• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Feketeleves [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
886 hozzászólás • Oldal: 32 / 60 • 1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 60

Re: Feketeleves [ETK]

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.10.11. 20:18

(Dzsana)

*Lassan megyek a házhoz. A feszült helyzetet látva nem sietek egyáltalán. Ha valaki figyelne egészségére, bizony nem érdekel jelen helyzetben, hogy ki mit gondol.
Azt viszont tudom, hogyha a haramiát mégis úgy döntetek, hogy nem adják meg magukat társaim segítségére leszek.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.10.13. 21:13

(Mustafa)

Mikor az ellenfelem eldobja fegyverét a hozzám legközelebb esö- most már egytelen- fegyveres felé fordulok.
-Egy kis leckét ? :twisted:
Hangom nem sok jót ígér, a külvilág most elég elmosódott és csak az ellefeleket keresem.
Ha nem dobja el a fegyverét azonnal akkor megtámadom minden teketória nélkül.
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.10.13. 21:45

KM esemény [Quator ar Zaraquer]
Helyszín: Verdina városa, Kereskedő Hercegségek
Időpont: „Zivatar”-Arel első hava, 3. nap késő délután – kora este
Résztvevők: Mindenki

*Az utolsóként harcra kész zsoldos is leereszti a kardját. Közben Súrion is eléri végre íjját.*

-Jólvan nyertetek. Mit akartok tőlünk? Mert, hogy ti nem vagytok egyszerű fogdmegek az bizonyos.

*Ezzel a harc eldőlt és ismét a kalandozók győzedelmeskedtek. A rablók egy helyre tömörülnek és halkan sugdolózva vitatják meg mi várhat rájuk. Közben, ahogy a harci hév alább hagy a lovag leszáll lováról és a banditák foglalják le egy kissé.*

-Dreina nevében jöttünk, hogy meggátoljuk e táj népének további terrorizálását. Ha nem szegülnek ellen nem esik bántódásuk. Sorsukról pedig Verdina bírái döntenek majd jogszerű keretek között.

*Eléggé naívan és kissé hihetetlenül csenghet, hogy vagy tíz embert próbál meggyőzni a helyes útra térésről egy lovag, de valahogy hallgatnak szavára a banditák. Még a helyzet felmérés megejtése van hátra, melynek egyik legfőbb elemét Súrion állapotának szemrevételezése jelenti. Malor kissé ráncolt homlokkal fordul hozzá, majd a paphoz is intéz néhány szót. Egyenlőre valahogy mintha kerülné Dzsana tekintetét, de még nem lehet eldönteni, hogy az arcára kiült vörösség a harci láz utóhatása vagy valami más eredményezheti.*

-Súrion, hogy érzi magát. Látom komoly sebet kapott. Nem tudom, hogy itt el tudjuk-e megfelelően látni. Főleg a lába aggasztó.
-Tud segíteni az Úron Mustafa? A város másfél napra van és nem hiszem, hogy sokkal rövidíthetnénk az utat még úgy sem, ha a foglyokat Dzsanára és Önre bízom, majd Súrionnal visszalovaglok, ahogy tudok.

*Egyenlőre a tehetetlenség kifejezése ül ki a vértes arcára, de nem hagyja eluralkodni a dolgot, inkább a válasz után megnézi a sebesült banditákat is.*

-Akárhogy is az utunk fáradtságos lesz visszafelé. Sok pihenőt kell tartanunk, de a sebesülések között van, amiknek sürgős ellátás kellene.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.10.13. 22:04

(Dzsana)

*Nem kellett a segítségem. Ezt is isetni jelnek veszem, vagyis valami ilyesmivel magyarázom meg magamnak - bár egyáltalán nem bánom, hisz annyira nem is volt elképzelésem, hogy a harcot kizárva mivel is lehetnék a segítségükre.
Malor szavait meghallva elkomorulok, miközben az összetömörült haramiák felé tartok.*

- Énrám ugyan nem... - *csúszik ki félhangosan a számon, és megadva magam sorsomnak a haramiák közé/mellé állok, mintha oda tartoznék.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2007.10.14. 21:24

Súrion

*Bármíly nehezen is,de elérek a sarokig és a falat támasztva kézbe veszem íjjamat.Célzásra,lövésre készen várok a falat támasztva,figyelem az eseményeket.És ha valaki virgonckodni próbál,akkor azt "megkínálom"...!
Majd a lovag kérdésére kissé dühösen válaszolok.*

- Igen lovag Uram,jól látod.De ha még éreznéd is,akkor meg sem kérdezted volna!
...Pedig nekem semmi közöm ehhez a... Ehhez az önkéntes akcióhoz!
És ez a mészáros miben segítene nekem?!Az előbb is majdnem leszúrt a...
Talán a másik lábomat is megvágja,hogy ne ez fájjon,hanem amaz?!

