• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A yankari légiós [D20]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
392 hozzászólás • Oldal: 15 / 27 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 27

Re: A yankari légiós [D20]

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.09.30. 19:46

// off újabb MSN-es játék :)
tp: dobások 419,529
össz tp: 6000+2826
hiányzik: 1174
\\ off

Tenho:
[i] a lovag távozása után elolvasom a levelet majd Xuera nézek [i]
- Csak találkára hív a házgazdánk. Úgy látom este egy kicsit magadra kell hagyjalak. Maradj majd a lovag mellet.

Xue:
- Találkára? Mégis milyen találkára, és hová?

Tenho:
- Mindegy hogy hol és mikor egyedül megyek.

Xue:
*Felvonom a szemöldököm.*
- Egyedül. Mert egyedül hívott, vagyis azt mondta, hogy egyedül menj?

Tenho:
[i] elkomorul a hangom [i]
Tenho:
- Nem. Szeretné ha te is ott lennél, de én nem szeretnék kockáztatni. Az előbb majdnem megöltek ha csak egy kicsit több mentális hatalma van a támadódnak már nem tehettem volna érted semmit.

Xue:
- Javíts ki kérlek, de nem a védelmezőm vagy? Márpedig akkor mellettem a helyed. Vagy nekem melletted.
Nem tetszik. Pont a támadás miatt. És ha csapdába akarnak csalni?

Tenho:
-Groard felhívta rá a figyelmem, hogy lehet hogy kelepcét állítanak. A lovag mellet most nagyobb biztonságban vagy. Itt Groard szava törvény. A falakon kívűl már kisebb a hatalma. A védelmeződ vagyok és egyszer már elbuktam... Ezen már nem tudok változtatni, de nem szeretném az előző hibámat újabbakkal tetézni.

Xue:
- Elbuktál? Tenho! Ha mellettem álltál volna közbetlenül, akkor sem tudtad volna megakadályozni!
Xue:
De nem értelek... Ha Groad adta a levelet, akkor miért hívta volna fel a figyelmedet egy kelepcére? Vagy maga alatt vágná a fát? Vagy... arra célzol ezzel, hogy esetleg valaki követni fog?

Tenho:
- Igen várhatóan követni fognak, ahogy a házban elhangzott egytlen szó sem marad titokban. Groard egy testőrt ígért neked ő meg tud védeni a lovaggal együtt. Harcra számítok és én mint már mondtam nem harcos vagyok itt talán nagyobb biztonságban vagy.

Xue:
- De te nem vagy biztonságban akkor. Nem engedhetlek egyedül menni.

Tenho:
- Magamra tudok vigyázni. Megvannak a trükjeim emlékezz csak amikor az otthonomról meséltem. Azt a trükköt sokféleképpen használhatom.

Xue:
- Nem tetszik Tenho. Nem ismered a várost, sem az itteni szokásokat. És mi van ha az a testőr is ártani akar? Benned megbízom, nem akarom, hogy magamra hagyj, nem akarom, hogy egyedül menj. Nem vagyok olyan védtelen mint aminek kinézek. Az a kard nem dísznek lógott az utazás alatt az oldalamon, használni is tudom. Menjünk együtt kérlek!
Xue:
/Meggyőzés próba: d20+kép.fok.+kar.mód. / 13+6+2=21 - szemben Tenho Emberismeret próbájával//

Tenho:
emberismeret próba: d20+képz+kar. mód 5+4+3=12

Tenho:
- Abban igazad lehet, hogy abban sem igazán bízok, akit Groard a védelmedre küld. Rendben akkor együtt megyünk. Bár nem vagyok biztos benne hogy jó ötlet.

