Nem volt netem pár napig, de örömmel látom hogy az élet addig sem állt meg. Mivel (korántsem meglepően) csúszunk, ezért a kalandkezdést 15.-ére hirdetem meg! Az hétfő, addig mindenki dolgozhat a karakterén. Lesz egy teljes hétvégétek, használjátok ki. Ha valaki késik... Hát na, de a bemesélő regokat akkor is elkezdem írni. Varázstárgyat, abbitcuccot nem kap senki (legfeljebb tőlem)! PM ment a mailcímmel, erre kérem az előtörténeteket és karakterlapokat. HÉTFŐIG!!!
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Mindkét kedves KM-et megkérem (Pirate és Herold) hogy amint meglesz a végleges játékoslétszám, hogy azt küldjéket el valamelyik modinak hogy a Kalandok és Játékosaik topicban azt közzé tehessék. A PM tartalmazza a kaland címét (Pl: "Apám bocskora" ) a játékosok és a hozzájuk tartozó karik neveit (Pl: Tipli (Egérke), Marduk (Apa), Lucilla (Nucus)...)
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Már épp hőbörögni akartam, hogy milyen jogon tukmál a km pénzt az orkokra. Aztán megnyugodtam, hogy erről szó sincs. Ami kell majd elvesszük sokkal kisebb és gyenguszabb utitársainktól.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Macerás dolog az orkokkal együtt lézengeni... Sőt, az Orksütés 4-re is alig futotta a Kpból...
Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger
Üdv. Aki énekmondóval lesz egyeztetni kéne, mert egy nemzetségből valók leszünk...
de előtte egy kérdés: a sumiban találtam egy ellentmondásos részt... hátha csak én értelmezem félre...
"Az énekmondó szülöktől származó fiúgyermekek viszont tizenkétéves korukban nem nyernek automatikusan felvételt a nemzetségbe; előbb tanúságot kell adni gyors észjárásukról, jó emlékezőtehetségükről és harci képességeikről. Ez a próbatétel sokkal keményebb, mint a szokásos férfivá avatási szertartás; ha az jelölt elbukik rajta, az apja megöli, mert szégyenbe hozta."
másutt:
"Hegyivadászok: Portyázó- és Énekmondó-nemzettségek legnagyobb becsben tartott alakulatai..."
Hmmm....elég problémás lesz...sebaj majd megeszlek titeket .... oh akkor már 3an lesztek orkok?bár amint elnézem Gravel is hasonló merényletet akar elkövetni...nembaj, majd én leszek az ész, ti meg üttök