*Nézek közben a dzsadra.*

- És még én barom,segíteni akartam neki!Többet ért volna,ha lövök...

*Morgom félhangosan az orrom elé...*
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:
melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"

A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta:
"-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.10.14. 21:35

(Mustafa)

-Tudja mit segítek. A köszönöm az a szó, de inkább egyszerűsítsük. Szívessen!
Ennyit szánok Súrionnak.

-Ha akarnék se tudnék rajta segíteni, minden tartalékomat feléltem.
Azzal törökülésben helyezkedek el ott ahol vagyok és csak nézem a nöt elgondolkozva.
< ebbe most mi ütött ? :shock: ... csak nem dobta a pasi ... kis buta :lol: >
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.10.15. 5:31

*A kialakuló helyzetben keserű kifejezés ül Malor arcára. Csak nézi, ahogy ismét mindenki magával van elfoglalva. Persze ezt a csoportosuló banditák is hamar felmérték és most van aki kajánul vigyorog, vannak akik bizakodva összesúgnak. A lovag először Súrionhoz intézi szavait.*

-Egyrészt még mindig nem vagyunk tegező viszonyban Uram. Változtasson a modorán. Másrészt a maga helyében inkább tisztelettel beszélnék Mustafáról ugyanis ő az egyetlen pap közel s távol. Nem hiszem, hogy hamar visszaérhetünk a városba és Önnek ellátásra van szüksége. A sebesülése sajnálatos, de ne feledje még előző nap szóltam, hogy mire számíthat itt az erdőben. Ön mégis eljött ide saját céljai által vezetve, így ne akarja ránk testálni a felelősséget a sebe miatt, ha kérhetem.
-Mustafa kérem segítsen ellátni Súriont, ha nem is áll módjában meggyógyítani.

*Már amúgy is zavarta valami a lovagot, de ez és főként Dzsana megmozdulása kissé sok volt egyszerre. Ennek ellenére nem kerülheti tovább ezt a másik kérdést sem, így a nőhöz lép. Kicsit feszélyezheti, hogy tucatnyian lesik minden szavát.*

-Dzsana. Kérlek … segíts nekem. Szükségem van Rád. Nem a haramiák miatt. Abban nem kell részt venned majd megoldjuk valahogy. Reggel Te kérted, hogy beszéljük meg. Most én kérem.

*Előre nyújtja a kezét, mintegy felajánlva, hogy kivezesse Dzsanát innen. Közben a bátrabbja már füttyög a „hátsó sorkban”, de a lovag arcizma se rándul erre, csupán a nő szemébe mélyeszti tekintetét és vár.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.10.15. 23:07

(Dzsana)

*Nem tudom sokáigg állni Malor tekintetét, ám a lehorgasztott fej nem megadásról ad tanunságot, hanem hatalmas erőfeszítésről.*

- Nem. Most legalább is nem. Ha nem akarsz velem úgy bánni mint velük, akkor sem fogom most elvonni a figyelmedet róluk. Egyszer már megtettem, mégegyszer nem fogom.
*Halkan mondom, kissé rekedten, de mégis eltökélten. A fütyülésre csak megkeményedik az arcom, és mintha vörösebb árnyalatúra váltana. A düh jelei kezdenek megmutatkozni rajtam.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2007.10.16. 14:43

Súrion

*A páncélos ismételt okoskodása,kezd az agyamra menni...*

- Igazán sajnálom lovag Uram!Mindenn tiszteletem a Tiéd,de még nálad nagyobb tiszteletű,rangú embereket sem magáztam,mégis megadtam a nekik járó tiszteletet...!!
Ami meg Musztafát illeti,tőlem kétszer is lehet pap,de inkább mészáros... Mert nem rajta múlt,hogy nem szúrta belém a kardját.Orvúl az ajtó mögűl!
Én bolond meg ezek után még segíteni akartam neki,és ez a köszönet!De annyi biztos,hogy kétszer nem követem el ugyan azt a hibát...!
Ami meg a dolgomat illeti,senkinek semmi köze hozzá!Főleg,hogy nem tettem semmi törvénytelent!De velem annál többet!
Kétszer is megtámadtak ezek a kis erdei patkányok!Meg Ő is majdem megölt!