Xue:
- Azt hiszem senkiben sem bízhatunk. Egyedül még Twanban, mivel ő is ugyan olyan külhoni mint mi. Ha ... ööhh.. nem tudom mi áll a levélben, de ha őt is vinnénk, akkor már jobbak lennének az esélyeink egy támadás alatt, nem? És legalább megmaradhatna az a látszat, hogy hármasban fedezzük fel Yankart.
Esetleg elolvashatom a cetlit? - *kérdezem, és nyújtom a kezem, hogy adja át Tenho a Groadtól kapott levelet.*

Tenho:
[i] elhúzom a számat a lovag említésére és átadom a levelet[i]
Tenho:
- Persze parancsolj. Hogy a lovagot mennyire jó ötlet vinnünk nem tudom. Párviadalban biztos megállja a helyét, de ez nem becsületes küzdelem lesz. Ráadásul nem bízok benne, de rád bízom a döntést.

Xue:
*Átveszem a levelet és elolvasom. A végére enyhén elkomorul az arcom, és mintha nem lepne meg a tartalma.*
Xue:
- Megyek. - *jelentem ki ellentmondást nem tűrően, Látszik, most már akár hogy is visszakozna, hogy menjek nem tud megállítani - hacsak egyéb módját nem választja a megállításomnak. Megmutatom a levelet, és az utolsó soron végigvezetem az ujjam. "Óriási bajban vagyok, a gyermekeim életével zsarolnak."
Közel hajolok Tenhohoz és a fülébe súgok.*
- Mennem kell, ez már családi ügy.

Tenho:
[i]én is suttógóra fogom a hangom [i]
Tenho:
- Igen tudom és megértem, ezért is egyeztem bele bár nem szívesen.

Xue:
*Bólintok egyet, hogy akkor egyetértünk.*
- A lovag is jön. Barátkozz meg vele. Nem rossz ember, csupán más eszmék szerint él. És ezt el kell fogadnunk, mégha nehéz is. Nekem sem tetszik sokminden - na nem vele kapcsolatban -, de... alkalmazkodnunk kell.
Átmegyek a szobámba. Átöltözök, és rendbe teszem magam.
Xue:
És... - *mélyen a szemébe nézek, hálásan.* - Köszönöm, hogy megmentetted az életem.

Tenho:
[i]amikor a lovagot emlegeti elkomorulok [i]
Tenho:
- A lovag nem rossz ember de meg kell tanulnia emberszámba venni a nem nemesi születésüeket különben sosem fogja rangjához méltón szolgálni a népét.
Tenho:
[i] amikor Xue megköszöni viszonzom a pillantást [i]
Tenho:
bármikor sajnálom, hogy egyáltalán szükség volt rá
Tenho:
[i] amikor Xue elindul a pánsípomért nyúlok és játszani kezdek egy elf balladát [i]
Tenho:
[i] addig játszok amíg nem szól hogy mehetünk vissza [i]

Xue:
- Mondtam már. Akkor sem akadályozhattad volna meg, ha mellettem állsz közvetlenül. Ezért ne emészd magad. Megtettél mindent mit lehetett.
Igyekszem. - *azzal kisietek az ajtón át a saját szobámba. Ez a ruha már nem való a fogadásra. Egy http://fc02.deviantart.com/images/i/200 ... on_1-2.jpg ilyen ruhát húzok magamra, és a hozzá való kiegészítőket (harisnya, cipő). A hajamat és a sminket megigazítom magamon.
Tenho szobájához megyek vissza és bekopogok hangosan.*
Xue:
- Készen vagyok. Mehetünk.

Tenho:
[i] Amint meghallom Xue hangját elindulok az ajtóm felé de a játékot csak akkor hagyom abba amikor a kilincsért nyúlok majd ajtót nyitok[i]
Tenho:
- Mehetünk.

