"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Jó, meglesz... Annyira még nem ismertem ki a helyi hierarhiát. Egyébként sem jelentkeztem még (de majd most), csak felvetettem a dolgot, hogy elfogadható-e, hogyha én elég kezdő KM-ként megpróbálkozok egy ilyennel. Tudom, tudom, OFF TOPIC!
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Igen, bocs, persze 6000 az induló Tp, csak az én fejebe a két szint közti "különbözet" volt, amit össze kell gyűjtenetek, bocs... Szóval akkor kéném az összesítettet.
Oké, rendben, de a kalandot ma folytatom (Herold megadta az infót ami a folytatáshoz kellett.... ); Ti meg majd lesakkozzátok a beszélgetést később. Csak az lenne a kérésem, hogy a Xue és Dormak közti beszélgetés közvetlen az 1. fejezet reagja után kerüljön bele; Herold legutóbbi reagjába szerkesszétek bele. Kösz.
YL Lenne egy kis közbevetésem. Én addig írtam le hogy mi a pálya nállam hogy keresem Xue-t. Ezt azért még jó lenne lemesélni a beszélgetés/ nagy szívatás elött(bár Garma nagyon jó támogató túlélést dobott).
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."