*Sandítok a nagytiszteletű papunkra...*

- Tehát,ha valakinek itt joga van a nemtetszését kinyílvánítania,akkor az Én vagyok!És ha ez bárkinek is nem tetszik,akkor alá szolgálja!

*Ezzel befejeztem!És láthatóan mérges ábrázattal igyekszem bebotorkálni a házba.Közben,ha esetleg "választ" kapnék szó nélkűl hagyom...*

< Szóval ez az ökör pap...!?
Abu Baldekben mintha már hallottam volna ilyesmit!Papok,akik tudnak harcolni is...
Remek...
A nőről,meg még majd kiderűl,hogy ágyas.. :)
De ez a nagyon okos karót nyelt páncélos mi lehet...?Harcos városi bíró :D >
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.10.16. 23:45

(Mustafa)

Malor írta:-Mustafa kérem segítsen ellátni Súriont, ha nem is áll módjában meggyógyítani.

Már épp kelnék fel amikor megnyugszom hogy Súrion nem változott.
Súrion írta:Ami meg Musztafát illeti,tőlem kétszer is lehet pap,de inkább mészáros... Mert nem rajta múlt,hogy nem szúrta belém a kardját.Orvúl az ajtó mögűl!

Emelném a kezem hogy az nem is egészen úgy volt aztán mégsem teszem.
< hisz végül is úgy volt :lol: >
Súrion írta:... és ez a köszönet!De annyi biztos,hogy kétszer nem követem el ugyan azt a hibát...!

A szemöldököm azért összeszalad ennél a kijelentésnél.
< akkor most ki is mentet meg kit ? 8) >

-Látja Malor hogy az emberek nem változnak , bármit is mér rájuk az ég.
Azzal amíg nem indulunk maradok a helyemen és csak töprengek hogy akkor most ha nem dobták Dzsannát vajh mi baja is lehet.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.10.17. 5:30

*Egyenlőre Malor nem reagál Súrion és Mustafa szavaira. Kezét leengedi és Dzsana érezheti, illetve, ha felnéz láthatja is azt a kissé kutató tekintetet, mellyel a lovag már párszor figyelte, de most ismét annyiban hagyja és nem feszegeti egyenlőre a dolgot.*

-Köszönöm Dzsana. Kérlek gyere el közülük. Ha másért nem hát, hogy ne kelljen arra figyeljek egész úton, hogy vajon megpróbálnak-e túszul ejteni vagy megsebezni. Minden mást pedig megbeszélünk, ha eljön az ideje.

*Ha a nő ellép a haramiák közül, akkor kicsit vár a lovag, hogy közelebb érjen és még halkan hozzátesz valamit.*

-Ne figyelj rájuk. Figyelj magadra és nem fog elönteni a düh.

*Ezt még kedvesen ki tudta mondani, de utána megkeményednek a vonásai, ahogy a banditákhoz fordul.*

-Akkor gyülekezzenek a ház és a kút közötti területen. Nemsokára indulunk.

*Ezután Mustafa következik.*

-Elhiszem, hogy Súrion nagyon bántón viselkedik és én sem értem miért ilyen ellenséges, főleg sebesülten. Kérem próbáljuk legalább nagyjából fenntartani az egységet, mert tucatnyi rablót kell egy aránylag keskeny ösvényen levezetnünk. Kérem segítsen érvényesíteni pyarron igazságát. Tudom nincs jogalapom erre, de remélem megérti.

*Súrion a házban a két lovat találja csupán. A két eredetileg bentlévő haramia úgy látszik szófogadóan lentmaradt, ahova a pap terelte őket még a csete-paté elején.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.10.17. 16:05

(Dzsana)

- Azt nem ajánlom nekik. Nem egy ember koponyáját zúztam már be ököllel. - *mogorva tekintetem nem hagy kétséget afelől, hogy ez igaz is.
Kis töprengés után kilépek közülük, félreállok.*
- Legyen ahogy kívánod.
*Még végighallgatom amiket beszél a többieknek, ám az indulás kissé elkomorít. Lassan esteledik, és nem akaródzik a szabadban tölteni ennyi fogyoly társaságában az éjszakát, még akkor sem ha netán meglennének kötözve.*
- Malor ne vedd beleszólásnak, de nem lenne jobb még az éjszakát itt tölteni? Lassan esteledik. Pár mérföldnél nem jutunk tovább, és a szabad ég alatt az erdőben bajosabb rájuk vigyázni.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2007.10.18. 18:47