Xue:
Belekarolok Tenhoba, és így megyünk a fogadásra vissza. Arcomra mosolyt varázsolok, hogy nyoma se legyen az incidensnek.*
- Twannal akkor majd beszélek a tervezett sétáról. Rendben? Meg kell ismernünk ezt a várost, mert gyönyörű... - *csacsogok kifelé menet. Kiérvén pedig a lovagot keresem szememmel, és persze Groadot.*
Xue:
*
Tenho:
- Igen tényleg gyönyörű. El kell ismernem a kyrek és kultúrájuk örökösei gyönyörű dolgokat alkottak.
Tenho:
[i] közben a korgot keresem és a vendégeket figyelem, hogy esetleg meglepődik-e valaki Xue gyors felbukkanásán. [i]
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.10.01. 12:10

//Össz Tp: 9270
Következő szinthez szükséges Tp: 730//

(Xue)

- A kapu környéke tetszik eddig a legjobban, igaz, hogy még nem láttunk a városból csak egy kis részletet. De az a rengeteg ível híd, a kristálytiszta vízzel alatta, melyen azok a furcsa, de mégis szép csónakok ringatóznak csendesen. - *válaszolom Tenhonak, s ha meglátom Twan és Groadot, akkor egyenesen feléjük veszem az irányt.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.10.01. 12:32

- Igen gyönyörű a város bár nekem a légió hőseinek szobrai is tetszettek.
és lelkesen mesélek Xuenak az általam felismert légiósokról és a róluk szóló legendákat is elmesélem miközben továbbra is a vendégsereget figyelem

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.10.02. 15:22

KM: Castor de Vinter
Helyszín: Yankar
Időpont: Meleg évszak-A Dal Hónapjai, Alborne első hava-„Lant” 1. hét 6. nap
Esemény: Találkozás Groaddal
Résztvevők: Mindenki
________________________________________________________________________________

1. fejezet: Barát a bajban

Mottó:
”Olyan mélységbe süllyedtünk, ahol már az egyértelműt is megkérdőjelezi az intelligens ember.” –ismeretlen pyar diplomata gorviki kiküldetése után.

//Mindenki//

Groaddal már nem sikerül találkoznia senkinek a nap folyamán, eltűntével a Családok prominens tagjai is megfogyatkoznak a véget nem érni akaró kerti eszem-iszomban; és átadják a terepet az alacsonyabb rangú famoroknak, diplomatáknak, tiszteknek, vagy Groad messziföldről érkezett egyéb ismerőseinek.
Mintha Groad körűl mindig ugyanaz a slepp nyüzsögne. A nap további részében sem a házigazdával sem a feleségével nem találkoztok.
Szikár magas felcser érkezik Xuehoz. Miután megbizonyosodott róla hogy nincs komolyabb baja, távozik.
Nagy a nyüzsgés abban a lakószárnyban ahol vagytok, egyre több vendéget szállásolnak be az inasok.

//Dormak//
Az előkészületek után elérkezel Groad Werthorian házához. Emerson az ügyeletes tiszt beenged; kis kóválygás után megtalálod a kérdéses lakószárnyat és a védett személy ajtaját.

//Xue és Dormak//
/Amennyiben a két karakter kapcsolatba lép egymással, kérem Xue és Dormak találkozását pár mondatban lejátszani. Ki mit mond a másiknak; a kölcsönös bemutatkozás megejtése; stb.//

//Twan//
Már nem találod meg kint Groadot; de még a gyülölködő fekete lovagot sem. A társaság lecserélődött, más vendégsereg pusztítja a felszolgált étket. És a lagzi egy hét múlva lesz; nem kevés pénzbe kerülhet ennyi embert etetni addig is.
Egyéb atrocitás már nem ér estig; Twan azzal tölti az idejét amivel szeretné.

