveltem, IMÁdkoztam, de mintha el sem olvastátok volna, vagy csak úgy, hogy az értelmét ne lássátok meg benne, vagy azt nem veszitek figyelembe) ezek szerint nektek van benne kihívás, mert elég régóta eröltetitek... és most ide gondolhattok amit akartok...
Louren

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.10.26. 7:46

Sok hűhó semmiért... Elég volt a kilátástalan meggyőzési próbálkozásokból mindkét oldal felé.

A Karakter elutasítva, nem vehet részt a nyílt játéktéren! Kérlek dolgozz(atok) ki egy új koncepciót.
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

Előző

Téma lezárva
23 hozzászólás • Oldal: 2 / 2 • 1, 2

Vissza: Temetõ