Súrion

*A kintiekkel most már nem igazán törődve,beérek a házba.Az ijjamat és tegezemet letámasztom rögtön az ajtó után és Fahlanhozlépek.Kiveszem a hátizsákomból a megmaradt kötszert és a pálinkát.És ezekkel "felfegyverkezve" letelepszem az egyik székre.*

< Na,ez szép...!Szétb*szt* teljesen a lábam!!
Túl nagy seb ez ahhoz,hogy csak bekössem!Valamit csinálni kell vele... >

*Méregetem a lábam és egy jól meghúzom az üveget!A tüzes italtól teljesen kiráz a hideg,megborzongok.Egészen a gyomromig éget...
Látszik,hogy nem igazán szoktam inni :)*

< Azt hiszem egyszer Qusarmaban láttam hasonlót...!?Csak ott egy jaguár belezett ki majdnem egy favágót... Igen azt hiszem!Azok... Azok beégették a sebet... >

*Még egyet húzok a pálinkából,ami ugyan olyan vehemenciával éget mint az előző...!*

< De fogták is rendesen a szerencsétlent...!Majd be sz*rt!
..Hogy Én mekkora barom vagyok!!! >

*Újabb jókora korty!Újabb hideg rázás...
Majd az üveggel a kezemben feltápászkodom és megindulok kifelé.*

< Akkor először is tüzet kelll rakni!
...Csak éljem ezt túl! >

*Az ajtóba érve megállok és körbenézek,hogy hol van legközelebb fa.
Mielőtt tovább botladoznék,megint meghúzom az üveget.Ám ezzel a kortyal már kezdek elbánni.Már csak egy köhhintést és torok köszörülést vált ki belőlem.
És elindulok,vagyis elvánszorgok némi fáért.Főleg gyujtósnak valóért...*

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.10.20. 0:22

(Mustafa)

Nézek egyik társamról a másikra aztán véletlen a sebemre rakom a kezem.
< aúúú ez meg mi? :shock: Ki vágott meg és mikor ? :shock: a fene az anyjukba ... hol vagy te nyavajás >
Szép lassan feltápászkodom miután rájöttem, hogy valamelyik megvágott. Keresem a banditák gyűrűjében azt az arcot amelyik szemben állt velem nem is oly rég. Határozottan önbíráskodási célzattal és kivont szablyával közelítek feléjük.

-Melyik volt az a kis tetü amelyik MEGVÁGOTT!!??!!
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.10.20. 12:30

*Dzsana megjegyzésére a lovag felnéz az égre és látván a fák koronája alá bukó vörösre váltó napkorongot gondterhelten sóhajt.*

-Igazad van. Annyira sietnék a sebesültek miatt, hogy ilyen alapvető biztonsági okokról megfeledkeztem. Azt hiszem, ha holnap korán indulunk estére kiérünk az erdőből és viszonylag jobban belátható helyen táborozhatunk. Illetve reménykedjünk, hogy találkozunk majd olyan utazóval, aki tud segíteni.

*Ezzel épp fordulna, hogy a fejleményeket közölje a gyülekezettel, de Mustafa ellenséges fellépésére elkomorul tekintete és figyeli mi sül ki ebből. A kérdésre kissé cinikus választ ad a vállsebére kendőt szorító zsoldos.*

-Na vajon ki lehetett?!

*A lovag közelebb lép és elég lesújtóan néz mind a banditára, mind Mustafára, de egyenlőre nem szól közbe, hogy a felek megbeszélhessék a dolgokat. Közben a házból előkerül Súrion. Kissé kinkeservvel sántikál kifelé, miközben meg-meg húzza a kezében lévő palackot. Szerencsére nem kell túl messzire menni, mert a kút házzal ellentétes oldalánál fel van halmozva némi tüzifa a rablók tábortüzéhez. A kialakult széthúzást és fejetlenséget megérzik a haramiák is. Egyre bátrabban latolgatják, hogy mikor esnek elfogóik egymásnak.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
886 hozzászólás • Oldal: 32 / 60 • 1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 60

Vissza: Régi Kalandok...