//Tenho//
Egyéb rendkívűli esemény már veled sem történik a mai nap. Este kilenc óra után felfénylik a kora nyári csillagos ég; alkalmat adva a bárdnak hogy az istenek ege alatt a hatalmukból merítkezhessen; már ha szeretne…//Igen; Tenho nagyon szeretne most Összhangoztatni, érzem….:D//

//Mindenki//

Este a keleti barbár vezetésével elindul a kis csapat a Surranó Vízköpöbe, hogy Groad Werthoriannal találkozzon.
//Off: A lovag viszi a lovát? :roll://
A jó korg, felettese parancsát követve, jó nagy kerülőkkel, zegzugos kis utcákon, sőt sikátorokon át vezeti a rábízottakat; a legjobb tudása szerint olyan helyeken; ahol esetleges rajtaütés nem tervezhető, vagy a követők kiszúrhatóak.
Ami a csapatnak feltűnhet, a böszme nagy melák, óriási termete ellenére nagyon céltudatosan mozog a yankari dzsumbujban; a Légióról közismert, hogy tagjai a szűk helyek, városokban vívott gerillaharcra is ki vannak képezve; egy ideig még tudjátok követni merre mentek, de egy negyed óra után mindenki összezavarodik hol, merre is jártok, a barbárt kivéve; aki rendületlenül nyomul előre kemény erőltetett menet tempóját diktálva.

//Dormak dobjon Túlélés-próbát a csapatnak CSZ 20! Amelyik karakter úgy érzi, hogy van szakértelme hozzá, hogy segítse a barbár vezetését –azaz neki is van Túlélés szakértelme- pl: segít Dormaknak figyelni az esetleges követőket, előtte megy és felderít, stb; az a karakter szintén dobjon Túlélés-próbát 20-as CSZ-re! Sikeres próba esetén Dormak + Együttműködés módosítót kap a csapat próbájához az AK 223. oldalán (Együttműködés) leírtak szerint. Amennyiben valaki így tesz; a következő reagjából derüljön, ki hogy segíti a korgot. Ha Dormak a Túlélés-próbát elbukja, mindenféle csúnyaság bekövetkezésére lehet számítani…//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.10.02. 22:41

(Gaz Dormak)

//off: az eddig leírtak alapján Xue nem a szobájában van hanem épp kisétál a városba nagy lelkessen (hű de jó nekem). Így írom a reagom.
Túlélés próba(bár így nem biztos hogy kell még, majd csak ha megtalálom öket)
-képzi:5
-tehetség:2
-iq:2
-dobás:8
össz: 17
Jöhet a meglepi, imádom ezt a dicet, csak akkor hagy cserben ha muszály.
Kérem mindenki a szebbik "ruháját " vegye fel az útra :lol: .//

Az ajtón udvariassan kopogok, ám nem kapok választ.
< mi a fene , csak nem alszik? vagy még mindig a bálon van? akkor mi a búbánatosnak hoztak engem ide ? :evil: >

Kopogok még párszor majd ha senki nem válaszol akkor megpróbálok benyitni.
< be mégsem törhetek ? :roll: >
Szétnézek és a rengeteg inasból egyet, aki épp igykezne visszafelé, megállítok.
-Állj meg egy percre ecsém! A hölgyet keresném aki ebben a szobában lakik. A neve ööö egy pillanat.... ah megvan azt hiszem úgy hívják hogy Xue Fong Chiein-Li wri Krilessagor. Na szóval hozzá küldtek. Légyszíves vezess hozzá mert itt úgy néz ki nincs.
< jól tökön kéne rúgni azt a marhát aki idevezetett, bár csak megkérdeztem volna a nevét... bah még mit nem aztán megent tanulhatom a kacifántot>
Még morgolódok magamban, és követem az inast.

//off.: nem hagyom hogy lelépjen addig erösködök amíg nem segít, vagy vezet valakihez aki segíteni tud, a többiek megkímélése érdekében ezzel nem offolom továbba játékot.//
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.10.03. 1:15

//Bocsánat az offért, majd törlöm.

Xue egyenlőre a fogadáson van. Az, hogy hová készülnek egy másik dolog. A levélben egyértelműen leírták, hogy a légiós vezet majd el bennünket, ergo nélküle nem indulunk el, hanem nyugton vagyunk a hátsónkon....

