Navaratna írta:A dobások nekem viszonyításképp kellenek. ... Ne erőltessem az akaratom és az elképzeléseim rá az események minden szintjére, hisz egy nem várt fordulat új ötlettel ajándékozhat meg, s magam is élvezem, nem csak nézem páholyból, hogy minden a legapróbb mozzanatig az én elvárásaimnak alakul...Hol akkor az izgalom kérem szépen s hol az a lehetőség, hogy egy kari alakíthat cselekedetével az eseményeken. ...
Mielőtt még bárki levonná a következtetését a helyzetről: attól függetlenül, hogy én nem használok kockát nincs lezsírozva magamban, hogy egyes harcok hogyan fognak zárulni, még az sincs eldöntve sosem, hogy a kari legyőzi-e ellenfelét vagy nem.
Az izgalom ott van, hogy a kari cselekszik, erre reagál az ellenfele - nagyon sok mindent összevetve: a szintkülönbség (tapasztalat), tulajdonságok, képzettségek, képességek, és nem utolsósorban az ötletek, harci helyzetek amiket a kari csinál.
Teljelsen szubjektív a dolog és lehet támadni meg fanyalodni - bár hozzám még ilyen visszajelzés egyszer sem jött.
De akkor most felkérem a nagyérdeműt: ha nem tetszik a rendszerem, annak akinek mesélek tessék sikítani, szólni!
Hogy egy (vagy több) JK mennyire tud bekavarni, azt szerintem minden olyan személy ismeri, aki valamilyen formában mesélt már (akár asztali, akár itt zárt kalandban, nyíltban) - egyszerűen nem lehet minden eshetőségre felkészülni, és mindig lesz olyan ötlete valakinek, ami a mesélő álmában sem merült volna fel - a következmény pedig... érdekes mindig