Elnézést a pár nap kiesésért a mesében; de azt kell mondjam, sajnos ez általános lesz a jövőre nézve.
Határidős munkám volt; (egész éves fejlesztési terv) amit ha törik, ha szakad, be kellett időre fejezzek, ezért vonultam egy időre vissza, de mivel a papírmunkából, sajnos nekem is egyre több van/lesz; mostmár nem tudom tartani a napi reagot.
A kalandot folytatom, mesélek tovább, nem akarom itthagyni az oldalt; a kaland sem lesz félbehagyva; akárhány szabálykönyv is fog megjelenni addig; végigvisszük; de készüljetek rá hogy talán ha heti két-három alkalommal tudok erre időt/energiát/kedvet szakítani.
Castor most vettem észre az YL-es Igric reag végét. Ühhmivanholmikimikor??? Ember elraboltak az ufók és kicsiréltek benned alkatrészeket vagy mi vezetett arra, hogy normálisan megjelöld az idézet forrását?! Ez nem volt valami "Castoros".
Ez csak hecc ne szívd mellre. Vagy akár valamiféle fanyar dícséretnek is veheted.
Hát tudod, néha álcázom magam, hogy ne tűnjek teljesen vaddisznónak; a kevésbé éberek általában bedőlnek a trükknek; úgyhogy kérlek Quator tartsd a szád, és ne rombold a fáradságos munkával épített "image"-met; mert identitászavarom lesz és a végén még valóban rendeltetésszerűen használni kezdem a WC-papírt. Nem lehetsz oly gonosz, hogy egy kalap alá veszel az ún. "kultúrlényekkel".
Herold: újabb rossz hírek: - Hirwestiel inkább az iskolára összpontosít, így úgy döntött, hogy nem vesz részt a kalandban - mivel mi egy páros akartunk indítani, így az én karitervem is csúnyán befuccsolt - van egy karakterötletem (nekem ne lenne? ), de az benn van a melóhelyemen, amihez csak a holnapi nap reggele folyamán férek hozzá...
Ergó: ha tudsz még egy minimálisat várni (teszem azt, holnap délig), akkor addigra küldök karit. Ha mégsem küldenék, vedd visszalépésnek a kalandból.
Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger
Ööö, azt azért hadd kérjem már, hogy a reagból derüljön már ki hogy ki hová megy vissza;...feltételezem visszamentek a vendéglátótokhoz a szállásotokra. Csak mert volt egyértelmű; hogy akkor most ki hová is megy...
Sion; te akkor mész a többiekkel be, a Werthorian-rezidenciára?
Én azt szűrtem le, hogy innentől a feladatra koncentrálunk (ehhez pedig alcarába kell mennünk ha megvan a felszerelés), ezért mondtam fel a szobát. Amennyiben tévednék, úgy megváltoztatom a reagom...
Persze; természetesen; ez tiszta sor; csak gondoltam előtte rákérdezek, hogy ne legyen félreértés. A YL. -be írt reagodból egyértelműen kiderül a szándékod.
Quator! Amúgy honnan tudod hogy nem egy átlag morcos embert kaszabolsz le éppen a démonnal szállt üldözötted helyett? Még a végén a hajó gyomrában, megkötözve utazik a karid gyilkosság miatt s a démon valahol összeröhögi magát. Túl hamar bukkantál nyomra, nem? Amúgy izgi, popcorn kéznél.