• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abbit Világítótorony [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
377 hozzászólás • Oldal: 15 / 26 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 26

Re: Abbit Világítótorony [ETK]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.27. 20:52

Résztvevõk: Nava

A férfi pár pillanatig zavartan pislog, majd válaszol:
-Ehm, együtt fogunk. Bizonyos értelemben. Ha jól tájékoztattak, a tisztek, a kapitány, és a vendégek eggyütt fognak vacsorázni.
Elmosolyodik
-Bár feltételezem ön egy csendesebbre gondolt. Nos megoldható, de gyanakodni fognak.
Ismét egy kellemes mosoly.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.27. 20:55

Résztvevõk: Quisryn

Visszasétálsz Garsal, és a kölyök szábájáig. Pár pillanatig hallgatózol, de csak egyenletes szuszogást hallasz odabentről. Az ajtó be van zárva - nem tudod, hogy csak kulcsra, vagy csak kilincsre. Talán nagyobb szoba lehet, mint a tietek, de nem tudod biztosan, még nem láttad belülről korábban.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.09.27. 22:01

(Nava)

-Nem muszáj megoldást fabrikálni, nem szeretnék kellemetlenséget okozni sem zavart a hajón azzal, hogy az egyik fontos tisztet távol marasztalom a vacsorától no meg hogy magamat is...
<Nem kell nagy ész hozzá, vajh miért lennénk távol :P >
-Ám vacsora után talán már tudják nélkülözni. Remélem engem is.
<Ja, az öregék, el ne feledkezzem róluk, ügyelnem kell az épségükre...De nagy csíraságba kerültem, nem vagyok én testőr alkat, nem értek én ahhoz!>
-Mit szól hozzá?-mosolyodom el kedvesen s csak futólag nézek a férfi ujjaira, visel-e jeggyűrűt. Mintha zavart volna bármikor is ha volt :P
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.09.27. 23:49

Quisryn D'mor

Nem nyitbe inkább sétálgat továbbra is a hajón.Sétálgatásai közben megprobálja felkeresni azt a matrozt,akivel korábban kérdezett a "raktár".

-Biztos,hogy raktár az a szoba,amiről kérdezősködtem korábban?Most ahogy elsétáltam előtte mintha léptek zaját hallottam volna bent zárt ajtók mögül...Persze lehet,hogy rosszul hallottam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Schinter 2007.09.30. 15:16-kor.
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.28. 23:07

-Természtesen, a vacsora után szabad vagyok. Remek ötletnek tűnik.
A férfi arcán átfuta valami kiismerhetetlen mosoly, mint a kártyjátékosok arcán. Jobb kezével végigporol az egyenruháján, gyűrűt nem látsz rajta, de kisebb-nagyobb sebeket annál többet.
-Miért vállalkozott erre az útra? Kaland? Vagy tán meg akarja ismerni a világot?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.28. 23:11

//Ööö... ez most nem teljesen tiszta. Most a karaktered azt kérdezi az Öregék lakószobájáról, hogy kamra? Mert ha igen, akkor a válasz nem, nem raktár, nem kamra, hanem egy lakószoba, aminek az ajtaja be van csukva. Emellett persze voltak raktár-gyanúk ajtók is bezárva. Légyszi kicsit fogalmazd át a kérdést :? //
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.09.29. 9:27

(Nava)

-Megbízás. Azaz munka. De abszolút nem lényeges, maradjunk is ebben ennyire. Az ön munkája sokkal izgalmasabb. Már ahogy meg tudom ítélni. Először utazom hajón s kerülök szembe a tengerrel, remélve hogy nem dobom ki a taccsot az első nagyobb hullámnál. S remélve azt is, hogy partot érve a toronynál nem kap el semmilyen sunyi őrület, mint ahogy a népszáj terjeszti a hely kétes múltját. Tényleg, az a hely, azon túl, hogy most fogadó, s régen egy család birtokában állt, mért vonz ilyen rémtörténeteket? A családi gyilkosság mindig ad pletykára okot, de hogy hétpróbás tengeri medvék szabódjanak a neve hallatán, az azért felkelti az érdeklődésem. A városka kocsmájában iszogató matrózok legalább is nem rajongtak a torony neve hallatán :D -vetem hátam a hajó korlátjának, hogy valamiképp, ha oldalról is, de szemben álljak a férfival.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.09.30. 15:17

//a raktárra gondoltam sry...nem kamra...az a szoba,amiről a matroz csak hahogot....az öreg szobájára nem kérdeztem semmilyen matrozt emlékeim szerint...//
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.30. 19:00

//Bocs, azt zavart be engem, hogy én több ajtót írtam, hogy zárva van, és te erre sztem úgy vetted, mint ha csak egyetlen lenne lakat alatt.//
A matróz felhúzott szemöldökkal hallgatja a kérdésed, majd hozzáteszi:
- Patkányok. Azok az átkozott patkányok. Állandóan megdézsmálják az izé... raktárkészletet. Pedig Alsariban elvileg kipucolták az összeset. Fene essen bele. Kösz, hogy említette a dolgot uram, jelenteni fogom a... na... a kapitánynak.
A figura nem tűnik egy lángésznek, de eléggé meggyőzően válaszol.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.30. 19:10