Ezt kellett volna megejteni, csak akadt egy kis "technikai" problemácskánk a kommunikáció terén. (Nem, nem az msn volt sz@r, csak a csillagállás.)

Castor kis szünetet kérünk míg megejtjük ezt a fontos találkozót, mert a barbárral való találkozás fontos tényezője lehet a játék további eseményeinek és nem akarjuk összecsapni, de a héten max szombat este-vasárnap valamikor tudnánk összehozni egy össz-partit. Addig marad a fórum. Kérjük, hogy tessék kivenni szabadságot.//
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.10.03. 5:08

(Twan)

*Kicsit csalódottan konstatálom, hogy nem találom Groadot és még azt sem tudom merre kereshetném, hogy a hölgy által kiadott feladatot, jelesül szóljak, hogy visszatér, nem tudom bevégezni. Így végül elvegyülök a tömegben, mert úgy beszéltük emg, hogy nemsokára Xue is ide érkezik. Megvárom, addig eszegetek én is. :)

//Ugyan nem tartunk ott, de a gyalogos társaság érdekében a ló marad. :) //
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.10.03. 10:40

Az este folyamán Xue mellet maradok amikor feljön a hold szólok neki
- Egy kicsit félre kéne vonulnunk. A kis trükjeimhez amit a fogadóban láttál a hatalalmat egy különleges dal eljátszása révén nyerem viszont. A hely itt nem alkalmas.
ha Xue beleegyezik keresek egy félreeső zugot és megszólaltatom az összhangzatot

//off ha oda kerül a dolog
túlélés próba: dobás+képz szint+inteligencia.mód=13+4+3=20 :)
A részleteket, hogy hogy meg mint majd megbeszéljük

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.10.03. 12:11

(Xue)

*Sem Groad, sem a felesége, sem a vörös szuka - mire vissza térünk már eltűnt mindenki.
Elvegyülünk a társaságban, miközben Twan keressük, beszélgetünk. Mivel Tenhot érdekli hazám, így beszélek Tiadlanról, a kultúránkról.
Az éjszaka leszálltával egy kis feszültség kúszik lelkembe. Közeleg az óra, hogy indulni kell, és még a kirendelt testőr sehol.
Tenho kérésére bólintok egyet.*

- Bár sejtésem sincs miről beszélsz, de menjünk.
*Vele tartok, ajkamon sejtelmes mosoly játszik először, hisz nagyjából el tudom képzelni mit jelenthez ez neki - talán mint nekem a szerelmeskedés...
Aztán kicsit komorulok. A hatalmam nem teljes - na igen, az Arlannal töltött éjszaka másról szólt mint a feltöltődésről...
Kíváncsian hallgatom Tenho játékát, majd amikor végzett.*

- Keressük meg most már a lovagot, meg remélhetőleg már a testőr is megérkezett. Lassan indulnunk kellene a sétára, nem akarok késő éjszakában bolyongani.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.10.03. 14:36

látva Xue nyugtalanságát az összhangzat megszólaltatása után még valami rövid, de megnyugtató dalt is eljátszok
<remélem nem veszi rossz néven hogy húzom az időt, de talán egy kicsit megnyugtatja>
[i]a dal befejeztével elrakom a pánsípom [i]
- rendben keressük meg őket.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.10.03. 19:42

(Xue)

*A másfajta, megnyugtató dallam tényleg jót tesz, bár teljesen nem tudja elmémből kiseperni a felhőket.*
- Csodásan játszol... Ez most nagyon kellett lelkemnek.
Ennyire látszódnak rajtam az érzéseim, vagy csak abban is tehetséges vagy, hogy kiolvasd mások gondolatát?
*Közben pedig lassan visszaérünk a már igencsak megfogyatkozó vendégsereghez, és bizonyára megtaláljuk Twant is, hisz elvileg itt kell valahol lennie.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.10.03. 20:01

(Twan)

*Már épp elunom az életem az üres csevelyek és koktélszendvicsecskék közepette, mikor meglátom Xue-t és Tenho-t a terem szélénél a bejárat mellett. Megörülve, hogy végre ismerős arcok el is szakadok a "társaságtól" és odalavírozok hozzájuk.*

-Sajnálom Kisasszony Groad már távozott érkezésem előtt, így nem teljesíthettem kérését. Mondjuk már a vöröshajú hölgyeményt és díszes társaságát sem találtam itt, így nem is volt kit megfigyelni reakcióit illetően. :?

