A következő reagjába mindenki írjon Ép/Fp-állapot jelentést, össz.tp-t; és aki szintet lépett, küldje el a módosított karakterlapját a szokásos e-mail címemre.
A képzettségek tanulására vagy fejlesztésre vonatkozólag az MSN-en már megállápodtunk.
Hétvégére megint eltünök, de hétfőn estefelé kezdem a mesét. Ráértek kedden megnézni, addig ki-ki igyekezzen bepótolni a lemaradását. Aki nem jelentkezik annak én szabom át a cuccait, azt meg nyilván ti sem akarjátok, igaz?
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Halihó! Már 3. napja nem reagoltatok; mi van veletek? Legalább a Szabadságba beírhatnátok; hogy "bocs, be vagyok havazva, eddig, meg addig nem leszek..." Mindegy mást úgyse tudunk csinálni; várunk rátok.
Ez a mai a harmadik nap. Azt hittem egyértelmű miért nem írok: Heroldot várom, mert az ő utolsó reagjához képest már a cselekmény "előreszaladt". Legközelebb ha ilyen lesz szólok, hogy mi van.
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
1. Először is, mint ahogy írtam nem quarrok vannak körülöttetek a fogadóban, hanem claorok, veteránok.
2. Már miért rúgnák szét a hadnagy seggét? Azt se tudja ki fia borja vagytok. A városban történt egy robbanás, félig romba dőlt egy híd, és minden jel arra utal ti a helyszínről menekültetek. Azt teszi amit ilyen esetben egy Rend jellemű szolgálaton kívűli város őrtől a katonai protokoll megkövetel.
3. Dormak miért tesz úgy mint aki ezekkel a dolgokkal nincs tisztában?
2. Szétrúgás: attól hogy hadnagy nem tudja, a barbár még tudja hogy egy tábornok közvetlen parancsát teljesíti. Az hogy Ö (a hadnagy)most szolgálatba helyezi magát és az elsö belépö menekültet letartóztatja még ha az is a légió egyneruháját viseli, és szemmel láthatólag a robbanás helyszínéröl menekült el. Nos anno ha én mint katona egy másik magyar honvédet, ráadásul egy "kezdöt" ilyen helyzetben nem a sittre vinnék, és azon meg pláne nem húznám magam hogy ha már felrobbant akkor miért is van a kezében kivont fegyver. Ha meg annyira nagyon rendszeretö akkor a robbanás után miért is üldögélnek itt a kocsmában? Nem kéne véletlen a helyszínen csinálni valamit? Ha meg arra számít hogy a városörség megoldja... hát kérem akkor szép is az a rend jellem.
3. A kari gondolatait is leírtam, ha ez neked nem elég magyarázat sorry
4. Nem akartam ebbe(fentebb) belemenni mert ugye te vagy a KM, de én így gondolom, és ezért Dormak is így gondolja. Sajnálom ha ez nem illik a tervedbe.
És ugyan honnét tudja a hadnagy hogy nem ti okoztátok a robbanást? Mi van ha ellenséges kémek vagytok akik áldozatnak akarják feltűntetni magukat? Mi van ha hisz nektek, elenged benneteket és ez a gyanú beigazolódik? Egy quarro egyenruhában beszivárgott szabotőr eszményi álca. A hadnagyot kivégeznék. Honnét tudhatna biztosat? Mert te mondod? Nem ismer. Csak egy futó bocskoros quarro vagy, aki köpköd, de az Avatáson még nem esett át; csak a szája nagy. Lehet bele is hal a Próbába vagy már hamarabb az egyre keményedő kiképzés folyamán. Ők meg vetránok. Miért nincs a helyszínen: mert nem kapott rá utasítást. A légióban szolgálnak egy páran mindenkinek megvan a maga feladata, mint ahogy a robbanás kivizsgálására is. Miért kéne az egész légiónak összeszaladni a hídhoz? Az ügyeletes őrség kimegy, megvan rá az ember, miért kellene pattognia? Ha a kimenő időnek vége, majd szólnak neki, mint ahogy azt veled is tették.
De van, ugyanis engem a következő képpen lehet befolyásolni:
-ha a te érved jobb, vagy logikusabb mint az enyém; előszőr leugatlak, (mi az hogy van nálam okosabb is) aztán elgondolkozom rajta; aztán lelkiismertfurdalásom támad mert tuskó voltam, utána megsajnállak, és végül helyben hagyom a te verziódat.
-átfutási idő átlag egy óra és 120/80 higanyminiméter vérnyomás alatt, de MSN-es Garma esetében mikor a gyógyításon vitatkoztunk, végül is hamarabb beadtam a derekam.
Sion írta:Jogos! Holnap megkapod a karit. Tőlem... Sion
Átváltoztatás tekercsei játékosok:
Nos én türelmes vagyok. Mondjuk e hónap 21-ig. Az addig beérkezett karik fognak játszani. A heti egy reagot, vagy a jelzést hogy meddig nem leszel elvárom. Aki egy hétig nem ír és nem jelez az megy NJK-ba megen egy hétre- ezt a lehetöséget EGYSZER fogom megadni- utánna repül a kalandból.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"