-Meg lehet szokni... - réved a távolba az altiszt -
-Egyébként hamarabb odaérünk, mintsem képzelné azt. - keserű mosoly fut át az arcán -
A nő beszédén elgondolkodik. -Családi átok? Vérengzés? Fura... Nem tudom ily őrület keríthette magába a gyilkost, de nem feltétlenül kell elhinni mindent. Mi van, ha csak pár véreskezű korzár járt arra akik lerészegedve egy éjjel fegyvert fogtak a családra? Vagy akár lehettek toroni korcsok is. Ha igaz amit mondott, és amit beszélnek az a nemesi család a Szövetség híve volt. Persze ragaszkodhatnak a misztikus őrült gyilkoshoz is. - Felnevet -

-A matrózok? Nos, megértem őket. Én se rajonganék azért a világítótoronyért amibe a bizalmam fektetem, és egy éjjel, amikor kellene nem világít. Mintha lett volna egy hajóbaleset is akkortájt. Azthiszem a torony kihagyását okolták.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.09.30. 21:08

(Alauron)

< :shock:
Kalahorrák kegyelmezzetek! Egy démon gyomában járok!... :fejveros: ....Várjunkcsak, hiszen én akartam segíteni! :? Ezt még nagyon megjárhatom. Ott az a sziget, a rejtelmes multjával. Aztán itt vannak az álmaim. És most itt ez a férfi aki démonvadász. Jobb lesz, ha minél többet megtudok amiről csak lehet...Szedd össze magad Alauron!>
Arcára rémület hulláma ül ki egy pillanatra, de tova is suhan, bár megizzad rendesen a válasz hallatán.
- Szóval...most valahol a közelben van egy gonosz lény amit üldöz? Megnyugtató hogy itt van Yoruga. Honnan lehet felismerni a bestiát?
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.09.30. 22:09

(Nava)

-Ne keseregjen, a fő az, hogy önök épen jussanak a célállomásra.
<Megérzésem azt súgja, pláne ha pesszimista akarok lenni: hajótörést fogunk szenvedni, mert ma megint nem fog működni a fény...érzem a csontjaimban, pedig reumám sincs! Tuti hogy az öregék is ezért kértek kíséretet...érzik a sötét szelét...basszus!>
-És szerintem ez így is lesz-teszem kezem a férfi kézfejére és megszorítom, talán ott is felejtem...-Ne is komorogjunk ezen.Antoh velünk van <vagy szeretném azt hinni>; és hagyjuk a rémtörténeteket a bárdoknak! Akkor vacsora után számíthatok a jelenlétére? A helyszínt mondja meg ön, jobban ismeri a hajót mint én...-kérdezek vissza, mielőt az öregék után néznék, minden rendben-e velük.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.09.30. 22:54

Quisryn D'mor

-Patkányok?!

egy fintorodott arcot vág a matroz felé.

-remélem nem tartalak fel,csak érdeklődés képen milyen munkát csináltok,amikor kifutott a hajó a vitorlázáson kivül?Pihentek végig az út sorrán,amig partot nem értek és pakoltok akkor nem? :)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.10.01. 7:21

(Yoruga)

<Félelem. Ezek szerint jámbor természettel hozott össze a sors. ... Vagy épphogy ő lenne a csatlós, kit keresek és önnön végzetének közelsége rémísztette meg. :? >

*Nyugodt arccal figyelem a férfit és talán a kelleténél hosszabb hatásszünetet tartok, de végül csak megszólalok.*

-Nem maga a démon van itt, csupán egyik gonoszsággal fertőzött csatlósa. Felismerni? Hmm. Ezt nehéz megfogalmazni. A találkozás közeledtével egy enyhe savanykás-kesernyés szag lengi be az utat. Sajnos ezzel nem lehet egy csoportból pontosan megmondani, hogy ki is az igazi bestia. ... Ön mennyire ismeri a hajón tartózkodókat?

*Figyelem az újabb reakciókat és próbálom eldönteni, hogy Alauron lehet-e az általam keresett kapocs vagy tényleg csak egy kíváncsi, barátkozó szerzet.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.10.01. 14:46

(Alauron)

- Szóval itt van a hajón egy olyan gonoszsággal fertőzött személy...és vajon miben sántikál? Mik lehetnek a céljai?-érdeklődik, majd elkezdi sorolni amit tud.- Lássuk csak: Quisryn D'mor egyike útitársainknak. Ő mágiával foglalkozik, megérzésem szerint. Csakúgy mint két másik mágus, bizonyos Dargil Lecroix, és a mestere Garsal Errcon. Én utóbbi kettővel utazom, az ő kíséretük része vagyok. Velünk tart még egy Nava nevű lány. Az Abbit Világítótoronyhoz megyünk. Ott van még a szobatársam, de az ő nevét nem tudom, mert faragatlan módon be sem mutatkozott, habár én megtettem. A többi utast nem ismerem, lehet ők mind matrózok, meg zsoldosok, és a hajón szolgálnak. -elgondolkodik mit is mondhatna még. -Azt hiszem ennyi. Igazán megnyugtatna, ha megnézné a szobatársamat. Nem lehet eltéveszteni, fejkendője van, s máson nem láttam olyat. Nyugodtabban aludnék ha tudnám, hogy nem egy őrült, gonosz természető megszállott mellett hajtom álomra a fejem, csak egy faragatlan fickó az. :roll: Ami a megbízóimat illeti, nem tapasztaltam felőlük semmi gyanúsat, s ugyanez igaz Quissrynre, és Navára is.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273