Kérdés: Az ork vajákos alias boszmester, ugy láttam hogy nincs benne a sumiban. Most annak van valami egyedi képzése, vagy egy szokványos boszmesteri képzést kap? Lehet hogy bamba és vak vagyok de nem találtam a könyvben
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo: Az orkok választható kaszjainak szövegében van az alsó bekezdésekben. Annyi, hogy egy BM, aki ETK szerint a papok harcérték táblázatát kapta, illetve kievesebb MP-t kap.
Hmm de vak vagyok .No nembaj, akkor majd egy aszisz bm-et hozok szerintem. Nekem az is megfelel Oh tényleg Herold, az UT szerint karaktert lehet a KAP rendszer alapján is csinálni vagy a megadott képzettség csomag alapján is. Bár lehet hogy én értettem félre, mert mi nem játszottunk az UT szabájával. Ja és mégvalami: ugye a karakternek kap-ból vennie kell elsődlege,másodlagos és tiltott képzettségeket is. Teszemazt a karimnak van 6 elsődleges 4 másodlagos és 5 tiltott képzettsége, akkor a mesterlistából lehet választani, vagy azokat meg kell venni kpból. Ez nem világos nekem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ichigo 2007.10.05. 14:06-kor.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Garma: igen ragaszkodnék hozzá, bár vannak benne hibák mégis az UT egyik alappillére, mégha nem is a legstabilabb.
Árnyékjárók csapat: A nem ork karik az aszisz alvilág tagjai kell hogy legyenek (közelebbröl a Kobrák vagy leányvállalatuk tagja). Az összemesélést én csinálom.
Ork vajákos: Csak három törzsben vannak vajákos nemzettségek, itt a képzést is biztosítják. A három törzs: Árnyékjárók, Bűvölök(itt a vezéri nemzettség is ez) és a Csonttörök. Ebböl látszik, ha vajákossal akarsz jönni, akkor az most spec. csak Árnyékjáró lehet.
A mp vásárlási problémát nem igazán értem, de ellenzem, hisz a törpe harcos is vehetne hm-t a sumi szerint mégse sír senki hogy óóó milyen gyenge is harcosnak a törpe, sumi szerint kidolgozva. Egy orktól sztem nem is várható hogy olyan szellemi magasságokba emlekedjen még ha bömös is mint akár egy ember, ezért kap kevesebb mp-t
Mivel tegnap volt egy kis roham ellenem így most írom. A sumiban levö kasztok azt a UT els. másl. tiltott táblát használják ami alapján a szintet lépnék. pl: az énekmondó a harcos táblája alapján lép szintet így a képzikben is az számára a mérvadó. A sámán ebböl a szempontból papként műxik.
Már épp összeírkáltam a jókis sámán karimat reggel indulás előtt és most kiderül, hogy mégse a sámán elsődleges-másodlagos-tiltott listácskáját használhatom. Azrét ezt beszéljük meg Herold, ha kérhetem. Indokaim:
1. Nekem semmi bajom azzal, hogy kevesebb képzi jut esetleg elsődleges besorolásra. 2. Az ork sámánnak másodlagos legyen a fegyverforgatás, ökölharc?!
Más:
A karakteralkotásnál azt beszéltük, hogy 375KAP és azt hozl össze, amit tudsz/akarsz. Előre emgadott képzettségcsomag nincs.
Ork vajákossal nem azért lesz az ember, hogy őrült máguskirály lehetssen. LEgalábbis gondolom én. Így sztem maradjon csak az a kevés MP.
A tiszta ork csapat meg talán annyiban sántít, hogy vajákos nincs a Fadöntőknél, így nem fedhetjük le a palettát. Hm. Viszont azt megoldhatjuk, hogy marad ez az árnyékjárók+asziszok koncepció csak "véletlenül" mindenki árnyékjáró orkkal lesz.
Herold: Ez nem újabb roham akart lenni, nyugi! Csak egy megjegyzés... Jó nekünk az aszisz Bm is!
Quator: De azt is megbeszéltük hogy ami speciálisan le van írva az adott ork kasztnál elsődlegesként az marad, csak kiegészül az aktuális táblával. Pl nekem énekmondóval az ének és a törzsi etikett is elsődleges, neked meg az ökölharc, a törzsi etikett meg ilyenek jönnek plusszba! Nincs itt ellentmondás!
Nos mivel valami kaotikus szabdult el bennem, így nem csapat hanem egyedi karibírálat lessz. De csak akkor indul a csapat, ha minden tagja el lett fogadva. Ezért a karinál kérem a tagok felsorolását is hogy lássam akkor ki kivel is van egy csapatba.
Más ami még felmerült: a szintenként dobandó értékeket max-ra adom nem kell dobni. (pl: fp mp )
Kínyúlok a röhögéstől azoktól a megjegyzésektől, amiket a dobások után fűztök. Esköszöm legalább olyan szórakoztató mint a reag. Most már csak egy Dormakot várok a vízbe... Egyébként az 1-es dobás ahogy látom elég gyakori. Mindenki dobott már 1-est valamilyen próbán mióta a kalandban játszik?