*Meglátszik, hogy már este van és én egész nap figyeltem és összpontosítottam. Mostanra már az ilyen "filozófikus" kérdések is lekötnek. 8) :) *
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.10.03. 22:26

(Gaz Dormak)

//mivel elég gyorsan eljutottunk idáig :( //

A bálteremben a sok élveteg marha között míg átvezet az inas elmúlik az a sok sok türelem mit felhalmoztam. Lassan úgy érzem magam mint aki karót nyelt.
Az inas megáll egy trió elött és lelép. Mivel a trióban csak egy hölgy van, így hozzá intézem szavaim.

-Jó estét Hölgyem és Uraim!
< fújj még ezt az ömlengést Felhö ... :P hánynom kell magamtól >
-Ha nem tévedek Ön Xue Fong Chiein-Li wri Krilessagor kisasszony. Én Gaz Felhö Dormak vagyok. Úgy tudom már tájékozatták az érkezésemröl?! Fordulok a nöhöz.
< csak okossan... tudod a fürkészek vagy mik >
-Az Urak is Önel vannak? Bennük kit tisztelhetek? Nézek a többiekre.

//kinézet: a srác a képen, a ma este már annyiszor látott Yankaraon uniformisban. Oldalán egy ívkard, lábán gyalogló csizma.//
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.10.04. 7:30

***Xuenak zenélés után ****
- Igen sejtettem, hogy jót fog tenni. Nem olvasok mások gondolataiban egyszerűen csak fogékony vagyok az emberi hangulatokra és odafigyelek rájuk és tudom, hogy milyen megnyugtató tud lenni egy kis zene.
- Menjünk vissza és keressük meg a többieket.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.10.04. 12:45

(Xue)

*Tenhora vetek egy hálás pillantást furcsa csillogással a szememben. Nem szólok a megjegyzésére, csak csendben sétálok vissza a többiekhez.
Ahol feltűnik Twan. Szavaira egy aprót sóhajtok.*

- Miért is lenne egyszerű valami.
Semmi baj Twan. Úgy vélem lesz még időnk minderre.
Látom már Önt is megviselte a mai nap, de... nem lenne kedve velünk este eljönni sétálni a városba? Tenhoval úgy döntöttünk, hogy megnézzük éjszaka Yankart. Bizonyára csodás látvány. - *kérdem kedvesen a lovagot. Szememben egy kis könyörgés látszik, meg nyugtalanság.* - Örülnék neki, ha megtisztelne kíséretével.

*Közben egy inas egy hatalmas légióst kísér a még ittmaradt vendégek közt. És egyenesen felénk tartanak.
Természetesen még meghallgatom Twan válaszát úgy, hogy ráfigyelek, de ez után a légiós oda is ér hozzánk.*

- Jó estét Uram! - *összeérintett tenyér, apró meghajlás feléje.* - Igen, én volnék, és már vártam az érkeztét.
Az urak a kísérőim. Tenho Soittaja és Twan di Tertonux. - *mutatom be őket röviden és tömören.*
//Feltételezve, hogy Twan igenlő választ ad.://
- Épp egy esti sétát beszéltünk meg az Urakkal. Örülök, hogy jött, legalább lesz ki elkalauzoljon minket ebben a gyönyörű, de idegen városban.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
392 hozzászólás • Oldal: 15 / 27 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 27